Höstigt

Tiden går otroligt fort.. Sommaren är slut och veckorna bara springer på.. Det är första September imorgon och för mig är det Höst.. Träden börjar redan ändra färg och det är mycket kallare på mornarna nu.. Förra veckan när barnen var hos oss gick så otroligt fort, kändes inge kul alls att lämna dom i söndags.. men så är det ju ibland.. Man jobbar i veckorna, efter arbetstid sköter man det vardagliga hemma, man handlar, tvättar, städar och lagar mat.. det går som i ett hjul allting, mig stör det absolut inte.. Just våran familj har ett ganska varierande hjul så det gör absolut ingenting att det är som det är , jag gillar hjulet helt enkelt.. :) Det är mycket mörkare och mysigare på kvällarna nu, vi har haft en massa tända ljus tända flera dagar i rad, jag gillar hösten och mörkret..

Men det är ju bara 1 ½ vecka kvar tills vi åker till värmen igen, det ska bli otroligt skönt.. fram med alla sommarkläder igen och bara njuta av sol och värme.. suga ur det absolut sista ur sommaren :)
gaaaah, jag ska inte lyfta ett finger.. bara ligga på en solstol och läsa en god booook..

Dagens väder ska man dock inte klaga över, det e lite småkyligt i luften men solen lyser starkt.. Blir troligvis en skön promenad till kvällen..
Nu vankas det lunch :) Ha en bra dag!


Olidlig längtan..

Jag läääääääängtar så förbannat... men snart är vi där..
Fredag fredag fredag fredag.... :)

Lyckliga Jag, tralalala...


Onsdag Igen..

Hej på er!
En vecka sen nu, detta brukar bara inträffa om jag har semester.. och det har jag inte haft.. Förra veckan skrev jag ett trisst inlägg om att jag inte mådde bra.. Jag mådde ännu sämre torsdag & fredag så jag jag valde att inte skriva någonting alls.. Jag bänkade mig hemma hos mamma och pappa, vi åt Kinamat.. hyrde film.. spelade yatzy.. var ute och gick.. ja iaf jag och mamma, pappa var ju tvungen att jobba när inte jag gjorde det..
Man har sina dagar, det vet alla..
Jag har ju faktiskt en anledning till att må så här, haha :)

Men helgen var bättre.. Min söndag bestog av stoooorstädning! Jag gick loss totalt.. Jag rensade allas garderober, jag spikade tavlor,  skurade alla golv, dammade varenda liten vrå, rensade allt i barnens rum och köpte även lite ny inredning till wilmas rum.. Jag mådde så bra av att städa, allt gick så bra och det bästa av allt var ju hur fint det blev.. :) Så avslutade jag söndagen med att klippa gräset också.. Kan meddela att jag somnade gott den dagen =)

Måndag och Tisdag har varit två fruktansvärt bra dagar jobbmässigt.. Jag har haft sån energi och vilja, har fått så himla mycket gjort.. det finns ju faktiskt en hel del att ta reda på efter fyra veckors semester.. Men nu börjar jag känna att allt är gjort.. Väldigt skönt , jag känner mig lika pigg idag..
Så jag ska ta tillvara på mitt flow.. :)

Min älskade karl har idag varit borta i 10 HELA dagar.. jag saknar ihjäl honom.. han skulle kommit hem igår, men alltid är det ju något som strular, inget jag kan göra något åt.. Men idag kommer han, Äntligen!!
Jag är överlycklig och kommer verkligen agera plåster ikväll.. :) det ska bli så underbart att ha honom hemma..
Barnen och jag har redan förberett kvällens mys.. Det blir Tacos och självklart vårt nya kvällsprogram, Fångarna På Fortet =)

Massa annat kul som händer framöver, men jag ser att inlägget håller på och bli långt.. Ha nu en bra dag, hoppas ni mår lika underbart som jag :)
 


Onsdag

Idag har varit en hemsk dag..
Ni vet att man kan ha sina dåliga dagar, men idag har faktiskt varit värre än så..
Igår var allting så bra.. jag träffade en gammal vän och har inte skrattat så mycket på väldigt länge, vi hade så mycket att prata om, timmarna bara gick.. vi ska ses snart igen och det glädjer mig..

Men denna dag vill jag bara glömma. Jag skulle på middag ikväll men orkar nog inte ens det.. Jag åker nog hem och gräver ner mig direkt efter jobbet och hoppas på att morgondagen blir mycket bättre än idag.. det brukar offtast vara så, när man varit låg en dag blir dagen efter superbra.. så imorgon kan vell allt hända!

Mina tankar idag går till Magnus, jag saknar min älskling massor ♥
Så går dom till Wilma som blivit kräksjuk, stackarn..
Men mest av allt till min Farfar som skulle fyllt år idag.. Han lämnade oss 2004.


Att lita på rosa

juuuuuuust det.. appropå det här med att tvätta och det jag berätta om färgen rosa så finns det ju verkligen ett mirakel medel.. Vanish lär ju vara det bästa dom någonsin uppfunnit.. Till fläckar som vin, Gräs, Olja, Målarfärg, Köttfärsås ja precis allt så är Vanish det bästa, om man förbehandlar en timme innan man tvättar så är det som nytt när det är klart.. Jag tror inte en enda fläck vart kvar om jag använt det.. Jag använder mig av massa Vanish på barnens kläder och är riktgit nöjd faktiskt :)




En sån här fin tvättmedels burk fyndade jag på Ullared i sommras..
Den Vita fick följa med oss hem, Lite roligare att tvätta när det är ordning och reda inne i tvättstugan!

Ha en bra dag!

Tvätt..

Tvätta är något jag tycker är roligt, jag mår bra av att tvätta.. allting luktar så gott och det känns så fräscht..
Efter vår lill semester senast så var jag bara så trött, helt slut och orkade verkligen inte.. man måste få ha sånna dagar också tydligen så jag bara kastade in allt i tvättstugan och sköt upp det till dagen efter, den dagen blev 3 dagar sen stog jag inte ut att se det längre.. Jag tog tak i skiten.. Den röriga tvättstugan alltså.. :) Nu efter 7 maskiner är tvättade och allting invikt i varderas garderob, känns det fantastiskt :) Det luktar sköljmedel i hela huset och det finns absolut ingenting som behöver tvättas.. Det är TOMT i tvättkorgen och jag mår så bra av det..

Det komiska med det här tvättande är att jag själv alltid i mina tidigare år har tvättat två färger , vitt och svart! Alltså allt ljust blir en maskin och allt mörkt blir en.. det blir ju bara två färger.. Men sen jag träffade Magnus har ju detta ändrats.. Det finns en liten prinsessa i familjen som fullkomligt ÄLSKAR rosa.. hon vill ha precis allt i rosa, när vi är och handlar kläder väljer hon aldrig något annat än rosa, haha! jag försöker att bryta av med lite annat men jag gör det gradvis :) Detta påverkar ju tvättfärgerna hemma. Så sen jag träffade Magnus tvättar jag numera tre färger.. Det är Mörkt , Ljust & ROSA .. Mig gör det absolut ingenting, jag tycker rosa är fint :)

 
Så här ser det ut hemma när man tvättat , allt är Rosa :)

Skulle Wilma själv få välja skulle hela hennes rum vara rosa!
Hon blev iaf glad när en av väggarna blev det i hennes nuvarande rum :)


Turkiet

Jaaa den där resan jag har nämt tidigare..
Vi har ju för några veckor sen bokat en resa till Turkiet med Nazar..
Där ska vi lyxa till det 1 vecka tillsammans med barnen & en familj till.. 
Det är Sebastians bästa kompis Albin och hans familj som ska till samma ställe,  ska blir jätte roligt både för barnen och oss :)
Pegasos Royal heter hotellet.. All Inclusive som varken jag eller Magnus har haft förut.. Hoppas det är lika bra som alla säger :)

Det ska bli helt underbart att åka dit om bara tre veckor..
Dagarna är räknade :)

Weehoo , have a good day!
Nu slutar jag snart och ska hem och fika med vännerna..


Här är hotellet vi ska bo på ..


back on work

Hallå Hej!
Nu har våran sista semestervecka passerat och idag har jag installerat mig på jobbet igen.. Skönt att vara tillbaka ändå, men jag har väldigt mycket att göra :) Förmiddagen har gått otroligt fort..
Sommaren har varit jätte bra och vi har haft väldigt fina dagar som vi fortfarande njuter av att tänka tillbaka på-- Det känns inte ens jobbigt att börja jobba med tanke på att vi snart åker på semester igen :) ska bli så härligt..
Men förra veckan hade vi alltså semester, vi åkte med husvagnen till Örebro och bodde där i två nätter.. Barnen var med plus Wilmas kompis Ella med pappa Niklas. Dagarna där var bra, första dagen regnade det massor men vi var ju ändå inne och badade på Gustavsvik då. Andra dagen var det massa sol och vi grillade på kvällen..
I helgen har vi varit på Cup i Västerås där Sebbes lag spelade.. Det var kanonväder och supevarmt ändå orkade dom spela 4 matcher och vara jätte duktiga :)

Vet ni vad det värsta med den här veckan är??
Att min älskade karl är borta och jobbar heeeeeeeela veckan.. det är så sjukt tråkigt och vara ensam på kvällarna, eller att sova ensam rättare sagt.. det tog mig säkert två timmar igår innan jag somnade.. inge roligt alls, men samtidigt vet jag hur skönt det är när han kommer hem och det är super bra att sakna varandra så här mycket :) såå jag ska försöka hålla ut och inte gråta för mycket den här veckan.. Jag har en massa annat inplanerat så tiden bör gå ganska fort..

Nu måste jag arbeta en massa!
Ha en bra dag


Food

Mat Mat Mat Mat Mat... jag tycker man ska äta mat hela tiden..
Jag har ingen matlust alls.. kanske för att det e varmt och soligt..
Vi var iaf ute och åt igår, lovley Grappa!! Det var massa folk ute, tror alla ville ner på stan när solen sken.. Vi hoppade helt enkelt bion, kunde inte gå in och sätta oss när det blev sån fin och solig kväll.. Det får bli en regnig dag istället.. Men appropå mat så är vi hembjudna till Svärmor idag på Mat.. I söndags var vi till mina föräldrar och åt Mat.. Jag tycker allt handlar om Mat och jag e inte alls sugen.. hehe.. Men Svärmor lagar alltid massa gott, så hoppas min matlust kommit tillbaka tills ikväll..

Och vet ni, han som hjälpte mig igår med bilderna, framkallningen och förstoringarna gjorde ju SJÄLVKLART fel.. Det blev för stort, och så blev det inte alla bilder jag skulle ha.. ändå kostade det 434 kr!!!
Idag gick jag dit igen och sa att det blev fel helt enket.. en annan tjej hjälpte mig och allt blev rätt.. kostade 198 kr till.. Gaaaad! Så nu får vi verkligen hoppas på att min tavel vägg hemma i hallen blir fin.. Jag vill inte tänka på vad alla ramar har kostat.. Ni ska få en bild sen när det är klart..
hoppas jag hinner pyssla lite ikväll med detta :)

         

Min kärlek till..


PETER LEMARC


Allt kommer ifrån min älskade mamma, hon har lärt mig att älska Peter Lemarc, mammas kompis Pia lyssnade också väldigt mycket på Peter och förr om åren var vi ofta hemma hos henne.. efter några glas vin är han ännu bättre.. men till saken så är det enormt fina texter och sånt lugn i låtarna som jag bedåras av.. vissa låtar ska man lyssna på men det måste vara högt, väldigt högt.. :)
en speciell låt som jag bara älskar heter "Ända till September" då går refrängen, å du älskar henne ända till september...la la la...
När vi nu åkte på semester var ju barnen med.. jag brukar inte lyssna på Peter så mycket när barnen är med i bilen  "det är ju ingen barn musik direkt" :) men någon gång har det självklart hänt.. iaf så sitter vi i bilen och Sebastian ber om en låt.. kan vi lyssna på skiva frågar han.. då hade jag precis satt på Peter och sa att jag ville bara lyssna på 1 låt först sen fick han välja fritt.. då blev det just den med september.. så hör jag bak i bilen att Sebastian sjunger med i refrängerna och nynnade till September.. då blev jag så glad.. så sa han till mig, det är inte direkt min stil men faktiskt ganska bra ändå.. :) ett leende på läpparna ringde jag min mor och sa att jag fört vidare min kärlek till Lemarc en generation till.. :) Vi skrattade länge
 
Lyssna gärna, och ha HÖG volym.. den blir så mycket bättre då :)
http://www.youtube.com/watch?v=_v8EzAgMCzU

Jag brukar sjunga med och tänka att jag sjunger om Magnus istället.. jag tänker att det är en han istället för "henne" som han sjunger.. så kom jag nyss på att det snart är September.. 
Fick då ett rus genom kroppen som säger mig att jag kommer älska Magnus mycket längre än så.. :)

Ha en bra dag och NJUT nu av lite Peter Lemarc ..
   

Glädjerus

hej på er, gudars nu måste jag skriva av mig.. jag har sånt rus, sånt glädjerus att det är helt sjukt.. egentligen vet jag inte ens varför.. men jag var nyss nere på stan och fixade allt med framkallning av bilder och förstoringar.. så åkte jag hem, höjde musiken i bilen och bara log.. jag ska förklara min kärlek till peter lemarc i ett senare inlägg men iaf var det han jag släpte loss till.. sån glädje över livet, solen skiner.. jag och älskling ska ut och äta ikväll men först på bio.. Jag tänkte på vilken bra semester vi haft och på vilka underbara barn jag fått äran att ha i mitt liv.. Allt vi har framför oss och jaaa men ni vet hur man känner ibland.. :)

Men nu fick jag plötsligt väldigt bråttom och hinner inte skriva mer..
Ha det så bra

Ordning & Reda

Hej på er..
Igår som ni redan vet så kittla det i fingrarna och jag ville bara hem och göra en massa nytta..
Sagt och gjort.. Jag skurade toaletten, sorterade alla mina smycken.. Städade i tvätt stugan medans jag tvättade 3 maskiner tvätt.. Dammade sovrummet och höll på med något precis hela tiden..
Man mår så bra av att vara driftig och duktig ibland, det gäller att ta till vara på "städrycks anfallen" :) Ordning och Reda har nog alltid varit min grej..
Jag mår bra av att tvätta och städa..


back on track

Och så är vi tillbaka i vardagen igen med massa jobb och härliga rutiner,
SKÖNT om ni frågar mig..
Idag mår jag fantastiskt bra, känner mig frisk och på hugget, vill hem och pyssla med mina projekt så fort som möjligt.. mycket som sker just nu.. Vi ska renovera köket, så vi har börjat mäta luckor och kontaktat lackeringsfirmor.. Jag har också kikat ut Ikeas sortiment och får se vad som blir bäst.. allt är en kostnadsfråga :)

Vi har haft en helt underbar semester som jag senare ska berätta för er om.. Då kommer också massa fina bilder..

Just nu : Är jag hundvakt åt Emil, han ligger här på jobbet på mina 
             fötter under skrivbordet :)
             Senare idag ska jag besöka Fuji fotocenter för att framkalla en massa
             fina kort..
             Det gick att omboka turkietresan så att vi åker tillsammans med Göran &
             Jessica samt deras två barn där ena är Bästa kompis med våran Sebbe :)
             Riktigt kul för killarna.. Oss också självklart =)
             Så kunde jag inte hålla tassarna borta ifrån HMs Hemsida, 
             massa fina nya saker blev beställda idag..
             Får nog leva på vatten och bröd i slutet av denna månad..

Jag kunde inte motstå dessa gobitar till höstens mörker..
OCH Självklart beställde jag likadana till Wilma :)



Nu ska jag och Emil gå hem och pyssla med en massa kul..
Ha en bra dag!


RSS 2.0