Onsdag

Hej.
Det är hektiskt att hinna med.. Det var en underbar Midsommar, man kunde inte drömma om bättre väder :) vi åt gott och umgicks massor.. så badade jag och magnus för första gången i år.. :)
Denna vecka kan vara bland den värsta på vårt jobb, massor som ska göras och tyvärr räcker inte bilar och folk till.. men dom e duktiga och det går skit bra.. jag kan egentligen inte säga att jag har det så värst jobbigt.. jag är inne i min lilla bubbla, gör inte ett skit.. försöker bara få dagarna att gå med en massa privata ärenden hela tiden.. jag går på lågvarv och har i mina egna tankar redan semester.. :) Dumma dumma jag.. men firman går inte omkull för mina tabbar.. haha som tur är..

Igår invigde vi grillen hemma hos Niklas & Hanna. Mycket mysigt och faktiskt ganska gott.. ( trots att det var en gasol grill ) :) hehe..
Ikväll har Sebastian fotbollsavslutning och dom ska tydligen spela Brännboll.. det e ju sjukt kul.. eller det var iaf det förut.. jag kommer ihåg när jag var liten och vi spelade det massor i Hållsta. Jag slog långt och hårt.. ibland vad jag bättre än lärarna.. men idag blir jag nog en glad åskådare.. haha stackars sebastian ska inte behöva skämmas över mig.. förstå och missa bollen alla tre gångerna.. eller typ ramla när man ska varva konerna.. haha!! Jag har verkligen drömt marddrömmar om detta.. så jag och Wilma tittar nog på istället :)

Och vet ni vad ????
soffjäveln har inte bytts ut ännu.. och idag är det onsdag..
Nu är det så här : Är inte soffan bytt tills på fredag så får dom ett helvete.. då ska jag ha tillbaka våra 16,000 kronor och dom kan stoppa upp den jävla soffan någonstans.. då ska jag inte ha skiten.. jag är så arg på denna situation , men det har ni vell redan förstått..

Nu ska jag ta en kopp te sen cykla iväg och hämta Wilmie på dagis!
Ha en bra kväll.. Bilder kommer en annan dag!

Midsommarafton 2010

  

Strax ska vi ut till mina föräldrar i Sundbyholm.. där ska vi gå ombord på deras båt tillsammans med Magnus Mamma och Hasse.. Vi ska äta lunch på båten och förhoppningsvis bara njuta av en härlig svensk midsommardag :) Hade vi haft barnen denna vecka hade vi självklart åkt någonstans med husvagnen.. men nu byter vi husvagn mot båtliv.. :) Lika mysigt det..
Det enda jag håller tummarna för är att vädret blir bra HELA dagen..  :)

Glad midsommar till er alla!!
Ta hand om varandra



Helsingborg

Nu till något mycket roligare... :)
I helgen som var så var vi i Helsingborg.. Vi var bjudna på 100 års kalas hos våra gamla vänner då pappan fyllde 75 och dottern 25.. :)
Stort Grattis till er Gunnar & Ulrika!
Vi bestämde oss iaf för att överraska dom.. så vi bokade hotell 2 nätter och begav oss söderut (inte norrut) haha.. Jag Mamma, Pappa min Syster och våra karlar.. :) Helgen var kanon.. bestående av fest , shopping och en massa bil åkande..
Tajkons som vi är så har det inte varit en lugn stund.. Ni som känner oss förstår ju det.. :) Det finns en massa roliga bilder på detta men tyvärr i Magnus mobil som just nu är i Norge.. så det kommer nästa vecka.. 
Men det var ett fint hotell vi bodde på i Höganäs..


den där jävla soffan

Jag fick tag i dom på Tumbo.. han skulle ringa upp mig.... han ringde upp mig och hade goda nyheter.. Soffan skulle bli utbytt innan midsommarafton, alltså imorgon... Dom skulle hinna med det och allting var frid och fröjd.. Jag blev glad och kände mig lättad.. gud så skönt och äntligen få ordning på torpet.... Typ..........
Igår ringde någon ifrån Tumbo igen, inte samma kille som jag pratat med innan. En annan.......
Hej jag heter ***** jag har dåliga nyheter.. Soffan hinner inte komma till oss innan helgen....
Då brast det för mig.. den stackarn som satt i andra sidan luren bad mig lugna ner mig.. men jag blev så jävla arg.. för de första så tycker jag att det är JORDENS miss av ett företag att inte dubbelkolla vad kunden har beställt och att det stämmer med vad dom lämnar ut.. det är där problemet ligger.. Det är TUMBOfuckingMÖBLERS fel.. inte leverantören.. Det är det som gör mig så arg så här i efterhand.. Jag bad han ta en diskussion med sina medarbetare om vad dom skulle ge oss för kompensation.. och jag förklarade att vi inte kunde göra klart ett skit där hemma.. han förstog och självklart skulle han diskutera det, BULLSHIT! Vi kommer inte få ett skit, inte ens en ursäkt tror jag.... Att dom inte har dubbelkollat vad det är för soffa dom lämnar ut till kunden när den stog hos dom i 2 månader och sen ska det ta 1 månad till.. det är för mig ofattbart.. Det är det som gör mig arg...

Fortsättning följer på denna jävla story nästa vecka!! för kommer soffan inte då.. då kan ni läsa om det här i Kuriren och Folket sen....


Lyckliga jag.. tralala :)

Today its a very good day..
Jag mår så bra, så jäädra bra.. man blir så glad över det fina vädret och värmen.. Det är  så rart att sitta ute med en kaffe i solen.. Det är inte ett moln på himlen och jag känner mig så där Lycklig och glad.. :)
OCH vet ni? trot eller ej men jag MÅLADE faktiskt igår :) Kunde inte bara sitta där och kolla ut på den fula uteplatsen när den bara var halvfärdig.. så en liten bit till han jag iaf.. tyvärr så åt myggen upp mig så jag får fortsätta ikväll igen.. :)
Kvällen avslutades igår med en skön promenad då Mats & Inger kom över och frågade om jag skulle med ut en sväng..
Imorgon kommer min Älskling hem.. Usch när man e helt ensam hemma saknar man dom massor.. Magnus och barnen.. men det e vell bara att hålla ut.. :)


Öland förra året , Helt underbart :)

Världens Finaste Sebastian & Wilma

2 glada busungar.. :)

Min älskling!!
  
Midsommarafton förra året :)

Min Kärlek


Helt tårögd blir jag när jag sitter och går igenom gamla bilder.. Vilket fantastiskt år vi haft, vilken sommar förra året och så allt vi har inplanerat nu.. om barnen bara visste vart vi ska åka... :) hihi.. det blir en suprice det..
Denna sommar kommer bli helt magisk och jag längtar massor tills vi har semester :D


Soff PROBLEM..

Vet ni vad det absolut värsta är?? som tagit musten ur hela mig angående flytten???
Det är att dagen innan flyttlasset skulle gå, så embalerar vi av vår ny inköpta dyra jävla soffa ifrån TumboMöbler och upptäcker att det är FEL!!!!!
Hysteriskt upprörda både jag och Magnus så åkte vi till Tumbo för att reda ut denna skit.. hm, kul grej.. leverensfel ifrån tillverkaren så ni får vänta i 3-4 veckor på en ny divandel svarade dom svinglada.. Jag höll helt seriöst på att börja gråta i det skedet.. det har fan knäckt mig.. Vi kämpde som AS för att blir klara så fort som möjligt.. Samma dag som vi fick nykeln till huset så reste vi en vägg mitt i vardagsrummet och började spackla för att sen tapetsera.. Det kändes som vi jobbade dag och natt med det skiten för att få det färdigt så snabbt som möjligt så felar allt på att vi fick fel soffa.. gaaaaah. Jag vet att det finns värre saker, att folk dör i sjukdomar och barn svälter ihjäl.. men efter 9 månaders längtan efter radhuset pch sen kämpa som en idiot för att få allting klart så gick musten ur mig pågrund av denna jävla soffa....... Allt var klart, precis allt.. Jag hade packat upp barnens rum, vi hade gjort iordning hela övervåningen. Köket var komplett och gardinerna hände uppe efter bara 2 timmar.. så blev kärnan i huset stående.. vi kan ju inte göra klart någonting i V-rummet. Tv,n ska centreras och sättas upp på väggen. Vitrinskåpet är ett Vägg-skåp som också ska centreras efter hur soffan står.. Vår nyinköpta matsalsmöbel går inte ens att tänka på att ställa in i vardagsrummet.. för då kommer dom inte kunna byta ut divanen pågrund av platsbrist!!!!
Galen, Galen är namnet av vad jag är på denna situation..(men det kanske ni har förstått nu) 
Idag har det gått 3 veckor och 2 dagar..  och dom har inte ringt.. får inte vi soffan innan midsommar vet jag fan inte vad jag gör.. om jag lastar in skiten vi har hemma och åker tillbaka till butiken och kräver tillbaka våra 17,000 kronor.. jag tror fan det.. eller så blir det en svin stor artikel i någon tidning om hur jävla dåliga TumboMöbler är... Men med lite is i magen så avvaktar jag tills imorgon med att ringa..

Vilket ilsket inlägg detta blev.. Ursäkta mig!
Fortsättning följer på denna story.. :)

Hej igen :)

Heeej.
Det e skittråkigt och läsa andras bloggar när man inte skriver något själv.. varför ska jag ha paus för? jag kan ju skriva lite när jag vill.. det finns ju ingen som säger vad jag ska och inte ska göra.. :) Det är skönt.. det är kanske det bästa med att vara vuxen.. man gör precis vad man vill och när man vill..
Igår skulle jag tex måla uteplatsen.. men sen när jag kom hem hade jag ingen som helst lust.. Jag åkte till jobbet och lånade en bil.. tog mig till tunapark och shoppade bort en tusing istället.. Sen åkte jag hem till min morbror och hans fru och fikade hela kvällen :) Himla skönt och göra precis det man känner för.. Men idag har jag jordens ångest och ska verkligen måla ikväll så det blir klart någon gång.. Darling e borta i Norge och jobbar denna vecka.. Därför det går så långsamt med allt, mycket roligare när man är två.. :)
Igår inhandlades alltså nya "Löparskor" och en Bikini..

 
Glad blir man, riktigt glad när man hittar något som känns rätt :)
Ha nu en bra dag så ska jag jobba vidare..


Paus

Heeej.
Jag tar en paus härifrån.. :)
Det finns så otroligt mycket kul att göra, så jag lägger energin på det istället..
Om vi inte hörs på en stund önskar jag en TREVLIG & BRA SOMMAR !!
Må så gott och ta hand om varandra

RSS 2.0