Kubb

HEj HEj HEj.

Kaos , njäää sluta fredags kvällen verkligen i det ? tror de blev bättre än så .. det skrattet jag fick med danskarna och ida utanför nybron var nog de fetaste .. vi hade riktigt kul ..

Fick dessutom enorma erbjudanden av manliga individer på Perrongen , jävla späda fredde och emil .. men det var grymt trevligt och hänga med dem .. vodka redbull sitter aldrig fel att bli bjuden på x3 :D.. Daniel gled förbi och det slutade självklart i Deep talk .. han e som en guldbagge den där daniel :)

Igår , Kubblirarna .. ändå ganska heta .. Rond 1 stog jag för att vara sämst .. Rond 2 då bytte jag lag och taggade om .. Men vad händer, SIMONE fuckar allt , jaja hon e bra ändå .. För man är ganska cool om man lägger sig i bakluckan och bara accepterar våra regler lixom .. alla tvingade henne .. vi sa typ att alla har legat där nån gång nu är det din tur .. vi var riktigt taskiga .. MEn hon klarade testet och är nu någon vi accepterar , hahaha! Erica e fett gede , lackar på allt .. filmen vad ju as bra .. eller ? :)

Jaja åter till verkligeten , har precis slutat jobba och ska nu snabbt förbi sasse sedan ut till mamma och pappa i sundbyholm för att umgås och äta en bit mat. Ikväll blire grill och kubb med ett blandat gäng , utgår hemmifrån Danne!



have a nice valborg dåå  /  Malin

Torsk

HEj HEj HEj.

Kvällen kan inte annat än sluta i KAOS.

mår enormt bra ..

men man ångrar vissa saker ..
men varför ångra ? , det är ju redan gjort .. bara å se frammåt ..

Han är HET :)

ha de bra , uppdatering lär komma ..  snitsch out , conrad! haha

Snitsch

HEj HEj HEj.

fikat igår med hanna lotta och lille willhelm slutade självklart i kaos . hanna spiller ut en hel kaffe laffe över hela sig och willhelm , sånt som bara hanna kan :) haha
som tur var så var kaffen kall .. men hanna luktade kaffe hela kvällen. .

Nötte datan några timmar .. man skulle kunna säga att vi snitscha rätt riält , haha
efter de blev det stenkastning på Larssons fönster , haha han och älsklingen psyko lagade mat men hann även me och snacka lite skit med mig och hanna som var enorm späda :)

Vi drog ut till Donken där vi fick särhjälp av en icke vit människa , ganska najjs å jobba donk .. haha

Sedan hem till lilla anna . hon har fått så fint hemma nu , hon trivs bra där ( det borde hon göra med den där tv,n haha ) Förresten så hade jag bestämt mig för att överraska anna, men neeh .. det gick inte .. blev inte som jag tänkt mig.. får ta det en annan gång!

Igår blev det till att inhandla lite nya skor .. asså igentligen gillar jag inte skopunkten för det är kass kvalite och alla köper verkligen skor där .. MEN , det e sjukt billigt .. ibland har man köpt skor och stövlar för 1000 lappar .. här får man lixom 3 par skor för 500:- .. de e riktigt bra pris .. men som sagt så håller dom typ två månader .. undrar vad man känar på . jaja bra blev det iaf ..
Jag ska strax åka med Far och inhandla nya utemöbler till vår terass. . Så ska vi hämta vår nya tv möbel så allting kan bli riktigt bra och fint i den nya lägenheten ..

åååh jag mår så bra just nu känner sommar glädjen inom mig i detta enorma väder , känner tillit till vänner , känner att mamma och pappa är dom bästa! jobbet går kanon bra och allting e verkligen bra just nu!
Hoppas att fler kunde känns som jag gör idag :) ha en härlig helg , Sommarkramar från glada jag.

Varmt

HEj HEj HEj.

asså de e så kul å skriva sådär .. han på rix eller är det megapol ?! hm iaf säger ju så hela tiden .. betonar de så coolt .. när han ska snacka om sporten .. hej hej hej . aah jag tycker iaf att de e kul .. haha

Gårdagen .. blev en hel del vin , kände mig lite rund om fötterna tillochmed. Gled ner på perrongen me anna madee & syrran , men jag var inte trevlig där .. hängde med ida , jenny och tessan istället .. har inte träffat dom på grymt länge så det var skoj! dock så blev jag kvar längre än madde och anna , dom ville hem .. jag som skulle upp å jobba 7 imorse .. inte bra .. huvudet var tungt imorse så köra bil var inte aktuellt , bara att hoppa på cykeln och trampa .. nu när klockan är 3 börjar jag känna mig normal igen :)

Jaa , imorgon grappa , Sara fyller år ..
Lördag , fotboll hos emil sedan party :)
Söndag fyller morfar
Måndag , fest
Tisdag = Död känns de som ..

Livet e grymt ibland ... men bara ibland , tänker mer och mer på hur bra man har det och att man är lyckligt lottad , underbar familj och släkt , vänner , jobb allt . jag är otroligt tacksam!
Far klarade provet igår .. SuperDuper Grattis till honom! han är bra .. riktigt bra!
Gunnar , hm .. många tankar till dig!

Nee , ont om tid .. ska trampa hem sedan träffa Hannna på en fika i sommar värmen =)
ha de najjs idag,imorgon - alltid!

Match

HEj HEj HEj.

Vinst igår , kan inte bli bättre .. riktigt kul och åka med emil och fredde .. dårarna nr 1 :)
Malin inhandlade grym Tröja också .. Det som inte var så jävla najjs va och dra på sig en parkeringsböter på 1000 spänn .. känns som en dyr match nu i efterhand , Emil säger - det äre värt ... AIK - AIK - AIK sjöng och drack öl hela vägen dit & hem..
Det som var grymt var att jag vann en tuff vadslagning i och med att AIK vann .. riktigt bra satsat av mig .. man fick vad man ville ha så att säga ...
Tillbax till jobbet nu efter en låååång natt hos en "vän" ..

det sägs - killa min på ryggen .. jag gör det och slutar efter ett tag och säger men du kommer somna ju .. det får du inte , det sägs - nej det kommer jag inte det är bara så skönt och avslappnande .. men jag slutar upp titt som tätt och säger men somna inte , needå det e lugnt .. amenvisst självklart så somnade personen .. där fick jag ligga ensam och stirra upp i taket .. iof hade klockan hunnit blivit 3 då .. så det var inte så att personen somnade direkt när vi sågs :D MEN jag hatar verkligen att somna sist .. men den där matchen e inte slut än.. :)

Ganska sköön kommentar av madde igår .. hon säger - Jag fattar inte .. kan en kille hålla på samma lag i hela sitt liv ska vell killen kunna ha samma tjej hela livet .. ganska bra sagt .. det e jäääätte sant.

Emil ringde igår också , en bra vän jag har i göteborg .. saknar honom men han kommer hem på min födelsedag! Man tackar , man tackar .. leo .. hahaha

Nuså , Fakturering i massor .. Svara telefonen , Boka jobb , Sälja flyttkartonger , Ta emot Magasinering , Lämna ut Magasinering , Dricka kaffe & prata en jädra massa skit .. typ så mina dagar ser ut ..
Min Chef , pappa alltså .. sa igår .. Vi har problem .. det är en flyttstädning på onsdag som vi inte hinner med. . hur gör vi  ? - Jo malin ringer då och anlitar sina vänner som nu ska sättas i arbete .. Anna & Emma ska städa åt firman , ganaks kul ändå och anlita sina vänner :)

Nedu , lite nytta måste göras!
Have a nice day .

Till min Far - LYCKA TILL IDAG

Blogg

HEj HEj HEj.

jaha då var det dags för mig också .. alla andra bloggar ju sönder sig .. sitter å läser ett 20 tal varje dag , känner nu att min tid är inne ..
Tiden går fort och snart sitter man i solstolen med en kall öl och bara njuter .
Jag jobbar en hel del nu för att få en underbar sommar! Firman går som smort , Pensionärerna mår bra och barnen på dagis leker för fullt.
Vad har hänt då ? Joo det har vart några sköna veckor med brudarna , tyvärr är inte allt som det ska just nu! vissa är märkvärdiga än andra .. Och fucking singel har man gått å blivit .. trisst att det bara ska ta slut , men det var det bästa för oss båda!

Ikväll AIK - Hammarby .. enorm mäktigt .. det har redan sålts 27.000 biljetter .. jag ska dit :)
Emil A och jag drar en tripp till norra stå .. Kul!

Helgen . Lördag förväntas det festligheter , Måndag är det Valborg... Valborg = Festligheter..
Fredagen där efter har Gulden inflyttningsfest i Jönköping och Lördagen den 5e hade jag tänkt att fylla 20 år..

En annan individ här i Eskilstuna beter sig helt skärt .. vet inte riktigt hur de ska sluta eller när det ska sluta mellan oss .. det finns lixom inget konktret att säga .. bara pladdrar och tiden rinner ifrån oss. . får vell se hur de blir , men man blev kallad mes och fick långfingret igår .. haha det kan ju typ inte bli bättre .. klarar mig riktigt bra ändå , ibland behövs det inte så mycket mer än ett sms eller liknande..

Jaja skriver bara massa skit som ingen har någon nytta utav , men det kommer säkert bättre inlägg med tiden ! =)
Ha det bra alla och ta vara på dagen! -MALIN

RSS 2.0