Bilder & fler bilder... :)

All denna underbar shopping :)
Det blev en hel del igår ifrån Erikslund också..
och det jag mest tjatat om, SKOR!!
Jag har aldrig gillat skokedjan skopunkten, för jag tycker att kvaliten alltid varit skit.. och att allting ser billigt ut.. självklart för att det är billigt.. men nu var det så att jag ville ha flera olika modeller på skor och köpa det på flera olika ställen hade kostat många tusen.. så kors i taket så valde jag det billigare allternativet för en gångs skull och är riktigt riktigt NÖJD!! Dom höga stövlarna är mina absoluta favoriter, så mycket min stil.. :)

Ni ska självklart få se bilder..


Allt som allt har jag räknat till 11 påsar på 2 dar :)
Det här kallar jag att unna sig själv... haha


Dålig bild, sorry
Men iaf mina favvo med den röda drakkedjan baktill :)


PÄLS!! Överallt är det pälsar, i varenda butik.. och jag tycker det e så sjukt snyggt men har alltid kännt att det inte passar mig.. men nu, passar det :) En handgjord halsduk/sjal ifrån Emelies Hår Hopp & Kärlek och en Väst ifrån Kappahl :)


Jag kunde inte hålla fingrarna borta från denna kofta ifrån Rut.m.Flera
Som det bara skrek MALIN om med dom marin blåa stjärnorna på... :)

 
Självklart har prinsen fått lite för att han är så duktig och är med mig på alla dessa shopping äventyr :)
En gunga som ska pryda uteplatsen.. & en cool rock and roll body!!


Min kompis Jenny menade på att vi under shoppingturen fått totalt ...... ja läs på det hon håller upp :)
Men oftast blir de så, shopping = järnsläpp.. haha , iaf när jag & Jenny är ute..

Det där var litegrann ur alla shoppingpåsar, nu fattas bara höstjackan.. men den är undanlagt så jag ska hämta den senare idag :) Sen står städning på schemat..

Ha en bra dag!


Med guld tippar... :)

Mina fina naglar..
Det var super svårt att fota och få ett bra kort , men ni ser litegrann :)
Fräscht är det iaf, med lite finare naglar till vardags..


Frisssssan

Först ut är ju min förvandling....
Ett frisör besök kan göra sån skillnad.. :)
Ifrån blond till mörkhårig på 2 timmar, ååå vad jag trivs!
Är så nöjd med Emelies verk.. Testade en ny frisersalong nämligen.. Emelies Hår Hopp & Kärlek heter det, verkligen att rekomendera den fina salongen på Köpmangatan och så vet ju jag vem Emelie är sen innan.. helt grymt att lyckas så som hon har gjort..
Och så är det ju så att jag under flera års tid har pendlat ifrån ljus till mörk och mörk till ljus.. så detta är ju inte helt nytt för mig.. men det var ju ändå 2 år sen jag var mörk, men som sagt!! jag stortrivs :)

Bildbevis.... :P





Vad tycker ni ? =)
KRAM MALIN


Mot Erikslund... :)

Såå mycket som hände igår... :)
Frisör besök, shopping på stan, after work med brudarna.. ja det hände en massa :)
Nu ska vi och shoppa en massa i det nya köpcentrat jag och mina 2 närmaste, Anna & Madde
Erikslund i Västerås, hoppas på att det är bra.. & Äntligen ska jag få inhandla nya skor och en höst jacka..
Skriver mer om gårdagen när jag kommer hem, då ni ska få se en massa bilder :)
Ha en bra dag!
MALIN


tiden sprang ifrån mig...

Shiiiiit... appropå shopping så är ju klockan för bövelen över tolv nu.. och här sitter jag vid datan och nätshoppar.. haha!! finns så mycket kul.. och så mycket fnt.. man kan absolut inte köpa allt, men man kan köpa litegrann nån gång ibland ;)
och jaaaaa självklart är dett till barnen jag kollar :) Älskade ungar!!

SHOPPING

Nära & Kära som verkligen känner mig vet att jag ÄLSKAR att shoppa, jag har alltid gillat att handla, vad det än är att handla så gillar jag det.. Mest älskar jag ju kläder, skor, väskor men också möbler..
Jag fullkomligt älskar att renovera och göra om överallt.. handla massa nytt och så har jag ett stort öga för det här med att köpa och sälja.. det var ju så länge sen jag bloggade nu och det har ju hänt så mycket här hemma med nya inköp både nytt men också ifrån mitt älskade blocket.. :)

Men det här med att shoppa kläder.. Just nu känns det som att jag enbart handlar kläder till barnen.. Wilton växer så det knakar så han behöver kläder precis hela tiden.. han är ju våran lilla "kräkbebis" så vissa dagar kan det gå åt 6-8 plagg.. Och fastän jag typ tvättar ihjäl mig så måste han ha mycket kläder..
Handlar också en hel del åt dom stora barnen som har växt ur varenda plagg i vardera garderob.. Så vi dom har snart också fått nya garderober :)

Så nu behövs det faktistk en massa nytt till mig själv också!! Jag har nu en längre tid inte brytt mig och bara fokusera på dom 3.. Så denna vecka kände jag att det äntligen är min tur!!
 Jag behöver en ny höstjacka och nya skor..
Jag tjuvstartade handlingen till mig redan förra veckan , då det var katastof i underkläds garderoben.. 3 nya Bhar fick flytta in.. för Bh lådan var inte allt för kul efter 6 månaders ammning!! Men betydligt roligare nu.. :)
Men nu är det alltså Jacka och Skor som gäller... =)

Ska se om jag kan hitta något imorgon, för nu är nämligen prinsen feberfri :)
Sov gott
MALIN

Nails :)

Hur snyggt är det inte med fräscha naglar... :)
Srax kommer min kompis Anna och ska ha Wilton någon timme, då jag har tid nere på stan på nagel salongen.. :)Så skönt ska det bli att få vackra naglar så här till hösten..
Dom hade en riktigt bra erbjudande på nagelförlängning så min älskade kille bara skreeeek om att få bjuda mig på detta.. haha :)
Ne men det är faktiskt så att man måste ta hand om sig själv lite då och då, unna sig något extra.. Så nu hoppas jag det här blir snyggt :) Visar er en bild senare..


Fy för feber...

Jaha, planerna ändrades ju ganska så skapligt nu när lilleman är sjuk..
Nyss kommit hem från Apoteket med massa alvedon inhandlat.. Nu sover han..
Denna dag får bli en hemma pysslar dag och ta rätt på all tvätt jag tvättade igår.. 5 maskiner ska vikas och hängas in :) Jag älskar att tvätta, det luktar gott i hela huset och så är allt så fräscht på någe vis..

Må så gott

Gaaaaaaaaaaaaaaah

TÅRARNA sprutar... jag sitter och kollar igenom alla kort.. Vi har laddat ur våra telefoner och vår kamera så det finns mer än 1000 bilder att bara se tillbaka på....
Jag ska ta tag i att sortera en massa och framkalla bilder.. men just nu är jag precis tagen!!

Här har våran lilla pojke precis kommit till världen..


När Magnus tog den här bilden kanske han varit ute högst i 2 minuter...


Det här är en av den finaste bilden vi har..
Vi hade precis kommit upp till BB rummet och Wilton är bara några timmar gammal..


Här är prinsen 1 dag.. :)


Här är bilden då vi skulle åka hem ifrån BB..


Och här ligger han första gången hemma i sin säng...

Så omedveten om livet och så enormt älskad ifrån första stund..
Wilton du är allt jag drömt om, Mamma älskar dig!

Ny fullspäckad vecka..

Kommande vecka är så fullspäckad så jag har nu på morgonen setat och skrivit en lista över vad som ska göras vart när och hur typ.. :)
Jag är ju en sån tjej som inte kan sitta stilla, och det måste hända saker hela tiden.. Sjääälvklart kan jag också ligga i soffan i flera dagar och inte göra ett jota, men det är väldigt sällan det händer :)

Denna vecka ska vi bland annat få omtapetserat i vårt sovrum, men jag vet inte vilken dag tapetserarn kommer.. Vi ska också ha folk hemma i helgen på lite förfest.. Jag ska på AW med brudarna, Jag ska göra ett enormt behövligt besök hos frisören :) jag ska hinna med 3 fika dejter med fina vänner.. ja , det där är bara några go bitar av allt som ska ske..

Och denna måndagsmorgon startar med att min prins har feber.. det fanns ju inte med i planeringen..
Nej jag har inte tid att sitta här inte..
Ha en bra dag
MALIN

Handboll = Guif

Sjäääääälvklart ska ju våran skrutt också få spela handboll i Guif..
Då hon följer sin brors fotspår och också vill hålla på med någon sport så körde hon i lördags sitt första träningspass med Guif.. :)



Hon tyckte det var jätte roligt, så hoppas hon fortsätter att vara med i bollskolan på lördagarna tills dom sedan bildar ett fullt flicklag i hennes årskull.. :) Våran lilla solståle..


Lycka... & Trädgård :)

Hej Söndagkväll!
Just i detta nu sitter jag här nybadad och dricker en kopp Te, Wilton sover gott och Magnus är och tränar innebandy, Barnen har ikväll åkte till sin mamma och tvättmaskinen går för fullt.. Jag passar på att njuta av tystnaden och skriva av mig lite här.. så risk för ett långt inlägg =)

En underbar helg har just passerat..

Jag ska också börja med att skriva att denna blogg troligtvis bara kommer med en massa bra och possitiva inlägg.. Jag är ingen bitter eller tjurig människa.. och om jag skulle ha en sån dag så tänker jag inte sitta och beklaga mig över sånt här på bloggen.. Jag har under senare tid läst igenom alla mina facebooks statusar och allt är bara heaven.. allt handlar om kul, allt är så bra, och jag är den lyckligaste bla bla bla. MEN det är så jag känner.. jag känner att jag har allt, jag är enormt lycklig.. VARJE DAG är jag lycklig.. jag är inne i en period i mitt liv då jag känner mig glad åt nästan allt.. Det är otroligt skönt att må så här bra, min önskan är att alla fick känna som jag.. ♥ Jag har världens finaste son som är frisk och glad, jag har en karl som älskar mig för den jag är och vi har det riktigt bra mest hela tiden.. jag har 2 fantastiska bonusbarn som jag gör allt för.. ja jag kan fortsätta med allt bra tills ni tröttnar ihjäl er.. allt är bara bra, punkt slut.. ( och passar det inte sig att läsa hur bra jag mår och hur bra vi har det så, läs inte )

Fredagen började tungt, Wilton hade sovit riktigt dåligt på Torsdags natten.. det kan nog ha varit den jobbigaste natten han gett oss någonsin.. Men jag repade mig ur tröttkoman och tog mig i kragen att lämna hemmet för en massa "måsten bestyr" :)
Jag har så länge skjutit på att plantera blommor på vår uteplats (framsidan).. Vi har ju renoverat där i somras så min morot har hela tiden varit, att jag skulle göra fint när allt blev klart.. nu har det ju varit klart ett tag men det har ändå inte hänt något.. har haft en enorm ågren över detta... tills i fredags :)
Inhandlade massa fina blommor och åkte hem och planerade.. Det var superfint väder och jag tycker det e kul att hålla på :) Nu i efterhand är det så mycket roligare och komma hem och bli bemött med en fin framsida där det blommar i fina färger..

Bilderna får tala...


Lila blommor och silver grejs emellan..
ni kommer märka av i bloggen att jag ÄLSKAR silver :)


Höstig Ljung..


Ljung och silver i den bortre krukan också..


Och så här fint satt Wilton hela tiden medans jag klippte gräset och bara kollade på :)


Och här är en helhets bild av vår nygjorda framsida..
Jag är så nöjd, svårt för nya läsare att se vilken enorm skillnad det är..
ska försöka leta upp en bild på hur det såg ut förut.. :)

Lördagen bjöd på lika fint väder då.. Vi hade fullt upp hela förmiddagen med barnens träningar och matcher.. Sen skyndade vi hem och tog en fika.. vips så var barnen hos varsin kompis och Wilton sov.. så vi tog oss i kragen och gjorde iordning baksidan också.. Plockade ner Studsmattan, snyggade till och klippte häcken, klippte gräset och damsög hela altanen.. SÅÅÅ himla skönt, jag älskar verkligen att göra höstfint och rensa lite efter sommaren.. det e så skönt att vi är av med den jobbiga biten att montera ner studsmattan :)


Här kämpar älsklingen ;)


Här är en skymt av vår altan på baksidan som vi fräschade upp i början av sommaren med lite vit målning samt la in en helttäckningsmatta så det skulle kännas lite mer ombonat och trevligt.. :)

Må så gott
MALIN


STOKKE

Igår hämtade jag hem Willes nya matstol ifrån lackerarn..
Stolen har Wilton fått av sin snälla Mormor & Morfar i namnsdagspresent för ett tag sen.. :)
Den lackerades självklart vit.. ( allt annat i köket är ju vitt )

Se så fin den blev...



Stokke is tha shit ;)

Höstigt

Hej Torsdag.
Idag har som alltid, varit en bra dag!! Vi vaknade i vanlig ordning vid 8.00 och satte på tv,n.. där ligger vi kvar och myser och tittar på kanal 5 varenda morgon.. Vakna med the voice , SÅKLART!! har blivit lite som en drog, tycker det är riktigt nice start på dagen att se på det..
Sen var det den obliatoriska sångstunden på öppna förskolan som vi börjat gå på.. :) Absolut inte obliatorisk, men har varit där 3 veckor i rad nu, och Wilton gillar det massor, så det blir nog en aktivitet att hålla fast vid varje torsdag skulle jag tro.. Idag fick tillochmed vi dansa in i ringen.. hehe, läskigt men kul :)
Sen tog vi sikte mot TunaPark med min barndomsvän Madde och henns Walter.. Där blev det offcourse en massa nödvändig shopping och en riktigt god lunch
(  Pannbiff, Potatismos & Kantarellsås....... behöver inte säga mer.. :)  )
Därefter hem för fikabesök då Sandra kom förbi..
Kvällens aktivitet var att åka på Kalas hos Samuel.. Barnens kompis och Magnus gudson.. :)
Alltid är det fullt upp och jag älskar det.. Men denna vecka har gått lite för fort, imorgon redan fredag... herreguuuud :)



Min finaste.. höstklädd :)


Jag i min nya höstiga blus ifrån H&M



Och en liten del av shoppingen..
Skor, Jeans, Pyjamaser, Fleecetröja, Tröjor, Raggsockor, Present...
Ja det blev en hel del dagen till ära.. :)


Ha det så bra
MALIN


pyssel..

Så här ser det ut hemma hos mig en Onsdagskväll när Lill stjärnan sover.. Stor stjärnorna sitter i soffan och spelar Wii.. Och Magnus är på Kurs.. då pysslar jag med lite av varje.. Idag stog en tavelram på tur.. Jag köpte den för flera år sen på Ikea men har aldrig haft den uppe.. Den var svart men har nu blivit silver.. Den ska pryda vår vägg i sovrummet när det alldeles strax är nytapetserad där inne..

Att gå loose med spray flaskan :)
bilden brevid är hur det såg ut när jag tog bort ramen ifrån gruset.. ganska snyggt =)


Må så gott

Goooott =)

Man kan vell säga så här... att jag lyckades med 1 utav 2 bakverk.. haha!! :)

Gästerna tyckte iaf jag varit super duktig :)



Kors i taket :)

Jag bakar.. jag är ju absolut ingen bak tjej, men jag skulle så gärna vilja vara bra på det.. att kunna röra ihop och bara var och varannan dag.. men nej, jag har aldrig varit sån.. tänk dom gamla tanterna som bakar allt, varenda dag.. då bullreceptet aldrig behöver slås upp i en kokbok för det sitter som inpräntat på honhinnan :D haha sån vill jag bli senare i mitt liv.. nu skulle jag nöja mig med att kunna baka lite gott o snabb innan man ska ha gäster hemma..

Vi har ju nästan alltid folk hemma, ett riktigt fika hak är vad det är.. och jag köper alltid fikabröd.. både dyrt och inte speciellt gott.. Så nu hoppas jag mina chokladrutor kommer smaka gudomligt.. jag mailade och frågade barnens mamma Jeanette om receptet.. :) För hon är en hejare på att baka..

Så nu hoppas vi på det bästa, snart kommer Wiltons flickvänner hit och fikar :)
Svea & Alma, hoppas jag kan ta några fina kort, tror att inställningarna på kameran är återställda nu..
Ha en bra dag!
Malin


Polarn&Pyret

Idag är 2 nya overaller inhandlade till prinsen.. det blev också mössa och vantar ifrån pyret.. Känner mig riktigt nöjd över att skicka tillbaka didriksonen och köpa 2 andra istället.. det blev dom jag lagt ut på bild här under.. :)

Vi fick lov och inviga höst overallen direkt då vi har varit ute hos mormor & morfar och gungat.. dom har idag monterat upp en gungställning dom köpt.. Och Wilton älskar att gunga, han skrattar högt.. önskar att jag kunde fotat händelsen..
Men jag ska fixa det där med telefon OCH kameran.. :)


mums

Idag hade Wilma med sig en kompis hem efter skolan för att visa sitt nya rum som hon är såååå stolt över.. hon bara älskar det, det är så roligt att hon blev så nöjd =)
Iaf så var jag och köpte kanelbullar som jag tänkte vi skulle fika med.. och just nu kommer smaken i munnen.. sjukt gott är det, en helt vanlig kanelbulle.. det är manges grej de där med att baka bullar.. så det ska jag tvinga honom att göra det mycket mycket snart.. :)


tuuuuuuuuuuuuuuuuuuungt

fy fan... matchen slutade 0-1
Bra på ett sätt att djurgårdsjävlarna inte förlorar mer så att dom åker ur Allsvenskan.. skulle  vara riktigt tråkigt för svensk fotboll.. redan nu ett derby mindre när Hammarby spelar en divission under.. jaja! fy fan va surt.. imorgon möts dom i Hockeyn´.. hoppas på en vinnst då istället :)

Ap jävlar...



Ikväll gäller det.. det är derby.. Aik tar emot djurgården på hemmaplan (Råsunda)
jag är rå nervös.. det gäller att vinna, finns inget annat.. AIkare som jag är som ni alla vet ni som känner mig så är denna kväll något alldeles speciell.. som supporter längtar man efter dom här dagarna då det är stockholmsderby.. och som Aik supporter så finns det inga man hatar mer än dom där apjävlarna... Djurgården är det laget man hatar mest av alla lag på denna jord.. det bara är så, har alltid varit så och kommer alltid att vara... Det är inte jag som bestämt eller nått sånt tramt, utan det bara är så!!

Vi skulle ha åkt upp.. men det blev inte så.. bra är nog det, haha! jag vet hur det gick sist jag och syrran åkte upp och stog med i klacken på en derbymatch.. haha! vi var inte nyktra när sista tåget gick hem... men vi vann.. det var det bästa, vi vann.. och det ska vi göra idag också....

Wilton är AIK klädd, Wilma är AIK klädd & jag har mina fina AIK örhängen och min nya tröja på mig, skulle verkligen vilja lägga upp en bild på oss.. men min mobil har ju gått sönder så jag kan inte.. och koppla in kameran i datan känns överkurs.. :)
Snart är det match..
ha det bra / MALIN


hmm..

Efter några timmars googlande och tittande efter overaller så blir de nog så att jag skickar tillbaka Didrikson och köper 2 andra overaller istället.. jag tänker mig Polarns windstopper som Wille kan börja använda redan nu.. som kommer vara perfekt att ha i vagnen sen när han blir nerklämd i en åkpåse, då går det ju inte med hur tjock overall som helst.. sen en Fix overall ifrån Lindex som var riktigt fin i verkligheten om jag minns rätt.. den hade fina små tossor till som man fäster i overallen.. Det där med skor är ju en gåta :)
& den verkar ju vara varm och rejäl som säkert skula duga gott när vi åker på skidsemester till Sälen :) 


Vad tror ni ?? :)
Gaah , klockan springer ifrån mig..
Sov gott
Malin

kväll..

Hello.. Jag tror verkligen jag kommer bli en kvällsbloggare.. Lilleman går och lägger sig vid sju.. så efter det fritt fram och skriva ner alla dagens händelser.. det där med "egen tid" pratar ju väldigt många mammor om att det e såå viktigt och att man verkligen måste vara ifrån sina barn ibland för det mår man ju sååå bra utan.. bla bla bla.. jag vet inte, jag älskar prinsen mer än livet, så ibland när han somnar blir jag deppig och vill nästan gå in och väcka han igen.. haha! men självklart är det skönt och få en minut för sig själv ibland.. När han var liten så gick han och la sig samtidigt som oss.. det är nu på senare tid (kanske en månad tillbax) vi infört rutiner kvällstid..
Och visst är det nice att ta en dusch hur länge man vill utan att man måste aktivera lillen samtidigt.. också nice att få sitta uppkurad i soffan med datan i knät precis som jag gör just nu :)

Denna dag har varit så sköön!
Jag och min karl började med en lugn och skön frukost tillsammans.. sen full fart med städning, tvättning.. gjorde klart det lilla som var kvar i skruttans rum.. satte upp hennes hyllor.. å så rensa vi massa svamp som vi fick utav min kusin igår.. sen vips så var klockan 13 å dom kom barnen till oss :)
Senare blev Sebbe inringd för att spela fotbollsmatch som vi alla åkte och kolla på.. jaa, det går i ett.. full fart varenda dag, och jag älskar det.. :)

Just nu sitter jag och letar overall till Wille.. Jag beställde en didrikson i veckan och den har redan kommit.. men jag hade trott den skulle vara mer åt turkos.. den är väldigt väldigt blå.. så jag tror nog att jag ska skicka tillbaka den.. hm, vi får se vad det blir istället..

men på bilden e den ju fin.. hm..



Må så gott
Malin

7 månader senare...

Sju månader har det tagit.. och nu.. nu har jag jordens blogg sug varenda dag.. :)
Jag ska fräscha till min sida och så ska jag börja skriva igen..
Det kanske inte kommer bli en massa inlägg varenda dag, jag är ju faktiskt MAMMA nu så min lilla prins ska inte bli åtsidosatt för att jag börjar skriva här igen :D

Ett första inlägg efter snart 7 månader.. det känns gryyyymt!
Ha det bra alla! Kram


RSS 2.0