fan fan fan

Jaaaaaaaaaaaag VILL verkligen blogga, det e kul.. det e skönt och skriva av sig.. det är kul att få komplimanger över att man skriver bra inlägg fastän man har dyselexi.. Det e svin kul att folk frågar mig efter bara en veckas uppehåll varför jag inte skriver något.. Sånt blir jag glad över..
Meeeen men men kvinnor och barn , det finns fan ingen tid! Jag vill ha den tiden, jag hinner knappt läsa dom bloggarna jag är intresserad av om dagarna.. hur ska jag då hinna med att skriva själv??

Jag ska tänka ut något under dagen, jag återkommer...


Tankar

hallå hej..
massa tankar i huvet nu.. =)
Jag har en lägenhet på G, eller det vet jag ju inte.. har iaf hittat en jag vill ha.. verkligen vill ha.. har inte sett den men min första känsla var att där vill jag bo, den vill jag ha.. så jag är helt extaaaaz... det är visning på måndag och jag bara hoppas hoppa hopppppas på att jag kan få den, men det var jätte många intresserade.. :S
Vi får se hur de blir, den var iaf inflytt ganska snart, så i huvet har jag redan börjat packa och handlat in nya saker.. massa som ska fixas ju..
Just nu är jag hemma och tvättar och som vanligt städar.. känns som jag har saker precis överallt..
Det har varit en bra dag idag.. redan imorse när jag vaknade kände jag att den här dagen blir bra.. har fått massa gjort på jobbet och även privata saker.. Snart kommer milla hit med bebisen, sjukt länge sen vi sågs, så det ska bli kul.. =) Lisa kom över en snabbis också..
puh , jag har massa att skriva men det finns aldrig riktigt tid..
Nu måste jag hänga tvätt..


åå som jag hoppas..
På återseende , puss / M

Röda Rosor

Heej Hej.
Det är måndag och en ny vecka..Skönt tycker jag, tillbaka i rutinerna och ännu närmre thailand :)
Helgen har varit kanon bra, i fredags bjöd mamma och pappa på gudomlig mat..Sen var jag och pappa på handboll som planerat, sedan blev det soffan för mig.. var helt slut efter en veckas arbete.. Lördagen startade bra med kaffe och pyssel hemma.. Sen var det Teater.. EskilstunaRevyn, riktigt bra faktiskt. Jag blev glatt överraskad!! Gå och se den om ni inte redan gjort det..
Sedan kom han hem, han jag saknat i en vecka nu.. han kom med röda rosor.. fattar ni vilken jävla karl jag har.. är det konstigt att man mår som en princessa?? Han är så underbar.. så stog maten på bordet när jag kom hem efter teatern, åå Tack för allt baby!! Sedan gick vi till ett par vänner för lite vin dricka.. Mycket trevligt! Söndagen tillbringade jag i sängen och soffan precis hela dagen, enormt skönt och mysigt :)
Denna veckans önskemål är bara att fixa en lägenhet.. jag känner verkligen panik kring detta men hoppas det löser sig snarast.. Nu måste jag fortsätta! Ha det gott  // Malin

RSS 2.0