Hotell weekend

Jag har ju totalmissat att skriva om vår underbara hotellnatt förr förra helgen..
Vi tillbringade natten på Best Western i Örebro.. supermysigt att kunna unna sig lite extra när man bara känner för det.. Vi kom dit ganska sent för att Magnus varit borta och jobbat i tyskland några dagar.. jag hämtade honom i Karlstad vid 18 tiden..
Väl på hotellet så han vi bara med att duscha och byta om sen gick vi till en resturang som heter Jensens..
Jätte god mat där som resulterade i världens trött koma för oss båda.. Det blev direkt upp på rummet för massa mys och avkoppling :) !! Lördagen spenderade vi på stan.. shoppades till både oss och gudbarnen.. Hälsade på Anna inne på Åhlens också.. En riktigt bra helg som ni förstår :)



Och nu är det dags igen.. jag ska precis till att boka Hotell i Göteborg i November.. ska bli super skönt med en hel weekend där!! Vi diggar det här med hotell.. haha.. Jag har ju utan att ens tjatat fått med mig älsklingen till Ullared en tripp innan jul.. Det är de som är planerat just dåå :) weehoo!!

Idag kommer min älskade syster hit..
Jag längat masssssor!!!
Trevlig Helg på er





16,03

jag är sååååååååååååååå trött..
Vet inte vad som hänt nu på eftermiddagen, jag nästan sitter och somnar..
Ikväll är jag bjuden på Ljusparty hemma hos Anni..
Och nyss ringde Jessica och sa att vi skulle äta Mc.Donalds , haha!!
jag ska hem NU och bädda ner mig under täcket.. hoppas jag somnar fort..
Vi får se vad som sker efter min powernap!!

Ha en bra kväll


10,45

Det är Torsdag och väldigt grått ute.. ser super trisst ut utanför fönstret..
Som tur är så ska jag på lunchdate idag :)
Jag har googlat runt lite här och var nu på morgonen och det jag har i tankarna just nu är Julen :)
Jag verkligen älskar Jul! Att julpynta, att njuta av glöggdoften på kvällarna.. Baka lussekatter, smaka första glaset julmust, tända adventsstakar, handla julklappar, lukten av hyacinter, leka i snön.. ja det finns hur mycket som helst som jag bara älskar med julen.. Det går så otroligt fort och vi har en massa planerat i November så tiden fram till jul kommer bara springa ifrån oss..  

Lite till njuter vi av hösten, det e så skönt att vi redan höststädat bort alla utemöbler och gjort klart inför den riktiga vintern.. redan för tre veckor sen körde vi bort allting hemmifrån så inget fryser sönder eller blir fult under vintern..







Vi har också varit hos Magnus moster på middag tillsammans med hans bror,tjej och dotter.. Sebastian & Wilma var också med såklart..
Dom red på lille hästen Snobben :)


Rida lite häst :)

Barnens minsta kusin Linnea fick också rida :)

Här travar nästan lilla snobben..

ååå så glada barn.. :)


Veckorna går...

Förresten så var jag hos barnmorskan igår.. Idag går vi in i V.25.. känns som att det gått ganska fort ändå.. Magen växer och jag mår fortfarande väldigt bra.. inga krämper än så länge, utan tvärtom njuter jag av varje dag som går och jag skiner upp som en sol så fort lillen sparkar.. I måndags kväll när vi gick och la oss kände jag väldigt tydliga sparkar.. Magnus hade precis somnat in medans jag låg klarvaken med en livlig bebis i magen.. Det var riktigt hårda sparkar så jag nästan röck till 2 eller 3 gånger.. jag puttade på Mange och bad han känna, han har inte kännt något förut på utsidan men i måndags blev han som klarvaken på 2 sekunder när han verkligen kände sparkarna på utsidan.. :)
Helt magiskt ögonblick faktiskt.. ♥


Dom skriver så här...

" Nu växer magen och blir tyngre. Allt eftersom kan du få ont i ryggen, kramp i benen och känna ett tryck ned mot bäckenbotten. Kramper är vanligt och kommer att vara det även längre fram. Undvik att knipa med tårna. Barnet kan trycka på blåsan vilket medför att du måste gå på toaletten ofta. Det kan hända att du lättare blir andfådd nu. Tänk på din hållning och vila mycket.

Ditt barn är nu ca 22cm långt mellan huvud och stjärt och väger runt 800g. Det kan ta tag om sina fötter och knyta nävarna. I lungorna bildas allt fler blodkärl och näsborrarna börjar öppnas. Barnets benkärnor blir hårdare. Barnets livlina - navelsträngen är tjock och elastisk med innehåll av två artärer och en ven. Dessa blodkärl ligger inbäddade i en tjock geléartad massa som hindrar dem från att trassla ihop sig. Detta är ett sätt att säkra blodflödet mellan moderkakan och barnet och dess livgivande funktion.

De permanenta tänderna bildas långt in i tandköttet men kommer inte att bryta fram förrän barnet börjar tappa sina mjölktänder i sexårsåldern.
"

Kul att läsa vad som händer vecka för vecka, man känner igen sig en massa i vad som skrivs.. Igår var jag förbi H&M i Tunapark, bara dom som har mammakläder.. något annat kan man ju inte handla längre :) 2 par byxor och en tunika fick följa med hem..


Girlstalk is the shit

Hej. Herregud det är redan Onsdag och jag har inte hunnit skriva en rad sen helgen.. Helgens mässa gick bra, det var riktigt kul faktiskt.. Allt jobb och slit innan var värt det, man kunde stå med ett leende på läpparna över att allting flöt och såg bra ut hela helgen.. :)
I söndags var jag dock totalt slut.. jag var så trött att jag inte visste ut eller in.. jag sov i 10 timmar och vaknade lika trött i måndags :) Men jobbade hela dagen och avslutade kvällen med en storhandling..

Kors i taket så tog jag LEDIGT igår.. som jag skrev förra veckan så han jag inte ens med att vara sjuk.. jag skulle behöva en eller fler dagar att bara vara hemma och inte göra alla "måsten" utan bara få vara... det hände ju inte igår men jag var iaf ledig.. :)
Efter lite sovmorgon så kom Milla förbi med frukost.. Sen bestog dagen av att rensa.. Rensa skåp och reda ut en massa gamla papper och kvitton.. byrån i hallen har varit en sån allt i allo byrå, men inte nu längre.. nu är allt strukturerat och alla har varsit fack.. Det blev riktigt bra och desutom hittade man massa kul man förut letat efter :) Massa hus papper och renoverings kvitton är snyggt insatt i pärmar, det finns desutom inte en smutsig trasa i huset.. Jag älskar känslan när allt sånt här är klart.. det e så skönt att ha ordning och reda i hemmet.. jag tror att vartenda hushåll har en liten vrå där man kastar in allt och lägger sånt som ska gås igenom som inte blir gjort på ett par veckor, såna högar som tillslut växer och ger en ångest.. Vi har inga såna högar kvar :) så himla skönt!!

Kvällen igår avslutades med en supermysig fika med Frida, Elin & Alma.. underbart att få sitta att tjejsnacka i flera timmar.. Elin påstår att jag boar, jag vill vara hemma och göra fint, jag vill sortera och göra klart, jag vill rensa garderober, sätta upp saker och ting som inte blivit gjorda sen renoveringen, jag vill ha ordning och reda på varenda liten pryl.. inför lillens ankomst tydligen.. Boar kallar man det, kan det stämma?? :)
så här tidigt.. ja de kanske e så, jag mår ju så mycket bättre när allting är fint snyggt och står perfekt.. den lilla perfektionisten i mig växer dag för dag..
Hur är den hos er??

Jag skriver mer lite senare..
Ha en bra dag så länge

Bomässan Eskilstuna

Nuuu är det alltså dags, det jag jobbat hårt för :)
Årets Bomässa har kommit till Eskilstuna och vi ska vara med som utställare..
Jag känner mig lite pirrig och allt detta ska faktiskt bli riktigt kul..
Så nu ska vi jobba precis hela helgen och försöka förmedla våra tjänster till allt och alla.. Har ni vägarna förbi Munktellarenan i helgen så finns vi i monter 141 :)




Trevlig Helg

 

 


Mycket gladare.. :)

Efter en sömnlös natt pågrund av att bebis har varit i full gång nästan hela natten så mår jag faktiskt riktigt bra idag ändå.. :) Igår tvingade jag hem min pappa för att hjälpa oss med det sista i köket.. det som var kvar var att tröskellisten och dörrfoder skulle monteras, självklart med special såg och annat jox, annars hade det redan varit gjort.. Men det blev så bra, vi är så tacksama för allt hjälp och det är SÅ skönt att det äntligen är KLART :D

Jag åkte hem en timme tidigare för att städa av det värsta igår för att dom förra ägarna skulle komma hem till oss och gå igenom lite inför vintern, och om hur pannan funkar med värmen och allt.. jag var så himla spänd på hur det skulle gå, vad dom skulle säga om allt??
Vi har ju faktiskt gjort om massor sen dom flyttade..
Men det gick så bra, dom tyckte vi hade gjort jätte fint och jag tror faktiskt dom menade det :)

Iförrgår innan mina jobb utbrott var jag in en snabbis på Village.. dom har ju så mycket fint i den butiken.. en hel påse full med massa kul fick följa med hem..
Ett projekt jag haft länge hemma är att dölja ett element som sitter precis innanför dörren i hallen.. inge fint att se det första man gör varje dag man kommer hem.. så för länge sen köpte jag ett sånt element skydd.. som tyvärr bara har blivit ståendes för att tid inte alltid finns :) men igår monterade vi äntligen upp det och massa nya Village saker fick pryda platsen fint.. :)
Det har ju också hunnits shoppat en hel del på sistone, jag ska visa er det senaste till bebisens garderob :)


Världens bästa pappa!!! :) Jobb & Slit


Ny kollegtion på Kappahl, Newbie.. super sött ju :)


Jag beställde ett stark paket från Ellos, det är små älgar på :)
Och så en till sötnos body från Lundmyr..

Och så här fint blev det i hallen..
Skönt att slippa se på ett dassigt element varje dag =)

Nu ska jag jobba vidare för imorgon är det MÄSSSSA!!!
Ha en bra dag alla


hard work

jag sket i att gråta ut igår.. jag var arg istället.. men bara en stund.. sen hämtade jag barnen och började direkt tänka på massa annat.. dom valde mat så jag lagade pannkakor till middag igår :)
jag är inte så duktig i köket, men igår lyckades jag väl.. sådär super fina pannkakor och inte en enda gick sönder :)

Anledningen till att vilja skrika högt igår var, Jobbet!!
Ibland blir jag bara så trött och har massa åsikter om ett och annat, jag har haft otroligt mycket på mitt bord senaste tiden inför en mässa vi ska vara med i helgen.. och igår tog allt bara tvärstopp, allt kändes skit!! Har aldrig någonsin kännt mig så stressad inför någonting som just nu.. inte konstigt man blir sjuk..
Jag tror alla har sina " dåliga jobb dagar " ibland.. så det är ingen fara med mig..

Angående vad farbror doktorn sa så är jag ju faktiskt sjukskriven också.. för första gången i livet.. en hel vecka för att vila upp mig och för att jag har en inflammation i kroppen samt luftrörskatarr och en jätte jobbig hosta..
men det finns inte en chans att jag skulle kunna få ligga hemma i några dagar och bara kurera mig.. nej nej..

Det är helt fel vecka att bli sjuk på, har alldeles för mycket att göra på jobbet som JAG måste fixa!!!! detta som gör mig så matt..
Jag skulle behöva att bara ligga hemma, inte svara i telefonen, inte reda ut en massa mail, inte öppna massa post.. jag skulle må bra av att titta på en massa filmer och bara vara.. 
Kanske borde jag göra det nästa vecka..



vrålskrik och tårar

Jag skulle idag skriva om våran underbara hotell helg, så skulle jag visa massa bilder på vad jag har shoppat på sistone.. såå skulle jag berätta för er hur underbara Sebastian & Wilma är och hur glad dom gör mig!!
Så skulle ni få veta vad mina planer hemma är här nest... så skulle jag berätta om hur de gick på mitt läkarbesök igår.. det var ju massa kul som skulle visas och berättas....

Istället vill jag skrika rakt ut!!!!
Tänk om jag bara fick stå här och skrika HÖGT rakt ut hur jag faktiskt känner i detta nu..

Jag ska inte skrika, jag ska inte berätta allt, jag ska inte visa mig svag..
Det är absolut inget allvarligt som hänt, och inget som har med älsklingen att göra..

Jag vet hur dagen kommer att sluta..
med tårar, krokodil tårar.. och efter det är allt bra igen!! 

Vårt "nya" KÖK :)

Jaa, Äntligen ska jag visa er biler på vårt "nya" kök som börjar ta form, det är inte helt färdigt och opptimalt men på väldigt god väg.. Ska piffa med lite smått och gått men ni ska iaf få se helheten.. :) Vi är jätte nöjda med lackeringen av luckorna, men bäst av allt var att vi la nytt golv och tapetserade.. Det var ju inte med i planerna ifrån början, men så här i efterhand tackar jag gud för dom impulserna :)
Det som känns bäst med allt detta, är att vi gjorde det NU.. att man inte sköt upp det och stog där och hade panik över att inte luckorna blev klara i tid tills jul tex.. och att jag som höggravid inte hade orkar hjälpa till någonting alls.. Nu har vi gjort allting tillsammans och hjälpts åt med det mesta, så det känns otoligt skönt att det är gjort.. Tänk var lite vit färg kan göra tillsammans med god vilja :)



Tyvärr lite mörk bild..

Det nya golvet :)

och så är det bara trälisten på bänkskivan som ska få ny färg
dock vet vi inte riktigt hur.. men något kommer vi på :)

Tapeten :)

Vad tycks ??

farbror doktorn

Måndagmorgon och jag börjar med att boka en läkartid...
jag orkar verkligen inte hosta så här längre.. Den ger sig inte fastän jag pinades med den vidrigaste hosmedicinen någonsin hela förra veckan.. Jag har ont i mitt öra också, och såå sover jag som en kråka om nätteran för att jag hostar så mycket!!  Men jag fick en tid i eftermiddag!! hoppas på dunderpiller som tar mig ur denna "sjukkoma" :)

Helg

jag ska inte tjata mer om att tiden springer ifrån en och att veckorna går otoligt fort.. för det vet ni lika väl som jag den gör! Samtidigt som jag har haft massor att göra på jobbet inför en mässa som vi ska vara med på nästa helg.. så har jag hunnit med en hel del annat den här veckan också :)
Det har shoppats, fikata, städata, sorterat köks skåp och massa annat..

Ikväll har jag överraskat Magnus med en Hotellnatt i Örebro, Ska bli enormt skönt och bara göra "ingenting" samt mysa massa med min älskling.. Middag ikväll på någon resturang och imorgon ska vi bara råmysa och göra stan i Örebro..

Berättar mer om den resan efter helgen :)
Nu ska jag bjuda på lite fina höstbilder samt berätta för er att det spaaaarkar massor i min mage :)









 


4a

Han slutade på plats nummer 4a, jävligt synd att han blev instängd och inte hann komma ut..
Men sånt är livet i travvärlden men mamma var glad ändå.. :)
Ikväll ska jag pyssla hemma och förbereda det sista inför imorgon, då pappa min ska hjälpa mig med det sista i köket och överraska magnus :)
Sen blir det att slappa framför tv,n och se Sverige vinna fotbollen..
Hur ser er kväll ut??



Xanado Hornline



Alldeles strax springer min mammas häst på Sundbyholm!!
Förra måndagen kom han 2a när han tävlade i Gävle..
Jag ska nu kasta mig i bilen och åka ut för att kolla på han live :)
Hoppas hoppas hoppppppas han Vinner!!


Turkiet September 2010

Man har så fullt upp hela tiden och dagarna går så otroligt fort.. Vi var ju på en underbar resa tillsammans med barnen i turkiet för bara en månad sen.. det är nästan som bortblåst när dagarna här hemma går så fort.. Nu är det höst och Oktober och det är helt underbart.. men det är såå skönt att ha den här resan i bagaget då man överlever vintern med alla fina semester minnen och minns hur underbar veckan i Turkiiie var.. Här ska ni få se lite bilder :)


























Bara en liten del av allt som var..
Men så glad man blir när man tittar tillbaka på så underbara bilder..
Nästa resa får bli med alla 3 barnen :) Ska bli helt amazing
Nu måste jag jobba vidare..
Ikväll har jag en date på stan!!! Weehoo :)


101010

Mitt nummer har alltid varit 10. har jag spelat fotboll, handboll, eller innebandy har jag alltid haft nummer 10! det är ju mitt lyckonummer kan vi säga..
Idag är det år 2010 månad 10 och dag nummer 10.. jag bara älskar sånt, som samma datum.
Idag hade jag gärna kunnat fött barn eller gift mig, något speciellt som kunde förknippas med mitt 10 :)
Båda delarna får vänta.. Jag har istället haft en helt underbar dag hemma med mina kusiner och deras barn som lekt med sebastian och wilma.. Magnus har lämnat placet för jobb i Berlin några dagar.. så har jag också tillbringat eftermiddagen med Jenny och hennes två fina busfrön!!

Nu ligger jag här hemma i soffan och hör tvättmaskinen rulla, jag har städat och allting är i sin ordning inför en ny jobb vecka.. men tänk va häftigt de hade varit om jag hade gift mig idag.. på en 10 dag!! haha, eller inte..
Nu ska jag iaf laga mig lite mat sen blir det att fortsätta plöja igenom tv,ns alla inspelade gobitar :)
Ha en bra kväll


Köksluckor & Helg

heeeeeeeeeeeeej!
jag är så glad.. dom har ringt och sagt att köksluckorna är klara.. Det ska bli så skönt och få färdigt.. dom blev jätte fina och jag tror helheten kommer bli kanon... så ikväll blir de hemma mys och montera köksluckor :)
Tänk om man fick fira med lite vin... gott de vore!!
På måndag får ni förhoppningsvis bilder på hur köket blev :)

Trevlig helg!!

Regn & Ikea :)

Hej och hå..
det regnar en massa där jag bor, men det gör inget.. som tur är så jobbar man inomhus och kan värma mig med en kopp kaffe eller te precis när jag vill :)
Igår var vi på Sebastians fotbollsavslutning där dom spelade match mot mammorna.. genomfrusna efter det hade vi myskväll hemma i soffan allesammans.. Arga snickarn och Greys gjorde min kväll.. :) älskar onsdags tv!!

Jag kan knappt prata, min hals mår inge bra.. Men jag besökte apoteket igår så hoppas det snart går över..

Idag fyller min morbror Jonas år, massssa GRATTIS till dig!

Det är också idag 6 år sen våran farfar lämnade oss..
Jag ska som jag alltid gör, besöka hans grav och gratulera med röda rosor..

Och det bästa av allt med denna dag är att jag och min älskade familja ska till IKEA!!
Weehoo.. i detta nu känns det som att jag ska handla allt jag ser :) men därför brukar det ju bli tvärt om.. att man inte kommer hem med någonting alls.. Vi får se vad som finns!!



Nu ska jag hosta vidare..
Ha en bra dag!


Host Host..

gaaaaaaaaaaaaah, lilla wilmie har smittat mig!!
Shit vilken hosta jag har fått.. inte sovit många timmar inatt. orkar inte ringa en doktor.. jag ska försöka stå ut..
besöka ett apotek till en början iaf..
Jag har iaf förmiddags shoppat massor :)



babyworld


detta smycke är det som bryder min mage offtast nu för tiden.. Jag tycker den e så söt med bebisfötterna fram..  Det är en mexikans gravidbola som beskrivs så här..

" Den mexikanska bolan eller graviditetspinglan är ett vackert smycke för gravida. Inuti smycket finns en liten xylofon på vilken en liten boll dansar runt och avger ett speciellt svagt ljud när kvinnan rör sig. Genom att bära smycket långt ner på magen kan barnet höra ljudet och känna sig lugn. "

Jag vet inte om jag tror på att bebben hör detta ljud eller att den ska bli lugn av att höra detta ljud när den är ute.. Jag använder smycket mest för att jag tycker det e sött :)

Mycket tid tillbringas iaf med att surfa runt på nätet och spana in det enorma utbudet av babysaker och babykläder.. Jag läser också väldigt många spännande graviditetsbloggar varje dag som får tankarna och planerna att sväva ut ibland :)  Fastän vi känner oss ganska säkra på vad som ska inhandlas framöver så kan jag shopoholic som man är, inte hålla fingrarna borta från alla internetsidor där det bara är att klicka hem massa fint :) 
Men Magnus tycker faktiskt att jag är duktig som håller mig i skinnet och planerar inköpen noga.. Jag har inte handlat mycket alls.. några strumpor och några bodys än så länge.. 

Bebisens första plagg beställde jag iaf ifrån Lundmyr.com
Kommer bli några besök till där innan lillens ankomst.. :)
Det finns verkligen hur mycket fint som helst som jag bara älskar där.. Det är nog bra med facit i handen att jag inte vet vilket kön det är, då skulle jag inte kunna hålla mig borta från att beställa typ allt på deras sida :)
Se här...


och jag som ÄLSKAR stjärnor
Den här ligger redan hemma i byrålådan och väntar..
Den får bli bebisens första plagg :)




Kanelbullensdag

Juuuuuuust de, dom tjatar på radion om att det är kanelbullensdag idag..
Jag älskar ju kanelbullar.. Man får hoppas på det bästa till kvällsfikan idag då :)





MÅNDAG

Efterlängtande måndag :)
Skönt med ny vecka tycker jag.. det var så stressigt förra veckan så nu startar vi om på nytt igen.. Jag har supermycket att göra på jobbet vilket är kul för då går dagen fort.. Har en massa jag vill hinna med och en massa jag vill skriva om.. det där med tid alltså..
Vi var ju som sagt medbjudna på fest i helgen.. som annornades av Triangeln där Sebastian spelar fotboll.. En oktoberfest utan dess like.. hehe! Mycket trevlig "förfest" hemma hos Stefan & Ullis tillsammans med massa fotbollsföräldrar var nog det bästa på kvällen enligt mig.. Inte så värst kul att sitta med nykter när det var 300 andra fulla människor runt i kring en, en hel kväll :) Men jag stog ut bra länge innan jag drog med en överförfriskad karl hem mitt i natten :)
Magnus drack för både han och mig på festen så därav ställde vi in den efterlängtade Ikea trippen igår..
Vi skjuter på den tills senare i veckan, tur var nog det.. för jag hade en hemsk huvudvärk hela dagen igår!
Nu ska jag äntligen bjuda på lite efterlängtande bilder..

Först ut är vår Tavelvägg jag skrev om för länge sen.. så här blev den, vet inte om jag e riktigt nöjd, var inte så lätt som jag trodde att spika upp en massa tavlor huller om buller  :)
Superfina bilder på barnen är det ii ramarna iaf..


Sen har jag ju tjatat om en massa blommer också..
Nu när hösten är här så är det Ljung som pryder våra ute krukor :)

Så har ju även jag fastän det är lång tid kvar börjat inhandla massa fint till vår nya familjemedlem.. Går ju inte att hålla sig borta när man är heter Malin och vill köpa allt som finns i varenda butik :) Jag ska inte köpa för mycket till lillen, alla säger att man får så mycket och att dom växer så otroligt snabbt i början.. men det finns ju sååå sjukt söta små saker så lite måste även jag få inhandla :)
Detta sett fick iaf följa med hem förra veckan, och små tossingar ♥


Och sist men inte minst en skymt av vår nya kökstapet.. Det blir nog fler gånger vi kommer att tapetsera tillsammans, Det gick hur bra som helst för att vara första gången :) min älskling och jag..

Ha nu en jätte bra dag..
& hörrni man får KOMMENTERA om man vill :) haha!


1a Oktober

Heeeej
Guud va tiden går fort.. idag är det både fredag och den 1a dagen på en ny månad.. Oktober är verkligen Höst för mig.. och jag gillar hösen massor..
det är inte de :)

Renoveringen :
Jag har målat massor hemma, så nu tror jag allting är klart.. Vi bestämde oss för den tapeten jag skrev om sist, vi beställde den samma kväll så den ligger redan hemma i köket och väntar på att bli hängd.. :)
Det blir kvällens bestyr, jag och älskling ska tapetsera tillsammans bara han och jag.. haha! Första och kanske sista gången i våra liv.. Så blire att basta och äte lite gott.. jag har hunnit städat och bäddat rent hemma nu på morgonen,
finns vell inge bättre??
Det e så skönt att det börjar bli klart, vi får se när vi monterar alla lister..
Men jag ser iaf ljuset i tunneln, det gjorde jag inte i början på veckan..

Denna vecka har jag hunnit träffa 6 stycken av mina bästa..
det gör mig så glad.. Tror jag ska hinna träffa Ida idag också..
vår stockholms brud :) & imorgon vankas de fest så dagarna bara springer iväg..
Söndagen ska spenderas på IKEA.. kan ni fatta att det var Magnus idé?? Jag trodde nästan han skojade först, man brukar ju få dra med honom till sånna ställen som ikea.. Men dit ska vi iaf och handla en massa kul..
Och så det bästa av allt kommer änglarna, vi har saknat dom massor denna vecka!!
Så här såg dom ut förra helgen när dom bakade chokladbollar till "låtsas morfar" som la golv åt oss..



Trevlig Helg från mig till er :)

RSS 2.0