Idag är det ett späckat schema :)

Får man svära??
Jaaa ibland får man....
FY FAN va mycket jag har på mitt schema idag, hur ska allt gå??

Nu på morgonen ska vi göra en sjukt kul grej.. vi ska köra ut våran husvagn till mina föräldrar.. varför och mer skriver jag om senare.. :)

10.45 har jag tid hos Frisören... ÄNTLIGEN , ska bli otroligt skönt.. det var verkligen jätte länge sen :)

15.09 ska jag vinka av barnen på tåg perrongen då jag lastat in dom på tåget med slutstation FLEN..
Dom har aldrig förut åkt tåg själva.. men vi har ont om tid så tänkte vi att de kan vara kul för dom att göra en sån här grej själva.. Men , Sebbe har varit lite osäker medans Wilma vill det här massor, hon säger "då kan vi ju göra precis vad vi vill" haha.. den lilla donnan kommer man få hålla hårt i sen :)
Dom ska iaf åka till Flen där Magnus syster bor och där ska dom tillbringa natten..

Direkt efter det ska jag köra upp till Södertälje och hämta min syster som ska vara barnvakt åt Wille.. det var inte så här planerat från början.. det blev ändrat igårkväll då hon som skulle vara barnvakt fått förhinder..
Efter alla omgångar hit och dit och alla gårdagens samtal så är jag super tacksam över att syrran ställer upp , så snällt av henne annars hade jag fått vara hemma helt enkelt..  Ja vi alla ska på Julbord.. men det kanske ni redan listat ut så här i juletid :D

Hem med blixten från Södertälje och göra mig fin.. För 18.00 har vi bort på Pilkrog :)
Ska bli himla kul att gå ut med jobbet :)


Fullspäckad dag..
Önska mig lycka till .. :)
Härlig fredan önskar jag ni har..

KRAMAR från mig!


Ingen JUL utan GRAN....

Igår hade jag och min man världens diskussion om vi skulle ha gran eller inte...
Eller att INTE ha gran fanns inte i min värld, men han trodde tydligen det.. Den får inte plats......
Hallå, vi bor på 126 kvadrat i ett radhus och är en barnfamilj med 3 barn... att INTE ha en gran finns inte i min värld..... :D
SÅ idag släpade jag hem en gran ifrån IcaMaxi , kom hem.. upp på vinden, ner med kartongen (Julkulor)
fäste granen i julgransfoten, placerade granen i det hörn den ska stå, fäste belysningen sen väntade jag på att familjen skulle komma hem så vi kunde klä granen tillsammans....
Vem var det som stog med VÄRLDENS största LEENDE i dörröppningen????
Min kille... tusen miljoner pussar fick jag för att jag var världens bästa som hade fixat sån fin gran!!

Stolt, Jag.. ?? Nääää ..... hahah :D

Så klart som fan vi MÅSTE ha en gran...
Och jag vet att vi är en vecka för tidiga.. men det är den här veckan vi har barnen.. och jag ville verkligen att dom skulle få vara med och klä granen.. nästa vecka är dom hos mamma tills på fredagen, dagen före Julafton då man SKA klä granen.. Men min farmor fyller ju dagen innan julafton så vi klär aldrig granen den dagen.. :)

Jag är nöjd, den här bilden talar inte sitt rätta språk...
den är så mycket finare i verkligheten...
Kom gärna hem till mig och kolla på vår gran :)



Graniga KRAMAR från mig :)

What a day...

VILKEN DAG..
Sen 7.35 har det gått för runt... då väcktes jag och Wille av att brandlarmet gick och Wilma kom inspringandes helt livrädd stackarn.. haha det hade visst gått lite snett när storebror Sebastian skulle rosta mackor på morgonkvisten :D
Därefter var vi uppe och det var full fart.. Wilton lekte i sin nya lilla hörna som jag fixade med igår.. Jag sorterade bort lite leksaker och gjorde som en leklåda han får sitta och pyssla med :) Jag sj'lv l[g p[ soffan med en kaffe och kollade på Vakna med the voice som imorse  var riktigt kul :)

Därefter hade vi BVC tid.. Då jag var såå nyfiken över hur Willes kurva såg ut då ALLA påpekar hur tjock han är :D , Allting med wilton såg superbra ut.. längd , vikt , utvecklig.. allt enligt tabellen för A barn, hahaha.... :)

Efter Bvc besöket så vankades det 1 års kalas för våran älskade SVEA..
1 år, det e helt otroligt vad fort det har gått.. :) Skruttan var krasslig idag men hon blev himla glad när hon fick massa paket av mig & wille :) Mamma Frida hade bakat alldeles för god tårta :) Tack för idag mina sessor ♥

Och så vidare mot IcaMaxi för att möta upp min mamma som behövde hjälp med lite julklappar till barnen, och jag själv skulle också slutföra årets julklappshandlig där ute på maxi , jag hjälper ju min farmor att hitta saker till barnen, och just Maxi var de perfekta stället för det idag :)

Det jag gjorde resten av dagen förklarar jag ingående i nästa inlägg.... :)

KRAM


Klick

Där klickade jag hem den sista julklappen..
den sista julklappen är 6 stycken julklappar och jag håller mina tummar för att det här blir BRA nu..
i 3 timmar har jag hållt på nu.. och några timmar andra dagar.. som sagt, jag håller mina tummar :)

Idag har varit en super bra dag..
Mys med fika hemma hos Madde och höftigt att se killarna leka ihop :)
När jag kom hem så kom Frida & Svea förbi, så härligt..
och kvällen har varit underbar med familjen..
Vi fick både fikabesök och superfina kort är nu tagna :)

Hoppas er Luciadag varit lika bra som min!
KRAM från mig

L U C I A

Glad Lucia till er alla, hoppas ni får se mycket fint firande.. :)
Det är härligt med Lucia tycker jag, jag e lite extra glad idag.. barnen är lite extra glada.. :) Wilma ville ha klänning på sig till skolan, jaa de klart hon ska ha klänning på Lucia :)


Jag & Wille ska ut till Madde (alltså Walters mamma) och fika , så ska ju killarna få leka en massa.. undrar hur Wilton beter sig när vi är borta.. han har ju börjat tagit sig framåt nu.. massa massa framåt, och fort går det :)
Mammmmma är så STOLT :D


Ha en underbar dag!



Här har ni världens sötaste lilla tomtenisse ifrån imorse :)


12 December & Måndag

Hej Måndag!


Vi vaknade tidigt idag och gick då upp och körde barnen till skolan, inge roligt och gå i regnet :)
Fix & Trix hemma hela morgonen men nu vill jag att lilleman ska vakna så vi kan åka och uträtta alla saker som står på dagens "att göra lista" :)
Jag har nyss lastat bilen full med massa saker som ska till återvinningsstationen, så ska vi och handla lite här och var både hem och till jobbet..

oj, de blev ett kort inlägg.. Nu vaknar prinsen :)
Ha en bra dag!

3e Advent idag!

Jag & min karl myste lite till adventsfikat denna eftermiddag :)
Kaffe och pepparkaksrulle, inte helt fel.. hehe



Här får ni en bild på våran julstjärna i vardagsrummet som jag bara ÄLSKAR..
Den e så stor och lyser otroligt fint :)
Vad tycker ni?



JUL Kramar från mig


Och så var helgen förbi...

Fredag Lördag Söndag har gått på 5 minuter..
Vart tar dagarna vägen?? :)
I fredags så hade vi barnen fastän det var mammavecka.. Härligt med fredagsmys då vi åt massa tacos tillsammans med Magnus bror och tjej och också barnens kusiner Anton & Linnea.. Idolfinalen såg vi också på :)
Igårkväll var vi ute hos mina föräldrar och åt gott och badade i poolen :)
Så var det söbdag, tidigare idag var vi och såg Sebastians handbollsmatch, tyvärr så torska dom.. Sen har vi slappat, jag kan inte minnas sist vi slappade så här på en söndag..
Inte lyft ett finger och sovit middag med våran prins både lördag & söndag, det är familjemys det :)
Strax anländer barnen och det är våran vecka igen.. Ikväll blir det att avnjuta Magnus apgoda lasagne sen blir de mys i soffhörnet med barnen och ladda inför en skolvecka..

på återskrivande i veckan :)
Ha en bra söndagskväll!
Kramar

Julklapparna är nu inslagna :)

Idag har jag haft en riktig hemmadag.. har nästintill setat vid rums bordet och slagit in julklappar held dagen.. ja allt tar så mycket längre tid än vad det tidigare har gjort då man ska ner på golvet och leka var 5e minut.. :D
Vi har haft så otroligt mysigt idag, Wilton har varit så glad och så snäll.. Som vi har skrattat, och dansat såklart! Wilton älskar musik och han älskar att dansa.. :) Jag har han på höften och diggar all världens och han bara skrattar.. :) En super mysig dag idag

Många klappar att slå in och det är så otroligt skönt och vara klar med allt så man bara kan njuta av juletiden innan självaste julafton knackar på dörren.. har bara 2 saker till jag ska fixa imorgon sen är allt KLAAAART :D



Hur går det för er?
Klara med klapparna eller inte börjat? :)

KRAM MALIN

Han säger M A M M M M M A.... :)

En väldigt stor dag idag.. mina tårar har runnit, jag har skrikit högt av lycka.. jag är en stolt mamma och jag älskar mig son så det gör ont i hela kroppen.. Som mamma väntar man ju på det här ifrån dag 1.. i mitt fall har det kanske varit ännu viktigare och mer extremt.. i och med att jag levt ihop med 2 andra barn nu i 3 års tid som alltid pratat om sin mammmmma.. Så extra känslig är jag just idag då min son säger MAMMMA... :)

En helt magisk känsla att höra sitt eget barn ropa efter sig.. ;)

Vissa kanske tycker jag e töntig, men det här är något jag så länge drömt om så det här är väldigt stort för mig :) Mitt älskade barn..... :)

Undrar hur vi ska fira?? haha!
kanske ett glas rött ikväll, jaa vi får se vad pappa säger.. För just PAPPA har ju Wilton kunnat sagt någon månad nu..

Ha en bra dag!
KRAMAR MAMMMMMA MALIN :D

Älsklingens födelsedag igår :)

 


 

Igår fyllde världens bästa karl år.. Den finaste pappan i världen.. Den snyggste, den roligaste, ja listan kan bli lång.. :)
Jag & Wille väckte pappa Magnus på sängen med tårta och sång.. Ja paket fick han också, 3 stycken som han var jätte nöjd med :) 

Och på kvällen var vi ute och åt middag på Akropolis bara jag och Magnus enligt tradition, har varit där varje år han fyllt år och ätit.. Super mysigt.. Sen gick vi på handboll och såg Guif - Hammarby.. Wille var hemma med mormor .. :)

PUSS till dig mitt hjärta!!



Ikea

Aldrig har det varit Magnus som velat åka till Ikea.. jag får alltid tjata med honom dit när jag väl vill ha med han :D haha.. men idag, så kommer han hem från jobbet och frågar om jag vill åka till Ikea, HALLÅ ?? brinner det tänkte jag.. såklart jag ville åka dit..
Man känner sig ju så isolerad när man går hemma och är sjuk eller har sjuka barn.. man är ju lixom bara hemma och när man har gjort alla hemmets uppgifter och allt bara skiner så börjar man efter några dagar tröttna.. Men både jag & Wille var ju feberfria så Ikea ikväll satt alldeles utmärkt :)
Magnus sa sen när vi kom dit att det enbart var för att han ville äta Ikeas Julbord :) hah!
Julbordet smakade gott och alla dom ljusen vi köpte med oss hem lyser fint :)

Bästa köpet idag var stjärn glas :) "jagärheltjävlagalenistjärnor"
och så var det ett 3 pack doftljus som luktar kanel som jag bara älskar..



OJ va tiden går.. nu har jag setat här alldeles för länge..
Beställt kläder från H&M, Läst en himla massa bloggar, Kollat in en massa barnsajter på barnkläder, Chattat med en vän.. men nu måste jag krypa ner hos min karl inne i sovrummet.. han fyller ju år imorgon.. och jag har förberett med paket och tårta :)

Sov Gott
KRAMAR MALIN

Snälla Jultomten....

Min Önskelista i år ....

Nääää jag har egentligen ingen, för vi köper inga klappar till varandra i vår släkt längre.. :)
Vi lägger all fokus på barnen och anser att varje jul är barnens jul.. Jag och Magnus brukar inte köpa något till varandra heller, det blir ju bara att byta pengar, vi brukar varje år köpa en julklapp till oss själva istället..
Förr förra året köpte jag en sån damsugare, Ergorapido ifrån Electrolux som vi knappt andvänt :) haha
Förra året så köpe vi Nintendo Wii.. och i år så vet jag inte än vad vi bestämmer oss för.. Men jag hoppas vi slåt till på en ny dator.. :)

Man kan ju få drömma lite och önska sig saker, även fast man får köpa det själv.. så jag tänkte lista upp lite här vad jag har i tankarna just nu.. och det jag verkligen vill ha... Så kanske det blir nått av det :)

- En ny dator
- En vit kaffemaskin från Dolce Gusto
- En Systemkamera från Nikon


Och som ni vet så är ju jag ett Gynning fan..
så självklart vill jag ha hennes nya doft hon släppt och hennes egen designade halsband :)


Jag ska imorgon köpa en Julklapp till mig själv iaf.. Jag sa hela förra året när jag stog med magen i vädret att jag inte tordes åka ifall att jag skulle ramla på magen.. men i år finns inga ursäkter utan nu ska jag köpa mig ett par nya skridskor :)
Barnen älskar att åka sridskor, så nu jädrar ska vi åka hela familjen :)



Snälla Snälla Tomten... :) haha..
Vad önskar ni er ??

Kramar

Tisdag

Hejhej. Igår kväll kom första snön, så härligt.. man får lite mera december känsla och man känner att det faktiskt närmar sig jul :) Vi firade med glögg och andra godsaker som hör julen till.. :)¨
Jag fullkommligt älskar allt gott som man får stoppa i sig i juletider..

När vi skulle lägga oss igår så drog min enorma hosta igång, det var helt sjukt.. varannan sekund kom det jordens atack.. efter 2 timmars kämpande så for jag ut i köket och leta igenom varenda skåp efter nån slags hostmedicin.. Jag hittade Wilmas gamla Cocilana som jag svepte i mig.. näää inte svepte men jag tog en riäl shot.. och efter någon timme så verkade det och jag kunde äntligen somna..

Imorse skulle jag upp och jobba och Magnus skulle vara hemma med Wille på förmiddan.. Men Magnus struntade i att väcka mig när klockan ringde för att jag sov så djupt sa han och han visste att jag haft en dålig natt med all hosta.. (Snällla snällla underbara karl) :)
Så Wille och jag vaknade 9.05.. då ringde jag hem Magnus som kom hem och bytte av mig..
Så jag har jobbat fram till 12.30, Såååå skönt! Skulle behövt jobbat några timmar till , men det får bli senare i veckan för Magnus var tvungen att ut och köra..

Nu är jag hemma igen med min guldgosse och försöker kurera oss så gott det går..
Imorgon vill jag att vi ska vara pigga då Pappa och karl i huset fyller år :)



Gårdagens kvällsmeny... = SUPER GOTT ;)

Ha en mycket bra dag!
Kramar sjuklingarna :)

Kakao

För ett tag sen när jag var hos min kompis Ida i Stockholm så blev jag stört förtjust i hennes tvål som stog på handfatet.. Tiden har gått och jag har inte tänkt alls på det tills idag då jag svingade till våran tvålpump så den sprack.. :) (klantigt i know) men jag är sjuuuuuuuuukt klantig, så mig förvånar det inte..
Men nu stog den där i affären på Coop och bara skrek , KÖP MIG.. och det gjorde jag!



Om ni inte redan har den, så KÖP den :)

Mammas Älskling ♥



Imorse var han så här glad trots att han är genoförkyld :)


En finklädd liten prins :)


BusWille ;)


Älskade unge... ♥


Wilton & hans tjej Svea ♥


Dagens pyssel :)

 


Princess tavlan har vi haft länge, men har bara inte blivit av att jag satt in foton på vår Sessa :) Men nu är det gjort.. och den andra tavlan beställde jag när vi höll på att renovera Wilmas rum, har inte heller blivit av att slutföra.. men nu är det gjort och dom hänger redan uppe i hennes rum :)

Sjukstuga here we go..

MÅNDAG
Idag är vi hemma och kryar på oss, jag & lilleman är sjuka IGEN.. eller för min del var det ju ett tag sen men det börjar kännas som att Wilton aldrig får vara frisk.. han är mest sjuk hela tiden.. Nu är det en dunderförkylning vi drabbats av och en förfärlig hosta... Igår morse när Wille vakna hade han 39,4 i feber.. min lilla älskling... :(
Jag hostar som en galning men har ingen feber iaf.. Idag är Wilton bättre, han var pigg och glad imorse och hade ingen feber.. nu har han sovit superlänge, så jag hoppas att det blir bättre med förkylningen under dagen..

Inge kul att bli tvingad att stanna hemma när man har planerat en massa annat, idag skulle jag och träffa Elin & Frida hemma hos Elin.. Och imorgon var det inplanerat träff hos Madde med alla boys på W..
Tyvärr är det ju bara att skjuta på allt sånt och vara hemma i lugn och ro och ta hand om sin lilla skatt så gott det går..

Ett stort PLUS är ju att man hinner med en hel del hemma, när man är tvungen att vara inne.. :)
Min To Do List idag var lååång, men jag känner att jag hänger i rätt bra :)

Jag började tvätta tidigt imorse, Har städat köket och sorterat in massa papper/räkningar i våra pärmar..
Bäddat rent i barnen sängar där uppe! Lagt fram alla Julklappar som i veckan ska slås in :)
Strax ska jag fixa en ram som ska upp i Wilmas rum med en fin poster jag har beställt..
Men först nu ska jag hänga en massa tvätt..

På återskrivande :)


Helgen som varit

KALAS KALAS KALAS.. :D

Wilma fyllde 7 år i fredags och vi firade med tårta & sång :)
Så låtsades vi att Sebastian fyllde år på lördagsmorgonen så det firade vi också med tårta och sång.. (han är ju hos sin mamma när han fyller i veckan)
Barnen fick vad dom hade önskat sig och dom blev hur glada som helst.. :)
Ett mörkrosa NintendoDS till skrutt och Playstation 3 till Sebban!! ♥
Så väluppfostrade och duktiga barn ska faktiskt få vad dom vill på sina dagar :)
På dagen hade vi släkt och vänner här och firade barnen och Magnus som alla 3 fyller inom en vecka..
Superfina presenter fick dom alla :) Självklart är jag avundsjuk, haha

Bilder på mina stjääääärnor :)


Fredagmorgon kl: 06,30
En glad liten skrutta som börjar bli en stoooor skrutt :)


Lördag morgon Kl: 08,15
Ser ni vilken glädje som utspelar sig när han ser att det är ett PS3 :D


Fika med släkt & Vänner ♥


Ha det så bra & må så gott
Kramar ifrån mig


Iphone 4S

BLOGGA IFATT.COM
Blääää vad jag inte hinner med det här med att blogga :) Denna vecka ska jag skärpa mig!! :D

Jag testade ju här om morgonen att blogga ifrån min nya telefon..
Och jag ser att det funkade fin fint.. det innebär ju att de kanske kommer lite inlägg då och då ifrån min nya lur.. Jag har ju så länge varit en enorm motståndare till Iphone, har massa olika anledningar, men mest att jag varit nöjd med SonyEricsson i så många år och har nästan alltid haft Sony.. Men nu när den slutade fungera så tog jag mig en funderare och då fick de bli en Iphone som ALLLA andra i detta land också har, haha! Känns som att alla skaffa Iphone när dom kom, och så här 4 år efter så är jag alltså en av dom .. :)
Jag har haft den i snart en vecka och är faktiskt riktigt nöjd, den funkar bra.. och det går fort..



Här har ni min nya räser mobil :)


Kanske att de funkar... ;)

Godmorgon ifrån min nya lur :)

RSS 2.0