Merry Christmas

Julveckan är här.. :)
Vi har haft en ur mysig helg tillsammans med barnen.. Förra helgen när dom firades fick dom nya skridskor i present.. Överlyckliga över det så skulle det självklart åkas i helgen.. Så i lördags kväll åkte vi till skogstorpskolan där dom spolat is.. lite vackligt dom första åken men vi skulle ABSOLUT inte åka hem för det.. JAg och magnus frööööööös massor.. Sen blev de lördags mys som resulterade i att två av oss TOK somnade i soffan.. :)
I söndags morse var det första vi hörde, gå upp nu.. vi ska till isstadion och åka skridskor.. haha! Roligt att dom gillar det så mycket.. såå sagt och gjort så åkte vi till isstadion för att se barnen åka.. Mycket duktigare båda två bara efter en dag.. Riktigt kul faktiskt =)

Denna vecka är ganska lugnt planerad faktiskt.. kors i taket i och med att det är Jul veckan..
Vi ska vara hemma om kvällarna och fortsätta renovera badrummet på nedervåningen!! Så ska jag slå in alla klapparna sen har vi allting färdigt inför Julafton och Juldagen.. sköönt de ska bli att åka hem till mamma och pappa och bli ompysslad till max med min STORA mage :D


Här kommer lite Julbilder hemmifrån oss :)


Undrar vad det kan vara i paketen ... .. :)

 


Waaaaaaaaaaaaaaaht, det var nya skridskor ... KOLLA :D

Vårat köksfönster lyser fint :)

Såhär ser vårt Glögg fat ut, Vi älskar glögg :)

Dålig bild tyvärr.. Men silverljus och Svarta stjärnor där 1234 står :)
Nu är alla ljusen tända..

Fönstret i Vardagsrummet där den största stjärnan hänger.. 
Jag bara älskar den här stora fina vita stjärnan :)

Och så vår stora kandelaber som också blivit pyntad :)
Lite smått och gott hemmifrån oss!!

Ha en bra dag!


Makeover - Tvättstuga

Som ni vet så gjorde vi en uppfräschning av vår tvättstuga för någon vecka sen..
Vi är super nöjda och det känns genast lite roligare att ha ordning och reda på saker och ting där inne!!
Tyvärr blev de lite luddiga bilder för jag hann inte med när dom rev ut allting ur rummet..
men ni ska iaf få se litegrann .. :)
 
Den bänken stog inne i hörnet med tvättmaskinen under.. det vita skåpet var trasigt så mycket dö utrymme som ingen blev gladare av.. Golvets färg kan man kräkas åt...
 
Allt detta fula blev alltså så här fint när man fick maskinerna brevid varandra och en svart bänkskiva över med ny rund fin diskho.. :) In med en svart ryamatta som täcker hela golvet och rummet blev som nytt.... :)


Jag tycker bara det ska bli sååå skönt att ha tillgång till både vatten och vädringsmöjligheter när bebisen har anlänt.. Skötbords bedden ska ligga över tumlaren, så sitter det ett skåp precis ovanför där man kan ha alla tillhörigheter :) Bild på det kommer sen!! 
Vad tycker ni ?? :D

Graviditet & Halsbränna

Hej hej.. dagarna går och jag hinner med allt, förutom att skriva här.. :)
Jag liiiiiiiiiider av en enorm halsbränna mina damer och herrar, det är värst om nätterna men håller också på under hela dagarna.. Kanske därför jag e helt slut och inte hinner skriva här.. Det är iaf väldigt jobbigt och jag vet inte hur detta ska sluta om jag ska ha sånna här besvär i 8 veckor till...

Som många av er redan vet så läser jag väldigt mycket bloggar.. just nu följer jag mest dom som är gravida eller kanske nyss varit gravida.. är vell kanske inte så konstigt nu när man själv sitter i samma båt så att säga :)
Man läser så otroligt mycket, och jag tror inte på allt jag läser.. men vissa saker är väldigt nyttigt att få veta.. och man får faktiskt en hel del tips om saker och ting som ska ske..
(det är inte bara en massa skit)  :)

Jag läser om en tjej som heter Sofie, hon shoppar hur mycket som helst till sin lilla bulle, jag kan inte fatta hur dom ska hinna använda allt :) Haha! det är faktiskt helt sjukt vad saker dom har inhandlat.. :) Och sånt får mig att må bra, för jag har VERKLIGEN hållt mig i skinnet och lagt band på mina shopping fingrar, det absolut nödvändigaste är inhandlat men inte en pryl mer än det.. det blir mer sen när man vet vad det är och när den växt lite grann... För då ska ni få se på Shopping :)

Lite TANKAR om just min graviditet är...

Att det varit och är, enormt mycket rörelser.. det rör sig hela tiden och jag känner bebisens flera gånger om dagen.. (det känns som ett bra tecken)

Jag har sovit ganska bra om nätterna, tills typ nu.. jag har vaknat vid 4-5 och bara behövt kissa en gång per natt.. Nu sista veckan har det blivit värre om nätterna.. med både kisseri och denna vidriga halsbränna som håller mig vaken... Igårnatt och inatt var de hemskt :(

Jag kan bara ligga på sidan och sova.. inte rygg eller mage (har jag inte kunnat på väldigt länge) :)

Jag kan fortfarande ha väldigt mycket av mina gamla kläder, köper bara ”mama byxor eller mama leggings, för att jag absolut inte klarar av att det trycker över magen..

Och vissa mornar mår jag jätte jätte illa.. Precis som i början av graviditeten men då kräktes jag ju hela tiden.. Nu är det som att jag näst intill är spyfärdig tills jag stoppar något i munnen.. kan handla om en enda apelsinklyfta 7 på morgonen :) hehe konstigt hur man funkar.. förr om åren åt jag ALDRIG frukost, nu skulle jag inte överleva dagen utan frukost..

Så har jag drömt väldigt, VÄLDIGT mycket under alla dessa 7 månader.. Jag drömmer om helt sjuka saker vissa nätter.. Har tagit upp detta med min barnmorsta flera gånger och vissa gör tydligen som jag, att man drömmer massa "dumma" saker under hela graviditeten.. Jag försöker att inte tro eller tänka på allt jag drömmer men vissa nätter har jag bara vaknat och gråtit som ett litet barn så Magnus fått lugnat mig och förklara att det bara är drömmar.. :)

Förra veckan drömmde jag 3 gånger att jag kommer föda för tidigt.. i mitten av Januari redan..
Vad tror ni, kan det stämma ?? :)

Oj va mycket text de blev.. Dags att avrunda!!
Jag börjar iaf bli tyngre, jag suckar högt så fort det är nått.. haha! Det är jobbigare att röra sig, ibland är det väldigt väldigt långt ner till golvet.. :) men mest är allting riktigt BRA.. Jag har inte mycket att klaga över, jag är jätte nöjd med allt som har varit under denna tid.. Det ända just nu är ju den förbannade halsbrännan.. men kanske har jag tur att det försvinner snart....

Vi är nu i V.32 och det är endast 8 veckor kvar.. I måndags var vi och mätte magen, allt såg bra ut.. följer kurvan exemplariskt och hjärtljuden är jätte fina!! Jag börjar mer och mer tro att vi ska få en liten flicka..
Vad tror ni det är ?? :)
Om nån av er läsare har nått ni vill fråga så gör gärna det, det skulle vara kul :)




Josefine har bett mig om en magbild..
den är inte bra, men det är iaf nånting :)
Taget för en vecka sen, synd det blev så mörkt men titta vilken Tjoooooooooooockis jag är ♥
Ha en bra dag!!



10 December

Heej, Jag ber om ursäkt.. denna vecka skulle ni fått en massa inlägg, massa fina bilder och jag skulle varit väldigt aktiv.. Istället har jag sjuknat om.. Legat hemma helt deckad i 2 dagar nu.. men imorse ringde jag läkaren.. hade ont i hela ansiktet.. Fick komma dit direkt och som jag misstänkte var det Bihålsinflammation.. Så peniciliin i 12 dagar och någe annat till näsan.. kuuuuuuul..
Känns som jag aldrig varit så här mycket sjuk.. men men tur det inte är allvarligare grejjer..

Det är som sagt den 10 December idag.. Det händer ju MASSSSOR idag!!

Sebastian fyller 9 år, Gratttis till tusen underbara unge, du är Bäst! och jag hoppas du har en underbar dag!!

& jag har namnsdag dagen till ära :) Grattis till mig!

Idag jobbar jag också den sista dagen heltid för nu träder mitt havandeskap in då jag bara ska jobba 2 timmar om dagen.. Weehoo!

Och så åker min Morbror till Thailand och blir borta en hel månad..
Gaaah va avis man blir :) Trevlig Resa till er..

Jag ska ladda batterierna över helgen och hoppas jag är frisk till nästa vecka!!
Ha en bra helg mina läsare..

Kalasande hela helgen..

MÅNDAG MORGON och jag lever..  
Vi som planerat en massa, förberett, handlat och planerat in allt in i minsta detalj tillsammans med Wilma inför hennes barnkalas hon skulle ha i Lördags.. Hon har varit så förväntansfull och pratat om alla hennes kompisar varenda dag.. Så lycklig över att ha kalas hemma och få vara den prinsessan hon verkligen är :)
Hon hade bjudit 8 stycken till sitt kalas och pratat om denna lördag hela, hela, hela veckan..
Allt skulle bli så där perfekt..
och så kom bomben.. . 2 timmar innan alla skulle komma i lördags vaknade jag och var helt ihjäl.. jag mådde så dåligt och var verkligen ett vrak.. jag fick panik över hur vi skulle göra med allt och försökte ända ut i fingerspättsarna att anstränga mig till det bästa.. Magnus hade städat och fixat överallt, jag pallrade mig upp och gjorde Wilma fin som jag lovat henne.. Det fanns inte på världskartan att ringa runt till 8 barn en timme innan och ställa in, Skrutt hade blivit så ledsen.. Men kalaset gick super bra, och skruttan var såå nöjd.. Dom hade jätte kul.. Jag la mig och vilade så fort huset var tomt på barn.. Min syster och hennes kille med son skulle ju sova hos oss i Lördags kväll för att vi i Söndags skulle fira barnen och Magnus tillsammans med släkt och vänner.. Jag mådde mycket bättre på kvällen och kunde till och med njuta av Tacosen vi åt .. :)
Vi hade en himla mysig kväll tillsammans med syster.. satt och mös framför tv,n och pratade i flera timmar.. enormt kvalitetstid som jag verkligen har saknat..
Barnen lekte till sent, ibland förstår jag inte hur dom orkar.. dom hade så roligt, och Melvin var en tuffing och sa att han skulle sova inne hos Wilma.. (vi trodde inte riktigt det skulle funka) Men såklart de gjorde det :) Så duktiga barn!! Tack för allt Syster & Peter , en underbar kväll tillsammans med er..

Såå helgen har varit bra ändå, fast jag fortfarande kan känna mig ledsen över att bli sjuk just en så dag som i lördags så är det ju inget man kan styra över.. Sebbe blev allt med krasslig som dagen gick igår.. Så har älsklingen legat med feberfrossa hela natten inatt.. Bara att hoppas att inget resulterar i någon vidrig Vinterkräksjuka för grabbarna mina..

Ha en bra dag!

Idag fyller Wilma 6 år :)

Idag fyller skruttan år, herregud va tiden går..  stora tjejen nu ju.. Hon blev så glad imorse när vi väckte henne på sängen med sång och tårta :) Hon tyckte hon fick för många paket, haha! vilket barn tycker det?? Hon blev iaf jätte glad och mer än hälften av alla saker är redan invgda, alla nya kläder sitter på.. Platttången har vi plattat med.. vi har pysslat med glitter lim och nya pennor.. så har vi sminkat oss och haft massssa smycken på oss :)

Igår fick jag ett brev hem med posten.. Där stog det att
JAG ÄR BEVILJAD HAVANDESKAP... haha.. Så skönt.. Jag jobbar fulltid endast i 8 dagar till.. :) Men jag ska faktiskt jobba fullt till jul tror jag.. jag mår så pass bra och vill inte bara gå hemma och glo så jag ska stå ut.. men att veta att pengar kommer in och att jag kan vara "ledig" om jag vill vara ledig.. helt underbar känsla.. Hela jullovet ska jag vara hemma med barnen och bara gotta mig i denna havandeskaps grej :) haha!!

Vet ni förresten att jag bytte gardiner precis nyss för TREDJE gången i vardagsrummet.. hahaDet måste ju vara graviditeten.. jag blir inte nöjd.. vad jag en har gjort och bytt med har det inte kännts rätt.. men nu äntligen känns det bra iaf, bättre än innan och så här får det nu se ut denna jul :)

Nu ska jag och Wilma ut en massa ärenden, handla både det ena och det andra inför helgens kalas..
Hoppas jag hinner uppdatera senare med lite bilder..

Ha en bra dag!!




RSS 2.0