THAILAND

Heeeeej.
Nu är det väldigt nära.. för ikväll åker vi.. :)
det ska bli så jävla härligt.. man har som ett rus i kroppen hela tiden..
Idag har varit en underbar förmiddag med barnen, jätte mycket bus,lek och kärlek..
Så är det ju alla hjärtans dag också.. SJÄLVKLART har alla mina tre älsklingar fått fina paket.. :) En snygg t-shirt till Sebastian, en väska till Wilma och en tröja till Magnus.. :) Jobbigt och säga hejdå till barnen.. :( 2 veckor e ju lång tid.. men det gick ganska bra ändå.. Nu ska vi packa det sista sen träffa upp våra 2 vapendragare innan tåget går..
Ha det bra här hemma i kylan.. Vi hörs om 2 veckor igen.. :)
Puss & Kram Malin


Idag jobbar jag sista dagen..

Sen har jag seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemester... :)
Igår var jag och hämtade resväskorna.. och idag har jag skrivut ut biljetterna.. så nu börjar det kännas att man ska någonstans.. Ikväll ska vi ha fredagsmys med massa tacos.. Jag längtar..
Imorgon planerar vi att hinna åka lite skridskor..
Vi får se om jag hinner skriva något mer innan jag åker.. kanske kommer någon blek bild på oss så ni har något att jämföra med när vi kommer hem!! :)
Ha en trevlig helg.. Kram Malin

Work

hejhej, jädrar vad jag jobbar idag.. jag hinner inte med någonting privat.. :) Kanske e det så här alla dagar ska se ut.. Men just nu finns det en massa att förbereda innan man ska ha semester i två veckor..
Jobb Jobb Jobb , ännu mera Jobb.... :)

9 Februari 2010

Hej tisdag..
Igår var de fullt ös med träningar hit och dit, man åker omlott för att lämna och hämta barnen då det ska hinnas med att laga mat mellan varven också.. :) Sen ska det duschas och mysas i soffan.. :)
Madde & Fredde var över på fika igår, alltid lika mysigt att få besök..
Jag sitter mest och tänker på vad jag ska packa med till thailand.. Men jag kommer direkt in på shopping spåret och tänker på vad jag ska handla när jag väl är där.. :) Det som e kul att komma hem med är ju sånt som ingen annan har.. massa kopier och skit som alla köper e inte min grej.. Jag satsar alltid på väskor, skor och solglasögon.. denna gång kanske man får med sig en cool klocka hem också.. :) Jag längtar, ikväll ska jag leta fram all solskyddsfaktor , krämer och hämta upp resväskorna..
Ha det , Kram Malin


PRAG

Hejheej..
Självklart så kom vi iväg.. Planet gick på avsatt tid 7.10 i torsdags morse.. :)
Och här sitter jag måndag lunch fullt frisk och jag leeeeeeeever...
Varför skulle just jag dö i en flyg krasch ?? Det gick ju kanonbra och flyga så det borde ju gå bra på söndag också då vi åker igen.. :)
PRAG var iaf ett kanon ställe att besöka, inget krångel, inga otrevliga människor, inget strul någonstans.. allt var bara bra.. Vi hade verkligen jätte kul och det var länge sen man skrattade så mycket..

Nu är vi hemma igen och laddar om, nu ska det tvättas och förberedas, strykas och planeras, hämta upp alla sommarkläder ifrån källaren.. för på söndag åker vi till Thaaaaaaaaaaaaaaaailand   :D
Det ska bli så himla underbart, så skönt och kommer bort och inte göra nånting.. Ligga vid poolen med paraply drinkar samtidigt som man får massage.. typ så ska mina dagar se ut, haha!!

Ha det så bra
Kramar Malin

Kommer vi iväg tror ni??

Snövädret tvingar Skavsta stänga banorna

Stockholm Skavsta Airport i Nyköping har stängt av banorna på grund av snövädret och blåsten. Det innebär helt stopp i flygtrafiken.
Samtliga avgångar och ankomster till Skavsta flygplats ställs in fram till klockan 14. Nytt beslut om trafiken tas klockan 12, säger flygplatsens vd Dot Gade Kulovuori till Expressen.se.


Jag är ju livrädd för att flyga i vanliga fall, kan ni förstå hur jag känner nu i det här jävla snökaoset... ?? Jag tror inte det kommer sluta snöa, så vi kommer inte komma iväg.. Men vi får se......

Kram Malin

Äntligen..

Idag direkt efter jobbet är det dax, då ska jag äntligen till frisören..var jätte länge sen känns de som..
Klippa och färga , guuud så skönt det ska bli :)




Touch of Pink

Nu till något mycket roligare än att ligga sjuk..
Våran Shopppppping tur till västerås.. :)
Offcourse att jag fick med mig en massa fint hem..



Först ut det jag handlade på dagen till Magnus och Mig.. Ett par grymt snygga Boss Jeans till darling och en Gant tröja till mig, man måste fan passa på medans det är Rea på Baxer, annars skulle jag vara ruinerad..

Sen en massa roliga nyheter ifrån Ikea, superfina gardiner till Wilma..
Nya ljushållare, Ramar, en Tavellist m.m

Så här blev resultatet i vardagsrummet med en liten touch of Pink.. :) Kul att tillsätta en färg när man är på väg in i en ny årstid.. Man blir så mycket gladare av lite färg, Magnus Älskade verkligen att jag valde rosa, hahaha...

Och JAAAAAAAAAAAAA den fick plats i bilen, den där svin snygga höga kandilabern som är 120 hög :) Den kommer bli jätte fin i det nya vardagsrummet i huset..


Nu slutar jag snart jobba
Ha en bra dag, kramar Malin


Vinterkräksjuka ??

Hejhej läsare..
Jag blev dyng sjuk.. jag menar verkligen dyng sjuk, i fredags.. mådde illa redan på morgonen vid första kaffe rasten.. jag fortsatte dagen med illamående, vid lunchtid på jobbet gick det inte längre, jag låg inne på toaletten och tok spydde i kanske 1 timme.. sen blev jag hem skjutsad.. några timmar efter var min mage helt tom då jag pendtlat mellan toaletten och sovrummet för att spy flera gånger..jag var helt slut.. jag sov ifrån 15 tiden på fredags eftermiddagen tills 12 tiden på lördagen.. det är 19 timmar va?? helt jävla sjukt, hur kan man bli så totalt utslagen?? Magnus och barnen var ute och åt i fredagskväll med farfar (manges pappa alltså), tur var ju faktiskt det så dom slapp vara hemma med äckliga mig.. Jag fick iaf behålla all mat på lördagen, så som tur var varade detta älende bara 1 dygn.. Jag känner mig fortfarande lite konstig.. :) men enligt mig själv är jag frisk förklarad och faktiskt åter på jobbet idag..
Här kommer en bild som wilma tog på mig i fredags kväll vid 19 tiden..

Inte så fräcsh tyvärr..
Kram Malin

RSS 2.0