2 veckor över tiden...

haha det är faktiskt inget skämt.. jag skriver i sanningens minut.. :)
Såå nu har vi ju iaf ett datum, imorgon ska det ske.. om det inte vill sig av sig självt idag förståss.. men varför skulle man ha den turen?? =)

Jag mår iaf bra, har haft lite ont och så dom sista dagarna.. det är tungt och man känner sig inte så där as snygg precis men jag tycker jag hängt i, in i sista stund ändå.. :)  I helgen var vi runt på kalas, jag shopppade på Tunapark, vi var ute och gick långpromenader.. jag har inte bara legat på sofflocket inte..

Men som sagt, snart är denna enorma väntan över.. Vi har tid imorgon för igångsättning :)


2011 - 02 - 22   Idag firar jag och mitt hjärta 1årig FÖRLOVNINGSDAG :)
Han kom hem på lunchen med superfina blommor till mig.. Så ikväll ska jag överraska och bjuda med hela familjen ner på Akropolis , dels att fira våran dag men också att bara ta tillvara på tillvaron.. det blir ju den sista måltiden vi bara är 4 stycken.. imorgon växer familjen och vi ska bli 5... ♥
Guuuuud det e så sjukt att tänka tanken :)

Jag vet att jag varit skit dålig på att blogga, har inte riktigt haft den där lusten.. men bättre sent än aldrig så ska ni faktiskt få se lite bilder dagen till ära :)


Tittta vilka fina......  Magnus , Jag älskar dig!! :)


Det har varit en lång väntan för lilla Wilma som vill bli storasyster..
För några veckor sen kom hon med det här pappret till mig, det var bara hon och jag hemma.. så ingen har hjälpt henne med att skriva... hon är ju bara 6 år.. men visst kan hon skriva själv.. det har vi bevis på nu :)

Så här kan det se ut i köket hemma hos oss när jag är i farten..
Måla och fixa med lite nyinhandlade möbler :)

Pysssssel :)

En supertjockis.. :) Bilden är tagen igår.. v,41 + 6


Så här fint har vi bäddat till vår lilla bebis.. :)

En tavla wilma har gjort .. " Till bäbis ifrån storasyster " står det :)

Och såå vår fina vagn..
En Emmaljunga Edge Duo Celebration modell :)


Nu styr vi bilen mot resturangen..
Ha det superbra tills jag skriver nästa gång
Då är jag garanterat   M A M M A  , weehoo =)



1 vecka över tiden...

Det här fanns verkligen inte med i mina planer.. jag var så bombsäker på att det skulle komma lite tidigare..

Jag känner mig stor som en FLODHÄST..

Vi har en enda önskan nu, det är att det kör igång...

men den som väntar på något gott... väntar ALLTID för länge :)



Må så gott!!


Jag längtar efter dig.....

Det har lixom tagit tvärstopp..
jag vill skriva, jag vill lägga ut bilder.. men tar mig inte tiden.. jag har som gått i ide.. jag kan sova precis hur mycket som helst.. jag gör inget vettigt om dagarna.. eller jo det gör jag, jag kör den metoden "varannan dag" på måndagen går jag inte upp ur sängen förns två och får inte ett dugg gjort innan klockan e sex på kvällen.. och på tisdagen är allt tvärt om.. då går jag upp 9 och duschar, städar, shoppar, jobbar ja allt på en gång.. typ så har mina senaste veckor sett ut.. varannan dag vila, varannan dag fullt ös :)
Kvällarna tillbringas tillsammans med min underbara man i soffan!!  
Det svämmar över för mig och jag känner att jag är den absolut lyckligaste människan på jorden varenda dag.. Magnus är helt förändrad och ger mig så otroligt mycket kärlek.. jag är glad och tacksam över allt i livet, uppskattar allt till det yttersta.. det ända som fattas i mitt liv just nu är vårat kommande barn.....
Det kanske är därför jag hamnat i detta vakum i och med att det är så nära nu.. :)
bara 4 dagar kvar nu tills min beräknade förlossningsdag.. alla nära och kära har bettat på att jag går över tiden.. så det blir vell så :) Jag skulle mest av allt få allt detta med förlossningen överstökad redan nu i helgen.. hehe.. men nu är det ju inte så att man bara kan trycka på en knapp .. för då hade jag redan tryckt ... :)
Nog om det, vi får se hur mycket jag kommer skriva framöver men ni ska veta hur glad jag är varje dag och hur bra jag mår.. jag har aldrig i mitt liv kännt så här.. tårarna rinner i detta nu när jag skriver detta inlägg, men det är glädjetårar.. Tänk om alla fick känna som jag!!

Ha det så bra alla mina kära läsare :)
Många fredagskramar från mig!

RSS 2.0