Bio

ååååh äntligen slutar vi för dagen.. nu ska jag hem och vila en stund för ikväll ska vi på Bio.. :)
Det är premiär av Luftslottet som sprängdes.. Stieg Larsson triologi.. Vi har varit på dom 2 första filmerna med mina föräldrar så det känns dumt om man skulle göra något annat idag.. Så mysigt att först besöka någon mysig resturang och sen avsluta med bio.. :) Trevlig Helg - Kram Malin

Tjuvstart

hoho jag har tjuvstartat.. pyntar massa nu på jobbet :) Det måste ju faktiskt vara fint här med..
Jag har precis varit och köpt en gran.. vår gamla hade tydligen hamnat på tippen.. Det blir så fint, och det e så kul.. det ända som fattas nu är Glögg och Julmusik .. På återskrivande / Kram Malin

Krims Krams

Hejhej.. Igår blev de verkligen en sån mys kväll jag hade planerat in.. Vi kom hem och bara dog i soffan båda två, soppa och mackor till middag i regn och rusk väder är det godaste man kan äta.. Sen blev de en Wallander film innan Arga Snickarn och Greys.. :) Love onsdagar.. Ikväll blir det dock ingen vila.. Vi ska röja vårat källarförråd där dom ställt till det en massa. Har varit vattenskada i lägenheten under oss.. och alla rör som skulle bytas satt tydligen i vårat källarförråd.. Nu är det tydligen klart då kan vi ställa tillbaka våra grejor.. Ska bli skönt med lite ordning och reda där igen..

Appropå inlägget tidigare i veckan att jag gillar en massa krims krams så kom faktiskt vår nyinköpta lyckta upp här om dagen.. det blev jätte fint i vårt mörka hörn :) Visar er också en skit snygg (ljusstake eller vad det heter) som jag bara älskar.. Den e silver (såklart,det är allt jag köper) som jag fyndade på Rusta.. helt sjukt, jag betalade 19,90 för den.. det är SJUKT.. jag verkligen älskar allt som är silver och så är jag just nu helt såld på kronor..
Här ser ni också 3 tavlor jag fick med mig hem ifrån Gekås..
dom pryder vår vita hall väldans bra :)




     

Ha det , Kram Malin


Regn

Oj oj oj va det regnar och är trisst väder..
Som vanligt var jag extrem trött imorse och Mange fick släpa mig ur sängen..
Nu är de lite bättre, men jag vill bara hem hem hem hem och hoppa i mina mjukisar och krypa upp i soffan med en kopp te framför en bra film.. Det blir de ikväll, ikväll ska jag bara mys slappa.. :)

Igår blev de iaf massa pyssel hemma och inslagning av alla paket :)

Se så fint de blev..

 

Ha en bra dag i regnrusket
Kram Malin

Med glimten i ögat

Dett inlägg är riktat till Inger Åkesson..
Hon e rolig Inger.. :) Sist vi var där hemma och tog en kaffe höll hon tydligen på i trädgården.. kratta lite löv och plockade kanske några äpplen.. Typ vanlig höststädning.. Inger bor ihop med Mats ute i Mesta.. dit vi ska flytta sen i Maj.. jätte kul :) Så sa Inger när hon stog med krattan i högsta hugg, -Japp Malin.. det är sånt här man måste göra när man har hus.. ( hennes blick sa att jag som är 22 år inte hade fattat vad det innebär att ha ett hus med en pytte tomt typ ) men jag svarade : - Jo jag vet.. sen var det inget mer med det..
I efterhand nu har jag tänkt på det här väldigt mycket.. Jag höll samma dag som vi var hos Mats och Inger på hemma med våran höststädning på Stensborgsgatan och tog rätt på alla dessa äpplen, vi hade fruktansvärt mycket äpplen detta år.. Och i och med att det är jag som sköter om hela gården där vi bor så vet vell jag om nån vad det innebär att ha en trädgård.. Det är ju jag som e trädgårdsmästaren hemma som rensar ogräs och klipper gräset.. Jag tycker ju sånt e kul :) mest tycker jag om att ha fint runt i kring mig.. Så vi får hoppas att detta håller i sig och att jag tar hand om gården ännu mera när vi sen flyttar till huset och blir grannar med Mats & Inger :D
För skoj skull denna vackra dag,
fotade jag mitt arbete så nu ska Inger få se lite bildbevis!!



Här är första bilden, hur mycket äpplen som helst..


Andra bilden då jag krattat ihop alla äpplen i högar..


Sista bilden visar att alla äpplen är upp plockade :)


Och sist men inte minst så krattade jag massor hemma i söndags så nu finns det inte ett löv på gården :)
Kramar till dig Inger Åkesson


Pynt

Hejhej tisdag!
Idag är en bra dag, jag är glad och möjligtvis lite piggare än igår.. Vilken dag det var igår, jag gick som i dvala precis hela dagen.. så grått och trisst just igår.. Jag är inne i en period också då jag kan sova precis hur mycket som helst.. jag är så trött på mornarna att det e helt sjukt..
Igår kväll fick jag en massa gjort, Vi gick igenom alla presenter och julklappar som inhandlats och jag känner mig väldans nöjd.. jätte fina saker låg högt och lågt i lägenheten.. sen började jag slå in.. jag tycker ju sånt e väldigt kul, allt som har att göra med presentartiklar, inredning, arrangemang, blommor och sånt är kul.. Jag önskar många gånger att jag hade mer tid till att pyssla med sånt, då skulle jag garanterat göra det.. och pengar, det e himla dyrt med krims krams.. :)
Jag har också inhandlat en massa julgranskulor.. Vi har bestämt att granen ska vara klädd med Röda och Silvriga kulor, inget annat.. helst skulle jag vilja ha alla kulor i en och samma färg, men min karl fick vara med och bestämma lite också, Då blev det två färger :) Och silver glitter såklart.. den kommer nog bli väldigt fin vår gran!!

Det kanske inte har undgått er att jag verkligen ÄLSKAR pynt och JUL.. Jag förändrar hela hemmet med tomtenissar, värmeljus, gardiner, lampor allt som finns att få tag i känns de som.. Så även detta år har jag handlat en massa fina tomtar och nissar :) Och på SÖNDAG är det dags.. fösta advent :) jag ska pyssla hemma precis hela dagen, då ska jag också dricka första glöggen och dansa till massa julmusik.. haha!

Idag har jag också gjort en väldigt rolig sak.. men den är hemligt tills vidare.. att det var Magnus förslag gör mig minst sagt väldigt chockad.. men glatt överraskad :) jag är glad och detta kommer nu att bli tradition.. Nära & Kära kommer att få se..

Ha en bra dag!
Kram Malin

pics..

Äntligen lite bilder :)

Först ut lite kryssning och Spa..







Nu till den underbara resturangen vi besökte
förra fredagen i stockholm - Koh Pangang


   

  

Och nu ett luddigt resultat av hallen..
Ser bättre ut i verkligheten och jag älskar min nya fina vas :)


  

Till sist en överblick av mina 6 påsar ifrån Ullared



Må så gott & ta hand om varandra!
Kram Malin


Blocket Torsk

Hej, jag har inte vunnit på lotto... Tyvärr.. man kanske kan tro det, det ända jag skriver är om vad jag köper var och varannan dag.. haha! men så är icke fallet, jag tänker smart och prioriterar vissa saker före andra.. jag vet att jag handlat mycket onödigt genom året, jag vet också att jag gjort många "riktigt klipp" och jag vet att jag hamnar i vissa"stim" då jag handlar allt jag ser och skiter i vad det kostar.. jag vet också att det aldrig kommer att vara tomt på mitt konto.. Nu är vi desutom 2 stycken som tjänar pengar, det gör ju sitt.. då kan man ju handla massa mer.. :) Iaf så slog jag till på en Hemnes säng till Wilma igår.. Blocket e fan så bäst.. det gäller bara att ha tålamod och vänta på att det rätta annonsen ska komma.. Igår gjorde den det =) Det kommer bli så fint i huset när allt är klart.. Sebb ska också få en ny säng tillsammans med alla nya möbler..
Som jag längtar... puuh! ----> Så här fin är sängen :)



   

Det var bilden ifrån Blocket, tänk va snyggt de kommer bli i
 hennes rum med en rosa vägg och
självklart med ett vitt sängbord brevid :) 

        Så här ser den ut ifrån Ikeas Hemsida.. 
   Jag tycker mycket om Hemnes serien, kanske slutar med den i hela huset :)


Fredagsmys

fan fan fan , alla bilder är tyvärr inte på samma ställe ännu men jag ska fixa det ikväll.. :) Just nu öser jag musik ifrån Thevoice.se på jobbet, jag har jobbat hårt och är helt lycklig över att det är fredag och helg :) Ikväll blir de massa fredagmys med älsklingarna hemma. Vi ska göra tacos och som vanligt ha Idolkväll med barnen..  Dessa fredagar är så underbara.. Så skönt att bara vara hemma och mysa, äta gott, tända massa ljus och vakna utvilad en lördag.. dessa underbara fredagar skiljer sig väldigt mycket ifrån mitt förra liv.. då han man knappt hem efter jobbet innan festkläderna var på och vinglaset var överfullt.. man festade fredag & lördag konstant.. man mådde piss varenda lördagsmorgon och gick inte upp ur sängen förrän 13 - 14.. Det finns absolut inget jag saknar med det.. jag är så otroligt glad över den förändring som har skett i mitt liv.. kan ni förstå?? jag är hur glad som helst över att bli väckt av 2 barn en lördagsmorgon när klockan är 07,10.. jag älskar det.. jag har aldrig mått bättre än nu! Jag verkligen älskar det..

Just nu: R.Kelly - The Worlds Greatest

På återskrivande ikväll med massa bilder :)
Och imorgon ska vi tydligen till Taxinge Slott på Julmarknad.. gud så mysigt..
Trevlig Helg alla, Kram Malin

en lycko vas

Hej hallå, jag har inte glömt bort att lägga ut bilder, det kommer.. promise. MEN hahaha jag måste bara dela med mig utav detta.. jag har alltså en längre tid försökt att hitta en stor vas typ, jag menar en skit stor vas.. som jag vill ha i hallen med alla mössor, vantar och sjalar i.. lite snyggt och eget så där, jag har varit överallt.. plantagen, ikea, em, massa ställen men inte riktigt hittat just den där perfekta..
Idag kommer en kompis till mig på jobbet för att magasinera sina saker.. han lastade av allt och vi gjorde klart. NU 2 timmar efter ser jag den absolut perfekta glas vasen som är typ 1 meter hög i hans magasinering.. jag är ju inte direkt blyg av mig, så jag ringde upp honom.. -Tja pinnen, fan du har en jätte snygg vas i din bur, är det nått du vill sälja eller.. han skratta och sa typ, den kan du ta..den behöver jag inte ha många kronor för.. så 100 spänn gjorde mig väldigt glad ... :D
Så jag är just nu överlycklig.. jag känner att jag älskar mitt jobb typ, haha.. sån lycka kring en vas, ja det e svårt och förklara.. Så här ser den ut , Ni ska få se vilket fint resultat det blir sen i vår hall.. :)



Ser ju inge fin alls ut på bilden, desutom i en data stol.. men den e jätte häftig.. 1 meter hög med tjockt glas.. ska försöka rodda hemma så ni får se resultatet redan ikväll :)
Kram Malin


Helgen & Ullared :)

Hejhej..
Gud så mycket som har hänt nu.. jag har ju inte hunnit med att skriva en enda rad sen i torsdags.. Vi börjar med kryssningen, den var jätte bra.. så skönt att bara åka bort en sväng, vi åt god mat, drack goda drinkar men det bästa av allt var att vi tillbrngade hela fredagen på Spa. Det var så enormt skönt och bara koppla av, vi gjorde lerinpackningar, badade i bubbelpool, massagepool, hårinpackningar, ångbastu, kallbad.. ja allt sånt härligt.. Det  var helt fantastiskt faktsikt.. absolut inte sista gången vi var på Spa.. bilder kommer :)
Fredagskvällen var över förväntan.. jag hade bara hört av vänner och bekanta att Koh Pangang skulle vara bra och häftigt, men det var bättre än så.. ( Det är alltså en thailändsk resturang på söder i Stockholm ) Vi fick vänta ca 1 timme på vårt bord men det gjorde inget, vi avnjöt en Singha och pratade en massa. Sen ropade dom upp Malin 4 stycken och vi blev inlottsade till vårat bord.. trodde vi ja, haha! vårat bord var inne i en tuk tuk.. Vi satt alltså i en tuk tuk och åt.. :) superhärligt med ljus överallt och ljuv musik i bakrunden.. Maten var gudomlig.. :) Så det var verkligen inte sista gången där.. Absolut ett ställe att rekomendera..
Vi tog sista tåget hem ifrån stockholm som vi dessvärre höll på att missa med 2 minuter.. :)  men vi kom hem iaf, så skönt av vakna i sin egna säng på lördagen.. på kvällen gjorde darling en delicious middag som bestog av potatisgratäng och ädelostinbakad fläskfile, all cred to him!
Senare åkte jag hem till anna och träffade tjejerna.. :)


Nu till det bästa av allt, i måndags natt klockan 01,30 ringde min klocka och jag hoppade upp ur sängen.. med ett leende på läpparna så kände jag Ullared, here we come.. :D Jag hämtade upp hela truppen på bestämda tider, mamma madde anna jossa och jossas mamma nina.. så klockan 02,10 rullade vi ur stan med sikte mot ullared, alla pigga och glada och Shoppingtokig som jag är var förväntningarna höga.. Vi var nästan 1 timme tidiga där, men inte gjorde det något.. vi ställde oss i kö 20 minuter innan öppning och tur var det.. när de var 5 minuter kvar var kön väldigt väldigt, VÄLDIGT lång :) timmar av shopping och 6 påsar senare kände jag mig ganska mör... 5000 kronor fattigare men ack så mycket gladare, så åkte vi hem.. Ett riktigt härligt gäng var vi som åkte och så jädra kul vi hade.. :) Vi skrattade så vi grät i bilden av alla historier som jossas mamma nina bjöd på.. Ullared var bra, som jag hade förväntat mig fast lite större, vissa saker e skit men vissa saker är verkligen värt och handla, jag handlade självklart massa saker till barnen som ni sen tidigare vet både fyller år och ska få besök av tomten.. :)  Det blev en hel del till hemmet också och slutsumman av trippen är att jag e super nöjd :)
Idag är jag jätte trött och har massa att göra på jobbet.. så jag uppdaterar senare med massa bilder på alla dessa äventyr.. :)
Ha en bra dag, Kram Malin

Kryssning

Weeehoo Idag ska vi på kryssning :) bussen går halv två tror jag.. ska bli så härligt att komma bort bara någon dag.. Äta gott, dricka gott och relaxa i en bubbelpool.. kan nog inte bli bättre nu när det är så grått och trisst här hemma..  Imorgon ska vi möta upp Ida och Claes för att äta en bit mat i storstaden, jag hoppas verkligen det finns bord på Koh pan yang, ett super härligt ställe på söder i stockholm som vi vill äta på.. har aldrig varit där förut, men hört att det ska vara väldigt bra och en upplevelse att äta där.. Det ska bli trevligt!!
Ta hand om varandra & Trevlig helg , Kramar Malin




TeamWork

Fy faaaaan va bra det går när man är två stycken.. allt dammat damsugat och torkat plus att all ren tvätt hade hittat tillbaka till sin garderob.. på 1½ timme . tycker jag e bra.. det e ju faktiskt 5 rum och kök på 120 kvadrat.. :) jag som älskar doften av Ajax mådde så bra igår kväll.. det är ju så skönt och ha allt gjort innan helgen.. we are a good team me and magnus, när vi väl kör igång vill säga :) Det är viktigt att hjälpas åt, att man inte tar saker och ting för givet hela tiden, att man gör "tråkiga saker" tillsammans också.. Jag tror man känar på sånt i längden.. Nu måste jag jobba, men bara till lunch sen åker vi :D
Ha det så bra, Kram Malin


Cleaning

hoho.. här är jag.. :) tror ni det blev städning igåår?? eeh Neeeeej.. det blev god mat hemma hos svärmor sen massa fika i mörkret hemma hos anna! landade hemma vid 9e taget då min karl var hur pigg som helst.. gjorde susen att träna fotboll tydligen.. Idag har jag vart jätte tröttis, men vi har lovat varandra att städa tillsammans IDAG! så det ska bli mys, ljuv musik och att man hjälps åt.. då är det klart på nån timme.. :) Belöningen blir nog Tacopaj till middag!! :) Det var allt för nu..
Kram Malin


Säljare

Hahaha, att vara säljare.. det måste verkligen vara det vidrigaste jobbet att ha.. Stackars hon som var här, helt jävla paff när jag berättade hur vi skulle ha det.. haha. Förstå vad hon måste gå back på det här besöket, att förra året lura på "chefen" det största bästa dyraste möjligaste och i år få träffa mig som inte tänker betala 30 000 för 1 annons i en tidning som Agda 87 öppnar 1 gång om året..
Hon blev verkligen skit sur, gasade ifrån gården.. usch, hennes dag är helt förstörd nu.. förstå och jobba så varenda dag.. Varje dag försöka intala folk massa trams.. Jag skulle aldrig göra det, aldrig!

08,29

Det blev så fel, så där fel som de inte får bli.. när man känner sig så sjukt oproffsig. Jag hatar den känslan.. Men det handlar om att ta lärdom av sina missag va? och om man kan ställa allt tillrätta så är det superbra.. eller hur?
Jag försökte iaf att ställa det till rätta, och jag lyckades.. han blev jätte glad och jag är nöjd :)

Igår besökte vi alltså Ikea, kanske hade hoppats på att Magnus stannat hemma ändå.. jag fick inte köpa någonting.. :) haha! Köpstopp köpstopp.. han gick och pratade om Thailand och upprepade att allt är billigare på Ullared, du ska faktikst till Ullared nästa vecka Malin.. så sa han flera gånger.. så igår inhandlades bara det absolut viktigaste, några krokar till barnen.. 105 kronor, What ?? haha, så billigt har det ALDRIG blivit förut.. men tur var det.. Nu i efterhand är jag glad att vi inte handlade massa onödigt tjaffs och att magnus var med.. :)

Strax ska jag ha ett möte med en försäljare, en annonsförsäljare.. ifrån katalogen DinDel.. sånt här med försäljare och annonser är ju något jag verkligen hatar efter har jobbat som kontorsansvarig i tre år nu.. Jag hatar verkligen när det ringer 4 säljare om dagen då alla är lika pantade..
Idag är jag väl förberedd och vet precis hur våran annons ska se ut till nästa år.. Så det finns inget att prata om, självklart kommer hon att försöka och sälja på mig massa annat och större annonser, färglagda annonser etc etc.. Men men men, just idag går inte det hem..

På återskrivande..
Kram Malin


Måndag

Hejhej!
Efter en helt underbar helg är det nu måndag igen.. Jag mår bra men var väldans trött imorse.. La oss inte jätte sent igår men ändå så trött.. Tiden går fort och jag är väldans glad över det :) Snart får jag börja julpynta, handla presenter och julklappar och snart snart snart ligger vi på beachen i Thailand..
Fredagens överraskningsfest för syrran blev jätte lyckat.. Hon var verkligen jätte glad över vad vi ställt till med.. Hela släkten stog knäpp tysta när syster smög in genom dörren med ögon bindel på sig.. :) Massa god mat serverades.. kvällen avslutades nere på stan med massa ( dans ) haha..
I lördags var vi på middag sen såg vi AIK vinna dubbeln.. jag hade inte trott något annat, allt kändes så självklart efter sm guldet så lyckan är enorm :)
Igår var det fars dag, Magnus fick frukosten serverad och massa fina teckningar av barnen! Jag själv bjöd min far på middag efter att vi alla varit på handboll! Grappa är alltid grappa :)

Denna vecka bjuds det på massa tokigheter..
Ikväll ska vi åka med mina föräldrar till stockholm för att möta upp syrran och peter på Ikea. Syster fick ny valfri säng därifrån i present, så idag ska det väljas :)
Imorgon blir det storstädning hemma sen fika med Anna!
På torsdag ska jag och hjärtat på kryssning, ska bli helt underbart att komma iväg bara han och jag!
Fredags kvällen kommer tillbringas i Stockholm med Ida & Claes :)
Känner på mig att det blir en superbra vecka!!

Feeling right now : Shoppingsugen as hell :)
And I like mitt bruna hår..
& frågan är om det blir en ny mobiltelefon till mig själv i julklapp ?? :)

Ha en bra vecka
Kram Malin

Grattis Syster 25 :)

Idag är ingen vanlig dag för det är systers födelsedag, Hurra Hurra Hurra..
Idag blir hon 25 .. :) sjukt vad tiden går fort..

Grattis Gumman!



Kram Malin

Den där känslan...

Ibland kan man fan tro att jag är gravid.. så jävla blödig och känslig.. jag tycker jag blivit lite tuffare nu iaf, förut kunde jag knappt kolla på magnus och inte fälla en tår över hur fin han var typ.. haha! men som nu, kommer Takida - The things we own på Radion och jag blir helt till mig.. tårögd när jag hör låten och den där känslan.. den där känslan av lycka.. jag är så lycklig! Ni kan inte riktigt förstå, jag vet.. det är knappt så jag själv gör det.. men jag är så sjukt glad åt mitt liv, jag mår så enormt bra nu.. jag har gjort det en längre tid och känner mig stabil i livet.. så har jag magnus och barnen, det gör självklart sitt.. :) Jag önskar att fler fick känna som jag....


SNÖ

HejHej..
Va roligt. Iaf 5 stycken som skrev igår :) Tack för det vänner.. 5 är bättre än 0 :)
De här med snö, det e ju sjukt att man varenda år blir lika förvånad när den kommer.. Det blir världens samtalsämne varenda år.. alla är vi överraskade.. Jag tycker iaf om vad jag ser, dock väldans glad över att jag har en kontorstjänst då jag slipper stå ute och frysa i snöblandat regn..

Igår väntade jag ett telefonsamtal ifrån UnderbaraHem , det är en Butik här i Eskilstuna som har massa inredningsprylar och möbler.. Vi köpte våran soffa där i Mars när vi flyttade ihop jag och magnus! Nu 7 månader senare så är den helt ner sutten och nopprig , det känns inte Okej när vi betalade 14 000 för soffan typ, nyss.. Så jag har pratat med dom och dom lovade att kolla på soffan.. Dom höll vad dom lovade och kom till oss igår, var 2 jätte trevliga killar som lovade att göra vad dom kunde för dom tyckte som vi = Inte Okej!! Mina tankar fummlar runt och jag tänker på någon bra lösning. jag fullkomligt äääääälskar den modellen som vi har, den e både snygg och skön.. Men det är tyget, det är ett skit tyg.. om man nu skulle få välja en annan soffa så har jag absolut ingen aning om vad det skulle vara.. jag vill ju ha den vi har nu men jag vill ju vara nöjd.. Ja ni, vi får helt enkelt se vad dom säger..

Imorgon är den stora dagen.. jag tror fan den e större för mig än för min Syster.. jag tycker det e stort att bli 25 :) Jag tycker också det ska bli väldans kul imorgon... Och hon, min syster.. hon vet absolut ingenting om morgondagen..

Ha det så bra :)
Kram Malin

Who are you?

Hallå Onsdags morgon.. Idag har jag tänkt att ni ska få ge mig en kommentar här i bloggen.. :) Jag har ju ingen aning om vilka som snappat upp min sida och läser.. ser att min enormt "stora" blogg pendlar mellan typ 20 - 40 läsare varje dag.. haha. Jag tycker ju faktiskt det e mycket.. men vilka är ni.. ?? Ge mig en rad.. :)
Kram Malin

Det som komma skall...

HejHejHej..
Dagarna går och vi är inne i November..
Jag lyssnar just nu på musik och dricker kaffe på jobbet! Det har varit en bra helg verkligen, synd bara att magnus varit så dålig.. Vin i goda vänners lag i Fredags.. Maskerad och en kanon rolig fest i Lördags. Vinna Sm Guld i söndags och gårdagen tillbringades hemma i sängen med feber.. men idag mår jag hur bra som helst igen , magnus är faktiskt också bättre :) Jag har jobbat massa och känner nu att jag har tid att dra iväg ett inlägg..

Det jag tänker på är det här med Shopping!! Igår var det Premiär för programmet Ullared på 5an. Jag som shopping tok har ju verkligen sett fram emot det här.. Själv har jag aldrig besökt Ullared, men men men... Vi ska dit, vi hade redan bokat in det innan jag visste att det skulle komma ett program om det.. Det är jag Madde Anna och Jossa som ska hinna med en tripp dit innan Jul..
Efter gårdagens program var jag helt till mig, folk är helt galna, shoppar för hur mycket pengar som helst.. jag såg också att det fanns en massa bra saker till barnen, som båda ska fylla år och få fina julklappar.. :)
Detta program diskuterades självklart med min karl, då han såg att jag bara log och drömmarna flög iväg långt långt bort.. Dom hade heminredning, väskor, skor, leksaker, kläder , allt.. jag tror dom har precis allt.. och fy fan vad jag längtar.. jag vill åka dit IDAG.. men jag håller mig tills om två veckor då det är dags.. Magnus däremot är vell kanske inte lika till sig som jag.. han tror jag kommer gå loss och handla allt jag ser.. haha, vi får se hur det blir med det :)

Denna vecka händer det grejer..
Idag tisdag ska jag direkt efter jobbet och göra mina naglar igen.. Sen fika med Milla & Jenny!
Onsdag och Torsdag kommer bara bestå av förberedelser inför Fredagens happening då min Syster fyller 25 år.
På lördag ska AIK vinna över Göteborg IGEN för att vinna svenska cupen! På söndag är det Fars Dag samt att vi ska på middag hemma hos Magnus mamma som fyller i dagarna.. Ett fullspeckat schema ant I Love It :)
Nu ska jag fortsätta arbeta..
Ha det kanon / Kram Malin



SM GUUUUUULD

Man är så stolt, så jävla glad och stolt.. det var 11 år sen sist, och efter en sån här enorm säsong så har jag egentligen aldrig tvivlat, så jävla häftigt att vinna på bortaplan mot Göteborg.. det hade räckt med oavgjort men som aikare nöjer man sig inte med det.. man åker till ullevi och VINNER.. man vinner SM GULD!!!!












SM GULD 2009
Kram Malin


RSS 2.0