Han gör min lycklig


Jag har världens bästa kille..
När jag kom hem idag stog det en jätte fin bukett med blommor på bordet med ett välskrivet kort :) Tack hjärtat , Jag älskar dig!



Halloween Helg

Hejhej fredag!
Idag är en underbar dag, jag vaknade utvilad brevid min älskade.. Solen lyste och det är riktigt höst fint ute.. löv överallt och inte så där grått som de brukar.. :) Jag åkte hem till darling vid 9 tiden imorse för att äta lite frukost, jag var ju helt ensam på jobbet , så jag passade på att smita iväg en stund.. Magnus är hemma och är sjukskriven, andra veckan nu.. han har så ont stackarn.. Jävla diskbråck, vi får se hur de blir med allt.. just nu blir det bara värre och värre.. så mycket möjligt att han måste opereras.. :(

Igår åkte jag hem strax innan halv 5, jag han knappt inannför dörren innan damsugaren var igång.. Damsugade hela lägenheten och gjorde klart allt i wilmas rum med alla nya saker.. torkade alla golv och sorterade massa tvätt.. Så skönt att komma hem en fredag när allt är klart... :)
Efter det åkte jag iväg till tunapark där det kryllade med folk.. herregud vad dessa rabatter kan ge folk ha begär.. Jag hittade iaf det jag sökte, så det blev 2 par nya jeans till sebastian, en t-shirt , kalsonger och strumpor.. Inhandlade även den första presenten till wilma som hon har önskat sig..

Ikväll blir det mys hemma, Magnus skulle laga middag.. Imorgon ska vi på Maskerad, så jävla roligt.. ;) det kommer massa bilder på klädsel sen =) Men nu ska jag bjuda på en fin höst bild, och våran ny inköpta porslin-pumpa som lyser fint på kvällarna!!

Trevlig Helg
Kram Malin


Vi e Överallt

Godmorgon!
Jag som trodde på 3-1 igår.. matchen slutade 1-1 efter en vek insats av gnaget (enligt mig).. Men som tur var så räckte det.. nu behöver dom inte ens vinna borta mot Göteborg på söndag det räcker med oavgjort.. Ska bli riktigt kul att se den matchen.. jag har på känn att AIK vinner SM Guld i år..

Just nu sitter vi och nynnar på låten..
Drömmar om Guld A, Drömmar om Gulg I, Drömmar om Guld K, Ja det är drömmen om AIK..             Drömmar om Guld A, Drömmar om Gulg I, Drömmar om Guld K, Ja det är drömmen om AIK la la la..





Ha det // Kram Malin

AIK mot GULD

Jävla Jävla Göteborg.. hade dom förlorat igår mot Halmstad så hade Aik vunnit allsvenskan ikväll på hemmaplan om dom slagit Örebro.. nu spelade fucking Göteborg oavgjort igår så det spelar näst intill ingen roll hur det går för Aik ikväll.. Vi hade självklart åkt upp och sett matchen live om dom hade haft chansen att vinna hela skiten.. Nu blir det att vi tittar hemma i soffan istället.. 

Nyss ringde min underbara mamma som ville bjuda på mat idag.. Det tackar man inte nej till.. :)
Här får ni njuta av lite mäktiga bilder ifrån i Söndags..








Ikväll vinner AIK med 3-1 mot Örebro..
På återskrivande imorgon :) // Kram Malin


Idiotjävel

Förresten, hur jävla kul tror ni det är att börja jobba en måndagsmorgon med detta? Nån idiotjävel som lekt rövare över helgen.. Sprayat hela husväggen på jobbet...

"Någon på jobbet sa" : Fick jag tag i den jävlen skulle jag spraya hela halsen svart på han, desutom hade han inga fingrar kvar när jag var klar... Efter en stund lugnade han ner sig men avslutade med att, det här kommer han aldrig undan...

Bläääääää.......


Shopaholic ??

HejHej..
Jag tycker alltid det e svårt med första meningen på bloggen.. man kommer aldrig på hur man ska starta lixom.. :)  Det här med köpstopp.. jag vet inte riktigt hur de går? hahaha.. jag handlar och handlar , men fortfarande klarar vi av att spara massa pengar till Thailandsresan.. Det känns så bra! Jag har hittat massa fint till barnen som jag har köpt, nya kläder och ytterkläder, möbler och massa fint.. förra veckan blev det också lite till hemmet.. blommor , nya krukor , ljus och en vas.. Nu i dagarna har jag gjort lite nytta hemma.. Denna vecka är ju barnen hos sin mamma, då passar jag på att pyssla med sånt som dom annars använder.. Wilma har ett sånt litet bord och två stolar i trä som jag nu målar i vitt.. målade andra vändan igårkväll när magnus somnat i soffan så idag borde det ha torkat och vara klart.. :) vi har också gjort världens kap på blocket.. köpt en bokhylla och en herrbekänt som wilma ska ha på hennes rum.. igentligen blir det bättre med dom sakerna i hennes nya rum i Radhuset, men det var ju nu det fanns på blocket, inte i Maj 2010.. haha det gäller och passa på.. det blev iaf jätte fint på hennes rum.. ska visa er bilder på sakerna vi köpt.. har också hittat en ny sängram som vi ska köpa till Sebastian.. kommer bli jätte fint när ALLT är klart och när vi flyttat till huset..
Men igår inhandlades en sak som vi velat ha väldigt länge, Vi hade bestämt oss för den redan när vi flyttade i Mars.. Men jag tycker det e svin dyrt så kanske därför man dragit ut på det så länge.. Men nu har vi iaf en ny vrål snygg vardagsrumsmatta.. men det svider och betala 2000 spänn för en matta.. när man kan få så mycket annat för dom pengarna.. men nu ligger skönheten där den ska och det blev kanon bra :)
Så det här med köpstopp känns lite sisodär när det nu gått 5000 på 1 vecka, haha!

Nu rullas alla tankar runt födelsedagspresent och julklappar.. jag har ju den turen "not" att alla mina älsklingar fyller i December, haha! Wilma 2a, Magnus 7e, och Sebastian den 10e .. sen julafton 24e.. Billig månad..
Jag ska iaf ha allt avklarat i November.. ska inte stressa och vara ute i sista sekunden detta år.. Som tur är har vi redan bestämt och skrivit ner det som ska inhandlas.. tur är ju det, jag ska ju med brudarna till ullared också, hoppas man hittar massa fina presenter och julklappar där =)

just nu känner jag att jag kan skriva hur mycket som helst.. men tyvärr har jag inte tid med det.. måste hinna med jobbet också.. ha en bra dag.. här kommer lite bilder :) Kram Malin


Wilmas nya bokhylla, Hensvik ifrån Ikea


En jätte fin herrbekänt ifrån Sia


Bord och stolar som nu blivit vitt :)


Och våran nya snygga rya matta...


Tuesday

Sådärja, jag tänkte skriva ett par rader också.. men mest vill jag ju gratta Lisa!
Min helg har varit mys, det blev tyvärr inte någon inflyttningsfest i Fredags.. Enorma rygg smärtor och helt slut så stannade vi hemma i soffan istället.. Vi som hade barnvakt och allt, men ibland tar det bara stopp. Man kan inte tvinga sig till vissa grejer, speciellt inte att festa på beställning.. jätte synd att det blev som de blev, men kommer fler tillfällen! Lördagen tillbringades hemma hela hela dagen, super skönt verkligen och bara vara hemma och pyssla. Sebastian hade en kompis hemma det var vell ungefär allt :) Kvällen var lugn och skön.. jag och barnen hade Lördags mys i soffan med godis och körslag!! Magnus var ute med grabbarna..
Söndagens fotbollsmatch var mäktig, 24 000 biljetter sålda och Aik vann..
Förlorar nu Göteborg kvällens match så avgörs Fotbolls Allsvenskan på Råsunda Stadion imorgon mellan Aik - Örebro, tror ni jag ska dit??
hahah jaaaaaaaaa det ska jag!!

back to work , Kram Malin

GRATTIS LISA

Idag är ingen vanlig dag för det är Lisas födelsedag, Hurra Hurra Hurra..
GRATTIS gumman i London , jag saknar dig masssor!!



Kram Malin

Good day

Hejhej..
Efter en härlig dag ska jag unna mig lite lyx.. :)
Så ikväll ska jag iväg och göra mina naglar..



Kram Malin

NEJ , vad säger hon??

haha vilken jävla Idiot hon är.. Katrin Zytomierska säger alltså i Radion att Carolina Gynning är en FITTA..  Shiit alltså, jag trodde inte hon skulle sjunka så lågt.. Varför gör man så, Varför säger man något sånt? Vad handlar allt om i bloggvärlden, vad vill hon nu?? att det ska bli de största bloggbråket Ever??  Shit alltså.. Ja vi får vell se vad som händer härnäst jag hoppas iaf att Gynning pissar tillbaka på Zyto..

hmm, jag vill ha en reaktion nuuuuu..
Katrin avslutade radio programet med att inte svara på frågon om hon var gravid.. hmm, undrar om hon är det.. Vore ju ganska kul ändå, kanske hon kan lugna ner sig lite.. dämpa sig!!
Jag tycker de e kul med Gravida kvinnor, fler barn till världen.. :)

Ha nu en härlig dag
Kram Malin

Mys morgon

hoho.. här sitter jag ensam på jobbet och börjar torsdagen med lite egen tid.. Sätter på TheVoice och så kommer låten - I gotta feeling med : Black Eyed Peas  Skit bra, jag höjer volymen till max, målar mina naglar röda och mår svin bra.. ibland måste man få göra lite som man vill.. haha jag kan lixom jobba in den här tiden sen känner jag.. Kaffet smakar prima och jag vet att den här dagen kommer bli kanon... Snart är det Katrin på radion, jag e lite lack på henne, tycker hon har lagt av sig lite.. diggade henne massor ett tag men nu tycker jag bara att bruden har attityds problem och är typ hatiskt mot allt och alla.. Vi får vell se efter dagens program i thevoice.. Hon attackerar Gynning också, typ alla hennes blogg inlägg handlar om Gynning! I Fucking Love Gynning så hon får passa sig...
haha nu måste jag lyssna!!

Gör det ni också.. www.thevoice.se

Kram Malin

Pappa på TV

Förresten, det var det jag skulle skriva...

Ikväll ska min pappa vara med på Tv :D
Han blev uppringd i sommras av någon tv producent som ville att han skulle köra sin båt i Sundbyholm för ett gäng skulle ha en Date ombord.. Pappa sa Okej och att han kunde ställa upp.. Nu ska det avsnittet äntligen sändas.. haha.. Värdens pådrag med kamera team hade det varit.. alla vinklar.. var sammanlagt 40 stycken tror jag.. Så självklart är jag förväntansfull och hoppas på att man får se mycket av båten :D
 
Sååå missa inte det..  Bonde Söker Fru   Kl. 20,00 på Kanal 4

21 Oktober 2009

Är det någon som skojar med mig, eller är Oktober snart slut??
Dagarna springer ifrån mig och tiden går alldeles för fort.. jag hinner inte med :)
Måndagskvällen tillbringades hemma hos Jani & Lisen då vi firade den yngsta grabben lite i efterskott.. Gabbe har nyss fullt 4 år :) Grattis till han..
Igår stressade vi hem efter jobbet och förberedde mat.. Magnus Mamma och Hasse var över på middag, mycket trevligt.. Och ikväll ska vi ut och äta för att Magnus Pappa som fyller år..
Schemat är fullspeckat, inte konstigt att tiden går så fort..

I helgen ska vi hinna med en Inflyttningsfest och en Fotbollsmatch där AIK ska krossa Hammarby.. Sebbe är överlycklig över att vi ska åka upp på den matchen.. Det är jag och Pappa som är Aikare mot Mange och Sebbe som är bajare.. vi får se vem som är gladast i bilen på väg hem.. hehe :)

Förövrigt så längtar jag bara ännu mera till Julen, jag vill handla massa jul saker, jag vill stryka jul gardiner, jag vill baka pepparkakor, jag vill ut och leka i snön.. Lyssna på Julmusik och känna det där lugnet.. Jag längtar såå mycket.. :)

Nu ska jag fika..
Ha en bra dag , Kram Malin


STOCKHOLM

Hej Måndag & alla läsare..
Det blev stockholm i helgen.. Vaknade på lördagsmorgonen och febern var borta, jag var på ett stålande humör efter att världen bästa karl väckt mig på ett utomordentligt sätt.. han är så underbar.. Han hade gjort en bamse frukost med kaffe ägg leverpoastejs mackor och sen lagt varsin del av tidningen på varsin plats.. :) Finns faktiskt ingen bättre än Magnus.
Iallafall så åkte jag direkt ner på stan efter den frukosten, hem till anna för en övertalningsfika.. :) OCH den funkade.. Vi åkte vid 3 tiden till huvudstaden för att instalera oss hemma hos ur gulliga Ida Sirbo.. där vi förfestade lite men framförallt såg AIK vinna mot Gefle :D
Vid halv åtto kom en taxi och riktingen mot Ida Larsson.. Jätte fin lägenhet, jätte mycket folk och allt var jätte kul faktiskt.. :)
Inte världens bästa att gå ut till något ställe vid slussen när jag hade noll tidsuppfattning och verkligen lackade ur efter 20 minuter när jag såg alla mina vänner stå utanför med jackorna på.. Fick förklarat igår morse av jossa att krogen hade stängt, därför hade dom gått ut.. haha kul att jag inte fatta ett skit av det.
Efter stägning bar det iväg till mc donalds där det var sjukt, jaa verkligen sjukt mycket folk..
Efter att jag och jossa hade efterlyst Anna och Ida så tog vi tillstlut en taxi hem där vi tok deckade båda två.. Gårdagen var INTE kul, det är inte okej att bli så bakis som jag kan bli, absolut inte okej att inte vara människa förrän 7 på kvällen efter middag och dusch.. men idag mår jag bra iaf.. :)
Slutsumman av helgen = Väl godkänt..
Såå nu måste jag tacka och buga..
I give Jossa en stor jävla puss för att hon körde hem igår.. Tack
& så vill jag tacka Ida & Cleas för att vi fick sova hos dom.. :)

Men nu måste jag jobba vidare
Ha en bra dag Måndag så återkommer jag senare..
Kram Malin

BLÄ

Idag är jag bara skit sur, jag e sjukt irriterad, jag är vidrigt förkyld men mest arg över att jag inte klarar av att gå i sånna här skor.. Jag som älskar skor har ju så många höga favoriter .. :)




Bläääääää va snygga dom är..
Jag har ingen aning om vad som händer imorgon, de kanske inte blir något stockholm alls..
blä blä blä vilken jävla fredag.. Vi ska iaf hem till Farmor sen och fika, det ska bli mysigt.. har inte träffat henne på länge, sen är det nog bara hem och gräva sig egna grav.. känns som att jag inte skulle kämpa emot om någon ville begrava mig... hm, ni vet hur de är.. man har sina dagar...
Trevlig Helg
Kram Malin


Vackert



Planer

Massa massa onsdagsmys igår då vi gjorde en onsdag till en fredag.. Köpte pizza och drack massa vin.. låg i soffan och bara myste, kollade på tv och såg på fotboll.. :)

Idag har jag ont i halsen, det hade jag iof igår också men idag lite värre.. får inte bli sjuk nu.. Ska ju till stockolm i helgen.. inge bra, hoppas bara det blir bättre..

Mycket som planeras nu..
Min syster fyller snart 25 år..
Inflyttningsfest hos Ida i helgen. Stockholm here we go
Inflyttningsfest hos Fredde nästa helg :)
Helgen efter det är de Halloween då vi också är bortbjudna på Fest :P
det var bara en lite bråk del av allt som ska hända helgerna framöver..
Känner mig förväntansfull och glad över att tiden går så fort.. 
Snart är de Vinter & Jul .. Jag älskar julen.. 

Men nu måste jag jobba! 
Kram Malin



Bio

Wohoo.  Ikväll blir det Bio. Jag har precis bokat biljetter till
Stieg Larssons - Flickan som lekte med elden.  Älskade att läsa dom böckerna, Magnus lika så.. Så det ska bli mysigt.. Vi var på premiären av den fösta filmen och den tyckte vi väldigt bra om, så vi har höga förväntningar på den här...
Först lite kina mat sen bio :)
Väldigt ofta tänker jag på om andra mår lika bra som jag gör? får andra verkligen känna sig så lyckligt lottade som jag? Att känna sig lycklig? Jag önskar ibland att alla kände som ja..


Kram Malin


10,21

Godmorgon Tisdag :)
Idag mår jag utmärkt.. Jag är klädd i sköna thits och en lång polotröja ifrån lindex, har också mina svinfula men as sköna Uggs på mig.. Super skönt när det bara är 2 grader ute..
Igår kväll skippade vi allt som hade med Tv tablån att göra, blev varken Färjan eller Hollywoodfruar.. Vi hade en riktig mys måndag med the och mackor och tända ljus överallt.. Vi bunkrade upp i varsit hörn av soffan och såg den 4e filmen av JOHAN FALK - Leo Gaut :) Bra bra bra film men jag tycker ändå att dom tre första har varit bättre.. nu är det bara att invänta dom 2 sista filmerna som inte släppts ännu..

Det är så annorlunda när barnen är hos sin mamma.. Vi har ju varannan vecka.. det är så tyst och lugnt och ingenting händer.. kvällarna känns jätte långa. Annars är det ju alltid något som händer eller ska göras och tiden går fort.. tråkigt tycker jag.. och det är alltid första kvällen som är värst, när man kollar in i deras rum och det är precis tomt.. Jag städar alltid deras rum när dom åkt, plockar undan och gör fint tills dom kommer veckan efter.. Det känns på något vis som ett måste.. Att bädda rent, damma och göra fint tills dom kommer igen.. Wilma frågar alltid vart alla hennes saker är och vem som har gjort så fint :)


Här kommer de lite bilder som jag känner för att dela med mig utav..


Kvällsmaten igår - Kötbullsmacka och the :)

MysMåndag - Massa tända ljus..

Lördags Shopping - Wilmas nya Mössa & horn :)

Dagens Bild - Hööööst

Ha en bra dag
Kram Malin


Johan Falk

Här kommer de Film Tips som ni inte får missa...

Efter NOLL TOLERANS (1999), LIVVAKTERNA (2001) och DEN TREDJE VÅGEN (2003) åkte Johan Falk (JAKOB EKLUND) ner till Haag för att jobba på Europol. Nu, fem år senare, återvänder han till sin hemstad Göteborg där han fått jobb på GSI – Gruppen för Särskilda Insatser – som är den enhet inom svenska polisen som har som sin enda uppgift att arbeta mot de tyngsta maffi aorganisationerna i landet.

Samma dag som Johan anländer till Göteborg startar GSI en operation för att identifi era, hitta och konfrontera en grupp våldsamma värdetransportrånare som kallas ”De okända sex”. Snart inser Johan att GSI använder sig av metoder som är mer avancerade och intrikata än vad han någonsin kunde föreställa sig att svensk polis använder sig av… JOHAN FALK – GRUPPEN FÖR SÄRSKILDA INSATSER är en realistisk, stenhård och intensivt spännande thriller med en helt annorlunda handling än vanliga polisfi lmer. Filmen är den första av sex i en ny serie om Johan Falk och bygger på verkliga polisfall. De arbetsmetoder som GSI använder sig av i serien är autentiska och tillhör vardagen för verklighetens grupper för särskilda insatser.



Så förra veckan var det dags för oss..  Jag & Magnus såg den första filmen, GSI. Svin bra verkligen.. Och igår var det dags för film nummer 2.
Johan Falk - Vapenbröder.. 
Efter den filmen var klockan kanske 23.10 och jag var helt till mig och tvingade Magnus att vara vaken för att se en film till.. Så vi kollade på Film nummer 3 också :) Johan Falk - National Target.. Så sjukt jäkla BRA filmer.. (enligt mig som älskar svenska filmer)
Så nu väntas det tre stycken till.. kan knappt vänta...
Om ni inte sett dom här filmerna så måste ni göra det..
 
Kör hårt :)

  
  

Kram Malin


Min helg typ..

Akuten, Kryckor, Middagar , Barn , Baka bullar, Göra Läxor... puuh, jaa ni..
Vart ska jag börja ??  :)

I onsdags morse vaknade jag med en fruktansvärd värk i en Tå.. ja skratta om ni vill , det gjorde nästan jag också.. tänkte vell att jag kanske haft sendrag under natten som kanske inte lossnat helt.. jag gick med den onda tån hela dagen och pepprade ipren.. På kvällen kände jag att det bara blev värre och värre och svullnaden var enorm.. Hade mitt i natten vaknat och skrikit om hur ont jag hade och gråtit med jämna mellanrum.. hmm ....
På morgonen kl.06.00 Väckte jag Magnus och sa, jag måste till Akuten.. nånting är fel.. Skulle gå upp ur sängen och ta på mig, aha trodde jag ja.. Jag kunde inte ens stå på foten, det gick inte att sätta ner.. Jag satt på sängkanten och bara stört grät.. jag blev så förtvivlad och knäckt av smärtan att allt bara föll samman.. Mange åkte till vårat jobb och hämtade kryckor, mamma kom upp och hämtade mig och körde mig till Akuten.. 5 timmar senare efter provtagningar, röntgen bilder och massa piller får jag beskedet om att det inte var en propp som dom trodde först utan att det kunde vara en stress fraktur som gjort att det blivit en spricka i tån, eller att det var en kraftig inflamation som gjorde detta.. Fick massa tabletter sen var det bara att hoppa vidare på dom jävla kryckorna.. :) Att sitta ensam på Akuten är ju verkligen dödens.. känna lukten av sjukhus och se hur många som verkligen mår SKIT.. jag tror att det kan vara bra att se sånt ibland, man uppskattar det man har mycket mera.. och är glad över vad man har, iaf jag... Och min andra hälft är ju så underbar.. Det kom ett sms när jag satt där ensam och väntade på läkarn.. så här - " Men även om du har jätte ont i tin tå... Så ska du veta att jag älskar dig jätte mycket gumman, pusspuss "
Tror ni att jag böla eller?? haha töntigt av mig.. men jag var ju så svag där i min ensamhet.. :)

Så jag var hemma ifrån jobbet hela fredagen också.. och efter lunchtid kunde jag till och med gå några steg utan kryckor.. :D Jag pusatade ut och var överlycklig över att det inte var en fraktur.. Kände ju att det blivit bättre med tabletterna så jag drog slutsatsen av att det var en inflamation.. och nu efter helgen är det mycket mycket bättre.... :)

I fredgas kväll bjöds det på middag hemma hos oss. Vi lagade massa tacos och fick besök av Magnus far med tjej och barn.. mycket trevligt!

Och lördags kvällen tillbringades hemma hos Nicke & Hanna där dom stog för en delicious middag.. desvärre visades en rutten fotbollsmatch... Jävla Sverige..

Söndagen tillbringades hemma hela hela dagen.. Så himla skönt, vi bakade bullar.. eller hm Mange bakade bullar,  "Kärleks Bullar" haha, han kallade dom så.. man måste göra det med kärlek upprepade han flera gånger... :) Och det kunde tydligen inte jag göra... :) men all cred till han, dom var fantastikst goda!
Sebastian hade en kompis hela dagen hemma som han lekte med.. men på kvällskvisten var det läxor som gällde, han är så söt sebbe.. han vill alltid att jag ska hjälpa han med läxorna.. sånt gör mig så glad :)

Helgen avslutades igår kväll med massa mys framför tv,n..
Vi kollade på 'ensam mamma söker' som jag förövrigt ääääälskar att se på.. :)  Men sen på film.. ska ge er en Recension senare idag.. men nu måste jag jobba!


Kram Malin



Farfar

Idag tänder vi massa ljus.. Idag är det 5 år sen, 5 hela år sen han lämnade oss.. det är helt sinnesjukt så fort tiden går.. Jag tänker på dig farfar, varenda dag!
& vi saknar dig...



Kram Malin

Tankar & Drömmar

åååh jag suddar och jag suddar, jag skriver långa långa texter och meningar, sen suddar jag.. är jag rädd över att fel person kan läsa min blogg? är jag rädd över vilka reaktioner det kan bli?
nee jag e ju inte rädd..
Kanske är det bara så att jag växt och känner att jag inte behöver del ge allt jag tänker på, eller alla känslor jag har.. kanske är det så.. mm så är det nog!
Jag tänker mycket just nu, väldigt mycket.. Varje dag tänker jag på det..
Jag hoppas att det blir som vi tänkt och att allt kommer gå bra.. jag vill jag vill jag vill...       -och jag vill det nu..

Jag lyssnar på Lars Winnerbäck :) & jag slutar snart för dagen..
Då styr vi mot staden för att sätta Sebastian i frisör stolen :)
Sen styr vi hem och lagar mat och gör lite läxor.. 
Imorgon är det en ny dag..

Kram Malin


Trion

Om drygt en timme ska jag iväg och äta lunch med mina BÄSTA.
Papas Tapas here we come :)
Haha vilken hemsk bild jag hittade på dom, den bjuder jag på..
Hoppas dom e nyktrare idag ;)



Puss.

09,05

GodMorgon.
Jag skulle bjuda på en bild, min nya kontorsstol ifrån kinnarps..
 Men jag visar min nya sko istället.. superskön verkligen.



Nu är klockan nio, då är de frukost.. :)
Kaffe & makgrills macka .. mumms!


Allt ska vara vitt :)

Förresten.. det var ju de jag skulle skriva om :)
Magnus braiga kompis Nicke har köpt hus, han och hans tjej Hanna med deras två barn Ella och Charlie..
En trevligt familj tycker jag :) Wilma tycker om att leka med Ella massor, Fastän dom har två väldigt goda viljor och smusslas varje gång dom träffas, så tycker dom om varandra mycket..
Igår var vi iaf hembjuda till deras nya hus som dom flyttade till i Lördags.. 1 vecka sen.. på lite fika och husesyn, mycket trevligt.. Men men men.. Jag höll på att bli galen efter en stund.. jag vill också bara flytta nu nu nu nu.. när man ser hur andra håller på och vad dom har köpt nytt och hur fint dom tapetserar och målar så börjar de fan klia i fingrarna på mig.. det är då jag känner hur enormt lång tid det är kvar för oss..... :(
Men iaf så roligt att se att folk har olika stil.. Dom har hunnit inreda massor på 1 vecka.. Jätte fint och mycket som föll mig i smaken.. :)
En sak som jag blev så himla glad över att se, var att dom hade ett ursnyggt skoskåp.. Vi har ju bestämt att köpa en ny byrå till vår fina hall. En Vit hemnes byrå ifrån Ikea.. Och resten har jag inte riktgit tänkt klart med.. men igår kom klarheten och lösningen för våran hall :) dom hade ett skoskåp direkt när man kom in som inte tog någon plats alls.. som jag måste ha tok missat när jag var på Ikea sist.. det var också hemnes, vit.. Skit snyggt verkligen.. Så jag såg framför mig att inhandla det och göra lika snyggt i vår nya hall sen när det är dags.. Mycket glädje över det.. hehe här kan ni se lite av mina skönheter..

Jag vill att vi ska flytta nu nu nu nu nu & NU!
Ha en bra dag :)


En ny vecka

HejHej Måndag.
Åååh Vilken underbar helg jag haft..
I fredags när mange kommit hem så fixade vi med lite diverse innan hemfärd, jag hade redan handlat och förberett all mat, så det var skönt.. väl hemma blev det direkt på med mjukis.. Sen blev jag serverad  ett glas vin :) 1 glas vin blev flera glas... :) Jätte mysigt hade vi och timmarna gick, efter kaffe och ännu mera prat och diskusitioner mellan mig och prinsen så såg vi på klockan och insåg att vi setat vid köksbordet i 5 timmar.. Sjukt underbart var det, och nyttigt.. det där ska man göra oftare.. jag tror att det är, MER än viktigt att man pratar med varandra, man måste diskutera vissa saker.. människor mitt uppe i ett förhållande pratar knappt med varandra, man tar sig inte tid till att prata eller diskutera.. Det gjorde iaf vi och det var kanon mysigt!

det var fredagen det.. och Alizas dop i lördags var också jätte fint och gick bra! Eftermiddagen var så slapp, vi åkte hem och la oss i varsin sida på soffan och somnade , det var en sån riktig mys lördag.. riktigt värt.
Kvällen blev över förväntan, Magnus skjutsade mig och Hanna till Anna för att sen besöka Nybron.. det var en nice kväll faktiskt, en annan som inte varit ute på krogen på ett halvår.. men det fick Godkänt.

Det står en hel del på veckans schema, Vi får se om allt hinns med.. :)
Jag har lovat barnen att vi ska baka bullar i helgen, haha.. Dom frågar alltid om vi kan baka..
Så nu ska jag visa att jag faktiskt kan göra super goda bullar..

Meeen nu måste jag jobba vidare här i kylan..
/ Malin

Polisen

Shiiit sånt här är läskigt..
Det ringer skyddat nummer på jobbet, jag svarar: Sméexpress Malin, -Ja hejsan det är Katrin ifrån Polisen i Eskilstuna, var det Malin jag pratade med? Jag svara skakande : Jaa, Hon säger: men gu så bra då har jag kommit rätt, vi behöver hjälp med att flytta ett kassaskåp..bla bla bla.. haha jag höll på att skita på mig.. Men var ju ingen fara med det där, en liten omflytt bara... puuh :D

Friday

Heej.
Äntligen fredag då min karl kommer hem :) Tror allt att jag ska dra till med att göra en brakmiddag ikväll och ha lite fredagsmys.. men vad veckorna går fort, kan inte förstå att det faktiskt är helg igen..
Det blev IKEA igår, min bästa madeleine följde med.. jag blev alldeles kollrig i huvet av att se allt vi ska köpa när vi flyttar.. eller ska och ska, igentligen behöver vi inte köpa nånting, men jag känner ju mig själv och vet att vi kommer handla massor.. Kul ska de bli iaf, igår köpte jag bara sånt krims.. ljus, filt, kudde, skålar, lite smått och gott som alltid går åt..

Såå vad sker i helgen då? Ikväll blir det som sagt middag och mys hemma.. Imorgon ska vi på Dop, Jani & Lisens fina lilla flicka Aliza ska döpas.. Och Magnus ska vara gudfar :) På kvällen där vankas det festligheter med tjejerna.. Och på söndag kommer barnen till oss :) Sebastian ska på kalas & kvällen kommer att tillbringas i soffan framför Elfsborg - AIK.. wow wilken helg.. I feel happy..

Nu ska jag jobba vidare
Trevlig Helg på er.. Kramar Malin

1 Oktober

Gu va tiden går fort.. Redan oktober.. bra tycker jag.. dagarna tickar på och vi kommer bara närmre och närmre Thailand sen flytt :)
Det roligaste var imorse, jag ringde min mamma. Hon svarar med att viska.. -Hej gumman vad vill du?? ja eeh, öh, vad gör du? varför viskar du? mamma svarar: Jag sitter på pass! Jag: Jaha är du ute och jagar? Hon : Jaaaa det är ju första oktober.. Haha hon är så söt.. okej säger jag och fattar NOLL.. men kanske är någon jakt som dragit igång idag.. :)  Det jag skulle fråga henne var om hon skulle med mig till Ikea idag.. men de kunde hon ju inte... Någon annan kanske???
Jag tänkte iaf åka dit en sväng efter jobbet och kolla lite.. kolla = köpa för malin :) Men vi får se..
Jag e ju lite sådär att jag måste alltid köpa nått.. En gång när jag inte hittade något speciellt på ikea kom jag ändå hem med en verktygslåda, hahaha! hur sjukt är inte det?? bara för att handla, men guuud vilken nytta den lådan har gjort så här i efterhand..

Igår kom jag på att jag ska måla om lite saker vitt, bord och stolar i wilmas rum ska få en lite roligare outfit, och en pedistal jag har som är i trä (svinfult) den ska också bli vit, kanske skulle man börja med det i helgen..
Jag älskar ju allt som är vitt.. jag skulle vilja ha allt i vitt, och sen kanske inreda med en specifik färg.. Vi får se hur vårat nya sovrum ska se ut :) fick jag som jag ville skulle vi byta ut allt.. allt ska vara vitt.. men man är ju inte miljonär tyvärr.. har ju nyss köpt ny sänggavel och sängbord i Ek som passar ihop med allt de andra som också är jätte fint, men vi får se.... :)

Se här så gööör snyggt allt är ....
 
Eller här, tänk om den soffan och soffbordet hade varit vitt..
 
Och här, Att inreda med någon färg...


Åååååh jag drömmer mig bort och besöker gensat blocket för kanske några framtida klipp :)


RSS 2.0