Ibland tar det tid ..

Hej Hej Hallå Där ..
Var mer än en vecka sen jag skrev här .. en hel del som har hänt och ångesten har vell kanske släppt efter lite , så det är vell dags att upptadera om vad det är som har hänt .. Varning redan nu för LÅÅÅÅNGT inlägg.
Sist jag skrev var förra onsdagen precis innan vi åkte på Fest hemma hos kompis Tordi!
ONSDAG :
Massa folk när vi kom dit det var jätte najjs  , alla hade kul och tordan bjöd på allt hej vilt ..
Det tog inte många timmar innan alla var jätte glada och skit fulla :D
Av det jag själv minns så var det as fett , men varade tyvärr inte länge.. Flippade ur totalt tyvärr :(
jaja det är historia för min del .. vaknade upp i en liten säng dagen efter och hade Panik , hade bokat tid hos frissan! Jag & Tinglöv styrde så jag kom dit ..
TORSDAG :
Ångensten kom med storm mer och mer .. mådde så sjukt dåligt den torsdagen , usch ... blev vell typ 5 toalett besök medans jag var hos frisörn , inte shysst ..
Gick sedan barfota igenom hela stan för att komma hem , typ jävlans full fortfarande!
sov ett par timmar sen åkte jag ut till ön på kvällen! Mammmmas famn är den bästa..
FREDAG :
Midsommarafton , jag mådde fortfarande kasst men det var lite bättre iaf .. allt där var jätte najjs å mysigt .. finns de nå bättre än att vara med hela familjen , äta gott .. allt från sill och nubbe till omelett och köttbullar! precis så där som en midsommarafton ska vara .. allt var jätte bra! blev sen på kvällen ÖS , massa folk som kom dit & vi hade svin kul ..
LÖRDAG :
vaknade tidigt för att ta vara på solen ... Vilken SOL ?? Det spööregnade och blåste som fan .. jag väntade i timmar för att kunna åka med skotern hem .. .men det gav sig inte .. fick klä på mig masssa regnkläder och pina mig in till sundbyholm i allt regn och rusk , men det gick tillslut bra!
resten den kvällen är också en dålig historia . .. * Stort förlåt till min pärla
SÖNDAG : 
slappt slappt slappt .. tog igen oss efter en tuff helg med god mat å mys!
Hyrde film och styrde undan allt som var i vägen .. enormt skönt och bara vara själv den kvällen!
MÅNDAG :
Gick på mitt sommarvikariat på Tunagården , jobbade till 4 och tog direkt en fet Powerwalk promenad med Anna .. va ute ett bra tag med högt tempo , så sköönt!
TISDAG :
Jobbade den dagen också till 4 , cyklade därefter till mitt andra jobb ( Firman ) för att jobba lite till , Cyklade hem fort som fan för att hinna med IKEA en sväng .. jag madde och syster åkte dit för att investera i massa nytt!
ONSDAG :
Samma där , Jobb Jobb å Jobb . Kvällen tillbringade vi hemma hos mig .. Hanna Simone Erika Madde Anna & Jag .. de va najjs , jag var iofs inte den socialaste .. hade someone in the telephone : )
TORSDAG & FREDAG :
Leeeeeedig som faaan , enormt skönt .. igår låg jag och anna i sumpan för att ta vara på solen som visade sig typ 1 timme .. sen åkte vi lite på leksaken men därefter hem för att handla .. Vi tillbringade kvällen på Djurgårn där vi grillade korv , lirade boll , spelade krocket hade det allmänt kul och bra! fick efter de en dum idé = BAD - det var svinkallt men ingen skulle banga , det var pakten .  åkte då hem till var och än för att hämta badkläder ..
vi skulle sen svänga ut till sumpan för att bada .. jag kör förbi djurgårn och ser att det BRINNER .. hahaha det är sant .. vi var så duktiga å städade allt å var jätte duktiga , trodde vi! Slängde ju för fan engångsgrillen i en grön soptunna .. den brann som fan när vi åkte förbi .. Ringde brankårn som kom å släckte elden och jag föklarade att vi hade klantat och inte tänkt oss för .. var så jävla roligt :D
Idag har jag bara slappat  , hängt me madde å fixat en jävla massa .. vi han också med lite Shopping =) Offcourse!
Glider nu ner till Grappa för att träffa lite andra vänner , men det blir en tidig kväll!
Malin börjar 7 imorgon bitti ... Älskade pensionärer  =)

Ska fösöka uppadera lite oftare i fortsättningen .. för det här blev ju ett sjukt långt inlägg.
Eloge till den som har pallat med allt skit man har skrivit ..
Lägger me lite bilder här nere ´!
Puss å Hej , Ha det kanoners ..



HOS TORDI

239002-5
Martina Fick den största stolen att sitta på ..
239002-4
Spedet och Ala bangade inte på att posera ..
239002-3
Enkan och Frosten hade enormt kul vi DeepTalk bordet :)
239002-2
Mandat ramlade rakt igenom stolen , hur gick det till ? =)
239002-48
Najjs väder & mycket folk ..
239002-16
Här inne var det shot tävling .. Tinglöv Vs Erica . . . .
239002-14
Anders var ungefär lika nykter som jag den kvällen ..

MIDSOMMARAFTON

239002-13
Klockan 14.00 var det mat
239002-12
Min far höll Tal och var glad ..
239002-11
Eva hade den finasre Midsommarkransen.
239002-10
Mamma och hennes kompis AnnBritt..
239002-6
Jag och Syster - Glaaaada :)
239002-9
Live musiken stog Leo för . .
239002-8
Här dansar alla runt midsommarstången - Vilken klassiker =)
239002-7
Jag på båten ..
239002-16
Pia & min syster på kvällskvisten ..



TORSDAGENS HEMGÅNG :D

239002-17
Sååå här snygg var jag när jag skulle fara hem ..
239002-18
Det är vell så där man ska se ut när man åker vattenskoter ?? :D haha

Skål

jaha , då fick man ledigt imorrn då ..
det vaknas fest .. Grattis till Tordan som fyller Och till  Möök har just muckat..


men dagens ELOGE går till pappa pelle ..
ja säger bara det .. fett schysst! :D

ha de najjs!
/ Gerdell


Väderkaos

Det här kan vart de sjukaste jag har sett i Sverige / Eskilstuna ..

Jag sitter och kollar ut från fönstret på jobbet .. Solen sken och det var varmt .. jag tänkte redan i morse att vid lunch slutar jag , åker ut alldeles själv till Sundbyholm och lägger mig på en filt och läser .. jag tog istället på mig ett par handskar och gick ut för att rensa ogräs på gården.. jag blir svettig men det är bara så lite kvar .. det börjar dugga litegrann och jag går in.

Nu sitter jag här och skriver och kollar fortfarande ut genom fönstret , det är det SJUKASTE jag har någonsin sett , det blåser STORM och bara ÖSER ner REGN .. det är sjuuuuuuuuuukt .. Det öser verkligen ner .. de bara smattrar i backen och jag ser knappt fram till grinden ( det är typ 12 meter ) .. Absolut det sjukaste jag har sett i Eskilstuna , någonsin?. Nu Åskar det också .. Shiit alltså ..

Ikväll blir det iaf film och massa mys!

  

ERICA GUSTAVSSON , jag säger bara .. . .. .. Hämnden är ljuuuv!





Det kan vara svårt att bli riktigt nöjd
Det är så lätt att fantisera,
Mina tankar och minnen står mig upp i halsen,
Men mycket vill ha mera. . .

Malin

Lördagen den 16 Juni


Världens bästa bakisdag!
/ Malin Anna & Madeleine


239002-47
Snygga vi e .. =)

239002-46
Madeleine brar en fet min

239002-45
Flakmoppen e kung!

239002-44
Glassssigt
239002-43
Svensexa för en dyngrak .. . . :)

239002-42
Min vovve emil var också bakis

239002-41
Malin & Anna

Trion

HEj HEj HEj.
sådärja.. tiden går .. Satan va fort de går .. sista veckan nu på firman sen går jag på sommarvicket på Tunagården .. sjukt att vi snart e inne i JULI.. midsommarafton på Fredag .. ja , allting går för fort helt enkelt..
I torsdags la vi i LEKSAKEN ;) skräll att det var sånt hundväder så jag inte ens kunde testa den.. blåste ju storm och regnade oavbrutet.
Partade i Fredags med Mor & Far på en Företagsfest vi var bjudna på , jag halkade med på ett bananskal som Kontorsansvarig :) skön titel.. mycket trevligt där , vidare sen till Anna .. därefter till Tingan på Fest .. vi undrade i efterhand om det spelades musik där , ingen som vet .. haha ingen som vet .. Madde = Päist!
Ner och joddlade på stan , åt ett mål mat .. kekab offcourse.
Blev uppraggade av boys som styrde efterfest .. haha Mandat va så full .. kan vart en av dom roligaste efterfesterna någonsin uppe hos Anna. Mange var dyngan , han drack och drack .. det tog aldrig slut , vi dansade och tjattra som fan om AIK i och med att niklas berg var med upp en sväng .. ( andra målvakt i AIK ) just nu utlånad .. jaja skit samma!
Mandat & Madde maxade vattenkrig , det var vatten i hela lägenheten .. Mange gick över gränsen å drog en fet kanna i sängen , det fanns inte en torr fläck .. Anna lackade men skrattade samtidigt .. så kommer mandat till mig å madde i sängen så säger han att vi borde gå ner på våra knän och be om ursäkt , precis när han säger det så har han ner annas draperi till sängen , det var bara de som fattades för att anna typ skulle kasta ut mange .. jag skrattade skiten ur mig , han va så enormt päist å allt var så jävla kul .. SJUK natt .. :)  tillslut så deckade jag å madde i annas säng som var dy blöt , klockan var vell runt 4 - 5 kanske .. vi frös som satan hela natten och vaknade typ klockan 10 dan därfpå och var fruktansvärt späda allihopp..
Ner på stan för att moffa bakismat därefter direkt ut till leksaken som skulle invigas..
Det blåste satan , men vi skulle inviga skotern ändå. lastade på med grejjer och knöt flytvästarna , sen ut å gasa .. vilket jääävla drag det är i den .. sjukt ju .. ut till Sävis där mamma och pappa höll till .. mamma skulle givetvis testa , hon visste lixom inte ens var backen satt .. haha skärd hon e  - allt gick iaf bra!
Därute på ön , hade dom också svensexa för en kille som ska gifta sigf i helgen , han var så jävla full .. grymt kul att se hur grabbarna hade lyckats. Bildbevis finns!
Vi drog me flackmoppen till andra sidan ön och badade .. kallt , men uppfriskande och på någe sätt skönt! vi behövde iaf det dagen efter ..
Mamma bjöd på mat , vi lekte och var allmänt stjäärda!
Tillbax till sundbyholm anna & madeleine drack öl och vi softade sönder gräset i hamnen ..
Efter en timme där , får brudarna ryck .. vi åker igen , vi åker igen .. ja sa , men vafan vi har ju låst fast den å allt .. de blåser ju så dant .. ne vi drar hem .. needå dom gav sig inte .. jaja vi drog ut igen ..
Vad händer .. HAHAHA! vi var inne i badviken , där ser jag en kille i en liten roddbåt i plast ..
Jag säger .. den där jäveln borde vi välta .. Moahahaha vilka välte , jo VI .. helt sjukt , jag gasade lite för mycket i en sväng och alla åkte av skootern som flugor när den välte .. Alla tre ( Jag Madde Anna ) hade solglasögon på oss .. upp över ytan kommer alla tre me brillorna på och bara as garvar , de va sån sjuk händelse , jag blev helt panikslagen först .. men sen kunde ja fan inte sluta garva åt de .. va kanske de roligaste på dagen :D
Blöta som as var vi och åkte efter nån timme hem ..
En bakfylledag som denna glömmer man inte i första taget ..  - thanks girls.


jaaaaaaaa bildbevis finns som sagt , så det kommer .. det kommer..
har tok problem med bloggen hemma  , ingenting som funkar!

Have a nice day - Tack å hej!

Bilder ..

TUNISIEN

       

        

 
     


MIN LEKSAK . Yamaha FX HO 160

      

En sammanfattning typ

HEj HEj HEj

sådär jaa , tillbaka på hemmaplan igen!
finns en hel del att skriva om .. frågan är hur mycket jag orkar berätta ..
Risk för ett väldans långt inlägg ..
Vi börjar med Tunisien.. Jag var riktigt orolig dagen innan vi skulle åka , mamma hade skrämt upp mig till tusen. Dom babblade om att Araberna är helt skäärda. att det var massa rånförsök och annat skit hela tiden. Men vi åkte .
när vi anländer verkar allting vara bra, vi hamnade på ett schysst hotell och jag var lugn. Vi vaknar runt 9 taget på lördagsmorgonen öppnar balkong dörren och var laddade till max, Vad händer? det SPÖÖÖREGNA!
Ingen najjs start på dagen .. Vi bestämmer oss för att åka med truppen på Informationsmöte för att fördriva tiden i det brutala vädret. Där sitter vi och lyssnar på att en enormt jobbig kärring babblar om hur bakfull hon är .. när det väl är klart så hoppar vi på en buss för att åka till "stan" och gå rundvandring med Detur ledarn .. haha!
Där går vi på någon slags gata som dom kallade ( slaktar gatan ) det hängde döda djur och inälver överallt , inte alls fräscht ... Det fortsatte och regna vi gick med långärmad tröja och frööös , jag hade enorm PANIK över en vecka med regn .. vi hamnade sedan inne i ett stor köpcentrum för att gå på MATTVISNING , haha dom satt och visade vår grupp hur man vävde mattor , jag trodde seriöst att jag skulle dö på resans gång med tanke på hur vår första dag var ... På kvällen bestämmde vi oss för att kila ner till stan igen och se om det var nå drag .. där sitter två andra tjejer som bodde på vårt hotell och kom med samma flyg. Dom sa - Kom in och ta en öl . Jaa lättare sagt än gjort så satt vi där , enormt trevliga damer .. timmarna gick och vi hade kanon kul. Dagen efter kom solen fram lite då och då .. det var possitivt och vi for ner till stranden för att kolla läget.. en väldans fin strandpromenad och läckert vatten .. good good. Tina & Sussane som vi glassade med första kvällen var på nå sätt ( 2 coola i lyxförpackning )
Vi gjorde saker med dom hela veckan och hade Jääävlans KUL. Nattklubbs besöket på onsdagen var världsklass , VK som emil säger .. =) vi dansade och drack öl i mängder .. mådde så sjukt bra och livet var bara underbart. Sussane är så jäävla sköön , så fort jag tänker på henne blir jag super glad .. haha ! hon sa och gjorde så sjuka grejjer .. jaja ni förstår :)
Nu ska det bokas Kryssning som vi ska återförenas på ..
Avslutar Tunisien berättelsen med att det var sååå värt att åka dit , allt var bra , sjukt billigt och ROLIGT . att de regnade tre dagar av 7 gjorde ju inget , haha när det var 30c hemma hela veckan . Suck :)

Hemkommen fredag kväll vid 23.00 tiden .. så var det bara till att sova ..
En lååång dag väntades på lördagen .. STUDENTEN för alla 88or ..

Ner på stan för att handla presenter och kläder ..
Vad händer ???? på den lilla trippen vi var ute och joddlade .. säg 2 timmar.
Så blir min MOBIL STULEN någonstans i allt kaos..
Faaaaan så lack man blir , flera tusen i sjön , alla nummer .. allt ..
enormt jobbigt och jag grinade illa ..

Vidare i stress ner till parken för att träffa gänget :)
där börjades det .. Champangen flöödade och öl efter öl slank ner .. shiiit klockan var inte ens 2 och just den dagen är såååå lång :D . Till St Eskil för att ta ut Stina Ejdetjärn som gick ur skolan .. Sedan hem å byta om , ner på stan igen , seeeen äntligen ut till lander för att ta emot och fira Stina.
Sjuuukt trevligt där ute och vi hade riktigt kul , jag och Annas morfar kom bra överens .. synd bara att jag grät hela tiden , haha jag var stolt och nostalgisk på nå sätt , så fort Stina började öppna paketen tjura jag  , någon höll tal , då grät jag ännu mer , :) berodde detta på allt Vin , eller ?
Jaja hur kul som helst där , sedan for vi till stan och skulle tydligen till Ivan , där var det vingligt .. minns att jag hade kul och att allting var bra , i efterhand har jag fått hört en hel del av vad som hände där .. haha !
Malin hade sönder minst 2 stolar. . .
Malin nöp och slog sina vänner. . . .
Malin ville tydligen göra ' någonting ' med Henke Skau  . . .
Malin jagade Henke runt hela huset , fråga henne inte varför . . .
Malin knuffade tydligen Erica över bordet så hon välte alla glas . . .
Malin fick för sig att Ivans Mor inte kunde svänska och började då " Hi Mom " när hon skulle betala stolarna . . .
Behöver man säga mer .. sjuuukt att det kan spååra så!
jaja kul var det , och malin ber om ursäkt till alla som for illa , moahahah!
Erica Simone & Jag fick för oss att bada .. japp , där var dom borta .. jag lackade för att dom drog , sprang fram till en bil och tvingade dom att köra mig till stan .. när jag väl anländer till fontänen kommer simone och erica å baa , hur fan kom du före oss .. aah just de .. hur gjorde jag det ? haha lifta såklart!
IDIOOOT MALIN.
där badar vi och vad gööör jag ?? Dyker rakt ner i botten och får blålera över hela mig .. kunde gott illa, men det gick braa :) bla bla bla .. Vi / Jag hade iaf as kul .. tack alla!

Söndagen var tung , enormt tung .. smällar man får ta!

Måndag  , Arbetet .. skulle ta igen allting jag missat under min semester vecka , kändes väldans bra när det var avklarat !

Tisdag - Jag & Pappa spåååra . vi drog iväg och köpte en vattenskooter som vi får hem Onsdag kväll! Määktigt ..
Yamaha FX HO 160 heter den , försäljaren på Båt Sam saa - Malin , nu har du en värstig grej , den är lixom * Top Of The Line *  cool hon e . . nämen det ska bli riktigt skoj att leka med den i sommar :)

Onsdag , här sitter jag och skriver av mig .. tänker tillbax på allting .. Min student , Min Bal , Tunisien Resan .. Tina & Sussane .. Ett väntande besked :( , ja massa saker .. en ganska sjuk känsla inom mig , för jag mår jätte bra men samtidigt inte , en hel del som tynger mig .. men det löser vell sig förhoppningsvis med tiden , det brukar ju göra det ..

Nu ska jag möta upp tjejorna för att luncha på Sylvia.
Alla Bilder lägger jag upp ikväll!
Ha de så bra / Malin

I´m Leaving

Hej Hej Hallå Där..
plötsligt blev det jätte brottom och tåget går snart .. vi lyfter klockan 22.00 ikväll
ha det bra här hemma , vi ska ha det riktigt bra :D
Anna And Malin has left the building. . . . .

RSS 2.0