5e Augusti

Hej igen kompisar!!
Nu är vi hemma efter en underbar camping helg i Trosa.. Igår hämtade vi barnen efter att dom varit hos sin mamma i 2 veckor.. herregud va långt tid det är egentligen.. helt MAGISKT att få hem barnen.. vi var lyckliga, men vad tror ni Wilton var? han var precis tokig.. så otroligt glad över att få busa med sina syskon igen.. :)
Älskade ungar.. vi var ute och åt på Akropolis igår och firade mina farbröder som fyller år idag.. super mysigt var det..

Precis nyss gjorde jag en MEGA beställning på Hm.com åt dom stora barnen inför hösten som kommer.. dom växer så det knakar så en hel del nytt behövs till höstgarderoberna.. det e så skönt och beställa på nätet.. för dom sitter med på sidan och väljer vad dom vill ha i vilka färger.. sen är det bara klicka hem.. otroligt nöjd över dagens beställning!!

Må så gott - KRAMAR

  

HEj Sommar 2012

Hej hopp..
Varje varje dag är jag inne här sånt sug att ta upp bloggen igen.. jag vill så gärna få ordning på sidan och dela med mig av allt underbart jag får vara med om dagligen.. barnen, hemmets vrår, allt shopping och alla framtidsplaner vi har.. jag vill dela med mig, dom som vill får läsa.. och dom som stör sig på vissa saker jag lägger ut och skriver behöver inte besöka min blogg.. valet är ändå upp till läsaren..

jaaa vi får se, men suget är enormt.. :D

Just nu sitter jag på Campingen på Trosa Havsbad :) Åkte hit igår, jag Magnus & Wille.. supemysigt och komma bort och ägna wilton lite egen tid.. vi har gjort massor den här sommaren men offtast har det känns som att lilleman bara får följa med.. Men denna lilla tripp ska han få ALL uppmärksamhem ifrån sina föräldrar <3

Ikväll ska vi cykla in till Trosa centrum och besöka bodarna där vid hamnen och så blir det ett resturang besök..
MYYYS!!  Ha det så bra - Kramar från mig!


Dagens bild ifrån Lekparken på campingen ;)



RSS 2.0