Pappelina

Äntligen har jag slagit till på en Pappelina matta..
Som ni alla vet så ÄLSKAR jag stjärnor.. :) Och därför känns denna matta så helrätt..
Den ska pryda våran hall.. både jag och Magnus ville egentligen ha en längre, men jag tror det kan bli lite "to much" .. vi testar med denna ett tag.. Man kan ju alltid köpa/sälja om man inte e nöjd :)

   Ur läcker va?? :)



HUSÄGARE

ÄNTLIIIIIIIIIIIIIIIGEN :D
HEj, Ni alla förstår att vi har sjukt mycket och göra, att vi fått nykeln till vårat hus och vi kämpar som as med att hinna tapetsera och resa vägg denna helg.. hihi, Ha det så bra!! :)

Makeover

Förra veckan så bestämde vi oss för att ta tag i målningen.. Visste ju inte om jag skulle spraya eller måla byrån och sängborden.. Vi har köpt lite nytt till vårat sovrum ifrån IKEA, Hemnes serien.. Den finns bara i Vitt och så Mörkbrun.. Men vi ville ha svart då våran nya säng är Svart runt om..
Vi valde iaf att måla, skulle börja med ett sängbord för att se om det blev bra.. Och det blev det :) Vi blev glatt överraskade över resultatet som blev kanon.. Så vi släpade fram allt som skulle målas och körde igång.. Jag fick med mig Magnus på cupen så även han målade en massa.. :) Kolla här hur duktiga vi var....


  
  
   
Som sagt så är jag väldigt nöjd över resultatet och tror det kommer bli jätte snyggt i vårt nya sovrum..
Vill ni ha en smygtitt på den Svin dyra tapeten vi beställt ?? :)
Här har ni...



Ooooooooooch jag bara tjatar och tjatar om denna flytt.. men vi har ju väntat så länge..
Och jag är så förväntansfull och hoppas allting kommer gå bra och kännas rätt..
          Wish me good luck .. :)


klick

KLICK , Vet ni vad min kille gjorde igår??
Han klickade hem en ny TV.. Vi har pratat om det ett tag men med alla utgifter vi haft och allting vi har köpt till huset så tänkte jag att vi väntar med det..
Men icke sa nicke :) En 42 tums LG blev det..

Det e ganska sjukt att man bara klickar hem något, fyller i kortnummer och dagen efter så står den där.. jag vet att man gjort så här bra länge nu, men vid varje tillfälle man gör det känns det så skumt.. :)



Nu är det iaf gjort och jag känner mig LYCKLIG :D

Trailer Trash :)

Husvagnslivet i all högsta grad.. Om man ska sammanfatta dessa tre veckor som vi bott i vår husvagn på vårat jobb så blir reslutatet = Väl Godkänt!! Det har varit så skönt emellan åt och ha allting på ett och samma ställe, mysigt att cykla tillsammans med barnen till skola och dagis. Bra att bott så nära en fast toalett,dusch och tvättmaskin.. Man brukar säga att saker och ting inte är en dans på rosor.. Men detta har faktiskt varit det.. :)
Men nu är det NÄRA :D , imorgon imorgon imorgon får vi nyklarna till vårat efterlängtande Radhus.. :)
Och faktiskt så känner jag mig både piggare och gladare idag.. nu samlar jag bara en massa kraft och energi till helgen.. Här ska ni få se hur underbart det var en kväll förra veckan när solen gjorde oss sällskap :)


Här står våran pärla parkerad :)

Här är min pappa ute i solen och tvättar bilar..
Min älskling som sköter grillen :)

Våran andra pärla står och glänser..

Köttet grillas..

Och solen lyser stark över MESTA :D


Det finns inget att klaga på..
Det har trots alla omständigheter varit väldigt bra dessa tre veckor i våran husvagn :)
Ha en bra dag!


HALSFLUSS

Heeej på er..
Jag är sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuk :(
Har varit näst intill sängliggandes i tre dagar nu.. fått penicilin och tycker väldigt synd om mig själv..
Jag som hade en massa att visa er här i bloggen, massa som har hänt och ska hända.. men har inte funnits kraft till någonting.. Idag är första gången jag ens tittar in på kontoret.. My gud vilken röra, finns hur mycket som helt att ta i, men jag orkar inte... :(
Min enda önskan nu är att få krafterna tillbaka tills helgen.. det är ju nu det händer, det vi väntat på i 9 månader.. FLYTTEN TILL HUSET!!! :)
På fredag skriver vi på banken.. På lördag får vi nykeln efter att städfirman städat klart :)
Gaaaaaaaaaaaaaaaaah va skönt allt detta ska bli..

            På återskrivande..


Bara 1 vecka kvar nu..

Hej på er.. Idag är det en vecka kvar tills vi sitter på banken och skriver på ägar papprerna till huset.. :) då blir vi husägare på riktigt.. det ska bli så härligt, jag kan inte ens förklara.. Våran shopping tur igår gick bra, men kunde gått bättre.. hade man sluppit fortköringsböter , parkeringsböter OCH dörruppslag så hade det varit helt wonderful.. haha!! säger inget mer om det..
Vi fick iaf tag i allt vi skulle ha och lite till..
Karln min shoppade loss inne på Peak och hitta massa fint.. Jag satsade alla mina kort på inredning.. och det känns bra..
Idag har jag gjort en massa nytta, eller VI har gjort.. Jag har målat precis hela dagen, och är faktistk riktigt nöjd med resultatet.. Kul att det blev så pass bra att måla ändå :) Ni ska få se mer av det sen..
Meeeeen nu ska jag skynda mig in i bastun med min älskling.. Sen ska jag cykla ner på stan och träffa min Maddddi på Grappa :)

         Trevlig Helg & Må så gott

SHOPPING

Kristihimmelfärd = Ledig = Shopping...
Imorgon har jag tvingat med min älskade karl på en shopping utflykt.. :D
Jag är ju självklart överlycklig och det ska bli så härligt men en hel dags shopping i Stockholm.. Vi ska stanna och blocket fynda på två ställen på vägen upp :) Det blir skoskåp och sängbord, resten handlar vi i Stockholm.. Vi ska besöka Ikea Barkaby.. Vi ska också till den nyöppnade Chilli butiken.. det ska tydligen vara en av dom största chilli butikerna som finns :) Hoppas jag tex hittar sånna kuddar till sovrummet som jag söker..
Ska kika in i alla outlett butikerna också, vem vet.. kanske kommer vi hem med 17 påsar.. :)

  

Ni vet att jag älskar att shoppa va?? :)


Friendship

Jag har setat och skrivit på detta inlägg i en säkert två timmar nu.. jag skriver och suddar , jag skriver och sen suddar jag igen.. så där håller det på.. Ibland är det inte så lätt att formulera sig.. Man vill ju inte att någon ska känna sig träffad och att det sen ska bli massa liv om ett inlägg...

Men hur ska man nå fram om man bara håller käften??
Jag har alltid haft en önskan, en önskan om att man alltid har sitt tjejgäng att falla tillbaka på.. att man alltid har någon/några att prata med.. Man ska hålla ihop och hitta på en massa kul.. Man ska följa traditioner och följa varandra i både glädje och sorg.. Man ska vara Vänner helt enkelt!! det är min önskan..
Jag har massa vänner, så har jag också några "bästa vänner".. Och det där goa tjejgänget finns nog också där någonstans.. Jag känner att man växer och blir vuxen.. Folk flyttar hit och dit, man börjar plugga och skaffar sig nya jobb, vissa bildar tillochmed familj.. i år fyller våran generation 23 år.. Vi som är födda 87 :) någonstans i denna friendship bubbla kan jag ibland känna att just "gänget" håller på att splittras.. Jag blir helt knäckt över att tänka tanken och jag tycker det är skit tråkigt.. Man ska få flytta, man ska få bli vuxen, man ska få göra precis vad man vill.. men vi måste ju hålla ihop...
Jag tycker det e tråkigt att vi inte ses som förr när någon tillexempel fyller år? Det är tråkigt att man inte tar sig tid till att hinna med de där telefonsamtalet som tar 2 minuter bara för att visa att man bryr sig.. Det tråkigaste av allt är nog att man inte kan acceptera att någon i "gänget" förändras utan att det börjas snackas... I ett gäng snackas det alltid, det är helt normalt, vi e ju tjejer... :)  Det har alltid varit så och kommer alltid att vara så.. I like it.. Men Men Men, Man får inte snacka för mycket, och man får heller inte snacka om andra då det blir så kallat "skitsnack" .. då blir de inge bra..

Mina drömmar är ju att det här tjejgänget som man haft från ungdomsåren ska vara ett gäng tills man sitter på ålderdomshemmet, man ska följa med i varandras livs utveckling, man ska fixa varandras möhippor, man ska se varandras barn växa upp, man ska resa tillsammans, man ska hålla ihop och känna glädje tillsammans, man ska vara vänner..

Jag drömmde häromnatten att jag stog kvar SJÄLV, att jag födde barn och inte en käft ringde och sa GRATTIS.. Jag berättade för alla mina vänner vilket datum vi skulle gifta oss , men INGEN kom på brölloppet.. jag hade sån hemsk jävla dröm.. Att alla minna vänner inte var mina vänner och jag satt där på KROGEN själv och drack öl ENSAM.. helt psyko ju :)

Så nu mina vackra vänner tycker jag det är HÖG tid att vi ses..
Jag tycker vi går ut och äter tillsammans.. eller hittar på något annat skoj..
Tycker ni som jag?? Hoppas det för alldeles strax kommer ett mass sms ut :)

Njut av dagen, ta aldrig någon för givet & håll hårt i dina vänner..



Lite Pyssel

Hej Tisdag!!
Vår helg har varit bra, massa mys att syrrans och hennes lilla familj kom och besökte oss.. :)
Vi har också hunnit med att besöka Nicke & Hanna som för fullt håller på och bygga ny uteplats.. det blir så himla fint och det bara rycker i fingrarna på mig inför ankomsten till vårat hus.. :) bara tanken på att vi ska ha egen uteplats och en liten gård gör mig lycklig.. Vi ska måla allt vitt sen ska våra nya utemöbler placeras ut..
Det är inte lång tid kvar nu och desutom funkar det skit bra att bo i husvagnen..hehe! imorgon är det exakt 1 ½ vecka kvar tills vi får nykeln.. weehoo!
Vi ska då direkt resa en vägg på nedervåningen som gör att det blir ett sovrum och ett vardagsrum.. OM det är jobbigt att hitta tapeter??? Eeeh JAA!! det finns hur mycket som helst.. man blir faktiskt helt snurrig.. Jag har säkert varit på färghuset 10 gånger redan.. men nu har vi äntligen bestämt oss :) Igår fick jag med mig Mange för att granska alla val vi hade.. och vi åkte därifrån med ett leende på läpparna och var överens om hur vi ska ha det.. :)
Jag planerar för fullt, inför in flytten.. vi har en massa saker som ska fixas innan, lite ommålningar och spraynings projekt.. Idag har jag målat färdigt våran helkroppspegel som ska stå i sovrummet.. jag har också sprayat en kruka vit.. :) och på torsdag ska det sista inhandlas ifrån Ikea.. :)

Nu ska ni få se vad det är jag pysslar med.. :)

 
Så här såg den ut först, Furu och ful..     Nu ska den alltså bli Svart och fin.. :)


Och så blir en Beige kruka en Vit Kruka.. :) 


Tapeter är ingen lätt match.. :) Men äntligen har vi gjort vårat val..

Mera pyssel... för snart ska Ikeas svarbruna Hemnes byrå bli en svart byrå..
Frågan är bara om vi ska spraya eller måla den.. ??
Dessa små projekt tar lite tid, men allting ska bannemig vara klart när flyttlasset går ;)
Nu ska vi fika..  Ha en fantastisk dag i Vårsolen..

Fredagsmys

Nu ska jag alldeles strax iväg och handla inför helgen.. Barnen har beställt tacos tills ikväll och självklart ska dom få det.. Sen blir de mys och film i husvagnen.. Blåser ju nästan storm ute, så det ska bli skönt att bara bädda ner sig framför en film.. :)
Imorgon kommer min syster med hennes kille och son till oss.. som jag längtar.. ibland är det så sjukt tråkigt att syrran bor 1 timme bort.. förut kunde man ses varenda dag men nu måste man planera varenda tillfälle.. Vi får se vad för skoj vi hittar på imorgon.. :)


Nu bjuder på lite fredags bilder..

Här är bustrollen Sebastian & Wilma :)


Här är Peters Melvin, han är så goo.. Han och Wilma leker jätte bra ihop..


Sist men inte mins har vi Alvin, Jessica & Franks nytillskott..
Se så sööööt han är.. :)


Så här gott sover Alvin om han får ligga i Malins famn :)


Trevlig Helg



" men jag vill att du ska ha en bebis i sommar "

Heeeeeeej på er.. :)
Idag mår jag super bra, jag känner mig glad och väldigt tillfreds med livet..
Vi trivs kanon i vår husvagn och allting går bra :) nu är det bara 2 veckor kvar.....
Som ni redan vet så fyllde jag ju år i Onsdag.. Vilken dag, herregud.. :) Allting var perfekt och jag fick jätte fina presenter.. kunde inte vara annat än nöjd.. När man sen kollade mailen och såg 86 nya inlägg på facebook blev jag glatt överraskad.. Helt sjukt ju, tacka alla för gratulationerna..

Det jag skulle förtydliga här var igentligen något helt annat... :)
I am not pregnant..... Haha..

Igår fick jag höra att Wilma (magnus dotter som är 5 år) har gått och sagt till var och varannan människa att jag ska ha bebis.. att jag är gravid, att hon ska få ett syskon i sommar..
Jaaaaaaa det är sant.. Jag frågade wilma om hon hade sagt så här, hon svara direkt superglad: -Jaaa det har jag för att jag VILL att du ska ha en bebis i sommar.. Jag blev ju nästan tårögd så söt hon är skruttan.. 
som om det bara var att knäppa med fingrarna så fanns det en bebis där i sommar.. (jag kunde ju knappt hålla mig för skratt) Men nu har jag försökt och förklara för henne att det inte kommer någon bebis i sommar.. att jag inte är med barn.. och om det nu skulle bli så en vacker dag i livet så kommer jag berätta det för henne och då får hon säga det till hela sitt dagis..
haha.. jag hoppas att hon förstår hur detta ska gå till.. men det är vell inte att lita på.. Det är nog inte så lätt att skilja på vad som ska hända eller vad man vill ska hända när man är 5 år.. :)
Sebastian var så härlig.. han frågade vad han kunde göra för att återställa allt detta, om han skulle gå till wilmas dagis och säga att hon bara hade hittat på allt detta för att hon ville ha ett syskon denna sommar... Det tyckte jag var snällt.. :)

Dom är bara för härliga.. men vänner och bekanta, ni behöver inte spekulera mer i detta.. Vi ska inte ha barn nu.. Nog för att vi har det för jäkla bra och fortfarande är dödskära så får det faktiskt vänta ett tag.. :)


               Ha en bra dag

23 År

Tääääääääänk va tiden går fort.. :D
Idag är ingen vanlig dag för idag är det faktiskt MIN dag :)
Idag fyller jag år, och jag kunde absolut inte bli väckt på något bättre sätt än vad jag blev..
Min älskade Magnus, du är finast på denna planet..
Så sjöng ju självklart Magnus och barnen och kom in med tårta som vi alla åt tillsammans i dubbelsängen i husvagnen :) Så bjöd killarna i lunchrummet på sång när jag gjorde entré :) inte var dag.. haha!

Jag har alltid tyckt det varit speciellt att fylla år, detta är kanske första året jag inte känner så.. jag bara vill låta dagen gå och så är allt över sen, jag är ju sån bortskämd liten snorunge som inte blir nöjd över någonting ändå så idag känner jag mig bara väldigt glad och inte alls förväntansfull över vad som ligger i paketen, jag blir glad för precis allt.. det behöver inte vara dunder och brak.. jag mår super bra över att få vara med Magnus och barnen, desutom kommer föräldrarna , svärföräldrarna och min farmor och fikar sen..  :)

     I feeeel goooood :)

             Ha en bra dag!!

lunch på stan

Hallå..
Idag har varit en sån fläng dag.. först var jag ute med frukost till min pappa och hans snickare, ni kanske redan vet att mina föräldrar bygger hus i närheten av Sundbyholm.. Jag tänkte det var hög tid att övveraska honom med lite frukostmackor och kaffe.. Sen kallade plikten inne i stan då jag skulle köra hem min farmor ifrån Vårdcentralen där hon tränar sjukgymnastik efter sin knäoperation som skedde för drygt 2 veckor sen.. Efter det var det bokat lunch med min bästa IdaBoberg på cafe Kaka.. myspys där då Lina & Jossa kom och visade upp sina fina face.. Galningarna har vait ute och rest i 4 månader, och jag e jätte avis... :)
Här är hon min fina flicka IDA.



Jag passade på att kika in på Stadium för att köpa ett par skor..
Varje vår inhandlar jag vita sneakers, i år fick det bli ett par vita lacoste!

 

Nu ropade kaffekoppen efter mig..
               
             Må så gott
  


as usual..

Day after the big weekend..
Flytten blev en katastrof grej men jag har lämnat det bakom mig och tänker inte gå in på detaljer hur allting gick till.. (för eran skull) Men att våran hyresvärd förstörde hela helgen är iaf en sak som är säker.. att jag var tvungen att ringa in killarna på jobbet 1 timme tidigare så att dom fick köra våran flytt 07.00 på fredags morgonen före dom skulle på sina inbokade flyttar, 6 man var dom och klara 07.50 med 5 rum & kök.. det kallar jag flytt det.. Dom var sjukt duktiga och jag är såå tacksam för all hjälp..Tack killar!! Det blev en massa smått kvar men som tur är kom min prins hem och styrde upp allting på fredags eftermiddagen..
Ett underbar besök av våra vänner Björn & Therese gjorde susen.. Dom kom på fredagen och satt i bilen som typ "gubben i lådan" när jag hämtade Magnus ifrån tåget.. Glad blev jag men gladast blev nog han.. :)
 Hade vi klarat det utan er?? de vet jag tusan inte..hehe.. helt underbara som hjälpte till med allt.. Flyttstädningen kämpade vi 4a med på lördagen och var klara efter drygt 2 timmar.. det kallar jag team work.. Bästa Älsklingen, Björn & Therese tack tack tack fäör att ni är ni :) Så skönt när allt var klart och nykeln var lämnad.. :)

Sååååå äntligen efter en hektisk helg så bor vi i vår älskade husvagn.. Det är så mysigt.. men vi får vell se hur länge vi tycker så, haha!! Min mamma säger att vi nog hinner tröttna på husvagnen också.. Bästa var ju imorse då vi cyklade till Skola & Dagis med barnen.. En underbar känsla som kommer vara fullt normal om bara 3 veckor då vi bor här en bit bort..

Idag är det 2 dagar kvar till att jag ska bli ett år äldre
& så är det bara 19 dagar kvar tills vi får nykeln till huset :D
det är 60 dagar kvar till semestern
lite att tänka på.. :)

Nu ska jag och darling se en film.... Jaaaa i husvagnen :)
Vi har faktisk data, tv, dvd, playstation och en tv till , ingen skitvagn detta inte :P
        Sov gott Friends

RSS 2.0