I made it

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)
Äntligen så klarade jag de där PROVET!!
har numera skärdgårdsexamen - förarintyg på sjön .. haha
Riktigt skönt och få det ur världen och ha i bakhuvudet , att jag kan .. jag kan ju faktiskt om jag vill .. eller så var det så att vi ska kunna dessa fråger efter en 14 veckers kurs :) enormt skönt iaf!

såååe nu blire att fira med öl . maddes påhitt .. ganska bra för övrigt.
Made joinade mig på jobbet idag en stund .. kaffe å cigg + en jävla massa skitsnack som alltid =)
hade massor att göra idag , men det känns ändå som att jag hunnit med det mesta.
Imorgon kväll blire packa väskan , för snart sitter jag och anna på planet ner till Tunisien med en fet blodymary i handen .. Ljuuuvliigt.
såå in i duschen . have a nice day! Tjing

.

PANIIIIIK
Klarar jag det eller inte .. ??

Tunisien

HEj HEj HEj.

Dagarna går .. fortare och fortare .. snart Juni .. Juni i mitt huvud är Sommar..
Sommar får jag redan på Fredag .. bokade resa igår och tar en tripp till TUNISIEN med Anna på fredag!
Ska bli enormt skönt och bara sola , bada , dricka lite öl , läsa bok å bara vara .. inte ta ansvar för någonting , inte tänka på allt skit och jaa helt enkelt ska jag bara ha det AS BRA =)
Mammas födelsedag i Söndags var bra , vi åkte båt till Västerås och lunchade , sedan var det middag på kvällen med släkten på Järnbergska vid Radermachesmedjorna , enormt trevligt!

När man nu har läst runt lite så sammanfattar jag gårdagens måndag till en deppdag , många som inte mådde bra och bara ville gå i ide .. Det var trisst , jävligt trisst igår .. det blåste satan och ös regnade hela dagen .. jag hade satt mig i en strulig ssituation så det fanns bara en cykel som fordon hemma.. ja men självklart tänkte jag , jag cyklar till jobbet .. haha trodde jag! inte i de där vädret , vägarna är ju desutom avstängda överallt , så inte hade jag cyklat runt hela stan för att bara bli blötare och blötare .. vid 9 snåret tog jag en TAXI , hur bekvämt som helst .. kanske inte det billigaste alltenatviet , men men .. otroligt bra att dom finns! väl ute på Firman stog ju min bil och bara väntade på mig :)

åter till DEPPET .. dom där jävla APORNA .. det är så mycket HAT , så enormt mycket hat till Djurgårdarna så man mår illa .. så har dom tur och vinner en match och tror nu att dom är världsbäst , jaaaaa inte ofta dom slår AIK , därför denna glädje .. men det var inte sista matchen mot oss .. ni är ÄCKLIGA och kommer snart få stryk ...

haha jag känner mig som en liten ganskter när jag skriver om dom , men agressiviteten i mig så fort jag tänker på idioterna bara stiger .. det luktar illa , riktgit illa..
Jaa. Jag ska hinna med att fixa en hel del nu innan fredag.. på jobbet alltså! allting ska ju vara klart en vecka i förtid och det ska jag börja förbereda nuuu . Ta hand om er // Malin

Vägra Vardagen

Heeej .
Vägra vardagen var precis det jag gjorde i torsdags .. lämnade inte min säng på17 timmar. Jag var så enotm jävla as sjuk .. fick magunfluensa .. - är der de värsta man kan få ? .. aah helt sjukt iaf så som jag mådde .. spydde absolut hela natten .. det var inte ens timmes mellanrum mellan varej gång.. hade jätte ont i ryggen och magen 'typ' träningsverk för att man tog i så mycket när allt skulle upp! Jaja mor och far kom tillochmed hem från båten , det var rart av dom .. mamma var lite orolig för mig där ett tag!
Igår mådde jag bättre men ändå inte best. Men sedan länge tillbax i tiden så hade vi bokat att ha firma fest igår .. jag pallrade mig dit enormt seg och livlös .. skjuttsade alla pojkar ut i skogen där det vaknades PAINTBALL
hur kul som helt att kolla på hur dom betedde sig! Sedan in till stan där det var tipspromenad till hemlig ort :)
Vi hamnade i en festlokal där vi lekte vidare .. jag skulle absolut inte dricka en droppe igår , men det tröööt i tarmarna så det började efter ett tag slinka ner en eller två , kanske tre kalla :) Vi hade iaf enormt as kul och efterfestade hemma hos dennis till en bit efter 4 imorse .. Det började Ljusna när vi öppnade dörrarna och självklart så påbörjade vi en promenad .. det är ju en bit att gå ifrån stenby .. men det behövdes inte .. upp med tummen bara så löser det sig .. hahaa jag gick hem med stephan och staffan .. jag sa vi liftar .. nee skärp dig .. jag sa jag har liftat många ggr i mitt liv och har alltid lyckats att få en bil att stanna .. det kan gå upp till tre bilar , men sen stannar någon .. så najjs för inatt stanna en bil på mitt andra försök .. grabbarna trodde dom skulle dö! men tack tack tjejen me as ful bil .. haha
Sämre mådde jag imorse .. vilken jävla huvudvärk .. inte sköönt .. men det har gett sig nu ..
Imorgon fyller mammsen år så jag ska uppvakta henne i båten hela dagen .. sen vaknas det Mors Dags Middag med släkten vi 7 taget .. much mys! nu ska jag skjuttsa partyprissen Johan till Haget .. skräll att det är fest där tonight..... :D  - Livet är en fest!

Det du gjorde i natt förklarade allt ...
You wont me , Yeeeeeeez

haha - ha en bra lördagskväll - KRAMAR

Say What ?

Undrar om du gör rätt eller fel ..
jag tror iaf att du skulle må bättre i längden med mig vid din sida ..
Du gjorde ditt val utan att säga ett ord
Jag önskar dig lycka till med livet ..

- Det man inte kan få vill man ha . . . . . Det man inte vill ha får man .. .
Say What , Say What ?  Gat YA


CP Prov

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN va arg jag är .. sa ju att ingenting tydde på att jag skulle ha turen med mig att ha flytet ikväll .. missade på tre frågor av 50 .. hur fan lyckas man .. nu måste jag till västerås igen och skriva OM nästa vecka .. så pissigt , sååå jävla pissigt!
de här med plugg har aldrig varit min grej , det här bevisar verkligen att jag ALDRIG ska plugga vidare!
Den hatiska känlsan jag har inför just ett PROV är obeskrivlig .. hatar det mer än .. ja jag vet inte vad!
Usch .. Fuckshit är mitt ord för denna dag . fuckshit vilken promenad jag ska gå nu ... HEJDÅ

Smärta

Heeeej.

Har verkligen inte tid till att sitta här , men absolut heller ingen ORK till något annat .
jag mår som ett pissarsel , har gjort de länge nu .. jag har ont precis överallt.. Huvet all the time.. Halsen , hostar som en galning .. Ryggen värker , mår illa och har ont i magen konstant .. feber och förkyld . sov så jävla illa inatt också .. meen man ska inte klaga sägs det .. men man måste ju få klaga .. inge kul längre ..
& så enooormt mycket att plugga . snart skriver jag prov - JÄTTE SNART!
borde plugga , plugga plugga plugga .. meen det är så sjukt tråkigt . ingenting tyder på att jag ska klara provet , absolut ingenting! allt går emot mig just nu .. usch . vissa dagar känner jag sån glädje och mår verkligen hur bra som helst .. andra dagar vill jag inte ens gå upp ur sängen , sån ångest över saker och ting . Sånna dagar har jag haft typ 1 vecka nu .. inge roligt alls.
Farmor ligger kvar på sjukhuset också .. var hos henne nyss!
Det ringde hela morgonen imorse.. Syrran började ringa 6 .. jag var galen vid 9 när inte en enda kund hade ringt .. men hade typ hunnit med 10 samtal ifrån syrran , mamma och gunnar .. fuck that..
Jaja ska vell inte ta ut alla mina agritioner här inte . Syster och jag har iaf haft en relatift bra dag när jag tänker efter .. om jag var fullt frisk så hade den säkert varit ultimat!
Mammsen kom in och visade sig .. skit fin .. precis nyfärgad och klippt = Pingla!
men näää malin - ta dig nu i kragen och plugggga så du klarar detta ikväll..

Wish me luck

Lååång Helg

HEj HEj HEj.

Onsdag Fredag Lördag .. oj oj oj ..
Dags å lugna ner sig lite ? :) .. en enormt låång helg har det iaf blivit..
Sjuk i veckan så har typ varit "ledig" väldigt länge nu . Onsdagen var iaf VK som jag och emil säger .. Världsklass med andra ord! hade himmla kul , började redan på Grappa där vi var på After Work när Erica var tvungen att visa legg när hon skulle köpa cider .. jag skrev ju i förra inlägget att jag inte får visa på systemet .. kul grej .. kvällen blev bara bättre och bättre då anna styrde upp för krök.. Harrys var najjs , träffade mycket gött folk och stämmningen var GOd!
Torsdagen blev då väldigt slapp med kinamat hemma hos anna och mycket mys!
Fredagen var otippad. hade helt andra planerna som gick bra i kanske 5 timmar .. sen pajja de skiten också , men jag ska börja om och nu ge gärnet .. gled då över till en vän där det fanns fler vänner att umgås med.. några kalla men absolut inte 3,5 som erica säger .. jag tvingade absolut inte med erica sanna simone och madde till tordan .. det var mycket dom som ville dit och självklart så bangar inte jag!
Lördagen tillbringade jag i sundbyholm med Mor & Far , much mys! sedan hem i all hast för att byta om och få i mig något som förbättrade allting.. snabbt över till Anna Jansson för fest .. kul där , skönt att inte vara me samma gammla vanliga all the time . Kul där sen ner till de där jävla LOTUS .. jag kan inte med stället .. i vilket fall så fick jag typ panik när jag änlände .. bara svart , precis överallt .. hittade ingen och stället var inte ens halvfullt.. Kvarten efter väller det in folk , hittade då många kändisar .. var helt okej men det roligaste var nog iaf när jag träffade simone vid typ 3 inatt utanför mig .. ett gott skratt förlänger livet .. dont say more. . :)
Söndag och jag är jättte jättte sliten .. e trött , sur , orkeslös .. ja allt .. ingen motivation till någonting .. här sitter jag och har verkligen hur mycket som helst att plugga , Måste Måste verkligen .. Skriver ju fan prov den här veckan ..
Jaja hyr nog en film nu och pluggar imorgon istället ..
Inte världens roligaste inlägg men shit happens!


" jag är svag för den här situationen "

ha de bra - MALIN

Konvicted

HEj HEj HEj

En sjuk maliin börjar kanske bli en frisk ?
Aah är iaf tvingad till att få i mig ett par kalla denna kväll ..
Kul när det står i Oxens horoskåp. . . .

" Dagen bjuder på en inte så helst lätthanterlig situation,
Lämna inget åt slumpen - och akta dig för att sänka garden. "

haha ska jag ut å slåss ikväll återstår ju att se ..
Var förövrigt på systemet nyss för ANDRA gången i mitt liv ..
OCH har ALDRIG fått visa legg .. haha cool jag e .. ne vill faktiskt visa ..

jaja have a nice day! - Akon & Jag

Glassbåt

HEj HEj HEj.

ååå jag vet att erica tycker jag e as töntig som inleder mina inlägg med dom 3 hejjen .. det bryr ju inte jag mig om , haha joo lite .. lite töntigt men mycke kul..
Jaja helgen .. i fredags blev det film .. kul å hyra en porrfilm lixom , å självklart i mitt namn .. en stor miss i filmvalet , och denna gång var alla överens ,  hur lyckas vi .. varje gång är det protester inför valet , men inte i fredags .. alla måste omedvetet, vetat om att de va as mycke sex och resulterade i hård porr .. haha
Lördagen var lugn .. till en början .. Var på båt kurs några timmar på förmiddagen och latcha me en segelbåt , jag e lite mer för motor , men det var okej .. sedan hem å städa å pula lite .. visste inte riktigt hur sugen jag var på fest .. Men jag blev övertalad om att åka ut på sjön .. en stor fest på en ö därute .. jaa så blev det .. skulle bli hämtad i Sundbyholm av 'nån' absolut ingen aning om vem .. men in till hamnen kommer det en rääser och alla tre boysen skriker MALIIIN .. haha jag satt ju och avnjööt en stoor öl som jag sedan svepte för att hinna med galningarna ..
Det är verkligen helt sjuk .. jag har aldrig åkt så fort i hela mitt liv .. båten var före första as liten , ja ba hur ska jag få plats .. men visst jag å rickard trängde oss ner i baksätet .. man satt så sjukt nära vattnet .. aah det går inte å beskriva den där färden .. säg att det gick i 45 knop och det är typ 90 km/h med bil .. förstå 90 på sjön as nära vatten med en full förare .. haha jag skrek som en jude .. ajja enormt glad över att jag överlevde den färden ..
Väl ute på ön var alla as fulla , MEN det tog jag igen snabbt.. vi hade kul allt annat är historia..... :)
Söndag , jättte jättte seg och mådde inge bra! låg framför tv,n å slööa ett bra tag innan jag begav mig till anna för att lira lite bingolotto .. ingen vinst å ingen glädje ..
Måndag .. mådde piss när jag vaknade imorse .. men bara att kliva upp för jag skulle skjuttsa farbror till sjukguset .. allt där gick bra är ju bara sån sjuuuuk väntetid hela tiden .. jaja 2 timmar hade gått och vi skulle då upp för att säga hej till farmor , hon har ju tydligen blivit inlagd i all hast denna helg.
När vi väl är där inne får jag panik .. det är den sista jag har kvar .. alla har ju dött ifrån mig känns det som .. så låg min älskade farmor där helt hjälplös .. .. usch . hon sa - Malin gråt inte , jag ska klara det här .. var inte ledsen jag e snart hemma igen .. aah det tror jag på , hon e så stark och bra .. men jag fick verkligen jätte panik när jag såg henna idag .. grät några litrar men ingenting hjälpte .. febern steg och jag åkte hem från jobbet .. har legat precis hela dagen .. strö kollat tv,n och typ sovit flera timmar .. känner mig bättre nu på kvällskvisten men inte på +
Imorgon är det bara att kliva upp igen för att hjälpa Farbror med det han behöver ..
såååå livet rullar på , mycket i huvet .. Skriver ju snart prov också .. knappa veckan kvar ..
har insett att jag har världens sköönaste säng , love it .. skulle verkligen kunna sova flera dagar!
nu ska jag tända massa ljus och bara vara , bara ligga här i min säng och fösöka må bra!
kanske skulle jag äta en glassbåt också .. haha jag stog typ å valde i butiken kanske 10 minuter , hur kan man ens behöva välja .. Glassbåt är nog nått av de godaste . aah faktiskt  , Pröva!
Over And Out - Malin

Trygg

HEj HEj HEj.

Denna dag har mycket att ge ..

Natten var händelserik och enormt mysig .. helt sjukt vad ensam man blir såfort man blitt 'singel' .. kan fan inte sova själv .. drömmer å härjar hur mycket som helst , är som en sombie när klockan väl ringer .. skönt att ha någon brevid sig när man väl ska somna in .. trygghet , trygghet .. det behöver absolut inte handla om sex å så hela tiden .. det är tryggheten jag söker .. Jaja mys var det!

Har precis avslutat ett samtal med min Madeleine efter 55minuter från min mobil , vääärt ? JAAA!
vänskapen till henne får kosta mitt liv .. .

Har fått reda på en hel del annat idag , känner mig ganska lättad , har sakt mitt och vad jag tycker och tänker .. jag tror det var ganska bra att individen fick höra det .. hoppas nu bara att beslutet som tas blir bra och att livet blir det bästa!

Kvällen , var erbjuder denna fredags kväll .. det får vi se ..
have a nice day everybody! - Tjing

Crap

HEj HEj HEj.

Vädret är ostabilt i Eskilstuna.. inte bra. vi har ju träning .. missat fett me träningar nu dom här två veckorna .. mitt lag i kubb har ju en jätte viktig match i slutet av juli.. jaja hoppas på bättre väder.
Igår blev de häng med Ida Booooberg , en mycket sköön brud! Hängde i sundbyholm och där slank det ner några kalla .. mycke najjs! träffades en stund på stan idag .. kan har varit den roligaste fikan på länge .. spelade absolut ingen roll vilket håll vi kollade åt , det var kaos åt både höger och vänster .. riktigt kul. Simone slank förbi och berättade typ sin livshistoria också .. ganaksa sköön 89,a för övrigt , haha!
Det har precis bjudits in till barnkalas hos sandra wisen .. . hon har precis flyttat hemmifrån och ska ikväll bjuda på saft och bullar .. inge lillgammal hon inte .. :D

Åter till verkligheten så är ju individerna med två ben och 'någonting i mitten' såå jävla späda! alla är precis likadana .. spelar ingen roll om man träffar nån som e 20 eller 30 , 40 , 50.. alla har ju samma problem ..
är det ganska livets gång .. att traggla samma problem , aldrig kunna vara riktigt nöjd .. mm de e nog så ..

Vännorna är iaf det bästa.. jag å erica satt å kolla gammla kort på datan igår .. sjukt gammla bilder , men så kul man haft under åren .. mycket i bakhuvudet .. SPEDET alias tom är någon jag har kännt länge , mycke festande men också en hel del vacker vänskap .. hitta fet bild på han när han är i sitt Ezze .. :D
Jaja kommer lite sköna pics på moisen också ..

Det finns så mycket att säga , har blivit en hel del crap talk today .. så jävla najjs! haha dom skulle bara veta , eller hur Bsim ? =) Nuuu ett låångt bad med Lars Winnerbäck i högtalarna sedan sussa kudde!
Grymt långa dagar när man är Kontorsansvarig , haha .. be om visitkort - dom e as snygga.
Måste ge ERICA en rad i bloggen också  , hon e totalt bloggTORSK , mobba henne om ni vill . haha
Puss å Hej


Spedet 
Bove drar fet min ..
239002-23
Maliin och Enkan drar Goose ..
239002-22
Sommarn då Ida var hemma .
239002-21
Jenny & Ida - oj oj oj
brudarna
Den dagen Anna flyttade till Tyskland
studenten
Kan ha varit den Bästa dagen i mitt liv ..


Stingray

HEj HEj HEj.

haha Anders Timell heter han som alltid säger så .. lyssnade på mix när jag åkte till jobbet å då sa han det , han e fan klockren .. riktikt cool kille =) lyssna vettja.
Jaja då sitter man här , idag igen .. det är lugnt och skönt men telefon härjar lite då och då.
Har nyss ätit en god frukost macka med min Chef ( alltså min pappa ) .. han e så söt , ringde å väckte mig 9 och sa att han hade handlat macka och undrade vart jag var .. ibland e de så enormt skönt och bara ligga kvar i sängen och veta att - allt löser sig! Mmh Pappa e bäst!
Igår var jag på kurs , asså det e så jävla kul,  jag skulle vilja gå 20 sånna kursen - NOOOOT -
är jävligt lack på skiten .. MEN igår gick det faktiskt bra .. bara för att Madeleine och Anna hjälpte mig att plugga!
Stort tack till er .. . Snart är det slutliga provet .. vet inte om jag klarar det .. men ska iaf försöka och göra mitt bästa.
För er som inte vet går jag en BÅTKURS , det är typ att ta körkort på sjön. klarar jag det, har jag alltså Skärgårdsexamen.. hahaha de du SASSA! mobbbare :)
Är riktigt sugen på att skaffa båt .. det e enormt skönt att dra ut med en båt mitt i sommarn och bara driva..
har hittat en liten tuff  "dröm" .. men det är riktigt dyrt .. pratade med far idag om lån å grejjer .. han e glad över att jag e så intresserad , men han tycker också att det e mycket pengar .. MEN vi får se hur det blir =)
Ikväll skulle det ha blivit kubb kväll .. määhn Nej vädret håller inte .. jag har nu ett annat förslag och messat runt de .. haha ingen har svarat .. kanske var det ett väldigt dåligt förslag .. Brudarna e taggade nu .. alla vill göra saker hela tiden .. vissa har ju fuckat ur vissa kvällar och då anser vi dom COOOLA brudarna att dom som banagar e lesbiska .. haha eller hur erica ? :D

Musik e någonting som ligger mig varmt om hjärtat .. kan aboslut inte sitta hemma utan musik på .. mor och far har tillåmä köpt en cool cd spelare till vårt nya badrum .. igår kväll när jag tappade upp ett varmt bad satte jag på peter lemarc på cd,n han e vell gryym . aah verkligen! låg där och bubblade i typ en timme och bara njööt till dom fina texterna .. direkt in på rummet och nötte Akon .. haha jag har lite blandad musik stil .. men det e bra! fatta å lyssna på samma skit varenda dag . . man måste ju kunna variera och ta till sig olika stilar - enligt mig =)

usch sitter å skriver bara en massa skit!  idag igen , skräll .. =)
ha en bra dag ni som läser mitt skit . här ska arbetas..
 Ericas kommentar om mig var - Hon är en hårt arbetande affärskvinna! de ni .. haha erica.cool.se
/ Den rosa :D

Bästa

HEj HEj HEj.

Man är 20 år och har världens bästa vänner och familj.  Tack till alla som var med och gjorde min 20 års dag PERFEKT och MINNESVÄRD... tack tack tack bästa ni!

det finns massor och skriva , massor och säga .. men det finns inte riktigt tid och ork idag .. absolut inte igår heller .. fy fan va bakis jag var .. helt sjukt .. när jag vaknade visste jag varken ut eller in .. det kunde ha varit november och snö ute .. jag hade bara accepterat det .. var så enormt borta .. haha mår bättre nu!

lägger ut lite bilder från i lördags men skriver mer imorrn .. är otroligt omtumlad just nu så jag återkommer!
MAMMA & PAPPA - TACK för precis allt ..

En stor Bamsekram till min älskling!
& GRATTTTTTIS ericcca på din stora dag =)


här kommer pics ..


239002-17

239002-16

239002-15

239002-14

239002-13

image11




Bowling

HEj HEj HEj.

Idag är det fredag , skapligt väder och skön sommar outfit.
Ikväll vankas det bowling med firman och en massa god mat.. jag och 12 karlar , kan inte bli bättre .. men alla e så jävlans bra på bowling .. dom e ju så starka så de blir strike hela tiden .. får se hur det går för mig :)

Igår blev det en ny hårfärg .. Det känns så fräscht att sätta sig ner i klippstolen och låta dom mixtra med det är bra på! igår blev det också en till PARKERINGSBÖTER .. man lackar ju verkligen ur .. fick 1000 spänn uppe i stockholm förra tisdagen .. å sen igår 400 där jag bor .. så knäckande allting , jag såg bötern typ två minuter efter hon hade skrivit den .. LACK!

jaja imorgon är det min dag! haha jag e alltid lika extas när jag ska fylla år , pappa bara skrattar åt mig .. men alla år har jag verkligen varit jätte nyfiken på vad som är i paketen .. men i år är det inte så , jag bryr mej verkligen inte .. va bara lite knäckt över att ingen , ingen hade frågat vad jag har önskat mig förns igår kväll då erica frågade .. vad har dom kokkat ihop .. .. . . :)

Ne Fakturering väntar ...
Have a nice day / Malin

Frihet

HEj HEj HEj.

Ännu en underbar dag i mitt liv..
jobbat 8 timmar och mår hur bra som helst .. har uppvaktat min morfar och farbror idag! kände mej helt värdelös .. morfan fyllde år i söndags och jag glömde faktiskt och ringa , han fick rosor av mig idag :)
Och farbror gunnar har precis kommit hem från sjukhuset , han blev välkomnad hem med rosor han också , jag gillar faktiskt rosor ..

sååå har jag varit och inspekterat en flyttstädning som mina pärlor har gjort otroligt bra .. ni är bäst anna & emma!

Ikväll har det varit vårstädning i vår förening där vi bor .. det har jag aldrig vart med om förut .. det var frivilligt och Självklart ställer jag upp :) har krattat och burit en massa .. ganska trevligt och träffa alla grannar .. synd bara att vi kommer bli vräkta på söndag efter min lilla tillställning , haha skämt och sido ..

Läste precis WISENS blogg , hon härjar sönder mig .. . nöter mitt namn i bloggen .. se här ...

* Erica var väl den som var nyktrast i lördags och Malin den som var minst nykter om man säger så.. Det var typ kebabspår efter Malin på asfalten.. haha!

* Varför glömde GUD ge mig mer pigment? Får ju order av Malin att jag ska sola imorgon kväll så att jag får lite färg.. Hon tycker att jag är kritvit..

*På lördag fylller Malin Gardell 20 år och då ska hon firas ordentligt.. Undrar vad vi ska köpa :) Hon säger att hon vill ha en BÅT.. Jaja, det blir det nog inte från oss i allafall.. Då spricker budgeten ganske mycket :)


Maxar mig brutalt :D .. haha skööning sasse!
Jajja nu tjatas de om KUBB idag igen , får se vad jag styr upp ..
ha det underbart  / Tonårsflickan Malin



Önskar ibland att allt bara kunde vara normalt och vi kunde göra precis som vi ville .. .


Valborg

HEj HEj HEj.

Då vare Bloggdags på ericas order :)
jag själv anser att valborg inte är nån stor grej , självklart är det najjs och umgås med vänner och kanste ta ett glas vin eller så. men valborg har ju typ blivit 14 åringarnas afon , då ska man ge gärnet .. hm  ?! fattar inte riktigt de där .. polisen sätter in mer styrka och är berädda på allt en sån här kväll , det tycker jag e hel sjukt .. jag ska inte säga att jag e bäst .. jag har också varit ung och supit som en bäver på just Valborgsmässoaftonen.
igår var det enormt mycket bråk och fylla som alltid , varför lixom , Varför just sista april ??
hmm , slut ältat om det ..

Vi drog iaf ihop ett gäng och åkte hem till vår allas DANIEL ANDERSSON =)
mycket mycket trevligt till en början , sen blev alla fulla och då gick det trevliga över till As kul . haha det var verkligen det .. alla härja , drog fet tequila , dansa hejdlöst och var helt enkelt jävligt späda .. :)

det finns bara en som kan ge kommentarerna som daniel ger ..
hur glad blir man inte när man kliver inanför dörren och han stannar upp , kollar på mig och säger
- Men shit va snygg du e  .. och ger mig en bamse kram , såklart man blir glad :)

Gurra , Larsson , Cleas och några fler var där .. riktigt najjs för övrigt .. fick mig ett riält snack med larsa igår .. vi kom förövrigt fram till att vi kännt varandra i 7 år .. ganska coolt ändå , men Micke kände sig då väldigt gammal när han förstog att det faktiskt var så ..   Dom hade även en polare från Miami me , å han prata bara engelska .. asså jag får PANIK . jag e så jävla dålig när det väl gäller .. haha jag kunde typ bara säga sexyboy .. enligt erika iaf .. jaja det finns bildbevis på att han iaf tyckte de va kul =)

Tillslut skulle alla ner på stan .. vi hamnade då på Grappa , men jag var inte i mitt Esse så att säga .. lite väl päist så vi drog vidare till fucking Jalla Jalla som toppar listan med att vara SÄMS .. Eller Jalla Jalla och lilla elefanten får Dela den platsen , så jävla störda .. jaja , efter det besöket hem till Mike som fyllde 22 .. kul å träffa lite folk där , men jag kilade snabbt hemmåt ... lite seg i kolan där vid 2 tiden ..

Jaaa . ni förstår säkert att efter alla dessa bravader mår malin enorm bra .. Jag delar självklart med mig , och hoppas ni kan må lika bra som jag efter ha sett alla dessa bilder . . . .

h?r ?r vi snygga ..

jag och miami Sexy boy , haha

bacto and erica

dans

syskonk?rlek

jag dansar sönder Oskar Kanmert :D

h?r limmas det. . .

?vertaggad

folk

poas

RSS 2.0