Till Västerås . . . .

Hejhejhej.. Vilken wonderful day.. :) jag är lycklig..
Jag ska alldeles strax åka och hämta barnen. Vi ska följa med mina föräldrar på en shopping tur till Västerås då Magnus har åkt iväg och jobbat.. Vi ska till bland annat till Ikea och några andra ställen.. tror ni jag är överlycklig?? Då får jag ju chansen till att handla in massa saker som vi sen ska ha i huset :) Titten i huset igår gjorde susen.. Vi åkte där ifrån med ett leende på läpparna.. kändes kanon allting, det där blir super bra till oss :)
Jag hoppas jag får med mig både kandelaber och ramar hem idag.. jag har också nyss varit och inhandlat en ny tröja till mig och ett par byxor till min älskling.. Ni får se bilder sen.. Weehoo Ha en bra dag, nu ska det shoppas!! :D

En lång väntan..

Men vet ni.. ??
Jag pratade nyss med han som äger huset vi ska flytta in i .. och han sa att det kanske kan bli en tidigare inflytt.. Jag blev så jävla glad rent utsagt.. Så som jag längtar :) Så kanske redan i April.. jag vet inte riktigt.. Vi ska dit imorgon och göra en uppfräschning av minnet, mäta lite och bara se det en gång till.. :)


Sånt som inte andra får veta....

Massa massa hemligheter, hela dagarna pysslar jag med en massa hemlisar.. :)
och stackars er, ni får ju inte veta nånting..
kanske att ni märker i framtiden, men dessa två dagar har enbart handlat om en massa fix och trix inför framtiden.. :) Jag mår bättre än någonsin..
Ha en bra dag! Kramar


Inrednings tokig :)

Hejhej efter några dagar.. Här är allt kanon och det är redan fredag igen.. Veckorna går så sjukt fort..
Det sista tiden har jag blivit helt crazy i inredning.. Jag har surfat runt en hel del och har varit inne på en massa inredningssidor, det finns så sjukt mycket snyggt att jag blir galen.. :) Vi har ju så mycket planer inför hur vi vill ha det i framtiden.. med lite Fix & Trix så ska vi påbörja alla dessa drömmar nu när vi flyttar till huset.. Ni vet min kärlek till stjärnor, jag älskar ju det.. är ju tillochmed tatuerad stjärna :) Men jag har nu hittat en massa stjärn prylar som MÅSTE inhandlas.. Vi har valt att ha lila och svart i vårt nya sovrum.. Och nu såg jag att dessa stjärnkuddar kommit in i Lila på Bernadssons möbler i Eskilstuna, samma ställe som vi köpte sängen ifrån.. Dom måååååste vi ha.. :) Så har jag också precis nyss klickat hem en Poster som jag velat haft länge.. Den kommer göra sig snygg i vår hall.. Jag fick också igår hem ett stort paket med kläder som jag tidigare klickat hem.. :) Det är alldeles för lätt att handla över nätet.. puuuh..
Här ska ni få en massa fina bilder som jag snott ifrån andras bloggar.. Den bästa sidan för inredningstips enligt mig är Styleroom.se

Denna tavla ska bli min , fast inte i rosa :)

Och snygga stjärn kuddar som nu finns i massa fina färger..

En ur snygg Ram som jag ska inhandla vilken dag som helst..

Å kolla va snyggt...

Också mycket snyggt ..

Så den här skit snygga kandelabern som är över 1 meter hög
 den ska vi ha brevid matsalsbordet.. :)


Ja ni förstår det finns hur mycket som helst..
Jag ska redan nu börja inhandla en massa krimskrams..
Nu är det lunch time.. Kram Malin


Tulpaner

Alltid efter jag städat bort julen och gjort fint hemma köper jag tulpaner.. jag tycker dom e så fina, och man känner att man går i rätt rikting emot våren.. När vi var och handlade sist köpte jag två paket.. Sen fick vi ju som sagt besök i fredags av Nicke & Hanna och också dom hade med sig två paket.. :) Och inte nog med det så hade barnen köpt tulpaner till oss i söndags så nu är det tulpaner överallt hemma hos oss.. Det är så fint med levande blommor jag blir så glad över att ha massa blommor hemma.. :) Tycker ni om Tulpaner?


Vilken bra helg..

Hej på er.. Jag har märkt att jag är en veckodagsbloggare.. helgerna går åt till så mycket annat, det finns ingen lust och tid att sitta hemma och skriva en massa strunt på helgerna.. :) Denna helg har iaf varit helt fantastisk.. i fredags hade vi Nicke, Hanna, Ella och Charlie över på Tacokväll.. Mycket mysigt var det, mitt i allt detta så kom dom och hämtade våran säng som vi sålt.. Så ut med den gamla och in med den nya.. Vi skruvade ihop den och timmarna sprang iväg.. Vi var vell klara vid 23 tiden så det var bara att krypa till kojs i en NY säng :D
Den första känslan att lägga sig i nybäddat och fräscht var obeskrivlig.. fy fan vilken SKÖN säng vi köpt... Jag sov som en prinssesa den natten.. Morgonen startades med en massa mys alla fyra i sängen då Sebastian & Wilma kom in vid 9e snåret på lördagsmorgonen.. Jag bara älskar det, just lördagsmornar när vi först myser i sängen alla fyra sen sätter alla på sig sina fina morgonrockar och så äter vi frukost tillsammans med radion på i bakrunden och alltid massa tända ljus.. ååh så härligt det är...
Lördagskvällen spenderades i Flen där det var 30 års kalas för Daniel.. Det är Manges syster Sofias kille..  Trevligt var det, men hör och häpna.. Jag KÖRDE... haha! Visste inte om vi skulle vara kvar eller inte så jag valde att inte dricka något så vi kunde ta oss hem på kvällen.. Visserligen inte sent, vi var bara där en kort sväng.. Men det räckte och blev över för darlingen.. Han var i full gång på vägen hem.. Ringde varenda kotte han känner tror jag, haha! Kvällen slutade iaf med att vi efter ett besök på grappa bjöd på efterfest, jag körde ut dom vid 4 tiden då jag var helt ihjäl.. :D Kul med lite fest faktiskt..
Söndagsmorgonen fanns inte, Vi sov och sov och sov och sov.. Jag kan tyvärr inte erkänna för er vad tiden var igår när vi gick upp ur sängen, (man får ju skämmas) Men det behövs sånna dagar också ibland.. ganska svårt också att lämna den underbara sängen.. :)
Sen bjöds de på middag hos svärmor där barnen var.. Bus och mys där innan överlämmning till deras mamma!
Idag börjar en ny vecka, och det känns skönt.. allt går så fort och jag bara längtar efter en saker som ska ske..
Vi har haft en sån mys helg med en massa bus och kärlek jag och älsklingen, jag är inne i ett sånt kärleksstim.. haha, När andra tycker man e svin jobbig för att man är så där kär och har de så där bra att dom "singlarna" bara spyr på en..
Så har vi det just nu, finns inget som går fel.. allt är bara så underbart :)
Jag hoppas att eran helg också varit bra och att ni mår lika toppen som vi..

Ha en bra dag!
Kram Malin

En dag i Vilsta backen :)

Hallåå.. För någon vecka sen var vi i Vilsta backen och åkte pulka och bob.. Jag kan inte riktigt minnas sist det var så här mycket snö som låg kvar så här pass länge.. Riktigt kul tyckert jag det är, specillt för alla barn.. Vi har faktiskt nu hunnit med en massa aktiviteter med barnen.. Åkt skridskor på Isstadion, Badat i badhuset, spelat bowling i bowlinghallen och åkt pulka i vilsta backen.. låter iaf som att vi e ganska aktiva.. :) Vi grillade också korv och fick besök av Mats, Inger & simson :) Se här vilken underbar dag...




Först ut, Sebbe & Albin..

En glad Wilma..

En fin Magnus som sköter grillen :)

En hungrig Mats Sundström..

3 Snöiga korvätare..

En pappa Magnus som ramlade av bobben..

Lagbild :)

Och sebbe hemma med den bästa julklappen som var en bilbana :)
Ha en bra dag - Kram Malin


1 månad kvar idag..

Hejhej.. Idag är det exakt en månad kvar tills vi åker till Thailand.. :)
Jag längtar så mycket, de ska bli så skönt.. ligga och sola, läsa en bok, äta och dricka gott, bli masserad varenda dag, pedikyr och manikyr..
åååh vad vi längtar....


Grattis

Ooooh just det.. Billy har blivit STOREBROR.. :)
GRATTIS Jessica & Frank till er lilla son som så fint tittade ut igår vid 3 tiden..
En liten pojke blev de, guud så mysigt..
Grattis till alla er!!


En dag mitt i veckan..

Hallåå..
Igår var jag så där krasslig igen och var tvungen att åka hem och sova flera timmar.. ställde mig upp vid lunch igen och var ju tvungen att få alla planerade ting utförda... Wilmie skulle till tandläkaren och såå duktig hon var.. sen var det inbokat fika med brudarna på stan.. :) ville jag inte missa.. Sen tog jag Sebastian till frisören som var väl behövligt.. men hon fick inte klippa många centimeter.. :) Han e så söt, han har verkligen bestämt sig för att ha långt hår nu.. och så frågar frisören, vill du ha någon fäg i håret?? Han svarar nej.. då frågar hon om han vill ha vax istället, då säger han ja och börjar fnissa... 8 år är han coolingen.. Det går så fort allting, för några månader sen då kunde man säga till frisören hur det skulle se ut och då ville han självklart ha en massa färg i håret.. men nu bestämmer han själv och väljer vax istället.. haha, jag gillar grejen :)
På kvällen levererade vi den säng vi sålt som var wilmas.. så monterade vi ihop hennes nya fina Hemnes säng.. Möblerade om lite i hennes rum också, och resultatet blev kanon.. ser mycket större ut och Wilma älskade den nya sängen..

Efter alla dessa aktiviteter när min karl hade somnat i soffan när klockan var 20,15 Så bar jag också ner alla Jul kartonger i källaren.. Där STANK det KATTPISS!!!!! Jag är nu helt jävla galen över vad som har hänt och har precis ringt min hyresvärd.... Återkommer i ärendet....

Det värsta som hände igår, vet ni vad det var.....??? Det jag har väntat på så länge.. och jag visste att det skulle hända, jag bara visste det.. tur som f*n var vell att de var jag själv som gjorde det.. jag välte "vasen" i hallen.. :'(
Buhuuuuuu .. se så ledsen den blev....


Jag förstår att ni är lika ledsna som jag.. ni behöver inte kommentera ihjäl detta inlägg och beklaga er sorg, det e sånt jävla drag på kommentareran ändå.. hahaha!!
Tjoho, ikväll ska vi ha middagsgäster hemma.. :)
Ha en bra dag. Kram Malin



I en annan del av Köping

Igår var det dags igen.. Guuuud vilket härligt gäng dom är.. Mats Linda Tobbe och Micke :) Snacka om folk som inte har mycket bekymmer i sin vardag, människor som verkligen bjuder på sig själva.. Och så enormt många svenskar som följer dessa program.. Alla jag pratar med kollar på en annan del av köping..
Jag bara längtar tills nästa söndag då vi får se dom igen.. Offcourse att Tobbe är min stora favorit :)


Med ett leende på läpparna

Hello Monday..
Äntligen är vi tillbaka i riktiga rutiner, denna vecka jobbar man alla dagar, barnen går på dagis & skola, man äter hemlagad husmanskost måndag-fredag.. man hittar tillbax i vardagen helt enkelt.. super skönt tycker jag.. :)
Igår rensade vi bort julen också, skönt faktisk och känna att man e klar med julen och kan packa ner allt i kartonger :) I helgen har vi varit runt lite här och var.. Jag och Mange besökte Ikea i lördags för att inspektera våra framtida inköp ( som ska göras när vi flyttar till huset ).. Vi mötte också upp mina föräldrar på Tumbo möbler som shoppade loss på en fin bäddsoffa till deras nya hus.. Så var vi hemma hos Mats & Inger i lördags kväll där det bjöds på middag.. En suverän plankstek serverades.. Sen bjöd kvällen på både tequila och massa as garv.. Som vanligt så har man aldrig tråkigt med dom, ska bli helt underbart att uppleva thailand 1 gång till tillsammans med dom..  Se här hur bra vi hade det sist..

Jag längtar masssor tills vi åker igen.. men det e inte långt kvar nu.. :) Tiden går så fort..
Nu måste jag skryta lite för er att jag är typ väldens bästa Blocket.se säljare.. haha!! Det var ju så här att vi gick förbi en väldigt fin säng på Bernadsons Möbler förra veckan.. Vi blev lite små förtjusta och började sen diskutera hemma vad det är man vill ha och vad det är man behöver.. Vi vill ha en ny bil, vi vill ha en ny tv, man vill ha så mycket, men så tänkte vi, vad är det vi behlöver?? Jooo en ny säng, Vi har nu Magnus gamla säng som tyvärr börjar bli till åren och som inte ens håller formen.. Men så är det också väldigt mycket pengar... Jag har skrivit förut att jag vill ha Vit Hemnes när vi flyttar.. När vi sen såg den här Continental sängen så ångrade jag mig direkt... "kärlek vid första ögonkastet typ" haha.. Iallafall så satte jag ut våran säng för skoj skull på blocket och tänkte att man kunde få några kronor.. jag satte också ut Wilmas säng på blocket som har en ny som bara står och väntar på flytten till huset.. Dessa annonser satte jag ut vid 20.00 tiden i fredags kväll.. och igår söndag eftermiddag vid 15 tiden var båda sålda.. hahah!! Min mamma sa ( -Du är fan makalös... ) Så nu har vi då fått in lite extra slantar så man inte behöver ta ifrån alla sina besparingar och kommer nu köpa en NY säng!! Ingen e gladare än jag.. & Magnus är faktiskt stolt över hur sin tjej briljerar på att sälja möbler... :D
Se så snygg :)


Ha en bra dag, Kram Malin


bild collage

Här kommer de lite bilder ifrån vårat Nyårsfirande i Branäs.. :)


Väldigt fint väder att köra bil i..

Det ser nästan ut som ett vykort..

Det här är Björn & Therese :)

Det här är ett glatt gäng som ska ut i backen när det var 23 minus grader...

Åååh så kul det är att åka snowboard :)

Sen var de självklart röjj på After Skin...

Varför vakten hela tiden stog vi vårat bord, det vet jag faktiskt inte.. haha
Och på vägen hem var de bara en massa bus och lek..

Man måste grilla när det är 26 minus också.. mm så gott..

Grabbarna var inte alls hungriga..

Mys vid elden..

Uppgörelse i husvagnen...

Kolla in min förrätt jag bidrog med på självaste nyårsafton :)

Och självklart massa pussar och champange på tolvslaget... :)
Vilken helt underbar liten resa..
Puss på er Björn & Therese


Att se fram emot...

HejHej efterlängtande freeeedag..
Idag är en bra dag , jag och mamma har varit runt och hittat ur snygga tapeter.. Jag och darling har lite speciall plans för helgen.. :) Plus att vi hitta en svin nice säng igår som vi inte riktigt vet hur vi ska hantera :)

Men det jag har i tankarna just nu, är : Vad har år  2 0 1 0  att erbjuda . . . ??  :)

Jag har tänkt massor på det kommande året och vet att vi har så väldigt mycket att se fram emot Jag & Magnus.. Jag tror det är sånt här som håller glöden vi liv i ett förhållande, att man planerar tillsammans och att man alltid har någonting att se fram emot, som man kämpar sig till.. :) Jag och Magnus skrattar och har kul, vi myser och har det underbart, vi busar som om vi vore nykära jämt.. Vi har upplevt väldigt mycket tillsammans på bara ett år.. & mycket mer ska det bli.. :)
Först till hands ligger resan till Prag som vi ska göra med jobbet i början på Februari.. Sen åker vi till Thailand och semestrar i 16 dagar.. Efter några månader flyttar vi till huset vi har köpt.. :) Vi planerar också att köpa en ny bil..
I sommar ska vi självklart göra massa kul med barnen och resa bort med husvagnen.. Vi hoppas också kunna spara ihop en slant och överraska barnen med en resa.. :) Det är så mycket som ska hända & allt känns så oerhört bra.. Ibland tror jag att jag drömmer,  Som om det här inte vore sant, att jag lever i en bubbla som cirkulerar över den tjejen som lever det liv jag lever.. Haha.. (går inte och förklara)
Men jag är verkligen förväntansfull över allt som ska ske.. Vi har väldigt mycket kul att att se fram emot.. 
Har ni några nice plans ?? Trevlig Helg..

Kramar Malin

2 0 1 0

Hallå alla nära och kära..
Nu var det länge sen sist.. Jag börjar med att berätta om firandet i branäs som verkligen var, över förväntan... Vi hade fantastiskt roligt men också väldigt mysigt.. Det var förbaskat kallt men självklart så stog vi ut.. Vi åkte snowboard, Vi grillade lunch, Vissa rullade sig i snön (nakna) Vi hade husvagns disco och mycket mer.. Ett riktigt bra nyår helt enkelt, tack Björn och Therese för allt..

Så på väg hem med Magnus och hans trasiga rygg, jag var hängig och började bli förkyld sen var det en massa snö ivägen.. Väl hemma så bara dog vi framför tv,n med barnen.. massa mys och skönt med ledighet.. Sen blev jag faktiskt riktigt sjuk med feber och hosta.. legat hemma i 4 dagar nu.. men idag är jag faktiskt på jobbet..

Underbart med ledighet.. det bästa nu är ju att det snart är helg igen.. :)
I Tisdags firade vi Magnus syster Sofia som fyllde 25 år.. Mycket mysigt när vi intog Harrys för en bit mat..
Jag ska visa er lite bilder på hur underbart vi hade det över nyår.. Det kommer sen!

Men nu måste jag fortsätta att jobba, ganska mycket som ska göras om när man går in i nytt år.. Jag har redan bytt ut 14 pärmar, men känns som det e minst lika mycket kvar.. Tur är vell det, dagarna går så fort när man har så här mycket att göra..

Kram Malin

RSS 2.0