Tapeternas djungel

Hej igen, guuud aldrig någonsin har jag haft sån beslutsångest över att välja tapet.. har alltid tyckt det varit kul och bara hittat den perfekta direkt.. nu känns ingen speciellt rätt.. bara för att man MÅSTE beställa idag för att få hem den till helgen..

Jag har letat och letat , inget som känns speciellt.. i sista sekunden fick jag iaf upp synen för en men visste varken ut eller in.. tog med mig katalogen för att visa Mange.. han sa , den kör vi på.. den är cool.. haha!!
Så nu har jag inget val tror jag.. som mange sa, vi kan ju tapetsera om sen igen annars om de inte blir bra..
men nu sitter jag och tänker på om vi verkligen gör rätt, haha! allting känns bara komiskt..

Vi får se hur de blir.. jag ska lägga tapetkartan emot väggen hemma och se om jag blir klokare.. det är lixom blommer på, jag e vell inte blommig?? haha..


dagarna flyger ifrån mig

Hej på er..
Dagarna går otroligt fort och jag känner att jag inte hinner någonting..
Jag vill hinna skriva en massa här och visa en massa fina bilder.. Vilken fint höstväder det bjuds på, super fint att solen lyser på alla gul/oranga löv :) Imorse var det riktigt kallt också, skönt att få dra på sig nya höst skor och skinn handskar..
Hemma känns det som att det inte händer ett skit fastän det gör det.. Vi målar och målar varenda dag men inget blit klart.. :)
Vilken dag som helst kan dom ringa om att luckorna är klara , då vill jag att allt ska vara KLART..
Idag måste jag verkligen beställa tapet.. då kan jag iaf tapetsera på fredag och det skulle vara underbart att hinna så långt..
En massa som händer på jobbet också, så någon lugn stund får man inte.. :)

snart snart är allt detta klart.. då ska jag bara njuta.. jag ska njuta över vilket fantastiskt jobb jag och min man gör.. jag ska njuta av det allt det vita.. jag ska bara njuta över förvandlingen varenda dag :)

Så här ser det ut hemma just nu :) haha!
man hittar sakerna i skåpen väldigt lätt iaf..



& Så här ser vårt nya golv ut :)


Idag ska jag Måla Måla Måla & Måla.. som alla andra dagar... :)
Men strax blir de lunch och tapet val..

Hoppas ni har en bra dag!


Hjärtljud på vår bebis ♥

Jag vet inte hur jag ska kunna förklara min/vår lycka med ord här på bloggen.. Men ÄNTLIGEN är det hög tid att berätta för er att jag har en liten i magen :)
Den 10 Juni kissade jag på stickan hemma och grät som ett litet barn efter 5 minuters väntan när jag såg ett starkt blått plus tecken på den vita stickan ♥
Nu ska 2 bli 3 och 4 ska bli 5.. :)

Både jag och min älskade Magnus är såklart lyckliga & förväntansfulla, vi ser så mycket fram emot bebisens ankomst som är beräknad till den 8 Februari 2011

Dom 2 underbara barnen som redan finns, tycker självklart också det ska bli kul med ett litet syskon.. :) Dom har spelat sten sax och påse om vad det ska bli för kön.. Wilma vann, så enligt henne blir det en lillasyster :) Vi ska inte kolla vad det blir, så det visar sig när dagen D är kommen..

Allting har gått bra hittils, men första tiden var verkligen förjävlig med tanke på hur mycket jag kräktes och hur illa man mådde varje dag.. Nu är det som dag och natt.. Mår inte illa, är inte trött.. Är bara lycklig och förväntansfull.. Visst kommer det dagar då ingenting känns roligt och att man känner av illamåendet, och det är ju bara början säger dom.. Om några veckor när man börjat gå upp massa i vikt och när ingenting känns roligt då kanske jag skriver annorlunda :) Jag tror faktiskt jag kommer ha lite nytta av att jag var stor redan innan graviditeten.. Andra väldigt smala tjejer kanske det tar mer på att gå upp 20 kilo eller mer..

Många vet redan om den glädjande nyheten men kanske inte alla som är inne och läser här.. Det kommer vell bli en hel del bebisfunderingar som blommar upp här på bloggen, så jag kände mig lite tvungen att meddela detta :)
Vi är redan inne i V.21 denna vecka så magen går inte att dölja längre :) Idag är faktiskt första dagen jag har på mig ett "mama plagg" ett par super sköna leggings från Hm som jag förmodligen kommer bo i :) inget som sitter åt eller trycker på magen!

Vi kommer precis ifrån Mvc där vi var på rutinkontroll och fick också då höra bebisens hjärtljud.
Man blir ganska överväldigad när man hör hur det dunkar.. Samma sak som när man känner sparkar, i början var det en konstig känsla, man visste inte riktigt om det var magen eller bebisen.. men nu vet jag garanterat att det är bebisen som härjar :) Rör sig massor varenda dag! Såå härligt att känna...

Jag ska inte trötta ut er med alla dessa känslor och tankar..
Hoppas bara att alla på jorden mår lika bra som jag gör ♥

OCh MAGNUS WESTERLUND min blivande man, Det finns ingen bättre i min värld
Du är allt och jag älskar dig gränslöst


11,16

Hej på er. Vår helg har varit riktigt bra trotts sjukstuga.. vi har haft det lugnt och skönt och hunnit pysslat massor hemma.. Magnus mår mycket bättre och är friskförklarad :) Min pappa har hjälp oss lagt golv i köket i helgen.. Vi är supernöjda och tycker det blev skit snyggt.. Igår började jag måla vitt runt fönsret.. så nu måste har vi tagit beslutet om att tapetsera om en vägg.. jag fick lite panik sist jag var och kollade på tapet, men nån måste vi ju hitta..

Just nu sitter jag och tittar ut genom fönstret på jobbet och ser hur det bara blåser massor ute och det ser super kallt ut.. man känner sig så där urrig och vill bara lägga sig hemma i soffan framför en bra film.. Istället sitter jag här och njuter av värmen i min nya tröja :) haha.

Massa som står på schemat den här veckan.. mycket som ska ske hemma, jag håller också på att planera in lite kvalitetstid med vänner, men det är svårt att få ihop det.. Jag kämpar.. :)


Sjukstuga

Kände mig krasslig redan igår, jag ville så mycket men inget hände.. Sov nästan mig igenom hela eftermiddagen på jobbet.. och slocknade direkt när jag kom hem.. Blää!!
Så kom min magsjuke man hem.. Min lilla älskling var likblek och jätte svag, stackarn.. Inatt tog han tag i mig och var som en kamin.. har aldrig kännt så varm människa.. Jag servade honom med lite piller men han är inte frisk för det.. Idag har jag mått lite från och till.. hade massa kundbesök inbokade så att vara hemma fanns inte på världskartan idag.. Nu känner jag mig lite bättre och tur är ju det..

Vi som skulle bort denna helg och fiska.. sista svängen med husvagnen.. skit tråkigt att det inte blir av.. Men man kan ju inte åka och fricampa om man är magsjuk.. :(

Vi kommer nog tillbringa denna fredagskväll i tv soffan.. Jag ska laga tacopaj och så tror jag vi hyr en bra film och bara myser.. Alldeles strax ska vi och hämta barnen också..

Vet ni förresten att : Idag är det exakt 3 månader kvar till JULAFTON..

Hoppas ni mår bra och får en trevlig helg!

Beroende

Solen skiner och jag känner mig glad!
Jag är beroende... helt beroende av andras bloggar.. jag bara läser och läser vad andras liv handlar om, och ser på fantastiska bilder..
Kommer jag någonsin ur denna värld??
Jag vill förändra.. jag vill göra om.. jag vill hur mycket som helst..
Just i detta nu vill jag bara hem och pyssla i höst solen och plantera dom nya blommorna.. Jag vill stor städa inomhus och så vill jag måla köket.. Istället måste jag jobba... har ingen jobb lust alls, man har sina dagar! Vi får se om jag smiter hem på lunchen och börjar pyssla :)
Imorgon tänkte jag bjuda på en massa bilder..


att ha lite tur..

Det är med att ha lite tur har ju verkligen inte drabbat oss på sistone..
Ni vet allt som hände med soffan och att det tog en fruktansvärt lång tid med hela den prosessen.. Efter det har det varit små saker som inte stämt in och man har fått tänka om snabbt, många gånger..
För någon dag sedan skrev jag om att en "nisse" skulle komma hem till oss och montera persienner.. Det kom en kille, 35 minuter för sent kom han.. och då hade han fel grejer med sig.. Det blev inga persienner den dagen.. :(
Jag skulle åka och hämta golvet vi har beställt.. När jag kom till Colorama butiken får jag höra av golvet inte har kommit, hon ringde upp leverantören för att kolla läget.. Då har det, exakt det golvet vi beställt och bestämt oss för, Utgått!!!! Haha det slår ju aldrig fel.. men det har ersatts med ett likadant golv, fast bättre och mer slittåligt eller vad hon sa.. OCH självklart dubbelt så dyrt... men vi löste allt det och golvet ska komma på TORSDAG..
Skulle det inte komma på torsdag har Colorama big problems.. för vi har hjälp med att lägga detta golv på FREDAG... så jag hoppas vid gud att det har strulat klart nu...

Alltid är det något.. eller hur?? Jag får glädja mig med att allting i min och Magnus väg alltid gått rätt till, vi har haft tur med väldigt många köp, vi har gjort många klipp och vi är väldigt lyckliga tillsammans.. så att det felar på lite små skit just nu gör mig absolut ingenting.. :) Jag har ändå världens bästa liv..

Nu måste jag hem och möta upp persienn nissen..
och ikväll kommer det desutom en kille från Proxdata som ska fixa min data.. har haft den inlämnad men fortfarande samma fel, så nu blir det ett hembesök av ett proffs.. Vi får se hur det går :)
Ha en bra dag


Renovering

I full gång är vi...
Vi monterade ner varenda lucka igår, alla lister och sockel är borttaget..
Redan ikväll ska vi börja måla..
Jag har sån energi, sån vilja att bli färdig med allt detta.. och det är så KUL .. allt arbete är bara så kul :) Idag blir det att titta på tapeter.. Nu kör vi :)


Home Sweet Home

Hej på er igen..
Nu är vi tillbaka på hemmaplan igen, efter en riktig kanon resa till Turkiet.. Vi hade det superbra med massa massa sol & bad, det var väldigt varmt på dagarna så badat har vi gjort med besked :)
36 grador i skuggan och 53 i solen, varenda dag.. inte helt fel när alla gnäller över att det regnat så dant hemma.. hehe! Jag ska visa er massa bilder från resan senare.. men idag har jag faktiskt inte tid..
Massa att ta igen på jobbet och så drar ju vårat Köks projekt igång redan idag :D

På lunchen ska jag iväg och hämta golvet som har kommit, och imorgon bitti ska vi lämna in alla luckorna till lackerarn.. det innebär att jag och älsklingen har en hel del att göra ikväll då alla luckor ska monteras ner :) Ser fram emot detta!!

För några veckor sen ringde jag och beställde persienner till vardagsrummet.. Ibland kan det vara så skönt att kunna dra för och få den där riktigt mörka känslan.. Solen lyser inte in på det sättet i rummet men det kan vara skönt iaf att få det riktigt mörkt mitt på dagen tillexempel.. så alldeles nyss ringde telefonen och redan i eftermiddag kommer dom och fixar det :) Jag hoppas de blir bra..

Plikten kallar, ha en bra dag..


KÖK

Har jag berättat för er om vårt kök?? Det är ganska snyggt gjort med alla lister där det döljs spotlights överallt.. Det är vitrinskåp med dold belysning och dimmer på varenda lampa, så visst har den som gjort detta varit duktig..
Det är också nya rostfria vitvaror, ismaskin och massa kul :)
MEN MEN MEN kvinnor och barn..
Luckorna är av FURU och Listerna är i EK, Furu och Ek.. passar inte så bra ihop, tycker iaf inte vi..

Men det första vi sa när vi var och kollade på huset dag 1, för mer än ett år sen.. var att vi skulle göra om köket, men att byta ut ett kök är ju väldigt dyrt.. Vi har nu kollat runt på en massa olika allternativ och har nu tagit beslutet att vi lämnar in luckorna på Lackering.. Självklart ska dom bli Vita.. Så målar vi resten av listerna själva.. Taket ska också få sig en dusch med färg.. :)

Häromdagen skrev jag ju också om ett Golv som jag hittat.. Tog kontakt med förra ägarn och frågade vart dom köpt hall golvet.. Det e nygjort och snygg tycker vi.. Så det skulle bli bra om man bara fortsatte med samma golv in i köket.. Det tog ca en timme efter jag hade pratat med honom så hade jag hittat samma golv på Colorama i stan.. Lyckaaaa!! Så nu byter vi ut golvet också :)

Jag ringde firman som ska lackera om allt och han sa att vi var välkomna dit direkt efter semestern.. Det känns så himla kul att allting går vår väg och att detta kommer bli gjort innan vintern som var vårat mål.. :) det är ju faktiskt 22 stycken luckor och massa lådor plus lister och ett skåp som ska lackeras, så inget litet kök inte.. Jag och Magnus hade satt som dedline att köket ska vara klart till Jul, nu känns det ju som det kommer bli klart betydligt fortare..
Ingen är lyckligare än jag!!
Så här ser köket ut nu.. Så ska ni få se Efterbilder sen när det är klart :)





Så, vad tyckern ni? Visst kan man se vilken skillnad det kommer göra med Vita luckor.. Vi tror iaf det kommer bli skit snyggt, ett kök är så pass viktigt.. man tillbringar så mycket tid i ett Kök så man måste trivas i det..
Jag är fruktansvärt förväntansfull och tror det kommer blir riktigt bra :)

Nu ska jag alldeles strax åka och beställa golvet, så direkt när vi kommer hem från resan så börjar renoveringen av vårt kök... weeehoooo , i feel so happy..
Vore kul om ni kommenterade och hade någon åsikt, vad tycker ni?? :)

Happy

Jag är glad.. jag har hittat ett golv.. :)
Ni förstår kanske ingenting, men jag ska berätta mer senare..
Just nu skurar jag.. Det doftar Ajax överallt på jobbet och det blir så fint..
Jag har legat efter med detta och bara skjutit på storstädningen här, men nu tog jag tag i det äntligen!!

Idag är de Onsdag och onsdag har alltid varit en bra TV dag..
Alltid i flera års tid har de gått bra program på just Onsdagar.. Ikväll börjar arga snickarn, sen någe me Skånefruar vell?? En hel del kul att se på iaf.. Det ser vi fram emot.. Dock tror jag att vi ska köra en städning hemma också, skulle vara skönt och ha allt gjort innan resan.. eller så struntar vi i det och åker till Ikea och shoppar istället.. haha! Vi får se hur kvällen slutar..

Ha en bra dag!

Ullared

Ikväll börjar tv programmet Ullared igen.. Det ska jag se på.. Jag hade aldrig varit där eller hört så mycket om Ullared innan förra året, men så blev det en himla massa snack om just Ullared.. Vi tog bilen och åkte dit, i November.. lagom innan Jul och all stress.. Jag fyndade massor.. tyckte det var skit kul medans min mamma höll på att smälla av, haha! Det fick iaf följa med en massa presenter och julklappar hem till barnen.. helt kanon var det :)

I sommras när vi var på semester så var vi bara 1 timme ifrån Gekås.. Jag tjatade med mig familjen och vi åkte dit alla 4a.. Självklart blev det en hel del handlat även denna gång :)






Så här glad blir man när man får shoppa på Gekås :) 

En fullpackad bil ;)

Jag har redan börjat planera höstens tripp.. Vill åka dit i November igen.. Det var så skönt att vara klar med alla julklappsinköp innan alla andra ens hade tänkt tanken.. Så, så blir det i år igen..
Det kan bli svårt att få med sig Karln, men man ska aldrig säga aldrig :)


Monday Morning

Jag har börjat älska måndagar, det e så skönt att starta igång veckan och jag har alltid sån energi numera..
Man planerar inför veckan och just denna vecka känns ju allt helt underbart.. Vi åker ju på lördag, så allt ska packas och göras färdigt inför resan :)
Det är fullt upp varenda kväll.. med träningar, läxor, middagsgäster och allt bara går alldeles för fort :)

Nu ska jag avnjuta en god frukost!
Ha en bra dag

En underbar fredag

Vilken underbar förmiddag jag har haft.. blev väckt av älsklingen med frukost på sängen, haha typ iaf :)
Så valde jag att vara ledig en timme eller två imorse.. Då jag sorterade tvätt, satte igång en maskin, städade barnens rum, plockade undan och gjorde fint inför helgen.. Jag tog också en låååång dusch med en massa peeling.. Att vakna med hur mycket vilja och energi som helst gör att man sen mår så bra.. Allt detta som jag gjorde imorse skulle ju självklart ha gjorts igår.. :) Men igår blev min slappardag, jag låg i soffan ifrån att jag kom hem vid halv fem tills det var dags för sängen.. Med en data i knät och lite tv sapp gick det alldeles utmärkt att "inte göra ett skit" :) Det är ju så fruktansvärt skönt att man kan/får göra så ibland.. ;) man bestämmer själv helt enkelt.. Mange bara skrattade när han kom hem från träningen och sa, ligger du kvar här än :)

Det har också hunnits med lite shopping.. :) show you later..
Ikväll ska jag se på Fotboll.. tillsammans med Maddie och Freddie, min karl lämnar mig för han ska nämligen upp och se matchen live :)

Nu ska jag öka tankten här på arbetet för att sedan åka hem å få någon timmes kvalitets tid med barnen, dom mellanlandar hos oss idag bara en snabbis, så det gäller att passa på.. :)
Trevlig Helg Nära & Kära




En klarblå himmel

Hej, jag känner mig lite ofocuserad.. det har hänt så mycket dessa dagar som påverkat mig massor.. men jag ska försöka att vara en normal människa här ändå :) Idag har jag läst mig runt massor, så roligt att besöka andras bloggar och få tips och råd om livets gång :)
Jag har också nätshoppat en del de senaste dagarna.. fick en fin lön denna månad då FÅR man ju faktiskt unna sig lite extra :)  Jag fick hem en sak redan idag, det e ju sjukt egentligen hur fort det går, man beställer.. betalar över nätet så finns det i brevlådan dagen efter.. man behöver ju snart inte gå utanför dörren :) Mer om vad jag har beställt senare..

Ikväll tror jag det blir en vända till Växthuset för att inhandla lite nya fina blommor.. Vad gör ni en kväll som denna?? :)


Man blir glad av fina blommor :)

Jag älskar ju tulpaner.. Se så vackert :)



Men om ni visste sanningen, så tror jag helt ärligt att jag är sämst i världen på att hålla blommor vid liv, hur jag än ber mig åt så dör dom.. jag har en blomma som bor hemma hos oss i Köket, den har jag hållt vid liv i mer än ett år.. det är nog den enda blomman som någonsin kommer att överleva.. :)
När jag var liten hade jag bara en massa kaktusar.. dom går nästan inte och döda :) dom bara är som dom är hela tiden.. kanske blir såna jag handlar med mig hem idag.. haha!


1a September

det är ungefär en kvart kvar av arbetsdagen sen ska jag ta och cykla in till stan och fika med Jenny :) Ännu en solig dag har passerat, så skönt.. Ikväll ska jag laga spenatsoppa som vi sedan ska avnjuta framför tv,n efter Magnus match.. Då vi sitter bänkade framför fångarna på fortet finalen :)

Nu laddar vi med musik i öronen och cyklar vidare..
När jag själv mår som bäst så finns det andra som mår som sämst, sånt gör mig väldigt ledsen.. Idag ringde förresten en vän som gjorde mig väldigt glad med massa fina ord och härliga lycko önskningar :)

Ha en mysig kväll!


Nintendo Wii :)

Jaha då har vi också som alla andra svenska barnfamiljer :) införskaffat oss Nintendo Wii..
Vi var på gång redan i Julas att köpa det som en julklapp till familjen, men vi köpte så himla mycket annat att det rann ut i sanden.. Mamma & Pappa köpte det för barnens skull så vi kunde spela hemma hos dom.. tror vi har spelat 2 gånger eller nått så det används ju inte direkt mycket :) Men förhoppningsvis kommer Sebastian att använda spelet när det nu finns hemma.. det jag tyckte va kul var att vi fick med Supermario.. haha! det spelade man alltid när man var liten.. Jag och syrran var helt galna i just supermario..

Vi får vell se hur mycket vi kommer använda detta Wii..
Jag får tjuvträna i smyg så kanske jag någon gång i framtiden har en liten chans mot Mange & Sebbe :)
Det blev ingen utmaning igår kväll, det var så hektiskt med en massa annat, inte ens promenaden hans med.. men ikväll så, då tar vi nya tag :)


RSS 2.0