Frost

Hallllåå hej.. Imorse skrapade jag rutorna på bilen, det är vell ett Höst tecken om nått, det var verkligen svinkallt när vi gick upp :)
Skönt tycker jag iof , jag gillar hösten massor!! Träden är så fina och allting känns så friskt.
Idag efter jobbet ska jag ta en riktigt lång promenad och bara suga in all goda friska luft :)
Skruttarna blev påpälsade med varma jeans, tjock tröja och jacka imorse.. Wilmie hade till och med mössa :)
Och nu finns de massor att göra på jobbet... Ha en bra dag!

Att känna lukten av Ajax..

Hejhej måndag!
Jag mår jätte bra idag och är full av energi..
Min helg har varit kanon bra, det var så mysigt i fredags med tanken på att mange inte hade en aning om vart vi skulle.. Jag hade iaf bokat bord på papas tapas tillsammans med mats, så varken Inger eller Magnus hade en aning om nånting.. var kul när vi möttes utanför, ni skulle sett deras miner.. :) Mycket trevligt var det där med god mat.. Resten av kvällen kan man vell inte säga så mycket om.. Vi hamnade på Grappa.. Och så måste vi haft efterfest bara magnus och jag in på småtimmarna så pissisgt som vi mådde i Lördags, haha!! Mycket trevlig kväll iaf..
Lördagen tillbringades framför soffan i bra många timmar men gick sen på kvällen hem till madde en liten sväng för att se hur hårt dom körde, resultatet var : HÅRT!! jag undrar ja, hur dom mådde igår..

Igår vaknade vi tidigt och var utvilade, så vi åkte en sväng till Västerås för att igentligen bara kolla runt och få lite inspiration.. Det fick vi, vi kollade på lite badrum och matsalsmöbler.. mycket skoj :) Vi som också har köpstopp, aah just de köpstopp.. Vi inhandlade en ny "snygg servis" för 900 spänn, haha som bara ska stå och vänta nu i 8 månader för att sen invigas i nya huset .. knäppa vi är, MEN ack så lyckliga... :)

Såå varför sitter jag här hemma framför datorn då? Jo skrutt wilma är sjuk.. Stackarn , vakna med att vara magsjuk.. Mange blev överlycklig imorse.. haha! han skrek -åååh va skönt, -kom wilma vi går och lägger oss igen så åker malin och sebbe till jobbet och skolan, trodde han ja.. Ringde chefen och frågade vem som helst skulle jobba, självklart var det han.. :D så jag fick vara hemma..
Och mina vänner det är ingen lek det här.. Jag har värdens städ mani.. Jag har rensat och städat ur kylen , jag har skurat ugnen, jag har spikat och gjort om i städskåpet, jag har damsugit och torkat alla golv, jag har rensat hela manges garderob, jag har sorterat massa tvätt, jag har skurat alla lister i hela lägenheten.. och så har jag tvättat tre maskiner tvätt..
Känner mig väldans duktig, så jag tror magnus blir glad när han kommer hem över att det var jag som fick vara hemma idag.. det är ju sånt man annars inte hinner.. står ju inte direkt varje helg och skurar i varenda vrå och hörn..

Snuttan ligger och sover nu, sen ska hon få lite lunch..
& jag ska fortsätta och vara duktig.. :)
Ha en bra dag!


not blond anymore

Hejhejhej..
Aik förlorade och håret blev inge bra bra... Bra eftermiddag igår?? Svar: - NEJ!!
Ska tillbaka till frisören idag klockan 12 så får vi se hur det blir ..

Meeen Älskling kom hem igår, det var bra iaf.. Vi hade sånt dunder mys i soffan och jag är fortfarande så där barnsligt kär i magnus.. haha!!
Ikväll har jag fixat en lite suprice för han, kommer nog bli väldans trevligt..
Så kul, att han verkligen inte har en aning om vad det är vi ska göra.. :)

Nu ska jag fortsätta göra lite fredags fint här på jobbet!
Ska försöka hinna med att uppdatera något mer i helgen ..
Ha det så bra!

Klass 1

HejHej..
Nyss var jag hos tandläkaren och det gick SVIN bra!! :)
Inga hål och fortfarande är jag klass 1. Hon min tandläkare frågade, men Malin - Har du aldrig haft ett hål eller gjort någon lagning? jag svarade glatt, -Nej. Hon såg chockad ut och sa, - Oj va bra, fortsätt så :)
Sååå skönt att ha den årliga kontrollen gjord..

Nyss såg jag den här bilden, blev skit glad.. jag som älskar allt som smakar pepparkaka!
Blev överlycklig förut när den glassen kom, Gb Sandwich Pepparkaka ..
Så dessa små kakor måste jag ju prova...



Klockan 15,00 ska jag vara hos frissan, hoho så jävla nice!!

Och ikväll spelar AIK igen, borta mot Helsingborg..
Vinna Vinna Vinna Vinnnnnnnaaa - AIK AIK AIK :)

Puss&Kram


kvällsfika

God afton!
Vet ni?? haha, jag har shoppat..
när jag kom hem idag hade jag med mig masssssa påsar...
2 nya tröjor åt sebbe, 2 klänningar ,1 par skor, 1 linne och 2 par trosor till mig.. Såå härligt :)
så snart får det nog vara nog, får vell se vad mange säger imorgon när han kommer hem, haha!!
Sen var det bara på med joggingskorna.. har varit ute en timme, jätte skönt..
Men nu väntas de mys & fika med tjejerna :)


imrogon händer det grejer ;) hörs..

I miss you

Jag saknar min andra hälft..
Meeeen, imorgon kommer prinsen hem :)



Pusspuss.

08,11

Morning..
Idag mår jag mycket bättre, tur att jag inte blev sjuk.
Var väl behövligt att inte göra nånting igårkväll.. jag städade undan snabbt och slängde in lite tvätt i maskin, sen var det bara luta sig tillbaka i soffan i flera timmar.. :)
Besiktningen igår gick bra, dom kollar ju på allt sånna besiktningsmän.. var uppe på taket och vinden och jag vet inte vad.. men bra gick det! Idag händer det inte allt för mycket, ska walka hem sen träffa maddi..
Imorgon däremot så ska jag både till Tandläkarn och Frissan.. så får vi se vad resultatet av den kombinationen blir.. Det finns massor att göra här på jobbet, så är vell bara att börja.. :)

Have a good day!

En grå tisdag

Hejhej efter helgen!
blev inte till att skriva något igår, schemat var fullsmockat med things to do..
Helgen har iaf varit kanon mysig.. Vi hamnade på Herrfallets camping som vi hel diggar. Vi har tänkt att ställa husvagnen där på Säsong nästa år.. så nu har vi valt ut en bra plats för det :)
Var ju jätte fint väder i helgen så vi satt mest och njöt i solen.. Grillade och busade med barnen..

Magnus och jag har sagt att vi båda har köpstopp tills typ December.. Det innebär att varje liten krona ska sparas till husköp och thailands resa.. det här är ju enormt svårt för mig, jag som älskaaaar och handla!
Men Men Men kvinnor och barn, jag har fått dispans.. :D Magnus skulle iväg och jobba den här veckan i norge, då kleckte jag ur mig, å jag måste shoppa! som vanligt så kollade han på mig och gav ut ett - Hahaha! nej nej lilla gumman du har köpstopp! Men som sagt så behövde jag lite nytt och jag fick handla det.. :)
Så igår tog jag bara en snabbis in på Tunapark och hittade massa massa fina höst nyheter. Jag handlade en väska, en tunika, en klänning, nya leggins & massa nya underkläder.. Skoj för mig men inte för plånboken..Tyvärr är jag ju långt ifrån klar.. haha!

Igårkväll intog vi O'lerys.. AIK - Örgryte.. man kan inte annat än att vara STOLT aikare.. Fan va bra dom är just nu.. har inte förlorat en match sen i Juni.. Leder även serien :)
Efter det gick jag och madde hem till anna en sväng där vi blev bjudna på ett glas vin.. Trevligt med måndagsmys!

Men idag känner jag mig väldigt hängig, var hemma i morse så började jobba vid 10 tiden.. Bara jag inte håller på att bli sjuk, de orkar jag inte med.. ska försöka klara av dagen sen blir det hem och bara göra ingenting! Ska vara och besikta det nya huset 16.30 det är de enda som är planerat today..

Ha det så bra.

Camper

Hallå hallåå..
Idag är det fredag och malin strålar.. känner mig på riktigt bra humör idag..
Vi jobbar till tre kanske sen tar vi vagnen och åker iväg över helgen.. känns som att det blir sista resan för i år..
Barnen har tjatat hela veckan om att de ska bli fredag och att vi ska åka, det känns bra!

såå vänner och bekanta, Trevlig Helg!

Taco

HejHallåå.. om en timme slutar jag jobbet!
Då har jag bestämt mig för att gå hem väldans fort för att sen bjuda mina älsklingar på en delicious TACOPAJ ala malenko.. Magnus & barnen tycker om min paj :)


En lång väntan..

Hejhej..

Jag kommer ju bli helt galen innan det här är över.. jag har nu setat med massa ritningar på huset som jag har scannat in på datan, jag sitter här och ritar litegrann.. Vi har vi iaf tagit beslutet om att vi ska resa en vägg på nedervåningen, blir bäst så med möblerna vi äger och så får barnen ha hela övervåningen för sig själva.. :)
Men my gud.. det är ju för fan 8 månader kvar till inflytt och jag håller på att bli tokig redan nu.. jag vill åka till alla möbelaffärer som finns redan IDAG för att börja inhandla massa nytt.. det innebär ju också att vi måste vinna på lotto.. haha, det finns ju såååå mycket fint.. men vissa saker har prio ett tyvärr, utemömöbler, gräsklippare och diverse.. Mange håller på att bli galen på mig :P
Men sen ska det väljas tapeter till två rum och jag ska äntligen få köpa en matsalsgrupp och gud va kul allt det här ska bli.. jag vill att det ska vara nu, att man slapp vänta så länge.. samtidigt tror jag att det kommer gå fort, snart kommer vintern sen är de jul och nyår , sen ligger man på beachen i Thailand och vipps så är det MAJ och inflytt :) 


Ha en bra dag

Fix

Hallå hallååå..
Nu slutar jag alldeles strax och jobba då är mina planer att åka hem och göra fint på gården!
Ska plocka upp alla äpplen som fallit av trädet sen ska jag klippa gräset :) det tycker jag e kul!
Jag vill ha det fint omkring mig och vem vet, kanske är det sista klippningen innan den riktiga hösten.. med tanke på att det var frost imorse så går vi sakta men säkert emot HÖST , myspys tycker jag!

Trevlig kväll till er!



Radhus

Hejhej..
Allting är klart :)
Igår var det visserligen en lång dag, massa att göra på jobbet sen en rask promenad hem för att hinna äta och duscha innan vi skulle till husägarna i mesta.. Allting gick bra på mötet så efter några små justeringar så skrev vi under alla papper. OCH det känns så himla bra! Fastän jag bara är 22 år så känns det sjukt kul att köpa hus :)
Det är inte inflytt förrän i Maj nästa år.. så det är en lång lång väntan med massa planering innan..

Jag tänkte på det, att jag ska skriva lite om vad som har hänt senaste tiden!!

Det började med att vi åkte till Thailand, jag magnus och 2 goda vänner till oss! Det var i Mars förra året.. en underbar resa , ska lägga upp lite bilder ifrån det..
2 veckor efter hemkomst flyttade vi ihop..
Dagen innan midsommarafton köpte jag och Magnus en husvagn ihop, vi har alltid gillar husvagnslivet. Bild kommer också på den =) Vår fina Knaus!
Semestern tillbringade vi första veckan nere i Sölvesborg hos Manges bror och tjej, jätte mysigt hus nära havet..
Efter det kopplade vi på husvagnen och åkte till Öland en vecka.. En underbar vecka med barnen på en fin camping! Hem tvätta,städa och packa om husvagen då vi åkte till Örebros camping i några dagar..
Den sista veckan på semestern då vi var barnlediga besökte jag och magnus Göteborg där det var göteborgskalaset.. En trevlig visstelse där i några dagar då vi hälsade på Manges goda vän Tom.. Vi var också 6 och 7 år gamla den dagen vi lekte loss på Liseberg .. :)

Vad står på Schemat framöver då.. Joo vi har precis bokat en ny Thailands resa :)
Vi åker dit i Februari med samma goda vänner som sist. Nu är det Krabi som gäller, ska bli helt underbart!

Här kommer lite bilder..

      
    
    
      


Long time no see..

Hoho..    Är hon tillbaka??
Trot eller ej, men jag har viljan att börja skriva här igen.. är ju så sjukt mycket som händer hela tiden .. :) så varför inte skriva några rader när tid finns...

Jag ser tillbaka på inläggen då jag slutade skriva..det var läge sen, väldigt länge sen.. Jag minns att jag var och kollade på lägenheter.. Ensam kollade jag, jag skulle bo själv.. jag kollade på 2or.. för att jag och madde skulle flytta till varsit eget boende.. jag var kär, jävligt kär.. han skulle också flytta.. men vi skulle inte bo tillsammans.. det kändes för tidigt.. En dag såg jag en annons på blocket, det stog - En fräsch Femma på Söder.. Jag skickade länken till honom och han skrev bara, Vi åker och kolla för skoj skull.......

Nu 8 månader efteråt konstaterar jag att jag och Magnus har bott tillsammans i 6 månader i den där "Fräscha femman på söder" En helt underbar tid då vi utvecklats mycket tillsammans. Vi har det väldigt bra..
Vi trivs i vår fina lägenhet MEN det fattas något.. det är någonting som fattas..

Vet ni vad ...... ??

Vi vet, Det finns varken balkong, altan eller en terass.. Det saknar vi.. Massor saknar vi det..
Så vi började kolla efter något annat, bara kolla runt för skoj skull.. (trodde vi ja) 
Nu 2 veckor efter, är ALLT klart.. Vi har varit där och kollat 2 gånger, vi har diskuterat pris, vi har pratat med banken, vi har diskuterat med barnen..
& Ikväll ska vi skriva kontrakt för att köpa Radhus i Mesta. Känns som att jag lever i en drömvärld.. :)
Men jag återkommer om husköpet..

Nu måste jag tyvärr fortsätta jobba, känns som jag skulle kunna sitta här och skriva hur mycket som helst!
Ha det så bra, Kramar



RSS 2.0