Stoppa tiden....

HALLLLÅÅ!!
stopppa tiden.. Det är ju helt sjukt, dagarna går för fort.. jag hinner inte med..
Det går i 110 hela tiden, och jag önskar verkligen jag kunde ta mig mer tid till bloggen för att dela med mig av alla roliga saker jag/vi gör, eller bara printa ner mina sjuka tankar & planer jag har..
men det finns lixom ingen tid.. jag kan inte begripa vart alla stora bloggerskor får sin tid ifrån, dom har ju också barn och familj och allt där till.. Man ska hämta / lämna skola, dagis.. skjutsa till träningar, storhandla, julpynta, hjälpa till med läxor, städa, tvätta... ja hur fan hinner alla med allt?? :D

Jag hart ju massor att dela med mig utav.. :P

I lördags var jag på tjejfest hos Frida, det var supertrevligt och Frida var en himla bra värd som bjöd på god mat och mycke vin :D , därefter mötte vi upp ett stort glatt gäng nere på stan och röjde på Håpes tills att jag hoppade på nattbussen vid 2 tiden och visste inte om jag var på rätt buss.. haha!
Riktigt kul kväll som jag kommer leva på länge..♥

I söndags morse var jag inte pigg, men tog tjuren vid hornen och följde med Mange & Wille för att se på Sebbes handbollsmatch, han är så duktigt i målet Sebbe, man blir alldeles till sig när han gör sina parad räddningar gång på gång på gång.. :) Fina UNGE ♥
Därefter var det Kalas som stog på schemat.. Wilma skulle ha sitt barnkalas i TunaBusland.. Hon var så fin skruttan, och hon hade himla kul och var stört nöjd hela kvällen :)

I måndags var jag runt och fixade med en massa och dagen gick alldeles för fort!!

Och igår Tisdag så hade jag äntligen det där omtalade babymeetet hemma hos mig med Walter, Willhelms & Oskar.. Jag bjöd på Smörgåstårta och så fikade vi med bullar och sjukt gooda pepparkaksrullar efteråt :)
Killarna lekte så de var leksaker högt och lågt, så försökte vi ta ett julkort på grabbarna, då två hade fin skjortorna på och två var tomtenissar.. :D haha! det e inte lätt att få 4 små bus killar att sitta stilla och kolla in i en och samma kamera.. men dom var så duktiga och nått kort måste ha blivit BRA :) ♥

Kvällen igår tillbringades på IcaMaxi då vi utförde en storhandlig utan dess like.. Vi ska ju kalasa hela helgen med både fika, och middag på kvällen så det behövdes ju handlas en del innan det.. Kul att en gubbe stog bakom mig och bara log så sa han -Ja ha du det behövs en hel del när man är en stor familj. :)

och nu har vi redan Onsdag! Jag gillar onsdagarna, det vet ni redan.. Idag ska utföra en massa ärenden sen ska jag träffa Frida senare och gå en promenad.. :)
Nu måste jag skynda mig och klä mig innan lilleman vaknar.. Jag hoppas att jag hinner uppdatera med en massa bilder ikväll :)

Ha en bra Onsdag gott folk
KRAMAR MALIN ♥

9 fantastiska månader ♥

Idag blir min älskade lilla son 9 månader..
Jag kan inte fatta vart tiden tagit vägen.. Det har gått så otroligt fort, och det har varit den bästa tiden i mitt liv..
Jag har tänkt tanken flera gånger men konstaterar hela tiden att jag inte skulle kunna leva utan min lilla pojke..
Han är ju ALLT, så fin, så glad & så snäll.. Kärleken till sitt barn är gränslös!!



Bilder ifrån när han var liten :)
Man blir alldeles till sig när man kollar igenom alla kort, dessa är bara en bråkdel av alla tusen foton vi har på våran ögonsten.. Lars Johan Wilton Westerlund - Mamma & Pappa Älskar dig!


I just love it

Helt FULLT upp igår så jag han tyvärr inte uppdatera och visa en massa bilder..

Men som jag skrev så hade jag en idé, och SJÄLVKLART ställde världens bästa pappa upp.. han är så oerhört snäll min pappa, han hjälper mig och min syster med allt, han tycker ingenting e jobbigt.. han bara ställer upp gång på gång med massa kärlek i ryggraden! Han är den absolut bästa pappan man kan ha! Min pappa ♥

Han åkte till Mio och hämtade hem det jag hade beställt så att jag och Wille kunde vara hemma i lugn och ro utan att flänga runt.. Magnus visste ju alltså ingenting om detta, visst har vi pratat om att köpa nytt bort.. men Magnus har hela tiden skjutit upp det och vi har inte tagit något slutligt beslut om nånting..
Men ni känner ju mig vid det här laget, att hittar jag nått och har bestämt mig så ska det ske direkt.. :) Och Magnus var ju borta och jobba så jag tänkte att jag skulle överraska honom.. :)

Han blev jätte glad och tyckte det var hur snyggt som helst.. efter ett tag sa han med ett stor leende att det här får MVG älskling, mycket väl godkänt.. Va glad man blir ♥
Så vi invigde bordet ikväll när han kom hem med god mat och vin .. Myyyys Onsdag!! :)

Och nu sitter jag här med ett glas rött, massa tända ljus, en skatt som sover gott, greys på tv,n och en data i knät.. Hur underbart?? SÅÅÅÅ FANTASTISKT UNDERBART... =)
Magnus åkte ner till O´lerys och titta på Milan-Barcelona matchen..

Här är en skymt av vårt nya Köksbord ifrån Mio möbler..



KRAM till er..
Jag önskar och hoppas att ni som läser mår lika bra som jag gör... ♥


Planer..

Godmorgon och tack till min älskade son som gett mig en helt okej natt :)
Den här veckan hade jag så mycket planerat... men det ändras ju tyvärr ganska snabbt när man har en sjuk son att ta hand om.. Många ärenden som inte går att uträtta när man måste hålla sig hemma, men jag hoppas hinna fixa och trixa med allt det, senare i veckan när Wille är på benen igen.. :)
Men en idé hade jag som också är en liten suprice för min karl... och den vill jag verkligen ska gå igenom, IDAG!!
Så strax ska jag ringa min supersnälla pappa och se om han kan hjälpa mig med ett ärende som man måste ut och flänga med bilen på... :)

Håll era tummar!!

Senare idag ska jag visa er lite nya bilder från vårt sovrum och visa er något jag totalt glömt bort att skriva om här.. :) Ha en bra dag!
Kram Malin

Sjukstuga igen..

Ursäkta frånvaron.... :)
Jag har alldeles för mycket och göra och det händer saker precis hela tiden så jag har absolut inte tid att dela med mig av allt här fastän jag vill.. :) Att vara mamma är ett heltidsjobb, det går i ett hela tiden..

Natten som var , var HEMSK.. Wille somna in precis som vanligt och sov super bra fram till 23.10 igår kväll sen grät han, nästan hela natten grät han.. min lilla prins.. Jag försökte göra allt, vara uppe, gå och vanka, ge honom mat, sova på soffan.. men han vaknade om vart annat och grät precis hela tiden.. Tillslut somnade jag med en skållhet liten wille i soffan..
Imorse hade han 38,2 i feber och dagen gick.. febrig, ledsen och inge bra alls.. tills ikväll då febern bara steg.. När han sen hade 39,4 i feber efter att ha fått alvedon ringde jag 1177 dom sa att någon läkare måste titta på honom redan idag, mestadels för att han slutade med sin penicilin kur i fredags och borde inte vara så här dålig bara 2 dagar efter..
Vi fick en jour tid nere på City och träffade en himla bra läkare.. och han konstaterade att det var öroninflammation.. Igen tänkte jag?? Men han mena på att kuren inte hjälp att läka ut inflammationen..
Så nu kör vi en till penicilin kur på våran lilla skatt.. ♥
Redan ikväll har han varit piggare och gladare.. Skönt!!
Mamma följde med mig och wille till läkaren (Magnus är borta och jobbar) Sen har hon varit här hos oss hela kvällen, super skönt och inte behöva vara själv när Wilton varit så dålig..
Min bästaste mamma ♥


Min sjukling tidigare idag, helt utslagen i soffan framför tv,n...

Ne nu ska jag krypa till kojs, men lovar er att skriva imorgon :)
KRAMAR Malin

Vårat paradis - Ullared :)

Klockan ringde 03.35 i fredags morse då jag hoppade upp ur sängen för att snabbt göra mig i ordning och hämta upp ligan som jag skulle åka med till U L L A R E D.... :D
Jag kan bara konstatera så här i efterhand att det var den absolut bästa trippen till Ullared någonsin, vi hade så otroligt kul och skrattade högt fler än en gång kan jag lova..
i 8 timmar var vi inne och shoppade.. det slutade med 4 kvitton för min del, haha! det innebär alltså att jag var där inne 4 gånger på en dag, är jag sjuk?? Svar - Jaaaa!
Jag fullkomligt älskar att shoppa där, det finns hur mycket som helst av allt.. :) Denna gång blev de en hel del inredning hem och så julklappar till barnen men mycket som dom behöver just nu.. Mest Underkläder och kläder, presenterna tills dom fyller år är redan hemklickade över nätet sedan länge, så ingen stress med de inte :)
Vi sov iaf kvar i Ullared på fredagen och det var bland de bästa jag gjort, man var inte alls lika trött när man skulle köra hem dan därpå..
Det var en kanon resa och vi har redan planerat in en ny tripp redan i vår :)


Dagen mitt i veckan

Gaaaah , Dagarna bara flyyyyger ifrån mig.. eller för oss :) GUD va tiden går fort..

I måndags var jag, min pappa och min syster på hockey.. Stockholms största och bästa derby som man varje år bara längtar efter att se, alltså mellan AIK - Djurgården!! Och denna gången hade vi turen med oss och vann med hela 5 - 0 , haha! Jag jag skrattar till för att jag HATAR Djurgårn, aporna ska äta is och de fick dom göra också :)
Det hade gått 6 minuter och 40 sekunder  och då ledde AIK med 2-0.. Jaa det var riktigt kul att vara där, alltid en ipplevelse att sitta i Globen med 12000 andra :)

Wilton har äntligen blivit frisk, det var ju öroninflammation precis som jag anade sen dag 1..
blir sjukt irriterad över att läkarna inte lyssnar på var man säger, när man säger att nånting är riktigt fel och att han har ont någonstans.. jaja! nu intas en massa antibiotika iaf och bara efter en dag var han mycket piggare.. <3

Idag har Svea varit på besök nästan hela dagen.. så mysigt! Dom kom redan vid 9 imorse.. sen har vi varit igång hela dagen.. Lekt, pussats, kramats, ätit, sovit, myst och så var vi på en riktigt lång och skön promenad runt här i krokarna.. Härliga Svea, jag kallar henne min sessa :)

Ikväll ska vi hela familjen på Handboll.. Wilton ska för fösta gången se en Guif match , så får vi se hur det går med willekille med på match :)

Ha en bra kväll
KRAMAR MALIN

Wille e sjuk.. :(

Mitt älskade barn är sjuk :(
Finaste lilla Wille har en massa feber och är genomförkyld.. jag är helt seriöst helt ledsen för hans skull, han e ledsen hela tiden..och allt han gör verkar jobbigt.. äta sova gråta.. han är precis slut.. vi var hos doktorn förra veckan som sa att det bara var en förkylning.. men jag tror ändå han har ont i sina öron.. så vi får vell se om det inte blir ett till besök hos den där doktorn denna veckan.. :(
Han somnade nyss.. klockan är lite efter sex, så tidigt lägger han sig aldrig.. men han var så himla trött..
Jag ska lägga mig brevid honom nu och kolla på en film.. vill bara höra att han andas som man ska och finnas nära..

KRAM

En lugn Onsdagskväll

Va veckorna går fort, va tiden går fort.. herregud! Redan onsdag på denna vecka och snart är vi i mitten på November.. vart tog hela det här året vägen egentligen?? :)
På förmiddagen idag hade jag bokat tid åt våran skitiga bil på rekondfirman.. En liten suprice åt Mange som inte visste nått.. så skönt att få det ordentligt gjort lite då och då, då man själv bara tar de allra värsta när man städar ut bilen.. Medans bilden var på omvårdnad så promenerade jag runt Djurgårn med Wille en timme.. han sov sött och jag njöt av de fina vädret.. :)
Eftermiddagen tillbringades hemma med Frida & Svea sen kom också Elin Alma & Ella, mycket trevligt..
Magnus är iväg och tränar och jag har precis kommit upp ur badet, idag fick de bli ett mysigt skönhetsbad med tända ljus, peeling & hårinpackning.. Hur skönt som helst ibland att bara få vara själv och ligga i det tysta och bara vara.. Sen är det ju som sagt Onsdag och det är den absolut bästa tv dagen i veckan.. ArgaSnickarn & Greys Anatomy..
I löööve Tv,n på Onsdagar :D



Igår till kvällsmat gjorde jag mig till och testade den nya FetaostPesto grejen man ska ha till Lax.. om ni har sett reklamen.. Jag äter ju inte fisk egentligen, men kände ändå att man måste prova.. Magnus tycker ju massa om fisk.. Å vet ni vad, det var suuuper gott :) Det ska vi absolut göra om..



Testa ni också..

Ha en bra ONSDAGS KVÄLL , för det ska jag ha nu ;)
KRAMAR

Babymeet at my place

Igår var det hemma hos mig det skulle ha varit.. Men det blev bara Jag & Jenny , dom andra hade fått förhinder.. :(

Det har ju blivit som en rutin i vardags veckan nu att vi ska ses hemma hos någon 1 gång i veckan.. vi rullar runt och tar hos den det passa men igår skulle det ha varit min tur..
Jag skriver alltså om alla meeting med Walter & Willhelm och Bälgviksmammorna Madde & Jenny.. Men även denna vecka skulle Irena & Oskar vara med oss :)
När det har varit hemma hos Madde, Jenny och Irena har det alltid vart så flådigt, dessa tre mammisar är något utöver det vanliga innaför kökets dörrar.. Det bjuds på lunch och något gott till fikat ALLTID, jaa självklart lagar dom maten själva i timmmmmar, bakar eget bröd till lunchen och så är det alltid nybakt och det absolut godaste till efterrätt också.. :D
Jaaa det är SANT det är ena riktiga "Husmors takter" i girlsen.. men tyvärr inte i mig.. :)
Jag e alltid den som bjuder på köpt fika.. tills igår, då var allt planerat in i minsta detalj.. Jag skulle göra mig till och BAKA för en gångs skull och inte vara den som alltid bjuder på köpta saker.. men så blev det alltså inte :( Får vell tagga till inför nästa träff istället.. :) Jenny kom iaf så vi fikade sen blev de en promenad runt Mesta med knoddarna :)

Eftermiddagen tillbringades hemma hos mamma där Wilton mår som allra bäst.. Mormor tassar på tå och gör ALLLT och lite till, och det har Wille blivit fullt medveten om :) Mormor hade shoppat nytt mjukisset åt lilleman med Bamse på, riktigt fint och man ser verkligen att det är killkläder, sånt gillar jag :) Så fick han en Onepiece liknande röd fin dress..
TACK till världens bästa mormor :)

Wilmas NYA rum

Det var ju så länge sen skruttans rum där uppe blev klart.. men ändå har jag inte fått tummen ur och visa er hur fint det blev :) Synd att jag inte har några före bilder så ni kunde se vilken skillnad det har blivit.. Vi har iaf tapetserat om och köpt nya möbler..

Så här ser det ut..













Såå vad tycker nii??
Wilma är supernöjd och ÄLSKAR sitt nya rum, och det är ju de som är huvudsaken =)
Vi är också nöjda såklart, skönt att det e ljust och fräscht men också tjejigt med allt de ROSA, men Wilma är en ROSA tjej och det var hon själv som valde den randiga tapeten.. =)


måndagsgillare

Skööönt med MÅNDAG.. jag är en måndagsgillare.. Startar veckan, massa inplanerat (alltid) :P och man tar nya tag på nå vis.. Jag har också fört in måndagen till min jobbdag, så skönt och ha allt gjort ibörjan på veckan.. Så idag har jag jobbat!! Jag låg en massa efter så det var super skönt att få mycket gjort, mamma var barnvakt åt Wille, dom var på Tunapark och shoppade så jag fick jobba i lugn och ro.. har försökt många gånger att ha med Wilton på jobbet, men ju äldre han blir ju bökigare blir det, han är lixom inte nöjd av och bara sitta och glo på mig, han vill ju leka o grejja hela tiden.. så det diffar på ett par timmar om han är med :) Skönt att man har Mormor i beredskap varenda dag =)

Efter jobber har vi hängt med våran älskade SVEA och hennes fina mamma Frida.. Promenerat runt söder, besökt lekparken och druckit en massa kaffe, underbart som alltid.. :)

Imorgon väntas de Babymeet hemma hos mig
Hörs mera dåå =) KRAM

Kryssningen..

En UNDERBAR Kryssning att blicka tillbaka på.. Vi hade det super bra på kryssningen till Helsingfors.. Barnen var så nöjda så det glittrade stjärnor i ögonen på dom.. Så skönt att komma bort och allting har gått super med lilleman så vi kan inte klaga på någonting.. :)
När vi kom tillbaka till Stovkholm i fredags så åkte vi på sightsing i Stockholms innerstad och Magnus visade oss Gamlastan igenom bilen, haha!! Finns absolut ingen annan pappa i hela världen som skulle åkt där Magnus åkte i fredags.. men jag och barnen i baksätet var bara nöjda.. haha
Därefter åkte vi till HeronCity och Bowlade och åt lunch, Himla mysigt slut på höstlovsveckan..
Här får ni ta del av MASSA biler ifrån våran superbraiga resa :)


B I L D E R 


Först ut en mysbild på våra älskade barn =)

Wilton finklädd och för första gången i livet med en stylad tuppkam
  
Sightsing i Helsingfors :)
 
ÄLSKADE FAMILJ <3
 
Marknad på Helsinki torget..

Bad på båten då Wilton för första gånget i livet badar i pool :)
Sebbe var impad över att de fanns en vattenrutshebana ombord :)
 
Snyggast på båten = Min älskling ;)
  
Dom finaste barnen i världen, och karl förståss :P
  
Så här så Wille ut om kvällarna när det spelades hög musik

Och här har vi mig på bild

Spel på HeronCity =)
  

Och så lite DiscoBowling på det :)
 

Sååå nu förstår ni att vi haft det underbart.. Självklart blev de ju en massa shopping i Helsinfors där vi var i land i ca 4 timmar.. Alla 3 barnen fick ny jacka, Dom ni ser på bilden.. jag tycker de e så kul när alla tre kan ha likadana kläder men i olika färger.. Så Wilma Rosa, Sebbe Turkos & Wilton en Svart :) = I Löööve H&M

KRAMAR


Gratttis Syrran =)

Idag är det den 6e November 2011 och min Syster fyller år :)
Vi har varit på Kalas och firat henne..
Hon fick helt sjuka presenter, så jag är AVIS.. ;P
Diskmaskin, Tvättmaskin, Platt Tv & en massa mer.. Tror att hon är riktigt nöjd :)



Grattis SysterYster :)

Babymeet

Tisdag , Idag har vi varit hemma hos en ny mamma som vi bara träffat en gång tidigare.. Hon har en liten Oskar :) Mamma Irena känner Jenny som har Willhelm och självklart var Madde och Walter med :)
Att se 4 små killar sitta som i en ring och leka är helt fantastiskt, magist att se alla killarnas utveckling.. så roligt :)

Senare var vi och träffade våra favvosar Frida & Svea då småkottarna Gungade tillsammans i Eskilsparken..
Ibland saknar jag verkligen att bo så nära stan.. Vi bodde bara 200 meter ifrån Frida förut.. tänk va mycket kaffehäng vi hade haft om vi bott så nära varandra nu när barnen finns i våra liv :)

Imorgon åker vi iväg på Kryssning till Helsingfors.. Alla 5 :)
Ska bli super skönt att komma bort på lite minisemester :) Äta och dricka gott tillammans med my lovely family :)
 
Många glada gubbar i det här inlägget, jag kommer på mig själv att jag sitter här och ler när jag skriver :)
Mår som alltid, fantastiskt bra och älskar mitt liv..¨
Önskar er fina dagar
Här kommer en bild på kidsen från idag =)



KRAM FRÅN MIG

RSS 2.0