Gott Nytt År

GooodMorgon
Resultatet ifrån igår är att jag fick 90 på första serien..Och 94 på andra. Detta innebär att jag för sista gången detta år har bowlat. Faktiskt riktigt missnöjd, haha :)
Jag vaknade iaf imorse och är heltaggad på vår lilla resa.. Idag åker vi till Branäs jag & Magnus.. Ska bli riktigt roligt och vi båda är förväntansfulla.. Vi skulle tydligen bli mottagna med Gulasch soppa , Jäger & en Stor stark.. Det låter ju inte helt fel.. det skulle också vara väldigt kallt där uppe.. -25 grader , buurr.. Men det är vell bara att klä sig..
Bla bla , nog om det.. här har jag inte tid att sitta.. Jag försöker och ha det bra, så gör ni detsamma..

& jag önskar er redan nu.. ..


GOTT NYTT ÅR !!
  
Många Kramar Malin


Tonight .. :)

Ikväll är inte vilken kväll som helst.. Vi ska ta med barnen och bowla.. :) Sen ska vi äta på Resturang.. Barnen ska vara hos sin mamma över nyår så vi kände att något skoj måste vi göra ikväll.. Så har dom ju jullov nu också.. :) Båda barnen gillar att bowla jag själv börjar ju gråta direkt när det går dåligt.. men ikväll.. ikväll ska jag göra mitt bästa och kan näst intill LOVA er här att jag kommer över 100.. Sist när magnus fyllde år gick det ju helt åt skogen för min del.. men redan nu känner jag mig het inför kvällen .. :) Återkommer med resultat!!


 

Och så såg jag dom här kitty kloten på nätet.. haha, tänk om Wilma fick syn på dom.. :)


The Best of Sony Ericsson

Just det, det måste ni ju få veta.. Min mobil gick ju sönder dagarna precis innan jul.. Och jag bestämde mig för en ny modell som jag ville ha.. självklart så fanns ju inte den hemma så jag fick gott vänta.. Igår hade dom fått hem den.. så just nu i min ficka ligger en ny Aino... ganska snygg faktiskt :D


Julfirande fyllt av kärlek..

Hej igen.. Nu ska ni få läsa lite om hur bra vi haft det i jul.. Har ju självklart inte hunnit uppdatera någonting, det är ju som vanligt :) Nu har jag tillochmed fått bukt på alla bilder och har dom på ett och samma ställe..
Vi börjar med Tisdagen.. då enligt traditionerna åt vi lunch med grabbarna på jobbet och hade sen julklappsutdelning.. Tisdagskvällen tillbringades hemma med vildarna.. då vi också klädde granen :) Onsdagen var vi faktiskt lediga, vi sov länge och njöt av frukosten i flera timmar.. Vid lunchtid kom Magnus alla syskon och pappa. Dom skulle fira barnen i efterhand och sen leverera julklappar.. Mysigt med besök av dom :) Kvällen tillbringades hemma framför tv,n då det var uppesittarkväll.. Vi spelade Bingolotto och trav , tyvärr utan vinst.. Torsdagen den dagen vi alla väntat på så länge.. Självaste Julafton :) Vi startade dagen med tomtegröt och varsit paket som fanns i strumpan.. Efter lite fix hemma och massa kvalitetstid på självaste julafton så var vi äntligen på väg till mina föräldrar för att fira Julafton med släkt och syster.. Vi skulle träffas där alla 14 stycken vid 14 tiden :) Efter Kalleanka och Glögg, massa god mat så kom ju äntligen den efterlängtade jultomten.. :) det första Wilma sa var - Jag vet att det är du Johan! hahha.. om vi skrattade.. :)  Men massa julklappar till alla barn och även till vuxna så var det också dags att inviga vad man fått.. Det har inte varit så här fint väder eller så här mycket snö på väldigt många år, på just julafton.. Så vi klädde på oss varmt, släpade ut dom nya pulkorna och alla barn och gick till pulkabacken.. Så himla kul hade dom.. Julaftonsnatten avslutades som vanligt i kyrkan på midnattsmässa, jag tycker det e så himla fint och fridfullt just med den mässan, har varit på midnattsmässa varej julaftonsnatt i flera år nu.. men i år var den tyvärr lite långdraget och val utav präst kunde nog varit bättre.. Kanske var det för att Magnus fick jordens skrattanfall mitt i allt, och att flera rader fram och bak började skratta åt han gjorde att det inte kändes som förr.. :) Wilma somnade efter halva tiden, hasse bidrog också med lite halvflummiga saker som gjorde att sebbe, syrran och peter också tappade skärpan.. hahaha, vi får se.. jag får nog aldrig med mig Magnus igen.. Fredagens juldagsnatt hölls på Centro, bra drag där & kul att träffa så mycket folk..
Sammanfattning av denna underbara JUL får - Väl Godkänt.. :)
Här kan ni följa oss med lite bilder..


Vi börjar med ett väldigt fint syskonfoto..

2 stycken busungar som har kul :)

Julaftons mat hemma hos Mamma & Pappa

Besök av Tomten :)

En överlycklig Wilma, kolla hennes blick.. :)

Weehooo Wilma & Melvin fick varsin pulka..

Bus Bus Bus .. :)

Mina finaste killar :)

& sist men inte minst en bild på mig & älsklingen..

Må så gott
Kramar Malin


Update..

Hallå där efter julveckan.. hoppas ni mår lika bra som jag!
Jag ska redogöra våran jul men först ska ni få lite bilder ... :)


Ser ni dom 2 stora älgarna ?

Skogspromenad när det var 18 minus ute..
Desutom i en ny Helly :)

Vår fina gran hemma :)

Ännu finare när det är mörkt..
Varma Kramar ifrån Malin


Juletid

Hejhej efter helgen.. vilken helg alltså.. Det var ju som ni redan vet fest i fredags.. ett julbord utan dess like.. vissa var gladare än andra om ni förstår mig rätt.. Det blev faktiskt inte alls som jag hade tänkt mig.. men kanske e sånt man får ta.. Redan nu vet jag hur vi ska ha det nästa år, punkt slut :)

Lördagens förmiddag var katastroff.. jag mådde så himla dåligt i flera timmar.. räddaren i nöden ringde och skällde ut mig för att jag sov tills klockan var halv ett och vi skulle ha träffats senast tolv... Världens bästa mamma är vad hon är.. Hon hämtade mig och vårat lördags projekt var ju att hitta varsin julgran.. Självklart hugga en egen , som man gör varje år :)

Vi åkte ut på hennes jakt mark där hon jagar min mamma för att "sno" en gran.. :) Vi åkte runt i bilen och letade i evigheter.. det var -16 grader ute så inte fick hon ut mig ur bilen inte.. efter 1,½ timmes letande träffade vi på Helge och hans kompis.. 2 Skiiiitstora älgar alltså.. riktigt kul faktiskt.. Efter det gav vi upp och åkte in till stan.. Vi besökte Plantagen och ett annat gran ställe som ligger brevid Max där varenda gran såg FÖRJÄVLIG ut.. jag har aldrig sett något liknande faktiskt.. och det var som hysteri.. alla skulle tydligen ha en gran i lördags 5 dagar innan julafton.. sick in hell.... Folk släpar ju hem vad som helst, det var helt sjukt.. Jag och mamma blev ju självklart väldigt frustrerade och båda såg skräcksenariet att behöva ha en jävla plast gran hemma och förstöra hela julen..
I hela mitt liv har vi haft riktig gran, desutom väldigt fina granar varje år i och med att min mamma är som profisionell i ämnet..
Tillslut så stog dom där,  2 PERFEKTA julgranar.. En till mamma och en till mig :) Lika fina som i disney filmerna (tyckte vi) Sån lycka det var att hitta varsin gran.. TACK Statoil.. Världens bästa Statoil..

Hela lördags kvällen spenderades hemma hos mamma och pappa.. så himla mysigt med en helkväll hemma hos dom.. God mat och massa mys.. Jag och mamma hjälptes åt och klä granen som belv jätte fin..

Och i söndags spenderades dagen mestadels hemma men också för att uträtta dom sista ärendena innan Jul... Jag inhandlade en julgransfot och massa annat skoj, det blev också 2 julklappar till, till barnen.. Sen fick jag faktiskt efter en hel veckas längtan träffa min ÄLSKLING... :D men bara en liten stund.. han var tvungen att åka till karlstad med lastbilen så han kom hem på riktigt igår.. 11.50 hämtade jag honom på tågstationen :) Ingen var gladare än jag..  Slutligen så storstädade jag hela lägenheten i söndags, damsög och torkade golven överallt.. rensade också min garderob, bäddade rent och tvättade all tvätt :) Visst att det kan vara lite jobbigt och städa, men seriöst.. hur glad är man inte efteråt?? allt luktar gott, vart man än ser så är det fint.. jaa känslan går inte att beskriva..

Igår kväll stog det bara 1 sak på schemat.. det var MYS. Jag lagade tacopaj till min älskling, Vi drack glögg och tog en kvällspromenad.. vi tända också det fjärde ljuset i staken.. (en dag försent) Men de gjorde inget.. :)
och nu är det bara 2 dagar kvar till afton.. vilken häftig grej.. Idag ska vi äntligen hämta barnen :D Gud så härligt det ska bli, undrar om vi klär våran gran redan ikväll.. Bilder kommer, hade lite problem med uppladdningen men det kommer :)
Ha det lika bra som jag / Kram Malin



Julbord & Glädje :)

Heejhej!
Idag är jag så där fruktansvärt glad och bara älskar mitt liv.. jag älskar dessa dagar då man är hur glad som helst hela tiden.. Det finns inget och klaga på, allting är bara sjukt bra.. jag är superglad och riktigt daggad inför ikväll då vi ska ha julbord med jobbet.. Det är bara en enda grej som fattas annars skulle denna dag vara fulländad.. det vore om min andra hälft var med, då skulle jag vara den lyckligaste människan på jorden.. Jag önskar inget hellre än att Magnus hade lurat mig för att sen komma upp som "gubben i lådan" ikväll på festen och överraska oss.. Jag saknar dig hjärtat..

Nu till något ännu roligare.. JULKLAPPAR.. igår kväll fick jag ett ryck och började slå in klapparna hemma.. jag satt där i min ensamhet och hade tv,n på i bakrunden.. jag gjorde fina paket och tiden rann iväg.. jag får ett sms och ser då att klockan är 23,20.. haha , där har jag setat på golvet ensam i vardagsrummet i flera timmar och inte haft en aning om vad klockan är.. Jag hade ju en plan om hur denna kväll skulle bli.. Att vi drack massa glögg, lyssnade på julmusik, åt skinkmacka och hjälptes åt med att slå in klapparna.. Jag & Magnus.. Men tyvärr så krascha det planet ganska kraftigt.. :) Idag har jag inhandlat en julklapp till Mig & Magnus ifrån "Tomten".. En gemensam sak som jag inte kan avslöja ännu.. Vi har sagt att vi inte skulle köpa några julklappar till varandra för att istället lägga pengarna på thailands resan.. men jag kunde faktiskt inte hålla mig :)

Nu ska jag förbereda massa inför kvällen!
Trevlig Helg på er.. Kram Malin

Garage

Att uppskatta ett garage.. Jag har hela tiden tyckt att det är onödigt att vi betalar extra för att ha ett garage på gården.. det har bara stått massa önödigt tjaffs som lika gärna kan stå i förrådet.. och våra cyklar typ.. nån gång ibland när vi har åkt bort utan bil så har vi ställt in bilen där.. Men till saken är att nu när det e kallt på mornarna och man inte vill skrapa rutor eller borsta massa snö så har vi bara kopplat i motorvärmare och det har ju självklart varit kanon bra och skönt varje morgon med en varm bil.. Nu när snön kom så fick man iaf skotta fram bilen fastän den var varm innuti med hjälp av motorvärmaren.. Så jag tänkte att det är värt att ta dom 2 minuterna extra och backa in bilen i garaget så man slipper allt detta.. . . .. Jaaa, och det har jag nu gjort i 3 dagar och är typ som överlycklig.. Det är så jävla skönt, den e varm, den e inte snöig och alla grannar hatar en när man kör ut på mornarna (avundsjuka alltså) Jag är superduper glad över att vi har garage nu :) Tänk va många som står och sliter med sina bilar varenda morgon.. och jag, jag bara kör.. :)


     Härmed hissar jag Garaget!!

Yesterday,Today and Tomorrow

Just det, vi var ju på handbollen igår.. En riktigt rolig match där det var högt tempo och hände massor.. Desutom ta igen ett underläge med 4 bollar och sen VINNA matchen över sävehof hemma var bara mäktigt.. Riktigt kul att se faktiskt..
Ikväll ska jag och se på Sebastians Julshow i skolan.. det ska bli härligt, sen ska jag hem till mamma och låna symaskinen.. har lite att reparera och förändra :)
Och imorgon så är det FEST... Julbord med jobbet här på firman som tydligen jag håller i.. :) Det ska bli Quiz tävling, Tips promenad, Öl hävar tävling och en massa annat skoj.. 22 stycken är vi.. Det ända som är helt åt helvete är att min älskling inte hinner hem.. :( En firmafest utan han finns ju inte i min värld......

Nu är de iaf frukost..
Kram Malin


Helly

Hihi.. Igår skrev jag att jag hade bestämt mig.. Och ni förstog vell då vad som skulle ske? Ett inköp av en ny Helly :D I'am Happy..



Typ sådär ser den ut, med en fräck mörk rosa färg..



Ha en bra dag i nordanvindarna!
Kram Malin


Nyår i Branäs :)

Nyårsfirandet är Klappat & Klart.. Över nyår ska vi åka till Branäs.. :) Jag och Magnus ska åka dit och bo tillsammans med Björn och Tess.. Åka lite bräda, Äta gott och Fira in det nya året.. jag känner på mig att det kommer bli helmysigt.. Desutom är jag överlycklig över att inte sitta hemma och gå ner på Eskilstunas torg som man gjort i så många år.. Hoppas det är massa snö där då..

I och med denna tripp har ju jag självklart i sikte att inhandla en ny skidjacka.. Jag vet, jag vet, jag vet att man inte behöver ha en ny varje år.. Men nu var de länge sen sist.. :) Jag har aldrig köpt skit grejer och har aldrig nöjt mig med en everest jacka att åka i.. Tyvärr, men när det blir riktigt kallt eller storm och divese verse så ska det vara kvalite på grejerna, det är faktiskt skillnad på jacka och jacka.. så enligt mig ska det vara HellyHansen.. Jag har nu förbrukat 4 stycken helly jackor under min karriär, hahah! Och nu känns det som att det är dags för den 5e.. MEN det kostar pengar, jävligt mycket pengar.. Så jag har hela tiden tänkt att jag får nöja mig med en typ everest jacka i år.. Innan jag igår besökte KanotCenter där den hängde.. den perfekta, snygga & sköna HellyHansen jackan som det stog MALIN på.. jag stog och tänkte länge, jag kunde inte avgöra om min plånbok fixade det.. så jag hände undan den tills idag!!
MEN nuuuu har jag bestämt mig.......

Ikväll är de Handboll som gäller.. Guif - Sävehof ... Typ som Pava - Emil , hehe..
Ha en bra dag. Kram Malin


Good news

heeej.
jag är lättad, herregud så skönt att få beskedet från mammsen.. ingreppet hade gått jätte bra, det såg fint ut runt hjärtat så inga problem kring det.. Nu misstänker dom allvarligare magsår som satt sina spår vid magmunnen , kan tydligen vara därför hon får sånt tryck och kramp runt bröstet.. kanske inte så bra det heller, men allt är bättre än hjärtat.. Jag är så lättad och glad, kan inte riktigt beskriva.. och så snöar de också, det snöar massor!! :D Snö gör mig glad.. det är så fint ute.. Nu ska jag jobba till 16 tiden sen ska jag och pussa på min mamma.. 
Kram Malin


09,03



En helvetes måndag...

Vilken dag, vilken jävla dag..
telefonen ringer 06,26.. det var min pappa.. innan han ens han säga något sa jag, du ringer för tidigt och väcker mig, jag brukar gå upp 06,50...
Han säger: - Vi är på Akuten......
En stor fet klump i magen och jag satte mig upp ur sänger och frågar hur är det med mamma?? Jag visste ju att det var något som hade hänt med mamma.. Hon har varit dålig ett tag nu och har problem med hjärtat.. den 27 Oktober 2006 fick min mamma en allvarlig hjärtinfarkt, hon opererades akut mitt i natten i Örebro.. efter en lång rehablitering så var hon på benen igen och allting har varit bra..
Förra veckan hade hon massa känningar om att någonting inte stog rätt till.. Hon blev inlagd men alla prover visade bra resultat.. så hon blev hemskickad.. Men igår hade det tydligen varit en helvetisk natt för mamma så det fanns inget val, bara att åka upp igen.. direkt skickad till hjärt intensiven där dom kopplade på en massa maskiner.. Men proverna visar förtfarande ganska bra.. Nu blir det iaf så att dom går in med kamera och kollar vad som är på tok.. detta ska nu ske vid 9 tiden idag.. om typ en kvart alltså.. Mamma ringde mig nyss och var lite rädd för ingreppet men jag förökte att lugna henne.. Allting måste gå bra, det måste det verkligen....
I och med allt detta strul en måndag morgon då inte pappa han till jobbet så sa han, skynda dig dit och släpp in lastbils mekanikern.. Visst sa jag och skyndade mig massor... Ut i bilen OCH den går inte igång.... FAAAAAAAAN vilken panik jag fick.. Så jag hoppade på cyklen och cyklade hem till mamma för att ta hennes bil, FAAAAAAAAAAAN då hade dom tagit den och pappas extranykel till hans bil var inte hemma... Vi löste iaf det.. Så kommer jag till jobbet... FAAAAAAAAAN 2 stycken sjuka, hur löser vi dagen.... aah ni kanske inte förstår hur det kändes, men herregud vilken måndag.. Allting löser sig ju alltid, men vägen dit känns väldigt lång ibland..
Med vilja och kämparglöd så klarade jag av dagen.. Jag tog mig tid och åkte till Wilmas dagis för att se på deras lucia firande, det gjorde mig väldigt glad.. att träffa barnen och se hur duktig hon var på att sjunga.. Jag skulle också unna mig lite egen tid på Tunapark och TACK gode gud för det... Så hittade jag efter 4 års letande, ett par snygga sköna fodrade skinn stövlar.. :D
( det ögonblicket gjorde mig lycklig... ) 1000 kronor fattigare så åkte jag hem och mötte upp underbara Ida och Jossa.. Vi åt en pizza, vi drack Glögg, vi tände Ljus & vi snacka en massa skit.. Jag behövde det verkligen, tack tjejer...
Idag mår jag riktigt bra, jag känner mig så där stark.. Att vad som nu än händer, och vad nu mammas ingrepp visar så klarar jag det, jag klarar det här.. Jag fixar allt.. Ikväll ska jag till mamma ett par timmar sen ska jag bli bjuden på mat hemma hos Anna, Gud så härligt..
Resten av veckan är självklart hektiskt.. plenerad till fullo och jag ska ju faktiskt hinna med att styra upp allting tills på fredag då vi ska ha Firmafest & Julbord på jobbet..
Men ha en bra dag alla, Kram Malin

En lördagsmorgon..

Jaaa ni, jag kan fortfarande inte förstå att vi sålt allt i vårt sovrum.. :)
Iaf så har helgen mycket att bjuda på, ( som alltid har man ett fullspeckat schema ) Igår kväll var vi med barnen på kalas hos Nicke&Hanna då Nicke och Charlie har fyllt år.. Jag hade köpt super gulliga kläder till charlie, små baggie jeans i storlek 86 , förstår ni hur gulliga dom är.. Var en väldigt trevlig ikväll i deras fina hus.. Idag skulle jag och Magnus ha en heldag ensamna och bara mysa massor innan han åker imorgon.. Vi skulle ner på stan och hinna med diverse annat.. istället blev han tvungen att hämta lastbilen i Karlstad idag, så jag har nyss skjutsat han till tåget.. Nice lördag, not.. Men han kommer hem redan vid halv tre så ikväll ska vi vara hemma och laga en god middag sen ska jag ska nog ta och utmana honom i Singstar :D
Och imorgon ska jag på Dop då Meja ska döpas, sen blir de lucia fika med brudarna.. Låter de som en mysig helg?? Det tycker jag de gör.. :)

Trevlig Helg till er
Kram Malin

SÅLT!!

Hahaha.. Allt är sålt, shit alltså.. haha kan ni fatta?? vad har jag gjort.. nu har vi inga sovrumsmöbler kvar :D
En och samma person köpte allt.. helt sjukt bra ju, så man slipper ändra annonsen 10 gånger.. Jag e superdupernöjd medans min karl bara skrattar och tycker jag e lite halvtrög.. :D Nu är det bara att invänta en vit hemnes sen är de klart.. Jag har sagt det förr och säger det nu igen, I love BLOCKET!


Malm

Hörrni, Vi har bestämt oss för hur vi ska ha det i huset sen.. alltså inte Malm det vi har just nu.. allting i Ek.. Det ska ändras på, jag har lagt ut en annons på Blocket med alla våra sovrumsmöbler, lite halvtråkigt är det ju.. jag köpte ju en sänggavel och två sängbord i augusti och överraskade Magnus när han var borta och jobba.. men men det kan inte hjälpas, nu ska alla nyanser gå i Vitt.. jag ska ha Hemnes, thats it.. hoppas bara att detta kan bli sålt! Är det någon här som är sugen på lite Malm saker i Ek.. det finns 2 byråer, 2 sängbord och 1 sänggavel.. bara att höra av sig :)



 
 

Köp Köp Köp.. :P
Kram Malin


Vem har namnsadag idag?

Hoho.. Nu kom jag på att det är den 10 December.. Vad är det med detta datum då?? Jooooo jag har ju namnsdag :D idag är det MALIN.. Grattis till mig :)

Malin är ett egennamn och kvinnonamn och en nordisk form av det hebreiska namnet Magdalena, som betyder "kvinna från Magdala".
Malin var ett av 1970- och 1980-talens största modenamn. Populariteten tog fart när filmerna om Saltkråkan visades för första gången i svensk TV och fortsatte sedan att öka under lång tid. 31 december 2005 fanns det totalt 48 255 personer i Sverige med namnet, varav 40 678 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 344 flickor namnet, varav 190 fick det som tilltalsnamn.
Namnsdag 10 december, tillsammans med Malena.

& då ska ni nu få veta att mina föräldrar döpte mig till Malin efter hon den Malin i Saltkråkan :D

Blodröda naglar

Jag bara älskar den här feelingen när allt är på Topp!
Därför listar jag lite good stuffs :P

* Jul - Jag älskar Julen..
* Nyfärgat hår som idag är väldigt ruffsigt uppsatt :)
* Nymålade RÖDA naglar.. (Offcourse i Juletid)
* Jag har på mig en svart fin klänning och en mysig Sjal..
* Igår drack vi massa Glögg hemma och myste i soffan hela kvällen!
* Ikväll ska vi vara hundvakt till mina föräldrars hund Emil :)
* TheVoice.se bjuder på väldigt bra musik denna Torsdags morgon..
* Min mamma e hemma ifrån sjukhuset, ingen e gladare än jag!
* Vi har bara en enda julklapp kvar att inhandla..

Det är väldigt mycket mer som känns helt underbart i nuläget.. and i love it..
 

     

     

 Må så gott / Kram Malin

 


Livet Leker..

Hejhej gud va tiden går, redan torsdag.. :) Jag måste ju berätta om våran skit bra kväll i måndags när Magnus fyllde år.. Vi åkte direkt efter jobbet upp till Södertälje för att uträtta ett ärende.. Det gick bra och vidare åkte vi till Stockholm för att besöka HeronCity.. där mötte vi också upp min älskade syster och hennes kille.. Mys! Vi bowlade där sen åt vi på en resturang.. och självklart så unnade jag min älskling ett par öl för att det var hans dag, så att jag skulle köra hem (därför drack jag isvatten)... Kanske var en dum idé?? hahah! Darling tog vatten över huvudet och ställde till med den ena scenen efter den andra och vi hade enormt kul.. Det hela slutade med att Karro & Peter följde med oss hem till Eskilstuna en måndag för att festa till det lite.. Vi kom hem vid 23 och verkligen öste till halv två kanske.. efter både ballongdans och skrik efter hyresvärden som bor under oss så går denna kväll verkligen till historien.. Vi hade verkligen kul i måndags och Magnus lär sent glömma sin 32 års dag! :)

Denna vecka har varit lugn och skön, i tisdags mådde jag inge bra och sov säkert 20 timmar av 24.. Men nu är jag bättre, igår var vi och kollade på bil.. ja vi ska köpa en ny, det bara är så.. jag e så trött på min silvriga gamla saab så jag vill skrota den med det samma.. Men vi får se när en ny inhandlas, har inte hittat den där perfekta ännu, man har så mycket krav.. men ska det vara så ska det.. :)

Bruuuudar, jag stryker glöggkvällen iaf denna helg.. Som jag sen tidigare visste var det väldigt många som inte kunde joina.. och så var de nå Hoffmaestro på Raw imorgon också.. Men jag lovar att vi ska hinna med det innan Jul! Nästa vecka är jag helt jävla ensam.. :'( Magnus ska åka iväg och jobba utomlands en vecka, och jag bara haaaaatar det.. jag har absolut ingen kontroll alls om något skulle hända, plus denna enorma saknad.. när det har gått två dagar känner jag mig döende, men jag ska försöka att hålla god min nästa vecka :)

Ha en bra dag!
Kram Malin

Grattis Älskling

Idag fyller min Darling 32 år.. Grattis i mängder till dig!
En morgon med massa presenter och tårta på sängen och ikväll ska vi hitta på en massa tokigheter på Heroncity :)

& självklart en sång... - Idag är ingen vanlig dag för det är Magnus födelsedag, Hurra Hurra Hurra..


GRATTIS Hjärtat på din 32 års dag :)

 
 
 


KALAS

Igår var det Sebbis tur att firas. Han fyller egentligen på Torsdag den 10e men då är han hemma hos sin mamma. Så vi firade honom igår istället. Samma visa som i Onsdags så serveras det tårta, sång och paket på sängen.. Han blev superglad över alla presenter och invigde varenda pryl genast.. :)

Sen var det bara alla förberedelser innan massa folk skulle börja storma ín..
Vi hade nämligen ett mega stort kalas för alla dom tre decemberbarnen igår..För släkt och vänner :) det kom en massa folk och barnen fick superfina saker.. vilken dag alltså.. Tack alla!

Nu ska vi ha lite andra advents mys här hemma.. det doftar så gott.. Den första skinkan är nämligen i ugnen.. så här blir det skink macka och julmust tíll kvällsmat.. :) i like..
Imorgon fyller min darling år, jag har precis nyss slagit in alla presenter.. så roligt. Sebbe står inne och sjunger SingStar (som han fick igår) & wilma sitter med mig i köket med sina nya skridskor på sig.. desutom spelar hon spel på sin alldeles egna Kitty dator.. :) hehe.. härligt att dom använder vad dom får iaf..
Ne nu måste skinkan ut.. Trevlig Kväll // Kram Malin


GRATTIS GUBBEN ( i förskott ) på din 8 års dag :)

   


today is a good day

Wooho fredag.. veckorna går så otroligt fort :) snart är det ju julafton.. bara 20 dagar kvar nu.. Idag är en riktigt bra dag, sånt känner jag direkt när jag vaknar.. och imorse väckte älskling mig så där som bara han kan..
Ikväll ska det handlas massa hem.. allt som har med kalas att göra :) & så ska det bakas hemma, vi ska förbereda tårtorna inför imorgon.. Det ska bli mys, så ska vi ju faktiskt gratta sebbe imorgonbitti och låtsas att han fyller år :)

Nuuu måste jag jobba, jag hoppas verkligen jag kan jobba halvdag idag! Ska ju åka och handla presenter med svärmor också :) jag tjatar och tjatar på chefen (pappa alltså) om att sluta tidigare.. tror det ska funka.. han brukar ju offtast säga ja..
Ha en bra dag alla / Kram Malin


krasch

jag har väntat så länge nu.. så himla länge.. jag visste att det skulle komma, en dag kommer det.. och det kommer inte lite, det kommer mycket.. det kommer bli en stor jävla krasch... ( och jag brukar inte ens svära.. )

jaa det löser sig ju alltid det med, men framtiden då?? jag e sån jävla tänkare... ( nu svor jag igen )
Det kommer och bli bra.. jag vet det, jag har ju kännt den där speciella känslan och vet att de ska vara så här..
Men när man blir så där nollställd.. då vet man inte ens något om den där framtiden..

Hoppas och tror, men mest önskar att allt ska bli så där bra..

PRAG

Prag Here We Come :) haha det e så sjukt, jag har bokat en resa till Prag för 11 personer.. det var så äckligt billiga biljetter så vi bestämde oss för att åka på en konferans resa med jobbet! Ska bli jädrans kul faktiskt att besöka Prag, jag har aldrig varit där, men att bara göra något tillsammans ska bli roligt..
Det ända som är, är att det är i Februari.. Vi åker den 4 februari till den 6e.. Och så åker ju jag & Magnus till Thailand den 14e februari.. blir väldigt mycket att flyga då ju.. Men jag vet inte, kanske e bra det att ta allt på samma gång.. Kul ska det bli iaf.. :)



Kram Malin

Glöggkväll

Jag har tänkt länge nu om jag ska styra en glöggkväll hemma hos mig med alla tjejorna.. det är ju så mysigt.. jag tror att jag och madde gjorde så förra året också.. :) Men till saken är ju att när alla kan?? Aldrig!! alltid är det någon som är bokad, någon som jobbar eller något annat.. hur gör man.. man skickar en inbjudan och sen får man se vilka som kan komma?? Tänk om jag blir sittandes själv då? haha va snopet det skulle vara.. ja vi får vell se hur jag gör.. skulle vara nästa fredag, kanske lördag isånnafall.. Massa tjejer, massa glögg och massa vin .. :) Vad tycks ?

- 7,2 grader

Åååh så kallt det är ute, det är så skönt och friskt.. jag har väntat på det här länge nu.. Jag älskar kylan :)
Idag fyller ju skrutt år.. Hon blev så glad imorse när vi kom in med tårta och paket till sängen. Hon började leka direkt med sakerna hon fick :) Ikväll blir det massa mys hemma och så ska vi laga tacos som wilma har bestämt att vi ska äta på hennes dag. Så fick alltid vi göra, välja maträtt den dagen man fyllde.. så det för jag vidare nu till mina "bonus barn" :)  ha en bra dag!
Kram Malin


GRATTIS SKRUTTAN på din 5 års dag :)

    


Tomorrow

Imorgon fyller lillskruttan 5 år.. Wilma förstår inte riktigt när Onsdag den 2 december är, hon är helt exalterad över att fylla år så hon blandar ihop alla månader och dagar, Hon säger att hon ska få hundratusen kilo paket.. haha! hon är bara för söt.. men jag tror hon har snappat att det faktiskt är imorgon hon fyller år.. Vi ska fira med tårta och sång på sängen.. men sen blir de dagis som vanligt då vi ska fira alla tre med släkt och vänner i helgen.. :)

Jag försöker komma ihåg hur det var att fylla år när man var liten.. jag kommer ihåg en födelsedag, men vet inte hur gammal jag var, det var kanonväder den 5e Maj i Bälgviken, jag fick en jätte stor pool som alla badade i, vi åt hemmagjorda jordgubbstårtor som mamma och mormor hade gjort, det var den bästa dagen i mitt liv.. jag hade en rosa klänning med blommor på som mamma hade sytt, min syster hade likadan.. Jag glömmer aldrig den dagen.. vi sprang runt barfota i gräset och livet var väldigt okomplicerat.. jag tror faktiskt jag fyllde 5 år.. :) alla barn var nakna och badade i poolen, vi åt jorgubbar direkt från jordgubbslandet och det var verkligen en kanonfin sommardag i Maj.. det måste vart en tidig sommar det året..


Ikväll ska jag laga Kyckling & Ris med Currysås.. Mums!


Kram Malin


att komma hem med trorsorna ut och in

Hejhej..
Vilken crazy helg som just har passerat.. Till att börja med så var Bion i fredags verkligen skit bra.. synd bara att allt e slut nu, jag vill ha mer av Stieg Larsson, fler böcker och fler filmer.. trisst att det inte blev en fjärde..
Lördagen spenderades hos vänner och bekanta hela dagen när man var utkastad hemmifrån då Magnus skulle ha Grabbkväll:) Jag var bara hemma en stund och bytte om sen gick jag hem till Ida.. där Idas pappa också hade grabbkväll.. Kvällen bjöd iaf på en massa härligheter.. men som också avslutades på akutmottagningen!!
Slutsatsen av det besöket var vell att i söndags morse när jag vaknade frågar min karl, vad gjorde du igentligen igår?, du har trosorna ut och in.. haha! jag höll verkligen på att dö.. att hjälpa sitt ex till akuten då han förstört hela sin hand och sen komma hem med trosorna ut och in.. hm... Ja ni, det e tur att magnus är världens bästa och att man litar på varandra.. :) Och han exet då, trodde det var en barnlek som slutade med operation och gips,  herregud..

Till något mycket roligare:  1a ADVENT   :)
That lovely day.. Jag började pyssla med allt krimskrams och pynt vid ca: 11 tiden på förmiddagen.. Avslutade när middagen serverades ca: 19,00.. och den känslan.. den lukten i hela lägenheten av glögg och lussebullar, dom finaste stjärnorna som går att få tag i , i fönstrerna.. Julmusiken ifrån sebastians mobil :) Den underbara karln som låg i soffan precis hela dagen och granskade mitt arbete, haha! Den där känslan av att vara lycklig.. Den är oslagbar.. Jag tände ljus i hela lägenheten och bara njöt senare på kvällen, helt slut vad jag.. men så lycklig!

Jag ska fota mina fina stjärnor så ska ni få se..
Nu dricker jag julmust och lyssnar på julradio.se på jobbet!
Hur har eran helg varit ? Ha det bra, Kram Malin


RSS 2.0