packa, packa, packa..

Åååååååååååååh packa packa packa packa.... å packa ännu mera..
Gud vad jag e duktig.. :) har hunnit med massor hemma.. Nu är det köket och massa kläder kvar sen e jag nog fan klar med allt.. :D Så underbart att kunna slappna av imorgon när det är Valborg och allt och sen då desutom ha allt klart Lördag morgon när vi kör igång..

Jag har ingen ro att jobba, jag vill bara hem hela tiden och bli helt klar.. och när jag känner mig klar ikväll då ska jag träffa min syster och mina föräldrar för vi äta tillsammans..

Jag hoppas min andra hälft blir glad över vad han ser hemma på lördag morgon..
Älskling, jag längtar efter dig...

    Ha nu en bra dag alla!

Det börjar närma sig flytt :)

Hallå där..
Idag är det tisdag, jag är glad och mår toppen.. Jag är också super duper trött med tanke på att jag kom hem 03.30 inatt och började jobba 07.30.. det vill säga att min klocka ringde 07.00 så inte värst mycket sömn..
Igår morse bestämde jag mig för att besöka min vän Emil i göteborg.. så jag tog ledigt och satte mig på tåget.. :)
Underbart att träffa Emil, kul också att dom vann sin handbollsmatch och nu klara för final i malmö, dock jävligt tråkigt för vårat Guif... :(
Det blev iaf en lång biltur hem inatt med 5 fnittriga damer.. :D

Denna vecka står det en himla massa på schemat.. Min älskling magnus har åkt bort och jobbat denna vecka, med den bästa tajmingen att överlåta packningen av 5 rum & kök inför flytten som sker på lördag.. Haha jag tycker han e helt fantastiskt som överlåter det till mig.. :) *NOT*
Joodå det gör mig faktiskt ingenting alls, det är ändå jag som vill rensa och sortera allting innan vi flyttar.. Vi hjälptes faktiskt åt att packa barnens rum redan i söndags, så en bra bit på vägen är jag redan..
Men ikväll ska det hinnas med mycket... wish me good luck :)

Så det är alltså denna vecka ser ut, packa packa packa.. för på fredag kväll kommer Magnus hem och då är det desutom Valborg, och på lördag morgon ska allting vara klart för då går flyttlasset.. :) Dessvärre inte till huset ännu.. det blir hela 22 dagar i husvagnen på jobbet.. Det absolut lindrigaste är ju att ha den stå där, där finns det ju allt, tvättmaskin, dusch, toa.. ja you name it..
Det blir 3 lååååånga veckor i husvagnen men snart är vi där.. snart vid vårat mål att flytta in i huset.. Som vi har längtat... :)

Jag har nyss ringt och beställt denna snygga utegrupp..
Kommer att pryda vår uteplats fint tror jag .. :)



Kunde inte hålla fingrarna borta från att klicka hem
denna solstol i samma konstrotting som utegruppen är i.. :)



Ha en underbar dag!



......................... FAN

FAN FAN FAN FAN
Jag skulle inte ens gått upp ur sängen imorse...
Vilken helvettes DAG.....
Vi får se om jag går upp imorgon, kan finnas risk för att jag gräver ner mig!!!!

Lyx

Hejhej..
Vet ni vad?? Jag jobbar som bara den just nu.. Idag ska jag nämligen bara jobba fram till lunch.. Resten av dagen har jag tagit ledigt.. Jag ska ha en sån day off och ska bara lyxa till det för mig själv.. :) Vid två tiden ska jag till frisören och förnya mig upptill.. Klippning & Slingning tror jag det blir.. Direkt efter det styr jag cykeln mot HälsoStudion för en efterlängtad ansiktsbehandling de luxe.. i hela 90 minuter ska jag få njuta av den behandlingen.. Som jag har längtat efter denna eftermiddag :)



OCH jag hoppas självklart att ni mår lika bra som jag :)
Ha en bra dag


THAILAND, FEBRUARI 2010

Som ni alla vet så var vi i Thailand i Februari.. 2 helt underbara veckor tillbringade vi i Krabi tillsammans med våra resevänner Mats & Inger.. :) Jag har inte skrivit så mycket om resan och ska nog inte göra det heller.. Ni som varit i Thailand förstår.. Det här var fjärde gången för mig och det var lika härligt som det varit förut.. God mat & dryck, massa sol & bad men det bästa av allt var att min karl friade :)
Jag kommer göra ett enskillt inlägg om förlovningen lite senare.. men här kommer en massa bilder ifrån vår resa.. :)


Utgången ifrån vårt hotellrum direkt ner i poolen :)
Utgången ifrån vårt hotellrum direkt ner i poolen :)
Sol & Bad

Longtail boats

Stranden

Förvirrade??

Gänget :)

Båt utflykt..

Glada svettlökar :)

Elefant

Underbart

Mats & Inger

Snorklarn :)

Härligt ställe

Grabbarna grus

Vackert

Häftigt

Bergsklättrarna..

Lungt & Skönt

KÄRLEK

Mange & Mats :)

Monkey

Jag blänker inget va?? haha

Inger & Mange :)

Fylle pose ?? :)

Gruppbild :D

En vanligt kväll..

Jag & min älskling..

Inger & Mats skålar högt

Pernilla & Sten skålar med dom

& självklart är ju inte vi dom som bangar :)


En underbar resa vi sent kommer glömma..
Mats & Inger - Sten & Pernilla - Magnus & Malin
Vilket dream team.. Sommaren har mycket att erbjuda :)

Vad tycker ni gott folk? Värt att kommentera kanske?? :D


I'am good

En farfylld måndag :)
Helgen har varit kanon.. I fredags blev de hallabaluns hemma hos Madde & Benny :) Sen "orkade" inte jag och darling cykla hem så vi cyklade istället till vårat jobb och intog husvagnen, haha!! Premiär sov där och kände av läget hur det ska bli att bo i den i 3 veckor.. :D Det var iaf helt underbart och vi verkligen älskar våran fina husvagn :) Lördagenförmiddagen var hemsk.. men det redde sig till kvällen.. Vi bjöd över mina föräldrar på god mat sen fick vi ett tok ryck och åkte till min syster i södertälje för att fika när klockan var 21.00.. Suprice ropade vi i dörrhålet och syrran höll på att svimma ;)

Idag har jag på förmiddagen varit uppe i Stockholm och vänt.. Jag hittade nämligen en byrå på blocket igårkväll.. Vi har sökt efter en sån länge.. Så jag blev jätte glad över att fynda just den.. :) I veckan här ska jag spraya den svart.. vi får se hur det går :)

Nu ska jag ta en fika!!
Ha en bra dag, Kram Malin


today

Hejhej.. jag ska visa er dagens shopping fynd :)
Jag ska också meddela att det går ganska bra att leva på sallad och att promenera.. Idag gick jag faktiskt hem ifrån jobbet :) men här får ni se H&M stuffs som nyss intagit min garderob.. Och ett par fina sandaler till sommaren :)
 


Sandaler två toppar & en klänning..


Just nu är vi hundvakt till mina föräldrars hund..
Kolla så söt han är Emil.. :) Han ligger på mina fötter och snarkar just nu..

Ha en bra kväll

 


En söndagsmorgon..

Efter kanske en veckas tjaj om att hon skulle sminka mig så kunde jag inte säga nej denna söndagsmorgon... Wilma kom in och väckte mig 07,16 en SÖNDAGS morgon.. haha!! Söndagarna som är dom bästa, det e ju helt underbart och ligga kvar och dra sig en stund.. men då väcker hon mig, första frågan är med ett leende på läpparna och huvudet på sne.. -Har du sovit gott..?? redan där förstog jag att något var på Gång.. :D andra frågan är, kan jag få sminka dig NU... Haha. Lilla skrutten fullkomligt äääääälskar smink.. Vad gör man inte?? Självklart skulle hon få sminka mig :)
Här har ni resultatet av en Söndagsmorgon tillsammans med Wilma och allt smink.. :) Och hon tyckte helt seriöst att jag blev jätte jätte fin..




bla bla bla..

Hej på er..
Jag e faktiskt lite gladare nu.. Jag fick med mig tre kataloger med tapeter hem.. det är en bit på vägen.. Vi har redan valt och gjort klart i sovrummet.. solen skiner fortfarande och ikväll ska jag träffa Anni :)
Innan helgen så ringde dom och sa att vårt matsalsbord och stolar hade kommit. Så igår åkte Magnus och hämtade allt det.. Men igår ringde dom också ifrån Tumbo och sa att våran nya soffa hade anlänt.. Skönt och ha allting klart när flyttlasset väl ska ske sen.. :)

Så här ser våran nya Matsalsgrupp ut





Jag behöver vinna på lotto...

Hej.. Idag är en mindre bra dag.. Igår var jag full av energi, jag var super glad och mådde fantastiskt.. Idag vaknar jag med värdens värk i mina benhinnor.. :( Jag känner mig enormt stressad över att klara av att bo i våran husvagn i 21 dagar.... Jag har lite panik över allt som ska inhandlas till huset.. Jag har googlat runt ett tag på inrednings sidor och inser verkligen att jag behöver vinna på Lotto... Jag har också panik över att jag inte valt tapeter ännu..
Jag tar nu en paus från jobbet och åker till Färghuset för ta beslut om lite tapeter.. Jag hoppas jag återkommer med ett leende på läpparna och ny BRA energi... Men jag kan knappt gå så ont har jag i mina inflamerade benhinnor, men vet ni vad det bästa är?? Att jag faktiskt fick med mig Mange på en timmes promenad igår.. Det är värt och ha ont menar jag :) Hej så länge

DEFF

Vet ni vad det här är ??



Det är den outfit som ska användas flitigt från och med IDAG :)
Jag tjuvstartade redan igår när jag i det jätte fina vädret tog en timmes promenad runt Djurgården..
Det är ny vecka, det är måndag, solen skiner och jag känner mig heltaggat på att tok deffa och komma igång med träningen den här veckan.. :)



För några veckor sen köpte jag hem denna snygga Våg ifrån Obh Nordica.. Den funkar bra men visar inga roliga siffror.. :) Jag hoppas ju att den visar lite roligare efter mina deff veckor.. Jag kommer att informera er.... :)

Ha nu en bra dag


Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa



Det är så jävla häftigt.. Äntligen uppe i elitserien igen..



Ett Påskägg..

Vad får man i ett påskägg?? Jooo massssa massssa GODIS självklart.. men om man ska få ca 3 påskägg på mammas sida sen 3 stycken på pappas är de kanske inte lika kul längre med allt detta godis.. ?? Jag vet inte.. Barnen fick utav oss ett sånt jätte stort påskägg med kläder i.. och det första Sebbe sa var, va bra att vi fick något annat än godis av er, vi har ju redan så mycket..
Haha, Det är i det läget man känner att man gjort helt rätt.. :) 


Alltinfrån sommar shorts och bikini till mörka jeans och tjocktröjor..
Hur gjorde ni med påskäggen i år?? :)

Trevlig Helg


Badhuset

hejhej mitt i helgen..
Igår tog jag ledigt för att ta med barnen till badhuset.. dom har ju haft Påsklov denna vecka och vi hade lovat Sebastian att han INTE skulle vara på fritids en enda dag på lovet.. med lite pyssel så fixar man det också.. I torsdags var Mange ledig och tog med barnen + varsin kompis till bus landet i Örebro, men igår var det min tur.. :) Det var bra i badhuset och Wilma simmade för fösta gången alldeles själv , UTAN PUFFAR   :)

Kvällen tillbringades hemma med massa tacos framför Talang & Solsidan
Solsidan måste ju vara det absolut bästa program som visas på tv.. Jag tycker det e så himla bra och längtar i veckorna efter fredagarna med solsidan :D

Idag vet jag inte riktigt vad som händer.. Grabbarna är på Sebbes handbollsavslutning, jag och Wilma kollar på film.. Inte det bästa vädret ute för att göra någonting annat, men vi får se...
Må så gott // Kram Malin


I måndags...

Vet ni vad som hände i måndags??
Lillskruttan blev snäppet större i våra ögon när hon tappade sin första tand :)
Det gick som i slomotion allting, men den skulle ut.. och hon gav sig inte..

Vi firade med en tripp till tunapark..
Där inhandlades nya örhängen och lite nya kläder :)
Ha en bra kväll! Kram Malin

min kärlek till.....

Ni kommer ju inte tro detta, eller så kommer ni tycka det e lika töntigt som min kompis madde tycker.. :) Ni kanske skrattar eller bara skiter fullständigt i det, men nu ska ni får höra vad som i perioder intresserar mig mycket.. i flera år har jag haft intresse.. Jag har kunnat en hel del som inte andra tjejor kan om ämnet.. och det är om Bilar.. :D Jag älskar bilar, det ska självklart alltid vara nya bilar, snygga modeller, mycket motor och alltid det absolut dyraste.. :D Hade jag vunnit på lotto idag så hade min första tanke säkert varit, Vad ska jag ha för ny bil?? :)
Jag hade iaf turen att få en bil av min pappa när jag tog körkort.. den har jag haft ett par år och verkligen varit jätte tacksam för.. jag har också i alla dessa år velat haft en ny bil, som jag har tjatat och tjatat efter en ny bil.. Varje år på våren blir jag som hysterisk och vill ha en ny bil.. Efter att jag träffat Mange så har vi pratat mycket om ny bil, men man kan inte få allt här i livet.. Vi skulle vänta och man ska vänta och vänta hela tiden och vänta ännu mer.... jag fick en dag spel på detta väntande och satte ut min bil på en annons på Blocket.se
Efter 3 timmar samma dag hade jag visat bilen för en kille, jag hade varit och besiktat bilen, sen stog där med massa pengar i min hand! Hahahha Jag SÅLDE Min bil..
Nu blev det ju gensat bråttom efter en ny , när man inte hade någon alls..
Det tog en vecka sen slog vi till på en bil vi båda ville ha.. Vi båda är super nöjda och jag älskar den nya bilen.. Den har självklart massa extra utrustning, mycket motor, fina fälgar och uppfyllde alla våra krav..
Här ska ni få se våran skönhet :)

Volvo v70 Ocean Race jag brukar säga Volvo v70 med extra allt .. :D





Vad tycker ni?? :)  // Kram Malin

 


7e April 2010

Hallå hallå..
Ja ni, Ni ser själva de funkar inge vidare med att göra denna blogg lite livligare och lite snyggare.. Haha
Jag ska försöka att få ett nytt utseende här men det lär ta tid :) Men håll ut..
Jag satt nyss och bläddrade igenom lite bilder, finns så himla mycket att skriva om som vi gjort och varit med om.. Först ska jag berätta för er att vi har haft en helt underbar påsk helg :)
Torsdagen avslutades vid lunch då vi mötte upp Magnus Pappa med tjej.. Sabina (Magnus Syster) var också med.. Vi lunchade tillsammans på Akropolis! Vidare sen ut med tjejerna på kvällen..
Fredagen var ganska lugn, jag agerade Taxi åt Mange och hans grabbgäng som var ute och härjade..
Lördagen vad dagen D.
Vi har länge planerat att rensa vårat garage innan det stora flyttlasset går.. Jag känner sån lättnad över att ha sånt skit gjort innan.. Det var kanon väder desutom så med ett stort leende på läpparna släpade jag ut mange vid 11 taget då jag redan varit och hämtat släpet på jobbet.. Det gick fort och smidigt allting, tills vi kom till tippen.. En jääätttttte KÖ var det där, men flöt på ändå.. Gjorde mig lite glad att se att så många faktiskt sorterar sina sopor så grundligt.. Fullt med folk en Påskafton, Det e ju bra.. :)
Efter det åkte vi till jobbet och Magnus tvättade bilen medans jag besökte graven och hälsade Farmar & Mormor en Glad Påsk.. Kvällen var underbar, vi blev sittandes i 5 timmar vid köksbordet jag och min älskling.. Vi åt gott, Vi skålade i Champange och Vi pratade om allt mellan himmel och jord.. Jag älskar sånna kvällar :)
På Söndagsförmiddan hämtade vi barnen, Vi åkte direkt till Magnus moster i Strängnäs på lite Påskfika.. där fick också barnen Rida på Snobben :)
Det var litegrann av allt vi hunnit med denna långa Påsk helg..


Här kommer lite bilder äntligen...


Rolig kö på soptippen en Påskafton när klockan är 11,53    :)


Jaaaa vi åt tillsammans 3 Kilo Hjälmarekräftor på Påskafton :D


Våran fina rid tjej :D


& Sebbe tyckte också det var kul att rida ;)


Världens finaste ungar..

Nu tackar jag för mig
Ha en bra dag! Kram Malin


Påsk

Idag ska alla på Jobbet få Påskägg :)
I dom äggen brukar det alltid ligga en liten bonus, hoppas det gör det i år med..
Ha en underbar lång helg, det ska vi ha!!


VÅR

Hej på er..
Hörrni, jag e så dålig på att skriva om vad som har hänt förut.. hur allt var i Thai.. och vad som har hänt sen dess.. Jag är ju så uppe i allt som händer nu, allt som vi har framför oss.. så Thai berättelsen kommer, ni ska få både bilder och citat :)

Men nu är det PÅSK!!
Jag är överlycklig över att det är påsk, jag tycker om att byta ut färgerna hemma så nu är allt GULT. gula kuddar, gula dukar, fjädrar i Ris, tulpaner överallt.. :) Det största vår tecknet för mig är när sopbilarna kommer ut, när dom sopar bort all sand.. Det gjorde dom igår, då såg jag såna bilar överallt.. Och jag kände glädje :)
Jag lämnade in min Cykel som saknade en eker, sen fick dom pumpa däcken och göra den vår fin.. Så min första cykel tur igår var härlig.. Idag åkte nya vår jackan på också.. :)

Ikväll blir de påskträff med tjejerna.. Det är nu tredje året i rad vi träffas på Grappa för att sen gå hem till Anna.. Super nice ska det bli..
Ha en bra dag , Kramar Malin

RSS 2.0