Kul

hejhej..
ett snabbt snabbt inlägg nu..
jag är på jobbet, jag har just haft en dialog med min far om hur jävla lika vi är.. han satt och räknade ut arbetsgivaravgifterna för januari.. han räknade på maskin, han slog säkert 1000 siffror.. och har gjorde allting högt, han säger alltså varenda siffra och vartenda svar högt : )  haha!! så gör jag också, sitter jag hemma och skriver ett sms, då säger jag alltid vad jag skriver.. Madde säger alltid , - Tyst nu malin. Haha.. samma sak på jobbet om jag räknar ut något.. det var kul att se faktiskt.. vi är ju självklart lika på fler sätt, men det där skrattade vi åt..

jag har precis jobbat klart här nu och ska bege mig till jobb nr 2. Oskar har träning sen ska vi fika!! jag ska därefter hem och bara ta det lugnt tills ikväll då jag och min far ska gå på handboll.. det blir en lugn kväll för mig, kanske någon öl med sambo om jag har tur =) hehe..

Imorgon ska jag och Oskar på EskilstunaRevyn.. det ska bli skoj.. Men imorgon kommer också min älskling hem!! guuuud så underbart.. Vi ska över till ett par vänner och dricka vin.. ååh så mysigt.. =)
Ha en bra helg alla mina trogna läsare , haha!!
stressa inte ihjäl er som jag.. jag har nog skrivit detta inlägg på mindre än 3 minuter.. det brinner i tangenterna och jag har sjukt brottom.. -----------> HEJDÅ!

balans

Hej Igen..
det får bli ett till inlägg direkt..
jag sitter här och arbetar, betalar mina privata räkningar, ringer på olika lägenheter och känner mig bara konstig.. jag går ut och tar en kaffe.. jag sätter mig vid datan igen, jag tänker enormt mycket på min darling, vi har det så bra och jag e väldans glad.. jag gillar inte när han åker bort, det gör jag absolut inte men unnar han det och förstår ju varför.. när jag nu sitter här och kollar på thailandsbilder från de hotellet vi ska bo på så börjar mina tårar att rinna.. varför? jag vet att jag e ur balans, men här kan ju fan inte sitta och böla.. Han har en suprice för mig som kankse blir av om 2 veckor.. det skulle vara sååå grymt underbart, så kul och fruktansvärt mysigt.. bara att han tar upp det till förslag gör mig tårig.. han är Bäst. han är fan det!! han gör mig så jävla glad...



Masssa kärlek till dig min älskling


bla bla bla...

Tjaaa.
Gu så långa uppehåll de blir med skrivandet, jag har inte riktigt tid med detta känner jag.. ibland kommer jag på en massa som jag vill få ut och skriva här, sen glömmer jag bort de eller har ingen tid till att skriva ner det.. de händer så mycket hela tiden.. puh.
Enormt mycket på jobbet just nu, känns som jag jobbar dag och natt.. är jag inte på jobbet så drömmer jag om det, haha känns ju bra och vara 21 år och sönderarbetad.. skämt och sido =)
Iallafall så var vi ju på Kryssning, ååå huaaaliiiaaa så jävla kul vi hade.. vi kollar fortfarande på bilder och videos och bara as garvar, en riktigt lyckad resa faktiskt med skratt, gråt, vakter, dans, foton, shopping, sång och ännu mera skratt... :) Tack brudar för det..
Lördagen bjöds också på festligheter. Gurra & Gulden fylde 25. En väldigt kul kväll det också.. för det e ju svin kul att bli fäld, det e svin kul att ha rödvin över hela kroppen, det e svin kul att stuka foten.. också SVIN kul att gråta sig till sömns...
Jaja bra fest iaf, cred to boysen!! :)

Så vad händer dåå??
Joooo Malin har löneförhandlat och lyckats med sitt syfte.
Malin har också betalat THAILANDS RESAN som ska bli så jävla underbar.. den 7e mars åker vi ...  =)
Malin letar varenda dag efter en lägenhet, men utan resultat =(
Malin fikar sönder sig med vännerna när darling lämnat landet..
Varför skriver malin som att det vore någon annan som skrev? haha jag e störd..

ja, jag kan vell bara förmedla att det e mycket just nu..
Men jag ska försöka skriva oftare.. e ju lite kul när folk frågar varför jag inte uppdaterar.. det e ju en bekräftelse på att man faktiskt läser denna blogg och är lite intresserade av den skit jag skriver ; )  , haha!!
Ha det så bra.. Kramar / MALIN

Lycka

HejHejHej..
Nu har de hänt grejer i Malins liiiiiiiv...
Det kommer att bli en flytt, det ska resas, det ska fixas och donas..
Precis nyss bokade jag och min Darling en Thailans resa.. Vi åker den 7e Mars.. ska bli så enormt jävla as skönt! jag är så lycklig , allt känns som en dröm...
Jag ska också skiljas.. :( Madeleine och jag ska flytta isär som självklart e trisst men samtidigt känns de som att man kan inte bo i ett litet party haous hela livet.. det ska nog bli bra.. det ända är ju bara att jag har ingenstans och bo än så länge :) hehe.. det löser sig nog..
Redan på Torsdag drar den första resan igång. Då ska jag och brudarna ut på Östersjön..
Vi är 6 stycker party sugna svin snygga brudar som intar Cinderella Torsdag eftermiddag för att fira Annnnas födelsedag!! ska faktistk bli sjukt kul att åka båt med Madde Anna Emma Lisa & Jossa.. hey vilket röj gäng =)
Så det är väldans mycket som händer i dagsläget, mycket och göra på jobbet, mycke letande av lägenheter och massa massa längtan till thailand.. : )

Nu ska jag stressa vidare här på jobbet!
Ha det så braaa // En överlycklig MALIN

inpuls

jag fick just en inpuls och behöver nämna några namn..

Ida Sirbo - Grattis till Körkortet du tog igår!
Hanna Conrad - Välkommen hem, en underbar känsla att ha dig hemma.
Sandra Wisén - Grattis Grattis idag tar du examen!!
David Larsson - Han vill bli nämnd , haha! ne gubben , jag tänker på dig
Madeleine Sambo Birkson - Jag tror allt blir bra tillslut
Syster - Jag saknar dig varenda dag
Min prins - you are my soulmate

aah det var vell dom jag tänkte på lite extra just nu!
Nu väntas det ännu mera jobb, från ett till ett annat, orre och jag ska träna : )
Bye

Januari 2009

Hej Hej Hallååå..
Jag har haft ett långt låångt bloggbreake.. det har varit Jul & Nyår .. Det har varit glädje och sorg.. massa saker som har hänt och jag har ingen aning om vart jag ska börja.. vad ska jag skriva om , vad vill jag få ut av detta? vad vill jag att folk ska veta?? haha jag e väldigt splittrad, har inte mått bra alls nu i ca två veckors tid.. vaknat på nätterna och bara gråtit, jag har drömt hemska saker, jag är tjurig grinig arg och ingen mysig flicka alls.. det känns som att det börjar ordna upp sig litegrann iaf.. För idag är jag glad.. idag har jag fått en hel del gjort.. Och det är ju bättre än inget =) 
Vissa dagar är bättre än andra helt enkelt... Min darling e bra, han gör mig lugn.. men när jag då får mina utbrott och blir arg så funkar inte det.. jag blir arg i 3 minuter sen börjar jag bara gråta direkt.. det är då han är som bäst, för då finns han bara där... han sitter vid min sida med sin stora famn och tröstar mig.. han är en bra kille, en kille som jag tycker himla mycket om......

Jag skulle kunna skriva massa om vad som har hänt mig under 1 månads tid.. men ska jag det?? ska jag tänka på vad som redan har varit, eller ska jag skriva om framtidens planer och vad det är som ska ske den närmsta tiden.....??
Människor säger ju att det man bara ska blicka framåt.. det som redan har varit är bara historia och någonting man aldrig kan göra någonting åt..

Är det bra saker som hänt så blir ju självklart det fantastiska minnen.. men är det bara massa skit som hänt så känner jag lite att "glöm det och gå vidare".. kanske har jag fel..

Jag skulle vilja skriva lite om Nyårsafton.. En helt underbar kväll som jag aldrig kommer att glömma.. men det får bli ett eget inlägg om det lite längre fram.. Jag måste nu fortsätta att jobba och återkommer senare med lite framtidsplaner : )

Må så gott.. // Malin


RSS 2.0