SEMESTER

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNTLIGEN  SEMESTER . . . .
Guud så skönt.. som jag längtat efter denna dag!! Ikväll blir det till att fira med grillning hemma hos oss då Madde & Fredde kommer på besök.. sen är det massa saker som ska ske innan tisdag men då åker vi med vår fina husvagn på semester med barnen.. Vi blir borta i 2 veckor.. ska bli så underbart skönt.. Kan tyvärr inte avslöja våran rutt ännu då det ska bli en suprice för barnen... :)
Bilder och uppdatering kommer eventuellt under semestern..
annars får ni försöka ha en lika underbar sommar som vi ska ha :)

Mina dyra drömmar..

Man har ju alltid dyra drömmar, alla människor måste ju drömma om något som man inte har råd med.. eller man kanske har råd men att man lägger dom pengarna på något mer vettigt... Jag har iaf länge velat haft en lampa.. en Sputnik i vardagrummet ovanför matsalsbordet, jag tycker den e så cool och snygg.. Men pengarna växer inte på träd.. så man bara drömmer..

Nu när allt blev verklighet.. när vi flyttade till huset och nu när vi ska ha en matsalsdel så blev det ju annorlunda... :) Man började kolla mer och mer.. 
OCH Ship Shop Vipps i Lingonskogen så hittade jag en billigare än vad jag sett innan..
Den kostar ca: 2500 på internet sidorna sen tillkommer det ju frakt och lampor.. Men som sagt så kunde jag inte motstå skönheten när jag sprang på den och den var lite billigare..

Sputnik är våran och jag behöver inte drömma mer om den..
Jag bara ÖNSKAR allt var klart hemma så man kunde se den in real  :)
Nu gömmer den sig i en MEGA stor kartong.. men snart så.. snart hänger den där.. :D

 Om man får fortsätta drömma så skulle jag vilja ha en Silvrig Kartell lampa i Hallen.

Denna rakkare går också loss på ca 2,500 :-

Det där är ju kattmat, om man skulle ha 5000 mer i månaden så skulle jag kanske kunna lägga lite mer krut på inredning.. Det finns ju hur mycket som helst som är snyggt och som man vill ha.. sen finns det ju inga ekonomiska gränser i inrednings världen.. Vissa saker e verkligen SVIN DYRT..
MEN drömma får man ju.. :)
Om jag får drömma iväg ännu längre bort så står det här högs på svindyra önskelistan..

En nyare husvagn.. Hobby 720... To Die for :)
 

 Volvo xc90


Yamarin 68 Dc - Gaaaaaaaaah..

Jaa det får räcka för nu.. känns vell som att det översta allternativen går att kämpa sig till..
Men dom ändra 3 andra får bli en livslång dröm :)'
Ha en bra dag & glöm aldrig att det är drömmarna som håller oss vid liv . . . . :)


20.35

jag e sjuk, och jag e svag och orkar ingenting.. svin jobbigt e det..jag jobbar så gott jag kan.. och så försöker jag hjälpa min älskling så mycket det går.. vi klippte häcken i helgen, vilket häst göra.. det var verkligen sjukt mycket att ta rätt på.. ikväll har vi satt upp vitrinskåpet och fixat en massa annat hemma.. jag hjälper till så gott jag kan, men känns värdelöst att vara orkeslös.. min man är den bästa som finns..
Nu ska jag se på fotboll och äta glass..
ha det så bra..

Ni kommer inte tro mig

Det är så sjukt... det e bland det sjukaste jag varit med om..
Dom kommer och har rätt del med sig, men dom har INTE en kudde med sig.. och självklart så är det ju inte en vändbar kudde på divanen då det inte är en vändbar divan, vem fattar inte det??
Att inte fabriken som skickat divanen kan tänka ett steg längre e fan skrattretande.. helt jävla sjukt e det här.. ett presentkort hos dom på en liten slant fick vi.. som om det hjälper nånting??? eeh NEJ!!

Jag är så extremt besviken på denna story att jag inte längre finner några ord..
Nu ska jag ta med mig Wilma och åka och bada, för vilket fantastiskt väder vi har fått idag..
Ha en bra dag nära och kära!!
OCH köp ALDRIG en soffa från TUMBOfuckingMÖBLER , lova mig det..



Kors i taket

ja trot eller ej, men dom ringde igår kväll ifrån Tumbo möbler och ska komma idag och byta ut soffan..
Så ringde dom nyss och beräknas vara hemma hos oss om 20 minuter.. hoppas nu allt detta blir bra.. jag ska vara med som en hök för att se att dom skruvar rätt :D Så har man ju lite att göra därefter.. allting ska bli klart.. desutom ska det bli KANON VÄDER denna helg, så vi får vell se hur mycket vi hinner.. men huvudsaken är att det blir bra med soffan nu!

wish me good luck  :)

hard work

Jag läste igenom idag vad jag skrev igår, såg ju inte bra ut det där med jobbet...
Därför tänker jag rapportera för er nu, att  jag idag verkligen har gjort det man ska göra på arbetstid.. Jobba alltså :)
Vilken dag, jag har fakturerat så att kuverten har tagit slut.. jag har blåsor på fingrarna av alla slag jag gjort på tangenterna.. jag är utsvulten för någon lunch har jag inte hunnit med!!
Jag ger mig själv lite extra cred idag!!
Ikväll firar vi med att äta Kyckling och Ris..
så ska vi klippa häcken på tomten :) tjoho.. 

Ta hand om er!

RSS 2.0