Ljuvliga Söndag

Hej på er..
Fredagen som spenderades i Stockholm var hur bra som helst, skönt med egentid och bara gå runt och titta själv.. eller ja Wille var ju förståss med.. Det blev en massa handkar på Ikea som jag pysslat med hela helgen känns de som.. Köpte en "kristall lampa" som hänger snyggt i sovrummet nu.. så köpte jag Tavel lister som det står massa ramar på med biler på barnen.. och så en massa annat krims krams :) Sen var jag hos Ida och det var såå skönt att få träffas i lugn och ro i hennes fina lägenhet i Stockholm!

Igår kväll var jag och mina brudar ute och åt på GRAPPA , Grappa har stans bästa mat då vi njöt i fulla drag.. sen vankades utgång som jag skippade.. Jag hade lyx barnvakt av Mamma och hennes vännina.. Dom kom hem till mig, skjutsade ner mig på stan.. satt sedan hemma hos oss medans Wille sov sen hämtade dom mig, körde mig hem och sen åkte dom hem för Mamma skulle upp tidigt och jaga imorse.. De kallar jag lyx.. Hade Mange varit hemma hade det ju inte vart nå problem.. Men nu ställde Mamma iaf upp så jag kunde följa med girlsen ut och äta :)

Idag har jag o Wille haft en superskön dag, massa egentid med min guldklimp.. och massa fix och don hemma, tvättat & städat, älskar att ha välstädat!! Strax kommer barnen också, så ikväll blir de soffmys med dom och titta på Vem kan slå Filip & Fredrik där Ola Rapace är gäst.. gaaah han är läcker!!
haha ha en mysig söndagkväll för det ska vi ha :)

KRAM MALIN

Stockholm

Imorgon förmiddag ska jag skjutsa min älskade karl och min pappa upp till Arlanda.. där ska dom möta upp 13 andra grabbar och ta flyget till Barcelona för att ha det trevligt några dagar.. om jag är Avis, eeh JAAAA! jag älskar också fotboll och jag har länge velat åka till Barca.. men min tid kommer :)
Nu är det dom som ska bort och ha skoj..

I samma veva som jag ska skjutsa dom har jag givetvis hunnit med att planera en massa andra roliga saker när man är i Stockholm.. Direkt efter jag släppt dom blir det till Ikea där vi ska ha en massa ifrån, på min lista står det 9 prylar.. kan tänkta mig att jag kommer hem med mer än det.. annars vore det konstigt :)
Sen ska jag in på Barkaby och kolla lite..

Men efter det ska jag åka hem till min vän IDA LARSSON!! Det var superlänge sen vi sågs på riktigt.. det har bara varit sånna snabbisar hela tiden.. på riktigt var sist när Wilton var nyfödd typ.. så det ska bli riktigt kul, en super härlig fredag att se fram emot.. :)

Här är ännu en bild på mitt älskade barn...



Finnast i denna värld..
Ha nu en superhärlig helg
KRAMAR Malin

Snart ut och resa... :)

I början av veckan var vi och köpte varsin resväska till barnen.. vi har så mycket på G nu och många resor inplanerade så det kan säkert vara roligt att ha sin alldeles egna väska då :)



Fina väskor för dom pengarna!!
Hoppas att barnen blir glada :)

PYSSEL DAG

Heeej. Sååå in i bomben trött idag.. eller ja imorse rättare sagt.. spela ingen roll vad jag försökte göra ögonen ville bara slås ihop.. :) Det blev en massa naps med lillen hela förmiddan.. och vi orkade inte oss iväg till öppna förskolan.. nu vartefter dagen har gått så känns de mycket bättre.. skönt att vara hemma en hel dag.. och efter en så slapp förmiddag så har jag fått en massa nytta gjord nu på eftermiddan..
Massa pyssel.. sånt där som måste bli gjort men som kan ta såå många veckor utan att de blir det!!
Jag tror försövrigt att tröttheten i mig är så intensiv nu för att lilleman sover så dåligt om nätterna.. det är dom förbaskade tänderna.. stackar har ju hur ont som helst, men snart snart har nummer 2 i överkäcken spruckit igenom... jag LÄNGTAR!!!

Men äntligen, så har jag alltså agerat byggare bob.. satt upp en tavellist i badrummet, satt upp sån silversak att ha alla schampo flaskor i.. och ni vet, först borra, sen våtrumssilikon sen plugg sen tog jag lite mer silikon sen skruva i.. och vattpasset ska ligga spikrakt!! jaa jag är perfektionist.. men så NÖJD man blir när det är klart..
ni kanske tycker detta är karl göra, jaa det kan jag också tycka.. men Magnus gör så himla mycket annat.. så varför ska inte jag kunna göra karl görat?? jag kan ju faktiskt :)

Så har jag sprayat lite ramar och jokx vitt.. kan ju inte ha massa svarta saker kvar i sovrummet.. Så snart är allt färdigt där inne.. igår kväll pysslade jag och min man upp sänglamporna på väggen också :) Skönt skönt skönt..

Strax ska jag iväg till jobbet då Magnus ska hjälpa mig att installera Wiltons nya barnstol vi köpte igår..

 
Först var dom svarta, men vipps så var dom vitaaaa... :)


Bäääm , Sänglampor Uppe :D

 
Hyllan i badrummet & Shampoflaskerna på väggen..

= Ordning&Reda inne i badrummet.. :)

Magsjuk

Vilken lördagsnatt, vilken söndag , vilken måndag... ja och idag är det tisdag och vi känner oss snart på banan igen... Helt sjukt dåligt har vi mått.. både jag och magnus blev liggandes.. och typ alla i vår omgivning.. Behöver inte gå in på detaljer över hur sjukt dåligt man mår när man är riktigt magsjuk.. ni som varit det, vet.. tyvärr..

känner oss iaf på bättringsvägen..
Idag har vi båda jobbat en stund.. känns skönt att få undan på jobbet, men jag fick spel över att alltid känna mig stressad när jag är där så nu har vi lagt upp en ny strategi och delat upp arbetsuppgifterna lite mer.. känns genast bättre.. Så hoppas det nu kommer gå bättre att jobba :)

Dagarna går otroligt fort.. i måndags blev Wilton 8 månader.. hos BVC såg allt bra ut och Annika var mer än nöjd med Wille och alla hans kunskaper  :D
Idag har vi lunchat hos Jenny tillsammans med Madde.. Alltså som ni lärt er nu.. Kill treon , Wilton Willhelm & Walter :) Våra fina killar, så roligt nu när alla växt så dant, dom satt alla tre och lekte på bilmattan..

Jag var trött och seg ikväll men TOG MIG ÄNDÅ I KRAGEN.... att städa övervåningen och ta rätt på all nytvättad tvätt uppe i barnens rum..
Och så här efteråt är det så SJUKT SKÖNT.. man är så glad och lättat över att allt är gjort.. nu är alla kläder tvättade och invikta.. och så är de undanplockat och dammsuget överallt..
Magnus & Wilton gjorde mig sällskap där uppe.. dom låg i fatboyen och lekte medans jag flängde runt :)

Nu ligger vi i varsit hörn på soffan och tittar på Värsta Pojkvänsakademin och bara inser hur bra vi har det... :)

`// Malin


Lovely Friday

Sååå skönt är det med fredagar... speciellt dom veckorna man har barnen..
Alltid massa fredagsmys tillsammans i soffan, Offtast med lite chirre & så ser vi på Idol :)
Jag tycker ju personligen att årets omgång är kass.. men det underhåller så vi tittar på det iaf..
Idag hämtade Magnus barnen ifrån Skolan tidigt.. Så har dom varit med på Bomässan där vårat jobb för andra året irad är utställare..

Och jag själv har Städat hela förmiddagen hemma, älskar att det är nystädat på Fredagarna då kan man njuta mer av helgen när allt sånt är klart.. så har jag gjort det som är bäst med fredagarna.... att FREDAGS SHOPPAAAAA!!

Vissa undrar vart jag får pengarna ifrån, och jaa jag jobbar.. har ut helt okej mammapengar så får jag ju "extra" när jag jobbar.. och jag ska inte sticka under stol med att inte min älskade karl hjälper till här och var.. han är fantastisk!! Han säger att han jobbar på hårt, för att jag ska ha det alldeles för bra, det är kärlek de :)

Dagens shopping...





Jeans & T-shirt till Wille, Jeans till Sebbi, Stickad Klänning till Wilma & En Stickad klänning till mig samt ett bas linne och en halsduk.. Å så är det en super snygg tröja till Magnus pappa i påsen som är inslaget i paket för han fyller ju år idaaaag :) Grattis till dig svärfar..

Härligt att shoppa, eller vad tycker ni?
Bilden under är ifrån H&Ms Hemsida, där ser man lite bättre hur våra klänningar ser ut..
Wilma har redan sin på sig, hon är så tacksam och verkligen älskar allt hon får :)

Magnus jobbar sent och vi har varit runt och flängt precis hela dagen... så han skulle ta med sig Kina mat hem, ska bli riktigt gott, och framförallt skönt att slippa laga mat just idag.. men nu ska jag ta och duscha Wille sen kommer han slockna på stört..
Då ska jag förbereda fredagsmyset med att tända sjukt många ljus hade jag tänkt...
Trevlig Fredagskväll på er  , KRAM

Jaaaag

I dont like dagens outfit av mig själv.. men här om dagen så invigde jag min tröja och det måååste jag ju bara visa.. Älskar den nya stjärn koftan från Rut.m flera .. ♥




KRAM från mig

Skön tvättlapp..

Denna bild cirkulerade runt på facebook ett tag... :)



Lite kul tycker jag :D

Oraaaange vs Roooosa

Hej Torsdag!
Nu har vi precis kommit in efter en långpromenad på morgonen.. till och från Öppna Förskolan sedan till jobbet för en kaffe, helt underbart väder ute idag.. :) Ska gå och hämta Wilma strax också ifrån skolan.. Så skönt ute, så jag försöker ta till vara på det :)

Jag har försökt pimpat hemmet med lite Orange färg nu när hösten är här.. Svårt och få ett helheltsintryck och kunna se med dessa bilder, men jag gillar färgen Orange, skulle vilja ha mera av det.. Blir nog en och annan pryl med hem ifrån Ullared skulle jag tro.. :)

 
Har lite annat här och var, men vad tycker ni om Orange?
Jag gillart!! :)

I förra lägenheten pimpade jag ju med Rosa.. Också sjukt snyggt, Gillar verkligen Rosa, kanske är det Wilmas förtjänst?? :) Tycker det e kul att kunna byta ut saker och ting ibland.. Jag är ju en sån som tröttnar så fort.. :) Jag hittade några bilder..

 

Vad tycks? Rosa eller Orange

Ha en bra dag
KRAM MALIN

SOVRUMMET :)

Sovrummet förut.. Mysigt, lite mörkare och svart inredning.. Sänggavel och möbler svarta..
Som blev så sjukt dammigt, kunde lätt damma 3 gånger om dan där inne.. :) Men det största problemet var att vi bara hade en byrå att ha kläderna i.. därmed gjorde vi om hela sovrummet nu när garderoberna skulle få flytta in..

 

Sovrummet nu.. Vitt och lite mera puttenuttigt.. Jag är så nöjd med garderoberna.. Super skönt att äntligen ha ordning och reda på alla kläder.. :)

   

Självklart e de massa småfix kvar.. Sänglampor & Tavlor ska upp.. Blommor ska in och så vill jag byta ut spjälsängen till en Vit så att ALLT hänger samman :) Men vi båda är riktigt nöjda med hur allt blev.. :)
Vad tycker ni??

Jag är lite halvgalen när det gäller renovering, men det e så kul och hålla på..
Så här får ni massa renoveringskramar från mig :)


Det finaste som finns... är Familjen!!

Meeeeeeeeeen självklart så glömmer jag inte dessa två underbara barn som jag älskar minst lika mycket som Wilton.. Sebastian & Wilma ger mig så mycket kärlek och uppskattning att jag blir alldeles tårögd när jag tänker på det.. ♥



Dom finaste...Skulle kunna skriva så himla mycket om dessa barn men jag väljer att hålla det för mig själv så det inte misstolkas av andra.. Men egentligen finns det bara ett ord som förklarar allt och det är KÄRLEK!


Skolavslutningen i sommras :)

Familjefoto ifrån Turkiet förra sommaren :) (Med Wilton i magen)


Midsommarafton 2011  ♥


Semester på Öland 2011 ;)

TÅRÖGD är ordet..
Må så gott & Ta hand om er
/ MALIN


Mitt älskade barn



Helt seriöst, hur mycket kan man älska någon??
En helt underbar morgon har vi haft.. Så otroligt mysigt och vakna till hans gurglande i sängen och så möts man av ett storl leende, VARENDA MORGON.. så slappar vi framför Vakna med the voice.. Alltid! Wilton leker i gymmet och jag ligger i soffan brevid och vaknar till liv.. sen går vi upp och äter frukost och startar dagen.. Imorse blev det en promenad direkt efter frukost för att vi är hundvakt till föräldrarnas hund Emil :)

Nu fortsätter dagen med lite Shopping och tillpiffning hemma sen blir de fika hos Elin & Alma i eftermiddag :)
KRAMAR från oss


Måndag igen..

Hallå.. Vilken helg.. :)
Det bästa av allt var att vi renoverade vårt sovrum igår.. Äntligen är det vitt och fint :) Monterade ihop våra nya garderober och vår nya sängstommer ifrån Ikea. Serien Birkeland.. självklart ska ni få se bilder.. men inte idag :)

Idag har vi pysslat o hängt hemma.. tvätta, städa, pyssla.. bara vart utanför dörren på en snabbfika hemma hos Milla & Filippa :) Lika bra att vara inomhus med Wilton också, snuvig o skrikig pågrund av dom nya tänderna stackarn.. :(

Ikväll är de bra TV kväll.. i alla år har jag alltid tittat på Ensam mamma söker och  det går ju numera på Måndagar..och efter det ser ja SOS Västkust som vi spelat in för det sänds ju samtidigt.. :)

Jag bjuder på en hel fin höst bild..



Må så gott
KRAM MALIN

Gunga är livet :)

Vår lilla prins älskar att gunga..
Han skrattar högt varje gång :)





Dålig kvalite på bilden, men det är ni ju vana vid :)
Han är så otroligt glad och snäll våran kille..
Familjens lilla prins , vi ääääälskar dig unge!!

En bild säger mer än 1000 ord



Jag kikar in och bjuder på kvällsbild..
En helt underbar bild enligt mig.. :)

Ha en mysig kväll!
KRAM


Tröööööööött

Idag känner jag mig faktiskt helt slut.. igår hände det saker med Wilton som aldrig hänt förut.. Jag blev livrädd och det blev lite kaos artat minst sagt.... Och natten har varit BLÄ.. Fler tänder på gång och Wilton får ingen sammanhängande sömn..
Jag har nästintill aldrig under dessa 7½ månad kännt mig trött men idag gör jag det.. Och så måste man ju få känna nån gång :) Idag blir en hemma dag, och tyvärr blev de ingen öppna förskola denna torsdag heller :( Men det kommer fler torsdagasr i livet.. :)

Min vän Madeleine kommer strax på kaffe, de ska bli Gött..
Jag hinkar just nu kaffe ur min fina MAMMA mugg.. Köpte en varsin till oss när Wilton låg i magen.. Fyndade dom på Sernholt Outlet när Wilton var 10 veckor gammal i magen...
Men dagarna efter Wilton kommit till världen så packade jag upp dom och efter det har dom andvänts flitigt här hemma :)

Ha en bra dag
MALIN

Promenad & Sverigematch

Hela dagen idag har jag hängt med min kompis Frida med sin fina dotter Svea.. först kaffe sen ut på lång promenad i solen.. sen blev de en kaffe till men på Tingsgården ute i solen.. sen hem till Frida igen för massa lek med barnen.. en super härlig dag helt enkelt :)

SVEEEEEEEEEEEERIGE
Ni som känner mig vet att jag är fotbollstokig, så denna match har jag givetvis setat bänkad framför... Vilken match, vilka killar & vilken vinnst.. MÄKTIGT och vara svensk kan jag känna..
Min älskade karlj*vel var ju självklart DÄR och såg matchen med blåtta ögat, jag är förståss mäkta avis :)

Imorgon bär det av till Södertälje där min syster bor, ska bli underbart att få mysa massa med henne och framförallt se deras nya lägenhet som dom nydligen flyttat in i..

Sov så gott
KRAMAR Malin

Facebook

Idag länkade jag till min blogg sida ´via facebook.. sen har jag inte tänkt på det förrns nu när jag loggar in och ser att 67 stýcken varit inne på min sida.. jag blir helt till mig och undrar vilka alla dessa kan vara :)
Sjukt nyfiken på vilka som läser mitt dret här.. så snälla skriv en kommentar och berätta vem du är :D

Dom är min värld...




Mina finaste killar...
Blir alldeles tårögd när jag ser dom tillsammans..
Min familj, min karl och mitt barn..
det är en grym känsla
Innan man var mamma så undrade man hur det skulle kännas..
och nu vet jag hur det känns..
Jag är LYCKLIG & Otroligt glad åt livet


Magnus&Wilton , Ni är mitt liv.. Jag älskar er så!


Helsingfors

Igårkväll tog vi tag i Höstlovsbiten.. Jag och min älskling har pratat länge om att vi ville göra något speciellt på Höstlovet med barnen.. Det lutade åt en Kryssning tillsammans med mina kusiner.. men det har inte blivit av att vi bokat något.. men så igårkväll gjorde vi det..  :)
De blir en 2 dagars kryssning till Helsingfors med sånt fläschigt Family room ut mot promenaden.. Det är ju den båten Symphony med gågata ombord.. Jag & Magnus har åkt den förut och varit ritkgit nöjda.. :)
Ska bli super mysigt och komma bort lite :)





LÄÄÄÄÄNGTAR
Kram Malin


Han vääääääxer..

HejGoddagTjenamorsochVälkommenÄlskadeMÅNDAG!!

Vet ni, imorse fick jag spel.. gick in i Wiltons garderob och hitta absolut ingenting.. jag tvättar och tvättar.. näst intill varje dag tvättar jag, jaa jag älskar att tvätta!! och så vet ni, jag shoppar o shoppar.. mest hela tiden.. Älskar ju det också.. MEN imorse tog det bara stopp, jag hänger inte med.. min LILLA kille börjar bli så stor... växer så det knakar med andra ord..
jag har sista tiden tyckt att han precis blivit en 74a.. och jag har köpt massor (enligt mig) i just storlek 74.. men vipps på två veckor så är man plötsligt en 80ia.. Så allt är ju för litet.. Så efter mitt utbrott imorse så var det bara att bege sig till Tunapark och SHOPPA! Jag kan ju inte trycka på mitt älskade lilla barn för små kläder..
Bara bits i det stora äpplet och inse att det går otroligt fort och att lillprinsen börjar bli stor...




2 Mjukisar och 4 bodysar ifrån Kappahl & En lite finare tröja från H&M med sånna armlappar som jag tycker e så sött :)

2 lite roligare bodysar ifrån Lindex , En med Hängslen i sammet och en med en slips på :)

O alldeles nyss beställde jag hem ett par fräcka Hummel byxor till lilleman
Och allt detta är nu i storlek 80.. :)
Så nu behövs de bara några Jeans och fodrade byxor också i stl 80.. sen är vi med på banan igen... :)


Hoppas er dag varit bra
KRAM MALIN

Söndagskvällsmys!!

Strax blir det att krypa upp i min älsklings famn, njuta av att hemmet är städat, veta att tvättmaskinen rullar för fullt, lillprinsen sover gott, känna doften av alla tända ljus och se på filmen.. Irene Huss - Tystnadens Cirkel
MYS Söööndag , i love it... :)


Helgen...

Helgen har passerat...
I fredags var vi och firade min morbror som fyllde år.. efter det bjöd Mamma&Pappa på middag, älgstek med pressad potatis.. mums.. :)
Lördagen var absolut fullspeckad, upp tidigt för oss alla.. för jag åkte med Wilma på handbollsträning medans Magnus följde med Sebastian på Fotbollsavslutning.. Efter det var det bara hem och duscha och göra sig iordning för att åka till Strängnäs och gå på marknad.. Efter det blev de fika hos Magnus moster Bitte som bor i Strängnäs, ja mina vänner.. det gäller att passa på när man ändå är ute och far :)
Sedan hem och avnjuta en god middag och sen kollapsa i bastun.. Enormt skönt att basta när det var så ruggigt väder ute.. Familjen slocknade tidigt i soffan medans jag fastnade i en film med Ashton Kutcher ;)
Och idag har vi haft Städdag med föreningen.. Ni som inte vet så bor vi i en radhuslänga och 2 gånger om året så träffas vi alla som bor här och städar och gör fint på parkeringen, lekparkerna och alla dom ställena.. sedan bjuds de på korv :)
Därefter tog vi en promenad tillsammans med barnen som skulle till sin mamma!
Jag har efter det spenderat kvällen ute hos mina föräldrar och Magnus spelar som vanligt Innebandy :)
Mamma bjöd på Varmamackor med kantarellsstuvning.. så sjuuuukt GOTT...



Trevlig Kväll
KRAM MALIN

Igår var det 7 år sen...

Åter igen så pratar jag om att tiden går otroligt fort..
Igår för 7 år sen så dog min farfar.. Farfar var så nära oss, han gorde allt för mig och syster Karolina plus att han var våran pappas absolut bästa vän..
Vi saknar farfar varenda dag.. och nästan i vartenda samtal under alla födelsedagar, middagar med släkten och julafton så finns han med oss..
Igår tog jag mig faktiskt till hand Gravplats och la lite blommor.. Skönt att vara där ibland kan jag tycka.. lugnt och fridfullt.. förr om åren blev jag ofta väldigt ledsen när jag var där.. men nu går allt så mycket bättre.. riktigt skönt att åka dit ibland och prata ut.. jag pratar alltid med gravstenarna.. (mitt sätt att ventilera )  =)

Tog lite fina höst bilder..






Min Mormor & Min Mormorsmors grav samt mormorsmors man!

Farfars Grav


Må så gott..
MALIN

Grandma

Jag har varit så upptagen av mitt egna liv, har mått så otroligt bra en längre tid att jag bara svävat runt på mina rosa moln.. jag har haft fullt upp näst intill varenda dag och varenda timme.. Mycket tid har spenderats med familj och vänner och tiden har gått alldeles för fort.. jag har haft lite ångest över att inte träffat farmor lika mycket som man har velat.. men idag, idag är det farmors och min dag..
Ska dit på fika nu om en stund.. :)

Pannkakstorsdag

Torsdaaaaaaag!
Träffat min bästa vänner.. Madde & Anna, massa kaffe och skitsnack :D
Jobbat en stund.. Hämtat barnen tidigt från skolan..
Haft besök av TumboMöbler för att titta på våran soffa, så nopprig och nedsutten.. hoppas på det bästa!!

Och nu ska jag ställa mig och steka pannkakor..
Torsdag = Pannkaksdag när man har barn..
Vi brukar inte äta det så ofta, men båda barnen älskar det, så idag passar det perfekt :)



Ha en mysig kväll!
KRAM


Ett brev på posten..

Alltid lika kul när sakerna kommer som man har beställt .. :)
Förra veckan låg det ett paket i brevlådan.. vad kan det ha vart???





taadaaa.. 2 superfina mössor beställda ju :)
En med Wiltons namn i tuff stil.. & en fynda jag med en vit läderstjärna på sidan :)
Finns att beställa super fina mössor på www.novisendesign.blogspot.com

Nu blir det sängen efter en mysig kväll uppkurad i soffhörnet :)

Babymeets :)

Dagarna går OTROLIGT fort.. Redan Onsdag.. :)
Idag har jag & Wille varit ute o pysslat på tomten och jag tror nog  det var sista gången vi klippte gräset innan snön kommer.. Ja, den kommer inte än på ett tag hoppas jag.. men gräset växer ju inte lika fort som det brukar göra i det här klimatet..
Hösten är här med besked, superhärligt tycker jag!
Som jag sagt förut så älskar jag verkligen sverige och dess 4 årstider, alla har sin charm.. det är något visst med dom alla.. :) Och hösten är M Y S!! Tända en massa ljus om kvällarna, ta på sig lite extra kläder när man ska ut, inhandla en massa nytt och ta lång promenader i höstvädret typ .. ja , i like it..

Om dagarna är vi runt och fikar och hälsar på massa andra mammor :)
Det är ju typ så dagarna ser ut..


Förra veckan hemma hos Wiltons flickvän SVEA, underbar är vad hon är :)


I måndags hemma hos Jenny som har guldklimparna Elton & Meja


Och igår var vi hemma hos Walter där också Willhelm var..
Madeleine min barndomskompis fick Walter i Januari i år.. & Jenny som också är min barndomsvän fick sin Willhelm i Mars.. o jag med min Wilton i Februari..
Häftigt att vi alla 3 fick pojkar med bara någon månads mellanrum och att alla börjar sitt namn med W.. :)


Hemma hos Walter gjorde vi Hand & Fotavtryck :)


Alldeles strax ska vi åka hem till Wiltons flickvän nummer 2 ;) Fina lilla Alma
På Återskrivande ikväll :)
Kramar MALIN & WILTON

I´m alive

Jaaaaaaaaag lever... efter en 2 dagars fest helg känner jag mig aningens mör :D
Det har varit super kul både fredag och lördag men som sagt så är man inte van..
I Fredags hade vi firmafest och var ute och åt på nya stället Le Grand..
Och igår hade vi lite förfest hemma med föräldrarna i Sebastians fotbollslag för att sedan cykla iväg till Mesta IP där det vankades Oktoberfesten i ett stort partytält.. Är nöjd med helgen :)

Nu är det Söndagkväll och jag har kurat upp mig i soffhörnet och bara är... Otroligt skönt faktiskt :) Tvätt maskinerna går för fullt , det är städat och fint överallt.. & så kom dom älskade barnen hit idag!! ♥ ♥ ♥ Allt är på topp helt enkelt..

Ha en mysig kväll
KRAM MALIN


RSS 2.0